Just twitter Kapitel 27

Previous

” Jag har sett det och jag förstår faktiskt inte varför jag är framröstad till det ”
” Det är ju för att du har fått kyssa The Bieber såklart ”
” Ja men det var inte direkt så romantiskt med typ hundra pers som står runt en och säger att man ska göra så och så medans man kysser så att man inte kan hålla sig för skratt eller att man inte
knutit fast misteln ordentligt ”
” Så du säger att du hellre skulle hoppa över jobbet än att kyssa Justin igen ”







Delians perspektiv

” Jag skulle förmodligen säga nej och låta någon annan ha turen att kyssa the Bieber ”
” Vad är det du inte berättar för mig, är han inte bra på kyssas eller ”
” Han är väll okej antar jag ” sa jag och hörde hur hela publiken drog efter andan.
” Så du menar alltså att vi har hittat en av Justins svagheter när det gäller tjejer, han kan inte kyssas så bra som vi alla har hoppats ”
” Jag är ledsen att göra er besvikna ” sa jag kollade på Justin som såg ut att fundera på något.
” Okej men vi ska faktiskt kolla på den scenen där kyssen så att vi kan få lite mer inlevelse i stämningen som är i videon ” sa Ellen och pekade på skärmen bakom mig. Dom började spela videon från där vi ställer oss under misteln. Jag begravde ansiktet i händerna och skakade bara på huvudet.  Jag hatade att se mig själv på film och foton och nu skulle fler än miljoner personen se på den här video. Videon tog slut och Ellen satt och kollade roat på mig som gömde ansiktet i händerna.
” Jag tyckte det såg ut som att du njöt av kyssen ” sa hon och kollade på mig.
” Ja men det skulle nog alla tjejer göra om dom var jag ” sa jag och kände att mina kinder började rodna lite lätt. Jag kollade ner i golvet för att dölja det och när det avtagit lite kollade jag upp på igen.
” Bra du har vi fått det svar vi ville ha på den frågan men jag undrar bara vad du tycker är det bästa med Justin om du måste nämna något ”
” Det bästa med Justin… Jag tror nog att det jag gillar bäst med honom är hans personlighet ”
”Okej men Justin vad gillar du bäst med henne och svara ärligt Bieber ” sa Ellen och pekade med pennan på Justin som ett hot.
” Det bästa med Delian om jag ska vara ärlig är hennes ögon ”
” Åh var inte det gulligt ” sa hon och jag möte Justins blick. Han log mot mig och jag slog snabbt upp i ett leende.
” Så hur träffades ni egentligen om jag får fråga ” sa Ellen och jag drog bort min blick från Justin.
” Vi träffades faktiskt på twitter för ett tag sen ” sa Justin och Ellen kollade chokat på honom.
” Så det är egentligen bara en slump att hon sitter här, det skulle egentligen kunnat vara vem som helst av dina Beliebers som kunde suttit här just nu med oss ”
” Både ja och nej faktiskt ” sa han och hoppade upp lite i fåtöljen.
” Vad menar du med det ”
” Eh visst det skulle kunnat vart vem som helst som jag börjat skicka meddelande till men det hade ju inte vart säkert att jag fortsatt prata med henne för någon annan av mina fans skulle nog inte reagera som Delian gjorde nu och sen kopplade vi ju genom dansandet och sjungandet ”
” Vet ni vad jag skulle vilja ställa ännu mer frågor men vi måste faktiskt avsluta nu så att jag hinner med mina andra gäster ” sa Ellen och jag kramade om henne snabbt innan jag gick efter Justin bakom scenen där alla i hans crew satt. Vi gick bort mot dom och alla skrattade när vi kom gående.
” Ja du fick ju göra en talk show tidigare än planerat men det där gick väll rätt bra om jag får säga så ” sa Scooter när vi slagit oss ner i den lediga soffan som stog mot väggen.

Vi hade kollat klart på showen innan vi åkte tillbaka till hotellet. Dom flesta hade gått och lagt sig men vi var några stycken som satt uppe i Justins rum och pratade om lite allt möjligt. Klockan hade blivit tolv men vi hade inget att göra imorgon så vi fick vara uppe hur länge vi ville idag. Men det var många som knappt kunde håla sina ögon öppna så det skulle nog inte ta lång tid innan dom gick till sina rum eller somnade här på golvet. Jag satt på golvet med Justin som lutade sig mot bak mot min mage. Jag satt och lekte med hans hår och som nu stog åt alla håll och kanter. Hans ena hand gick över min vadd och jag log stort för mig själv.
” Jag tror nog det är dags för mig att gå annars kommer jag somna här på golvet och snarka ” sa Jasmine och reste sig upp. Alla andra utom jag, Justin, Chaz, Ryan och Melli följde Jasmines insiativ och sa hejdå till oss innan dom gick ut.
” Dom var ju tråkiga ” sa Chaz och vi alla skrattade kort.
” Kan vi inte gå och hämta godis och läsk nere i matsalen ” sa Ryan och vände sig mot Justin.
” Jo gör det du jag orkar inte resa på mig jag låg så bra just nu ” sa Justin och jag log.
” Men det måste du vare sig du vill eller inte för jag behöver gå på toa ” sa jag och Justin kollade sorgset upp på mig. Jag ville heller inte resa på mig men jag behövde verkligen gå på toa. Han ställde sig upp och hjälpe sedan mig upp på fötter.
” Ni hämtar godis och läsk och jag hämtar filmer ” sa Melli och hon, Ryan och Chaz försvann ut genom dörren.

Justins perspektiv

Delian kom tillbaka från toaletten och ställde lutande mot väggen.
” Så du tycker att jag bara är okej på att kyssas ” sa jag och ställde mig framför henne. Hon kollade upp på mig och ett leende pryde hennes läppar.
” Jag vet inte riktigt, det första jag tänkte på var inte direkt att undersöka fall du var bra på att kyssas eller inte ” sa hon och drog bort en hårslinga som fall ner över hennes ansikte. Jag kollade henne djupt in i ögonen innan jag satte mina händer på en varsin sida av hennes ansikte på väggen. Jag lutade mig framåt men tvekade lite när jag bara var någon millimeter från hennes läppar. Jag tröck sedan mina läppar hårt mot hennes och gick ett steg närmre så att jag kom närmre henne.

                                     

Hon slängde armarna runt min nacke och drog mig närmre. Jag drog bort mitt ansikte någon centimeter för att hämta andan lite och kollade in i hennes ögon.
” Så är jag bara okej eller ” sa jag och hon drog sitt tumme längst min käke.
” Jag vet inte kom så får vi se ” sa hon och tröck sina läppar hårt mot minna igen. Hon lätt sin ena hand glida ner från min nacke och ner till mitt bröst. Jag fick rysningar i hela kroppen av hennes berörning och log mot hennes läppar. Jag la min ena hand på hennes kind och hörde hur någon bus visslade bakom oss. Jag vände mig om och möttes av Chaz, Ryan och Melli son log stort mot oss.
" Det var på tiden " sa Ryan och dom skrattade. Jag vände mig mot Delian som kollade ner i marken och hade en lätt röd nyans på kinderna. Jag la ett finger under hennes haka och drog upp hennes ansikte så att hon möte min blick. Jag tröck mina läppar snabb mot hennes innan jag flätade ihop våra fingrar och gick bort till soffan. Jag satte mig ner i soffan och Delian satte sig bredvid mig. Chaz ställde fram godiset och Melli fixad i ordning filmen. Melli slog sig ner bredvid Delian och Chaz och Ryan i en varsin fåtölj. Delian lutade sig med huvudet min axel och jag la min arm runt hennes axel. Hon flätade ihop våra fingrar vid hennes axel och jag log stort. Jag la inte så stor uppmärksamhet på filmen, jag satt mer och kollade ner på tjejen som låg i min famn. Jag hade äntligen fått reda på att hon hade samma känslor för mig som jag hade för henne. Jag lekte lite med hennes fingrar som var sammanflätade med mina.

" Vi borde nog gå och lägga oss nu " sa Delian och lyfte upp sitt huvud från min axel.
" Kan du inte sova här " frågade jag och kollade på Delian som började packa undan från bordet.
" Skulle gärna göra det men då blir Melli ensam i vårt rum " sa hon och gick ut med disken till köket. Hon kom tillbaka till rummet och drog på sig sin tjock tröja. Jag följde med dom till dörren och sa hejdå till Melli innan jag vände mig mot Delian.
" Är du säker på att du inte kan stanna med mig " sa jag och la armarna runt hennes midja.
" Sorry men jag kan inte lämna Melli " sa hon och la armarna runt min nacke.
" Men vi syns väll imorgon "
" Det gör vi, vi ska ju få se vår video imorgon " sa hon och jag tröck mina läppar mot hennes. Hon drog sig undan och log mot mig innan hon öppnade dörren
" Sov gott " sa hon innan hon stängde dörren efter sig. Jag gick bort till Chaz och Ryan som log lite roat mot mig.
" Vad är det " frågande jag när dom inte sa något utan bara kollade på mig.
" Nej inget du blir bara lite töntig när du gillar en tjej " sa Chaz och Ryan flinade stort.
" För du blir ju inte alls lite töntig när en snygg tjej pratar med dig " sa jag och Chaz leende blev mindre.

Delian perspektiv

Jag sa godnatt till Justin och gick bort till vårt rum där Melli satt med ett stort leende på läpparna.
" Så hur känns det " frågade hon och jag satte mig ner mitt imot henne.
" Jag vet inte jag har inte riktigt fått ordning på allt än "
" Men du har i alla fått reda att han gillar dig " sa hon och jag log stort. Ja jag hade äntligen fått reda på vad Justin kände för mig .
" Vad sitter du och tänker på då " sa hon och jag slog till henne med kudden.
" Okej om du inte ville berätta för mig vad du känner för Justin och vad som händer mellan er så är det okej för mig "  sa hon och gick bort till sin säng.
" Godnatt Melli " sa jag och la mig ner i sängen.

Vi stog och väntade på att hissen skulle komma när jag kände ett par armar runt min midja. Jag kollade bakom mig och mötes av Justins vackra hasselnöts bruna ögon som jag älskade.

                                          

" God morgon " sa jag och han pussade mig lätt på kinden. Hissen kom och jag gick in i hissen med Justin bakom mig som fortfarande hade armarna runt min midja.  Det var svårt att gå med Justin bakom mig så jag försökte få bort hans händer men han flätade bara ihop sin hand med min och vi gick hand i hand in till matsalen. Jag kände allas blickar på oss och började gå snabbare bort mot bordet där mitt och Justins crew satt. Vi slog oss ner och bredvid Pattie och Kenny som båda två log glatt mot oss. Scooter såg inte lika glad ut men han hade fortfarande ett leende på läpparna. Jag kollade bara ner på min tallrik medans jag snabbt åt upp min frukost. Min hand var fortfarande samman flätad med Justin så jag drog med tummen lite över hans handrygg eftersom jag inte hade något annat göra. Justin åt upp sin frukost och vi gick bort och lämnade disken innan vi började gå bort mot hans rum.

Patties perspektiv

Vi satt och åt våran frukost när Justin och Delian kom in i rummet hand i hand. Jag slog upp i ett leende när jag såg dom för jag visste att Justin hade haft lite problem med att få reda på vad hon kände för honom. Dom gick bort och tog snabbt frukost innan dom satte sig ner bredvid oss. Delian satt bara och kollade ner på hennes matt medans Justin satt  avslappnat lossades som ingenting. Som att det var världens mest naturliga sak på jorden att dom var ihop. Dom åt snabbt upp sin mat innan dom började gå bort mot Justins rum. När dom gått utom hörhåll vände jag mig mot Ryan, Chaz och Melli som fortfarande att och åt sin mat.
" Så när hände det där om jag får fråga " sa jag och pekade bort mot Justin och Delian.
" Igår kväll när vi tre gick ut för att hämta läsk, godis och filmer " sa Ryan och tog en stor
tugga av sin macka.
" Va " sa jag och kollade chockat på honom.
" Ja när vi kom tillbaka så stog dom och kysste varandra upp tryckta mot ena väggen " sa Melli och jag kollade förvånat på henne. Delian hade rätt Melli hade verkligen inte något stopp.

Delian perspektiv

Vi kom in i Justins rum och Justin satte sig ner i soffan. Jag la mig med benen över armstödet och huvudet i Justins knä. Han drog ur tofsen ur min bulle och började leka lite med hår. Jag tog tag i kontrollen och satte igång tv. Det gick en gammal James Bond film på tv och jag lätt det vara. Jag kollade upp på Justin som var helt inne i filmen men måste ha känt min blick för han kollade ner på log stort mot mig.
” Vad är det ” frågade han och jag skakade på huvudet.
” Inget jag undrar bara hur det kunde bli så bra helt plötsligt ”
” Inte jag heller men jag är väldigt tacksam att det gjorde det ” sa han och böjde sig framåt. Han tröck sina läppar mot mina och jag la min hand bakom hans nacke. Den där känslan jag fått igår när han kysste mig kom tillbaka idag och jag kände hur hela kroppen rös till när han drog sin hand lite på min mage. Hur kunde en person få en att känna så mycket och så starkt på en gång. Jag kände Justins tunga mot mina läppar och särad på dom. Jag välkomnade hans tunga och tröck honom närmre. Allt var bara så naturligt med Justin.
” Oj ta det lite lugnt ni ska kyssa varandra inte äta upp varandra ” hörde jag någon säga bakom och jag släppte lite motvilligt mitt tag om hans nacke och han satte sig upp ordentligt. Jag såg att det var Chaz och Ryan som stog och kollade på oss med stora leende på läpparna.
” Haha ni är jätte roliga ” sa Justin och kollade lite surt på dom.
” Ta det lugnt jag skulle bara säga till er att videon är klar och vi ska mötas nere vid samlingsrummet dom som vill se den innan den läggs ut på youtube ” sa Chaz och jag ställde mig upp. Jag räckte fram min hand till Justin och hjälpe honom upp. Han la armen runt mina axlar och jag flätade återigen ihop våra fingrar vid min axel. När vi kom ner till salen vi skulle samlas i var det tomt så vi satte oss längst fram så att vi skulle kunna se bäst. Det kom bara in fler och fler och alla som gick förbi mig och Justin kollade alltid längre än nödvändigt på Justins arm runt mina axlar och våra samman flätade händer. Det var både jobbigt men på samma tid underhållande. Jag vet att det var hemskt men jag gillade att se deras nästan ledsna blickar efter att dom kollad tillräckligt länge på oss. För all tjejer här inne skulle vilja bli ihop med Justin och alla tjejer såg rätt bra ut men han väljer att vara med mig. När salen var full ställde sig Scooter längst fram och sa några ord innan han drog igång videon och jag lutade mig tillbaka i stolen.  




Så kapitel 27 uppe nu och nu kom den efter längtade kyssen som alla väntat på.
Jag hoppas att jag hinner med ett kaiptel imorgon men har väldigt mycke att göra den här helgen.

Kommentera gärna Uppskatas verkligen :D

Kommentarer
Postat av: Felicia

awzuum!

2012-02-05 @ 01:51:22
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Ebba

ÄNTLIGEN:-) va gulliga... Ett till :-)

2012-02-05 @ 09:41:55
Postat av: Linn

Yey! Finally!!! :)

2012-02-05 @ 18:08:46
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback