Just twitter Kapitel 30

Ptevious

Jag la mig ner bredvid Justin och kollade på hans sovande lugna ansikte. Jag hade inte gillat att se Justin arg och jag skulle inte vilja se det igen. Jag la mig med huvudet på hans bröst och somnade snabbt in och vaknade inte igen förs än Justins mobil ringde igen. Jag tog upp mobilen och gick ut till köket för att det inte skulle vecka Justin. Jag kollade ner på mobilen och såg att det var Selena som ringde. Gav hon aldrig upp eller. Jag tröck snabbt på svara innan jag hann ångra mig.
" Justins telefon " sa jag och väntade på att hon skulle svara.





" Hej jag behöver prata med Justin om du har honom i närheten " sa hon och jag skrattade.
" Ja han är i närheten men jag tänker inte låt dig prata med honom "
" Men " var allt jag hörde att hon sa innan jag la på samtalet och satte mig på ena stolen. Jag kände att det vibrerade i handen och såg att det var Selena igen.
" Vad vill du nu då "
" La du precis på i mitt öra " skrek hon åt mig och jag himlade med ögonen.
" Ja det gjorde jag, problem med det "
" ja, vet du ens vem jag är och vem är du förresten som tror att du kan behandla mig som skit " Jag suckade högt för mig själv och la ner mobilen på bordet utan att lägga på. Jag gick bort till sängen och kröp ner bredvid Justin igen. Jag hörde lite svagt att hon skrek på andra sidan linjen men hörde inte vad. Efter tag slutade det och jag antog att hon lagt på. Jag la mig till rätta och blundade men stördes återigen av att Justins mobil ringde. Jag gick med tunga steg ut till köket och slet tag i mobilen.
" Vad är ditt problem Justin har ju sagt att han inte vill ha något med dig att göra så varför ringer du hela tiden " skrek jag åt henne och hörde hur Justin gnällde lite från sovrummet. Jag kollade ut i sovrummet och såg att Justin vaknat. Jag log ursäktande mot honom innan jag gick tillbaka till köket.
" Jag behöver prata med Justin snälla "
" Jag känner inte dig och du känner inte mig men du verkar som en trevlig tjej som bara har haft det lite jobbigt. Men måste jag påminna dig om att det var du som gjorde slut med Justin och inte tvärt om "
" Jag vet och jag insåg det inte förs än nu hur mycket jag verkligen älskade Justin "
" Jag förstår men du var inte där dom där kvällarna du han var ledsen och nere och jag fick sitta i timmar och försöka muntra upp honom via telefonen "
" Jag vet jag är så ledsen " sa hon och kunde nästan höra hur hon grät när hon pratade. Jag suckade tungt och hon avslutade samtalet. Jag vände mig om och fann Justin lutande mot dörrkarmen.
" Förlåt att jag väckte dig " sa jag och gav tillbaka hans mobil
" Delian vad är det " frågade han och tog tag i min handled.
" Inget, jag tycker bara att det är jätte kul att ditt ex ringer hitt var femte minut "

Justins perspektiv

 " Inget, jag tycker bara att det är jätte kul att ditt ex ringer hitt var femte minut " sa hon och jag suckade.
" Jag vet jag tycker inte heller att det är så värst kul att hon plötsligt börjar "
" Snälla Justin kom inte och försvara henne nu "
" Jag vet att det ör jobbig men hon har det svårt just nu "
" Justin ex drama är inte riktigt vad vi behöver just nu " sa hon och jag kände mobilen vibrera i min hand. Delian kollade också ner på min mobil och suckade högt när hon såg att det var Selena. Hon slet sig ur mitt grepp och slängde sig i soffan med en duns. Jag tröck på svara och satte mobilen mot örat.
" Selena sluta ringa vi är upptagna " sa jag och la på snabbt innan hon han protestera. Jag la ner mobilen i fickan och satte mig bredvid Delian.
" Snälla sig inte att du är sur på mig " sa jag och hon vände blicken mot mig.
" Jag är inte sur på dig jag är inte sur på Selena heller men det är bara lite jobbigt just nu " sa hon och litade huvudet mot min axel.
" Jag vet men du klarar det " sa jag och la armen runt henne. Jag pussade henne på hjässan och försvann lite i mina egna tankar.
" Hur är det med handen förresten " frågade hon och jag drogs ur mina tankar.
" Det är okej känner av den lite bara "
" Okej men vad ska vi göra tills vi ska flyga "
" Kan vi inte bara ha en slapp dag och bara stanna på hotellrummet och kolla på film eller spela något spel i tv rummet " sa jag och hin funderade ett tag innan hon svarade.
" Vi kan först spela något och sen när vi är trötta kan vi kolla på någon film "
" Vi kanske borde äta någon frukost först " sa jag och hon nickade kort innan han ställde sig upp och gick ut till köket. Jag kollade runt i skåpen och allt som fanns var pasta och pesto sp det fick bli det. Delian började fixa med pastan så jag plockade fram bestick, tallrikar och glas.

                                        
                                      

Vi hade precis kört klart vår andra omgång pingis när resten av crewet kom in. Dom ville spela King men efter som Delian hade vunnit varje gång ville jag köra något som hon inte var bra på enligt henne drog jag med henne bort mot biljard bordet. Jag började fixa iordning kulorna och tog tag i ena biljard pinnen och strecket sedan den andra till Delian som kollade lite surt på mig.
" Du vill bara spela det här för att jag sa att jag inte kan spela biljard " sa hon och jag log lite lömskt mot henne.
" Japp och kom nu, vill du spränga eller ska jag göra det "
" Gör det du " sa hon och jag ställde mig vid biljard bordets kant. Jag la upp den vita biljard kulan och sköt iväg den så att alla kulorna åkte åt olika hål. Delian gick runt biljard bordet och kollade lite på mig innan hon tog tag i sin pinne och sköt iväg den vita kulan. Hon lyckades inte få ner än ända och suckade högt.
" Det här är varför jag inte vill spela biljard jag suger ju och du är väll säkert värsta proffset "
" Inte proffs men väldigt duktig " sa jag och ställde mig vid den vita kulan. Jag kollade ut över bordet för att se den bästa möjliga väg att få ner fler. Jag lyckades få ner fyra kulor innan jag missade och det var Delians tur.
" Jag vet ju inte ens hur man ska hålla den hår saken " sa hon och viftade med pinnen framför mig.
" Här jag ska vissa dig " sa jag och la en arm runt hennes midja. Jag förde henne bort till den vita kulan och la mina händer över hennes på biljard pinnen. Jag ställde mig bakom henne och rättade till hennes grep lite.
" Det är så här du ska skuta " viskade jag i hennes öra och kunde se hur hennes hund kontrade sig. Jag bad henne att välja en kula som hon ville få ner och hjälpte henne. Hon fick ner två stycken och hon slog upp i ett stort leende.
" Här låt mig hjälpa dig med nästa " sa jag och ställde mig bakom henne igen. Jag började kyssa henne på halsen och drog henne närmre mig.
" Det där är fuska vet du det " sa hon och jag skrattade kort innan jag fortsatte att kyssa henne på halsen.
Jag släppte taget om henne och hon kollade lite surt på mig innan hon vände sig mot biljard bordet igen och sköt iväg kulan som missade alla som hon sköt mot.

Vi satt nu i bilen på väg hem till Delian och hon satt lutad mot min arm. Vi kom fram till hennes hus och jag skulle hjälpa henne ut med väskorna så jag hoppade ut ur bilen efter Delian. Hon drog ut sina väskor från bilen och jag tog tag i båda två.
" Jag kan bära själv vet du " sa hon men jag ignorerade henne och började gå bort mot hennes dörr men stannade tvärt när jag såg att det var någon som satt precis utanför dörren. Delian såg det också och stelnade till bredvid mig. Hon måste ha känt igen personen för hon spände hela käkarna och kollade surt upp på verandan.
" Jag trodde att jag skulle slippa dig efter vårt lila slagsmål och jag tyckte att jag var ganska tydlig med att jag aldrig ville se dig igen " sa hon och det var då jag kopplade vem det var. Han ställde sig upp och kom sakta fram till oss. Jag spände alla muskler i kroppen när han kom inom räckhåll.
" Jag hade för mig att du sa att ni bara var vänner " sa han och pekade lite mellan mig och Delian.
" Ja vi var bara vänner då men jag lärde känna honom bättre och jag föll för honom som alla andra tjejer på den jord skulle göra " sa hon och jag hörde avsmaken i hennes röst.
" Haha okej men skulle jag kunna få prata med dig ensam " sa han och kollade på Delian som stog och tvekade lite.
" Varför skulle jag vilja följa med dig och prata Fredrik "
" För att du för eller senare låste prata med mig och varför inte bara reda ut det "
" Visst men jag ger dig max tio minuter " sa hon och jag kollade chockat på henne. Fredrik började gå en bit bort och väntade på Delian.
" Jag tänker inte låta dit prata med honom. Jag litar inte riktigt på honom " sa jag och kollade ner i Delian ögon.
" Jag vet men han har rätt jag kommer behöva prata med honom för eller senare och varför inte bara få det överstökat " sa hon och gav mig en snabb puss på kinden innan hon gick bort till Fredrik som hade ett stort flin i ansiktet. Ett flin som gjorde mig osäker på att jag gjorde rätt i att låta henne gå.
Jag stog och kollade på när dom pratade och försökte höra vad dom sa men det var lönlöst. Dom var för långt bort. Jag stog och väntade otåligt på att något skulle hända och lika så mitt crew. Jag vände mig om för att gå till Scooter och prata men vände mig snabbt om då jag hörde hur Delian skrek till. När jag vände mig om låg Delian på marken med ena handen för ögat. Jag stog som paralyserad några sekunder innan jag sprang bort till Delian som försökte ställa sig upp. Jag slängde mig på bredvid henne drog upp henne i min famn. Jag kollade bort mot Fredrik som var fast i Kennys grep och jag tänkte precis gå bort och smälla till den där jäveln så hårt att han bryter något när en hand slöt sig om min handled. Delian hade tagit ett ganska stadigt tag om min hand och skakade bara huvudet.
” Han är inte värd det ” sa hon och jag kollade ner på Delian som nu satt upp på marken. Jag gav Fredrik en snabb blick innan jag lyfte upp Delian i min famn och gick bort till hennes hus igen.

Delians perspektiv

Justin lyfte in mig i huset och la ner mig på soffan innan han gick ut för att hämta mina väskor. Han kom tillbaka in i huset och låste snabbt dörren efter sig. Han lämnade bara mina väskor i vardagsrummet och gick ut till köket. När han kom tillbaka till mig hade han en frys påse i handen som han sträckte fram den till mig. Jag tog imot den och tröck den lite lätt mot mitt högra öga där Fredrik slagit mig igen. Jag fattar inte ens vad det var som hände. Vi pratade helt normalt med varandra och sen helt plötsligt bara smällde han till nog när jag blundade antagligen någon sekund för mycket. 
” Skulle du kunna väcka Melli hon ligger säkert och sover där uppe ” sa jag och Justin gick upp mot övervåningen utan att säga ett ord. Det tog ett tag innan jag hörde springande steg nerför trappan och Melli bokstavligt talat slängde sig på mig.
” Gud vad hände kan jag inte släppa dig med blicken en dag utan att du ska hamna i trubbel ” sa hon och fick mig att skratta lite kort. Det var en av dom anledningarna varför jag älskade henne, hon visst alltid hur hon skulle få mig att le när jag var nere.
” Tydligen inte men det här är inte så farligt ” sa jag och nu var det hon som skrattade.
” Det är aldrig något alvarligt med dig ” sa hon och kollade mig i ögonen.
” Jag lovar jag är okej gå upp och lägg dig igen du ser ut som ett vrak ”
” Är du säker på att jag inte ska hjälpa dig upp ”
” Jag stannar gärna om jag får så jag kan hjälpa henne ” sa Justin och jag log tacksamt mot honom.
” Okej men vi syns imorgon ” sa Melli och gav mig en kram innan hon skuttade upp för trappan igen.
” Du behöver inte stanna du kan åka väg hem med dina mamman om du vill jag klarar mig ”
” Jag stannar och förresten så har jag redan skickat iväg mitt crew ”
” Hjälp mig att bädda ut bäddsoffan ” sa ag och ställde mig upp.
Vi lyckades få upp bäddsoffan och jag kröp ner under täcket. Justin hoppade också in under täcket och jag la mitt huvud på hans bara överkropp som en kudde. Han strök mig lätt över ryggen och jag somnade snabbt in.





Kapitel 30 uppe nu och jag hade tänkt lägga upp det tidigare men jag hade träning idag så han inte skriva så jätte mycket och det blev tyvärr inte så mycket bilder men jag hittade inget som passade in. Men vad tycker ni om kapitlet, det är väldigt svårt för mig att veta vad ni tycker om ni inte kommenterar. Så snälla Kommentera :D

Kommentarer
Postat av: Ebba

Kunde det inte vara mer fajt? Snällaaaaaaaa:-)

2012-02-09 @ 08:22:39
Postat av: Linn

Men jag ville veta vad de sa!!!!! BRA! :)

2012-02-09 @ 11:54:31
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback