Just twitter Kapitel 19

Previous

Vi satt och pratade en stund och jag kände hur mina ögon blev tyngre och tyngre. Men jag var nog inte den ända som var trött för Delians ögon var stängda och hennes andetag var lunga och tunga.
Jag kollade ner på henne och såg att hennes blåmärken snart var borta. Vilket var skönt. För varje gång jag kollat på hennes blå täckta ansikte och kropp hade jag fyllts av ett sånt hat.
Mina ögon blev bar tyngre och nu orkade jag inte stå imot längre så jag stängde ögonen och föll in i djup sömn




 Patties perspektiv
Jag vaknade upp av att mobilen vibrerade och jag såg att det var Scooter som ringde.
” Hej vad är det ” sa jag och tände lampan bredvid mig så att jag inte skulle somna om.
” Kan du se till att dom är redo att åka om en timme ”
” Aa jag går upp och väcker dom ”
” Tack vi syns snart ”
Jag gick in i badrummet och skvätte lite vatten i ansiktet för att vakna ordentligt.
Jag borstade snabbt igenom mitt hår och drog på lite maskara för att inte se ut som ett troll i ansiktet.
Jag gick bort till min garderob och satte på mig ett par svarta jeans och ett pösigt linne.
Jag gick bort till Delians rum för att väcka henne först. För hon skulle förmodligen ta lite längre tid på sig än Justin. Jag knackade på dörren men fick inget svar så jag öppnade dörren lite.
När jag kom in så var det ingen där så jag gick in i badrummet som också var tomt.
Hon hade säkert vaknat tidigt och gått ner till vardagsrummet och kollat på tv eller något.
Jag gick bort till Justins rum och orkade inte knacka för Justin skulle förmodligen sova ändå.
Jag tände lampan och chokades när min blick fastnade på Justins säng.
På sängen låg Justin med ena armen runt Delians midja och Delian låg med huvudet på hans bara bröst som en kudde.

                                         
Delian la ena handen på Justins mage och drog sig lite närmre.
Jag stog och kollade på dom ett tag innan jag gick fram till sängen och skakade om Justin lite.
Han ryckte till lite och öppnade ögonen. Han kollade upp på mig och jag log.
” God morgon gubben ” sa jag och satte mig på säng kanten bredvid Justin.
” God morgon vad är klockan ”
” Den är tio över åta och Scooter kommer att hämta er om femtio minuter. Förresten jag tyckte att du sa att du och Delian inte var ihop ”

Justins perspektiv

” Den är tio över åta och Scooter kommer att hämta er om femtio minuter. Förresten jag tyckte att du sa att du och Delian inte var ihop ”
” Det är vi inte, varför tror du inte på mig ” sa jag och mamma nickade mot min mage.
Jag hade inte förs än nu tänkt på vikten på min mage. Jag kollade ner och såg att det var Delian som låg och sov på mitt bröst med ena handen på min mage.
Jag kollade ner på den sovande Delian som låg i min famn och log för mig själv. Jag kollade upp på mamma igen som nu stog vid dörren.
” Vi är inte ihop jag lovar ”
” Okej men släng inte bort dom du älskar bara ” sa mamma och gav mig en menande blick innan hon gick ner till köket. Jag kollade åter igen ner på Delian som sov.
Jag tog bort en hårslinga från hennes ansikte. Jag log ett tag och kollade på henne tills hon slog upp sina ögon och kollade in i mina.
” God morgon ” sa hon glatt och log sort mot mig. Jag log stort tillbaka och hon la ner sitt huvud på mitt bröst igen. Hon började dra lite med ena handen över min mage och jag ryste till. Min hud knottrade sig under hennes fingrar och hon log.
” Så du är känslig för sånt ” sa hon och tittade upp på mig.
” Jag brukar inte vara det ”
” Eller hur det säger du ju bara för att jag kommit på en av dina svagheter ”
Japp you got me och förresten så kommer Scooter och hämtar oss om typ fyrtiofem minuter ”
” Då kanske det är dags att börja fixa sig i ordning da ” sa hon och satte sig upp.
Hon drog sin hand snabbt över min mage innan hon reste sig upp och gick bort till sitt rum.
Jag låg kvar i sängen ett tag och tänkte igenom vad som just hänt. Jag och Delian hade sovit tillsammans och hon hade legat kvar på mitt bröst även fast hon vaknat. Jag hade fått rysningar igenom hela mig när hon drog sin hand på min mage. Jag har aldrig vart så känslig för någons berörning förut, inte ens Selenas.
Det var ju helt klart att jag hade känslor för henne. Men frågan var hur starka och kände hon lika som jag eller såg hon bara mig som en kompis.

Delians perspektiv

Jag gick bort till gäst rummet där jag hade alla mina kläder och saker. Jag tog upp ett par midje jeans och ett vitt linne ur väskan. Jag drog på mig kläderna och gick in i badrummet där jag kollade på i spegeln.
                                              

Mitt hår hade blivit lite rufsigt men inte så farligt. Jag drog lite snabbt borsten igenom mitt hår innan jag lätt det falla över mina axlar. Luggen kammade jag framlite och kände att mina ögon lock slog i luggen varje gång jag blinkade. Jag letade runt i badrummet till jag hittade en sax och klippte upp luggen lite så att den nu slutar någon millimeter under mina ögonbryn. Jag kollade ganska noga att det var jämt klippt innan jag drog på lite maskara och kajal.
Jag gick ner till köket där jag hittade Pattie och Justin ätandes. Dom båda kollade på mig nät jag kom in i köket och jag satte mig ner bredvid Justin. Pattie små log lite mot mig vilket fick mig att fundera.
” Så jag antar att ni två sov gott igår ” sa hon och kollade mellan mig och Justin.
” Mamma ” sa Justin klagande och kollade lite surt på henne.
” Om ni vill ha ett förhållande och dela säng är det upp till er men det är rätt bra om jag får veta om ni dejtar ” sa hon och jag kollade chokat ut i luften framför mig. Hade Pattie kommit in medans vi sov.
Nu kommer hon säkert tycka att det är jätte bra att jag sover det.
 ” Nej vi är inte ihop, vi är bara vänner som satt och pratade igår och råkade somna ” sa jag och Justin nickade instämmande. 
” Mamma jag lovar att om jag dejtar eller var ihop med en tjej skulle du vara den första som fick reda på det ” sa Justin och jag kollade på honom. Han älskade verkligen sin mamma.
” Det glädjer mig ” sa Pattie och vi fortsatte äta våran frukost under tystnad.
Vi hade suttit hela bil resan under tystnad. Det ända som sades var hej hur mår du, bra och du, bra och sen tystnad. Jag satt och trummade otåligt på min väska där jag hade mitt låt häfte, plånbok, solglas ögon och lite annat. När vi kom fram till byggnaden var det bara ett få tal paparazzi som stog utanför och väntade. Men Scooter hade någon bak väg så att v i slapp gå in vid huvud entrén. Vi hoppade ur bilen och jag följde efter Justin med så långsamma steg som möjligt.
” Vi har inte hela dagen på oss ” sa Justin och kom fram till mig. Han la en arm runt min axel och började dra mig fram mot dörren.
” Det är ju det jag räknar med ” sa jag och han skrattade.
” Kom nu bara du gör det bara värre ”
Jag Justin leda mig mot hissarna och vi åkte upp. Vi gick längst en korridor bort mot en dörr som stog halvt öppen. När vi kom närmre hörde vi att det var någon som sjöng och jag kände igen Ushers röst. Jag kände att mina knän blev svagare men jag fortsatte gå med bestämda steg bort till dörren. Nu skulle jag sjunga för dom och jag skulle göra mitt bästa. Justin och Scooter hade ju redan hört mig och dom tyckte jag var bra så jag kunde ju inte vara helt tondöv. När vi kom in hälsade Scooter och Justin glatt på alla innan dom vände blicken mot mig. Jag visste inte vart jag skulle kolla så jag kollade bort på Justin som stog och pratade med Usher. Min blick fastnade bakom deras ryggar där det fanns även mer knappar än i den andra studion vi var i. Hur kunde man ens håla reda på alla knappar. Jag skulle bara trycka på fel knappar och typ spränga upp hela stället. Jag avbröts i mina tankar då Justin kom fram till mig med Usher bakom sig.
” Usher- Delian, Delian- Usher ” sa han och jag vände mig mot Usher som stog och log stort mot mig.
” Trevligt att äntligen få träffa dig, jag har hört så mycket om dig ” sa Usher och jag kollade lite på Justin som stog och kollade ner i golvet. Jag vände mig mot Usher igen och vi pratade en stund. Det var flera gånger jag kom av mig och Usher och Justin skrattade varje gång.
” Hur kan du håla en normal konversation med henne ” sa Usher och kollade roat på mig.
” Hon brukar inte göra så här, i alla fall inte när hon pratar med mig.
” Kanske för att du inte är en av mina största idoler ” sa jag och Justin kollade sorgset på mig.
” Haha hon väljer mig före dig ” sa Usher och Justin kollade surt på honom. 
Jag skulle precis säga något när en man kom in i rummet.
                                               

Jag kände igen honom från alla bilder med Justin, Usher, Fergie och andra stora stjärnor. Han hälsade på alla och kom sedan fram till mig.
Vi stog och pratade ett tag och det mesta handlade om mig. För han ville veta vem jag var, varför jag började med musik och mycket annat. När vi ståt och pratat en stund kollade han på klockan och vände sig mot mig igen.
” Är du redo att sjunga ” frågade han och jag nickade. Jag började gå bort mot inspelnings rummet och tog med mig mitt låt häfte och gitarren jag testat ut lite tidigare.
” Jag hoppas att du inte tänker fjäska för mig som Justin gjorde genom att sjunga min låt ” sa Usher.
” Du får väll se ” sa jag och gick in i inspelnings rummet. Jag satte mig på stolen och satte på mig hörlurarna som hängde över mikrofonen.
” Det är bara köra igång när du är redo ” sa dom och jag slog upp sidan som låten jag skulle sjunga fanns på.  Jag började spela på gitarren och började sjunga när jag spelat ett tag. När jag var klar med låten kollade jag bort mot rummet där dom satt men möttes bara av min egen spegel vild.
Det var ett sånt där glas när man bara såg åt det ena hållet. Jag satt där tyst och väntade på att dom skulle säga något. Efter en stund kom Justin in i rummet med ett leende.

Justins perspektiv

Delian började sjunga och jag blev åter igen fängslad av hennes röst. Jag kollade bort på Usher och dom andra men dom rörde inte en min, som dom hade gjort när jag sjöng för dom första gången. Jag kollade bak och såg att Scooter satt och höll på med sin data. Jag rullade bak till honom och han kollade upp på mig.
” Så hur tror du att det går för henne ” sa jag och Scooter kollade lite på dom andra.
” Det är svårt att veta, dom har gjort det här så många gånger att dom lärt sig håla masken för sånt ”
” Okej ” sa jag och vände mig mot Delian som fortfarande sjöng på sin låt.
” Förresten vad skulle du säga om jag har en person som kan koreografera min video till Drummer
boy ” sa jag och Scooter vände sig mot mig igen.
” Jag skulle säga att det var bra och att jag gärna skulle vilja höra dens ide ”
” Och vad skulle su säga om jag sa att den personen är här inne i rummet just nu ” sa jag och Scooter kollade frågande på mig. Jag pekade på Delian som nu hade slutat sjunga.
” Vill du att Delian ska koreografera din video ”
” Du måste se henne dansa till låten, hennes koreografi till Drummer boy är precis vad vi letar efter ”
” Har hon redan visat dig ”
” Hon och hennes crew dansade den när vi körde ett battle mot dom ”
” Okej men jag vill gärna se vad hon har att komma med först innan något bestäms ”
” Okej ” sa jag och log. Det var ju allt jag kunde begära.
” Justin kan du komma ett tag ” ropade Usher . Jag gick bort till dom andra och såg att Delian trummade otåligt på gitarren.
” Sa inte du att hon skrivit en duet ”
” Jo det var den sången hon skickade till mig när vi lärde känna varandra ”
” Okej bra kan du den ”
” Ja nästan hela ”
” Okej ”  sa Usher och vände sig mot dom andra. Dom viskade lite med varandra lite innan dom vände sig mot mig igen.
” Vi skulle vilja höra hur ni låter tillsammans ”
” Visst ska jag gå in där nu eller ” frågade jag och dom nickade mot mig. Jag gick in till inspelnings rummet där Delian satt och väntade. Hon kollade frågande på mig och jag log. Jag gick bort till henne och satte på mig det andra paret hörlurar som hängde över micken. Dom förklarade snabbt för Delian vad dom ville att vi skulle göra och hon nickade kort innan hon började spela.

                                             
Vi hade nu sjungit tre låtar sammanlagt tillsammans, två av hennes egna låtar och sen min Overboard. Nu satt vi bara där och väntade på att dom skulle göra något eller säga något. Det brusade till i högtalarna och både jag och Delian var snabbt upp på fötter.
” Skulle ni komma ut ” sa Usher och Delian nästan sprang ut ur inspelnings rummet. Jag följde efter henne och ställde mig bredvid henne mitt imot dom andra. Jag såg att Scooter log stort och jag tog det som ett gott tecken. Jag vände mig mot Delian som stog och skakade. Jag la min hand på hennes rygg och hon kollade snabbt på mig innan hon vände sig mot dom andra igen.
” Jag tycker att du har en fantastisk röst men ” började Reid och jag såg att Delians ansikte gick från glatt till oroligt.
” Jag tror att det kommer bli väldigt svårt för dig att komma upp till toppen efter som vi lever i en Bieber world och det är därför vi kommer be Justin att arbeta med dig när han inte har konserter eller talk shows ” fortsatte han och jag såg hur Delians leende blev större och större. Jag kom även på mig själv med att le. Men jag kunde inte låta bli, jag skulle få arbeta med Delian vilket betyder att jag kommer få spendera ännu mer tid med henne. Men vad händer när jag ska iväg på turné.
” Vad kommer att hända när jag åker iväg på turné da ” sa jag och såg att Delians leende blev lite mindre. Jag vände mig mot Reid och Usher och såg att dom inte hade tänkt på den biten.




Blev inte ett så jätte långt kapitel men, men. Lovar att det kommer lite roligare kapitel snart.
Håller redan på med nästa kapiel så hoppas det kommet ut imorgon men tror inte det för jag har mycket att göra imorgon så vi får se när nästa kommer.

Snälla Kommentera :D


Kommentarer
Postat av: Linn

Hon borde sååååååå få följa med!!!

Jag menar hon har ju inte mkt hemma att "glädjas" av. Dessutom slipper hon Fredrik! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback