Just twitter kapitel 37


Previous

" Men har du tänkt på att jag kanske inte klarar av pressen som alla dina tjejer har fått " sa jag och nu kollade Justin medlidande på mig.
" Jag är ledsen " sa han och jag och jag suckade. Jag flätade ihop mina fingrar med honom och
började gå bort mot bilen.
" Tänk bara på det till nästa gång "
" Det ska jag " sa han och pussade mig snabbt på pannan innan vi gick bort till bilen.





2 dagar senare, julafton.

Jag vaknade av att jag hörde röster från undervåningen. Jag satte mig upp och såg att Justin inte låg kvar bredvid med i sängen. Jag satte mig upp sträckte snabbt på mig innan jag gick bort till min resväska. Jag drog på mig ett par shorts och såg att jag inte hade någon skön tröja så jag gick bort till Justin garderob och drog på mig en av hans stora t-shirt. Jag satt upp håret i en slarvig bulle och tvättade mitt ansikte snabbt innan jag gick ner mot vardagsrummet där rösterna inom ifrån. När jag kom ut satt Bruce och Justin och kollade på tv. Justin satt med ryggen mot mig och såg därför inte att jag kom.
" Godmorgon sexy och god jul " viskade jag i hans öra och slog armarna runt hans hals.
" God jul på dig också beautiful " sa han och kollade upp på mig. Jag kysste honom snabbt innan jag satte mig ner i soffan och lutade mig mot hans axel.
" Så du har börjat sno mina kläder nu också " sa Justin och jag skrattade. Jag kollade upp på Justin för att säga något men glömde bort vad när jag möte hans blick. Jag fattar inte att jag fortfarande är lika lätt påverkad av hans ögon. Jag menar jag har ju ändå känt honom ett tag och tänk om jag aldrig skulle vänja mig så varje gång jag möte hans blick skulle jag komma ur balans. Jag kunde inte dra bort blicken för än det var någon som harklade sig bakom oss. Jag kollade bort från Justin och möte Patties blick som kollade roat på oss. Mina kinder började genast att bränna så jag kollade snabbt ner i marken och Justin skrattade kort innan han ställde sig upp. Han räckte handen till mig och drog smidigt upp mig på fötter. Justin pussade mig snabbt på kinden innan vi fick efter Bruce in i köket. Jag satt mig ner bredvid Justin och mitt imot Pattie som redan börjat lägga upp mat. På bordet stog det ny lagat bröd, gröt, varm choklad och lite allt möjligt gott. Justin började snabbt hugga in och jag var inte lång efter. Jag plockade på mig det jag ville ha och vi åt upp vår frukost under tystnad då vi alla njöt av frukosten. När vi alla ätit upp satt ni full proppade vid matbordet och orkade inte röra på oss.
" Det var jätte gott Dianne " sa jag och log mot henne.
" Tack så mycket det har alltid varit min grej att laga julmaten och det är ju alltid kul att laga när det är till fler personer " sa hon och Bruce skrattade.
" Ja för vi brukar ju alltid vara så få när vi firar jul tillsammans " sa han och nu stämde även Justin och Pattie in i hans skratt.
" Jaja men nu ska jag plocka undan så att jag sedan kan göra mig vacker till resten kommer " sa Dianne och ställde sig upp.
" Behöver du någon hjälp med något " frågade jag men hon skakade bara på huvudet.
" Gå upp ni och ta det lite lugnt ni två " sa hon och jag ställde mig upp. Jag fick sakta upp till Justins sovrum och direkt när jag kom in kände jag ett par armar runt min midja bakifrån. Justin sparkade igen dörren med foten och gick längre in i sovrummet med mig framför sig.
" Jag skulle vilja ha tillbaka min tröja nu om det okej " viskade Justin i mitt öra och jag rös till av välbehag. Han började kyssa mig längst halsen och upp mot min käke.
" Du vet att det är väldigt svårt att ta av mig tröjan när du gör det där mot mig " sa jag och han skrattade kort innan han började kyssa min hals igen. Jag vred mig i Justins omfamning så att det nu bara var någon millimeter mellan våra läppar. Jag lutade mig framåt och tröck mina läppar hårt mot hans. Justins händer föll ner till min svanken och tröck mig närmre. Jag slängde mina armar runt hans nacke och började leka med hans hår. Justin började dra av mig tröjan men jag la händerna på hans och backade ett steg.
" Tror du att du skulle få tillbaka tröjan så lätt " sa jag och han skrattade. Han kysste mig snabbt innan han började gå bort mot badrummet.
" Jag antar att du kommer ta lite längre tid på dig så jag fixar mig snabbt så du kan få fixa dig sen " sa han och jag skrattade.
" Vadå då tycker du att jag tar lång tid på mig " sa jag och han log mot mig innan han gick in i badrummet. Jag la mig ner i sängen och drog upp mobilen ur min väska. Jag såg att jag fått ett sms från
Melli och öppnade det snabbt.
< God jul hoppas du får en bra dag :D <3 >
< God jul på dig också och hälsa familjen från mig :D <3 >
Jag skickade iväg meddelandet och gick in på twitter. Jag såg att din första twittringrna hade något med Justin att göra och gick in på trender. Fem stycken av trenderna hade något med Justin att göra. 'Jag förväntar mig Justin under granen, Väntar på Justin under mistel och fler såna där. Jag skrev ett snabbt god jul innan jag la ifrån mig mobilen och la mig ner i sängen. Jag hörde hur Justin sjöng ifrån badrummet och jag skrattade. Han tog verkligen sitt jobb med sig överallt. Jag kunde svagt urskilja att det var Falala han sjöng på men han slutade sjunga då han stängde av duschen. Efter ett tag kom Justin ut med endast en handduk virad runt magen och gick bort till sin garderob. Jag försökte slita bort blicken men det ar väldigt svårt. Jag ställde mig upp och drog med mig mina dusch saker i badrummet. Jag kläde av mig kläderna och gick in i duschen. Jag drog på vattnet och det var skönt att känna vattnet som rann ber över min spända kropp och känna hur alla muskler spände av.

Jag drog på ett sista lager maskara innan jag gick ut till sovrummet som nu var tomt. Jag hade skickat ner Justin då jag tyckte der vart jobbigt att han satt och stirrade på mig när jag fixade mig. Jag gick bort till sängen där jag lagt klänningen och drog på mig den försiktigt. Jag hade lite problem med att då upp dragkedjan men efter ett tag lyckades jag och ställde mig framför spegeln.



Jag fixade iordning klänningen så att den satt rätt och la la ner mitt lockade hår över axlarna. Jag hade bar enkelt lockat mitt hår och pratat luggen då jag inte orkade göra något så komplicerat. Jag började gå ner för trappan men stannade till lite då jag såg att det hade kommit flera stycken som nu satt i vardagsrummet och pratade. Jag fick syn på Justin som stog och pratade med några stycken vid ena hörnet. Jag kollade mig lite osäkert runt tills en av tjejerna som Justin pratade med pekade på mig. Justin vände sig mot mig och ett stort leende växte på hans läppar. Han sa något snabbt till dom innan han kom fram till mig.
" Hej beautiful " sa han och la armarna runt min midja.
" Kommer ju från rätt person " sa jag och han skrattade kort innan kysste mig snabbt.
" Kom jag ska presentera dig för några som står mig rätt nära " sa han och började dra bort mig till dom som han pratat med tidigare.
" Så det hår är tjejen pratat om så mycket på sista tiden " sa en av tjejerna och log stort mot oss.

  

Vi hade nu ätit, kört vår julklapps lek och satt nu i vardagsrummet och pratade. Jag satt i fåtöljen och väntade på att Delian skulle komma tillbaka så att jag kunde ta med henne ut och ge henne hennes julklapp. Delian kom ner för trappan och ställde sig vid dörröppningen. Jag ställde mig upp och gick bort till henne. Jag skulle precis dra med henne mot hallen då någon harklade sig bakom oss.
" Justin du får inte gå riktigt än " sa pappa och pekade över huvudet på oss. Jag kollade upp och såg att det hängde en mistel över oss.
" Det är ju du som säger att du vill kyssa tjejen under misteln " sa han och nu vändes alla blickar mot oss.
" Kom igen Justin vi vet att du vill göra det "
Jag kollade på Delian som kollade ner på sina fötter och pillade på sitt armband. Jag la min ena hand på hennes kind och lyfte upp hennes ansikte mot mitt. Jag tröck mina läppar mot hennes och hörde hur dom " awwwwwww " bakom oss Jag drog mig undan och såg att en lätt röd nyans hade spridit sig på Delians kinder.
" Ni är så gulliga tillsammans " sa mamma och jag suckade högt innan jag drog med mig Delian ut till hallen.

  

Jag drog på mig mina skor och jacka innan jag lätt Justin leda mig en bit bort på trädgården. Jag satte mig på ner på den lilla bänken sim stog där och Justin satte sig på en stol framför mig med en gitarr i handen.
" Jag vet att du tycker att kg har betet mig lite konstigt på sistone när jag har hålt på med mobilen så mycket, men jag hoppas att du kan förlåta mig efter det här " sa han och började spela på gitarren. Jag kände inte igen låten och förstod att Justin hade skrivit en låt tillägnad mig. Jag kände hur mina ögon vattnades och Justin började sjunga på refrängen igen.

You are special, you’re mine
You’re the one who makes my heart go wild
No matter what happens I’ll be here
Here by your side loving you
Girls like you are hard to find
So I’ll never let you go
You’re the one who’s always in my mind
You’re always in my mind, you’re my world
Nothing else matters
Loving you is just like breathing
I need it, how can I stop?
I love you, now and forever
Don’t ever doubt that
You’re my world, my love,
My favorite girl.

Han avslutade låten och nu kände jag en tår rann ner längst min kind.  Han kollade upp från gitarren och möte min blick.
" Jag tar det där som att du förlåter mig för att ha skrivit på mobilen hela tiden " sa han och jag skrattade. Det här var det vackraste som någon nånsin gjort till mig.

  

Jag avslutade låten och kollade upp på Delian som hade tårar i ögonen.
" Jag tar det där som att du förlåter mig för att ha skrivit på mobilen hela tiden " sa jag och hon skrattade kort. Hon ställde sig upp och satte sig gränslande i mitt knä.
Jag torkade bort en tår som rann ner längst hennes kind med hjälp av tummen. Jag lätt min hand ligga kvar på hennes kind och drog henne närmre. Jag tröck mina läppar hårt mot hennes och hon la armarna runt min nacke.



Jag drog henne närmre mig och efter ett tag drog hon sig undan för att hämta andan lite.
” Jag har en sak till dig också, det är inget speciellt direkt men jag ville åtminstone ge dig någonting ” sa hon och rotade runt i sin jack ficka. Efter ett tag drog hon upp en liten ask och gav den till mig. Jag öppnade försiktigt lådan och inuti hittade jag en bricka som det stog
` Forever is a long time, but i wouldn’t mind spending it whit you ´
som jag skulle kunna hänga på min halsbands kedja. Jag vände på den och såg att våra insialer var inristade på baksidan. Jag kollade upp på Delian igen som kollade lite osäkert på mig.
” Jag hade jätte svårt att köpa något till dig för jag försökte komma på vad det är man kan ge till ens kille som har allt och ” började hon säga men jag avbröt henne genom att trycka mina läppar hårt mot hennes. Jag drog undan ansiktet lite sen så att jag kunde se henne i ögonen.
” It’s perfect ” sa jag och hon log.
” Skulle vi kunna gå in det är jätte kallt här ute ” inte förs än nu märkte jag att hon darrade.
” Visst jag ska bara ställa tillbaka stolen under tacket så den inte blir förstörd ”
Jag ställde bort stolen och gick bort till Delian igen. Jag la armen runt hennes axlar och hon la armen
runt min midja.
När vi kom in såg ni att det inte var lika många kvar som det varit när vi gått utt. Jag såg inte pappa, Jazzy och Jaxon så jag antar att mina syskon blivit trötta och pappa blivit tvungna att åka tillbaka.
Vi gick in och satte oss i vardagsrummet där alla satt och pratade. 
" Så vad tyckte du om Justins låt " frågade mormor och alla kollade på Delian som satt
ner bredvid mig.
" Det var jätte fin " sa hon och hade lite svårt att håla upp ögonlocken. Dom fortsatt att prata och efter ett tag hörde jag att Delians andetag blev tyngre och djupare. Jag ställde mig upp och drog med mig
Delian upp i min famn.
" Jag går och lägger mig jag också " sa jag och alla skrattade lite då deras blickar föll ner på
Delian som låg i min famn.
" God natt " sa jag och gick upp till mitt rum. Jag la ner Delian i sängen och gick bort till min garderob för att byta om. Jag drog på mig ett par shorts mjukisbyxor och gick bort till sängen igen där Delian låg och sov. Jag kollade ner på hennes kropp och såg att hon fortfarande var iklädd sin klänning som inte verkade vara så värst bekväm att sova i. Jag drog ner dragkedjan på klänningen och drog sedan lite försiktigt av henne klänningen för att inre väcka henne. När jag äntligen fått av hennes klänning kom jag på mig själv med att stirra på hennes nästan nakna kropp. Jag la mig ner bredvid henne och la täcket över oss innan jag la armen runt hennes midja och tröck henne närmre mig. Jag la ner huvudet på kudden och somnade in till ljudet av Delians rytmiska andetag.




Nu kom äntligen kapitel 37 upp. Jag vet att det var ett tag sen man det har hänt lite saker som gjort att jag inte kunnat skriva. Men vad tycker ni om kapitlet? Jag vet tyvärr inte när nästa kommer upp då jag ska sova hos min kompis imorgon och sen hos min mormor och morfar söndag till tisdag. Åå dom har tyvärr ingen data så det kanske kommer upp en kapitel bomb på onsdag och torsdag vi får se.
Ville bara säga att det inte var jag som skrev låten utan min kompis som även skriver http://storiesbyyme.blogg.se/ den är jätte bra och ni borde verkligen läsa den nu när hon börjat på en ny :D

Kommentera


Kommentarer
Postat av: Lea

Det var en snabb julafton :)

Men vilken fin låt <33



Men ska inte Delian byta ut navelpersing (stavning..?) undra bara ;)

2012-02-24 @ 23:10:45
Postat av: Linn

WHATA!? Har Felicia skrivit låt texten!? :O

Skitbra kapitel, super gulligt med misteln! :)

2012-02-24 @ 23:17:23
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback