Just twitter Kapitel 21

 Previous

” Så jag antar att vi syns om två veckor ” sa jag och hon kollade upp från sina papper.
” Jag antar det ”
” Jag måste verkligen vidare nu men vi kan väll höras över mobil, skype eller något ”
” Det kan vi göra ” sa hon och jag gav henne en kram innan jag gick bort till bilen.
Delian skulle få koreografera min video och jag skulle få se henne i typ två veckor utan stopp. Jag log åt tanken att få spendera två hela veckor med Delian. Det ända tråkiga med det var att det också var nästan två hela veckor tills vi träffas igen. 





Delians perspektiv
  2 veckor senare

Vi stog nu i salen som vi skulle träna i och jag chokades av storleken på den. Jag kollade ut över alla dansare som satt på golvet och pratade. Jag fattar inte att Scooter fått hit så många dansare på så kort tid. Och det skulle bli rätt jobbigt att lära alla dansare dansen efter som vi var så många.
Det var därför vi skulle dela upp oss i tre grupper. Jag skulle ta den gruppen som skulle synas mest och John och Melli skulle ta en varsin grupp. Dom andra skulle gå runt lite i grupperna och hjälpa till om det behövdes. Scooter kom fram till mig och gav mig en lista på dansarna. Dom bättre dansarna skulle vara dom som syntes mest . Jag gick bort och ställde mig bredvid Justin på en liten upphöjning som dom ställt fram. Justin stog och välkomnade alla som var där och tackade dom för att dom kommit hitt fast dom fått reda på det så sent. Justin backade några steg så att jag stog längst fram och jag kollade snabbt ner på papperna innan jag kollade ut på alla som satt och väntade på att jag skulle säga något.
” Okej så här kommer det att gå till. Vi kommer att ha två veckor på oss att lära oss koreografin innan vi ska spela in den. Det är inte mycket tid vi har på och det är därför vi ska dela upp oss i tre grupper. Så att ni alla kommer kunna se när vi visar dansstegen. Men jag hoppas verkligen att vi kommer hinna på den korta tiden vi har på oss ”
” Kommer vi ha några raster eller nåt sånt ” frågade en blond tjej som satt i mitten av allt.
” Ja ni kommer ha raster och det håller era ledar reda på. Sen så kommer ni även få ett schema där ni kan se när vi börjar och slutar våra dagar ”
” Men hur kommer vi att sova ”
” Ni kommer att sova tre till fyra personer i varje rum på hotellet där vi att kommer att sova ”
Jag började räkna upp alla namn och nu var det bara min grupp som satt kvar.
” Så ni som är kvar är ni som kommer synas mest i videon. Så om nu går bort till den stora salen till höger så kan vi börja ” sa jag och dom började gå bort mot salen.
” Så du kommer alltså vara min tränare ” viskade Justin i mitt öra och jag vände mig mot honom.
” Japp och om du inte gör som jag säger så kommer jag nog på nått sätt att straffa dig ”
” Oh i’m so scared ”
” Det borde du vara ”
” Haha ok ”
” Kom nu bara ” sa jag och började gå efter dom andra med Justin tätt bakom mig. I salen var det en stor pelare i mitten och speglar över hela väggarna. Jag la ner min väska vid stereon och vände mig mot dansarna.

Jag hade visat dom dom första stegen av koreografin och bör jade gå runt för att hjälpa dom som behövde. Jag såg att det var två tjejer som stog och pratade med varandra i bakre ledet.
” Är det något problem här ” frågade jag när jag kom närmre och dom vände sig mot mig.
” Ja varför ska vi stå här och flaxa med armarna som om vi skakar marakas. Vi ser ju ut som muppar ”
” Det blir bättre sen när vi gör det snabbare och alla gör det samtidigt ”
” Skulle jag kunna få fråga en sak ”
” Visst vad är det ” sa jag och ställde mig med armarna i sidan.
” Hur fick du ens det här jobbet. Jag menar kan du ens dans eller betalade du Justin på något sätt ”
” Som om Justin skulle ta imot pengar. Han har ju redan så mycket ” sa en tjej som hade ögonen fästa på Justin.
” Det är inte pengar jag menar. Jag menar att sen han och Selena gjorde slut kanske han blev desperat och hon dög väll och var frivillig ”
” Okej bara för att du skulle göra det betyder det inte att alla andra skulle göra det ”
” Så du menar att din relation med Justin inte har haft någon påverkan att du fick jobbet ”
” Om du är avundsjuk kan du ju bara säga det istället för att stå där och gnälla ”” Jag är inte avundsjuk jag vill bara veta fall du kan dansa ”
” Kom ” sa jag och började gå ut till samlings salen.
” Hämta dom andra ” sa jag till William och han sprang bort till dom andra salarna. Jag kände en hand runt min handled och vände mig om. Jag mötes av Justins blick och log.
” Delian vad håller du på med ”
” Ta det lugnt, jag ska inte slå henne även fast jag vill det. Jag tänkte bara att det kanske var bra om dom fick se hur koreografin ser ut ”
Justins grep om min hand släppte lite och han kollade in i mina ögon.
” Jag lovar jag tänker inte sabba det här, du behöver inte oroa dig ” sa jag och gav Justin en snabb puss på kinden innan jag bakade lite långsamt till dom andra som stog bakom mig.

Justins perspektiv

” Jag lovar jag tänker inte sabba det här, du behöver inte oroa dig ” sa hon innan hon gav mig en snabb puss på kinden innan hon började backa bak till dom andra. Jag kollade chokat på henne och hon log stort mot mig. Jag stog och kollade ett tag efter henne innan jag gick bort och ställde mig bland dom andra. Delian och hennes crew ställde sig upp på den lila upphöjningen och hon började prata lite.
” Okej jag har fått lite önskemål om att få se hur hela koreografin ser ut så jag tänkte att det kanske var bra om ni alla fick se hur det kommer bli när vi är klara ”

http://www.youtube.com/watch?v=ujHj04clN2o&feature=related
( Deta är bara en del av koreografin men ni måste kolla för att förstå vad dom menar )

” Musiken började spelas och jag kollade bort mot tjejen som typ hade bråkat med Delian, jag tror hon hete Jasmine. Hon stog med ett stort leende på läpparna som bara blev mindre och mindre ju mer hon såg av Delians koreografi. Dom avslutade dansen och Delian kollade triumferande bort mot Jasmine som nu nästan såg sur ut.
” Så det här är alltså koreografin som vi kommer att använde i videon och om ni fortfarande vill vara med så kan ni stanna annars är dörren där ” sa Delian och pekade bort mot dörren bakom sig.
” Okej det verkar som om alla vill vara kvar. Då kan ni gå bort mot matsalen och äta lite lunch innan vi börjar igen ” sa hon och alla började glatt gå bort mot matsalen.
 Jag gick bort och satte mig vid mitt crew som satt tysta och åt sin mat. När jag satte mig ner kollade jag bort mot Delians bord som satt och skrattade högt. Jag såg att en av killarna i hennes crew hade armen runt hennes axel och hon satt och lutade med huvudet mot hans axel.
Jag kände att avundsjukan inom mig blossade upp och drog bort min blick. Jag visste att dom bara var vänner men jag kunde inte hjälpa det. Jag blev nästan svartsjuk av att bara se henne prata med en annan kille. Vilket var väldigt konstigt egentligen efter som vi bara var vänner men jag ville vara mer än det. Och vi har ju faktiskt varit nära på att kyssas flera gånger och när vi hade somnat tillsammans i min säng hade hon legat kvar i sängen efter att hon vaknat och dragit sin hand över min mage så att jag fått rysningar i hela kroppen.
Jag åt snabbt upp min mat och gick bort till dans salen där jag satte mig ner i mitten av golvet. Jag hörde hur dörren öppnades och vände mig om. Jag möttes av Delians oroliga blick och suckade.
” Hur är det med dig egentligen ” frågade hon och satte sig ner bredvid mig,
” Inget jag har bara lite ont i huvudet ” ljög jag och hon drog handen över min rygg.
” Har du tagit huvudverks tablett ” frågade hon och jag skakade på huvudet.
” Då kanske du borde göra det ” sa hon och jag reste mig upp. Jag gick bort till toaletten och gled ner längst väggen när jag kom in.
Varför skulle jag alltid falla för tjejer som inte verkade ha samma känslor för mig.   

Delians perspektiv

Första dagen var nu äntligen slut och alla började gå mot hotellet. Jag hade försökt prata med Justin men han hade vart på dåligt humör sen lunchen. Jag hade även pratat med Scooter och Kenny men dom hade sagt att dom inte visste något. Vilket jag förstod att var en lögn för Justin berättade allt för Kenny som var som hans äldre bror. Hade han tagit illa upp när jag pussade honom på kinden. Han tyckte säkert bara om mig som kompis och jag hade sabbat det genom att vissa att jag hade starkare känslor för honom. Jag hängde väskan över axeln och började gå med tunga steg bort mot hotellet. Jag kan verkligen inte förlora Justin det kunde jag verkligen inte göra. Han är den som får mig att stå på benen just nu och jag vet inte vad jag skulle gjort med mitt liv om jag inte träffat honom. Jag hade säkert fortfarande vart ihop med Fredrik och levt mitt liv på kvartett. Jag kände att ögonen började fyllas av tårar så att jag knappt kunde gå. När jag kom fram till hotellet gick jag raka väggen upp till mitt och Mellis rum. Jag såg att Melli redan somnat så jag byte snabbt om till min pyjamas och satte mig på sägen. Jag tog upp mobilen och gick in på min konversation med Justin och började skriva in ett sms men tvekade om jag skulle skicka iväg det.
< Justin snälla prata med mig i alla fall. Om du inte har samma känslor för mig förstår jag men du kan i alla fall prata med mig om det. Jag vill i alla fall att du ska veta att jag har haft känslor gör dig ända sedan jag såg dig för första gången <3 >
Han kanske inte ville vara kompis med mig och såg det inte förs än nu. Jag raderade det och satte mobilen på laddning innan jag la mig ner i soffan och somnade nästan direkt.

1 vecka senare

Justin hade inte pratat med mig på hela veckan utan det som han behövde för att säga att han behövde gå på toa eller hade något annat planerat med Scooter och mama Jan. Jag har försökt flera gånger att prata med honom men han hade bara stängt mig ute. Jag visste inte vad som hade hänt och jag ville jätte gärna ha en förklaring men hur kunde jag få det när han inte pratade med mig.

Justins perspektiv

” Delian ” ropade jag och sprang efter henne. Hon vände sig om och kollade chokat på mig.
” Så nu kan du prata med mig ” sa hon och jag hörde att hon var sur. Vilket hon hade all rätt till efter som jag ignorerat henne i en hel vecka. För jag kunde inte låta mina känslor för henne växa för stora om hon inte gillade mig tillbaka. Jag vet att det var fel att ignorera henne för det för det var ju trots allt inte hennes fel.

” Jag är ledsen ” sa jag och hon kollad fortfarande lite surt på mig.
” Så kan du berätta för mig varför du har ignorerat mig den här veckan ” sa hon och jag suckade.
” Det är väldigt komplicerat ” sa jag och nu var det hon som suckade.
” Om du inte vill vara min kompis längre så är det bara att säga till men gör det nu i alla fall ” sa hon och jag chokades över hennes ord. Var det därför hon trodde att jag inte pratade med henne.
” Nej det är inte det och jag skulle aldrig vilja förlora dig ” sa jag och jag såg att hennes ansikte slappnade av lite.
Skulle jag berätta för henne vad jag tyckte eller blir det bara konstigt om hon inte känner lika dant som jag känner. Fast jag kan ju inte leva i en lögn hela mitt liv och lossas som om vi är precis som jag vill att vi ska vara. För det är vi inte enligt mig. Jag skulle bara vilja trycka mina läppar hårt mot hennes och håla henne så nära att vi nästan blev samma person.

                                              

Jag skulle precis berätta för henne vad jag kände för henne när Scooter kom gående mot oss. Jag suckade för mig själv och kollade lite surt på Scooter även fast det egentligen inte var hans fel.
” Delian skulle jag kunna få prata med dig eller är ni mitt uppe i något ” frågade han och kollade på Delian som stog och kollade ner på sina skor.
” Nej vad är det ” sa hon och höjde blicken mot Scooter.
” Privat tack ” sa han och hon nickade kort och följde med Scooter. Jag ryckte tag i hennes hand och vände henne mot mig.
” Så är det lugnt mellan oss ” frågade jag och hon slog fort armarna runt oss.
” Jag skulle inte ens vara sur på dig om jag ville ” sa hon och skrattade kort. Hon släppte taget om mig och gick bort till Scooter som stog och väntade på henne.

Delians perspektiv

Jag gick oroligt bort till Scooter som stog och väntade en bit bort från Justin. Jag kollade på honom och han suckade lite snabbt innan han började prata.
” Tjejen som skulle vara med i Justins Mistletoe video har blivit sjuk och kan inte vara med i videon ”
” Men kan ni inte bara skuta upp det till en annan dag ”
” Vi tänkte det först men då skulle vi behöva ställa in något annat vilket Justin absolut inte kommer att gå med på, så vi undrar fall du skulle kunna vara med i videon istället ”
” Eh visst vad är det jag ska göra ”
” Först ska du och Justin sitta och dricka lite varm oboy, sen kommer ni gå till en lite jul marknad och ha lite trevligt. Han kommer sedan att hämta dig med sin snygga bil och köra dig till någon liten fest där ni ska dansa lite lugnt. Juste ni ska sitta i en fotomaskin och ta bilder också och allra sist ska han luta sig fram och kyssa dig ” sa han och jag kollade chokat på honom.


Förlåt att det tog så lång tid att få upp kapitel 21 men det stog verkligen helt stil av fantasier.
Jag hoppas i alla fall att ni gilla det. Och vad tror ni kommer hända nu. Kommer hon fortfarande vilja vara med i mistletor videon och hur kommer hun reagera på vad Scooter just sagt.
Hittade tyvärr inga bra bilder men hoppas det går bra utan.

Snälla kommentera :D

Kommentarer
Postat av: Lea

Gud vad jag har suttit och väntat på att det skulle komma mer <33 så sjukt bra<33

2012-01-28 @ 00:45:29
Postat av: Anonym

Haha, äntligen!

Du ändrade lite på det, så hon vet innan i alla fall xD

2012-01-28 @ 00:54:22
Postat av: Linn

NOOOOOO !! jag ville ju ha sprutandet av vatten !!!

men bra i alla fall. :DDD

2012-01-28 @ 13:07:04
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: Ebba

Awesome kapitel ett till !!! :-)

2012-01-28 @ 14:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback