Just twitter Kapitel 34



Previous

" Vad sa ni " frågade jag och dom skrattade.
" Vill du följa med och åka snowboard imorgon efter att Justin gjort sin grej.
" Visst jag älskar snowboard "
" Bra då blir det jämnt antal också så någon slipper åka själv "
" Förresten vilka backar åker ni och snälla sig att det finns en snowpark " frågade jag och dom kollade chockat på mig.
" Vi åker dom svåra backarna. Trixar du? " frågade Ryan och jag nickade.
 






Vi hade spenderat resten av dagen med Chaz och Ryan. Vi hade spelat spel och dom hade pratat om några personer som jag inte kände igen men jag förstod att det var en av Justins kompisar som han inte träffat på ett tag. Vi satt nu i Justins rum och kollade på film. Dom hade dragit igång fast and furious som jag sett ett antal gånger så jag satt mer och knappade på mobilen och sneglade ner på Justin som låg med huvudet i mitt knä. Jag drog min hand genom hans hår och han kollade upp på mig igenom hans hår och började leka lite med det. Jag fick en konstig idé och började snabbt göra en inbakad fläta av hans lugg som fortsatte bakåt mot örat. När jag satt på en tofs utan att han märkte det fick jag sätta handen för munnen för att inre bryta ut i skratt. Jag tog fram mobil och gick in på kamera. Jag lyckades ta en bild innan jag inte lägre kunde hålla mig för skratt. Jag började skratta högt och jag kände deras blickar på mig. Jag vände mig mot dom och all tre kollade oförstående på mig till jag. Jag pekade på Justins hår så att Chaz och Ryan skulle kolla. Dom båda bröt ut i skratt och Justin såg vad jag pekade på. Han satte handen på håret och sprang snabbt fram till spegeln. Han började pilla med tofsen men jag sprang snabbt fram till honom och la mina händer på hans.
" Snälla låt det vara kvar så jag kan vissa din mamma och mormor " sa jag och han kollade på mig. Jag ställde mig på tå och tröck mina läppar löst mot hans. Jag backade sedan ett steg och började sakta gå ner till vardagsrummet där Dianne och Pattie satt och kollade på nyheterna. Jag drog med mig Justin som följde med mig med lite osäkra steg. Vi kom ut till vardagsrummet och dom båda vände blicken mot oss. Deras blick gick mellan Justins hår och mig som stog med ett stort leende på läpparna. Dianne ställde sig upp efter ett tag och kom fram till oss.
" Gud vad gullig du är Justin men hur lyckades Delian göra det på dig. Jag har försökt i flera år men du har bara skakat på huvudet så det är omöjligt " sa hon och la händerna på hans kinder. Hon drog ner hans ansikte lite så att hon kunde se det bättre och hon log stort.
" Du gillar verkligen henne eller hur " sa hon och Justin nickade.
" Förresten Scooter hälsar att han inte tycker att Delian borde följa med på välgörenhets sakerna "
" Va varför får hon inte följa med " nästan skrek Justin och kollade på sin mamma som satt i soffan.
" För att det kommer väcka väldigt starka funderingar om man ser att Delian är här i Canada med dig på julen. Då kommer det bli ännu mer klart att ni dejtar eller vad ni gör och ni skulle ju vara lite diskreta med ert förhållande "
" Men vad ska hon göra under tiden medans jag är borta "
" Jag får väll vara med din mormor och morfar och lära känna dom tills Chaz och Ryan slutar skolan så jag kan vara med dom " sa jag och Justin vände sig mot mig.
" Jag kommer hem vid tolv igen så att vi kan åka och åka snowboard "
" Det låter bra för mig förresten har du någon gammal snowboard eller ska jag ringa och beställa "
" Vi kan testa fall du kan ha min från föra året om du vill. Jag har typ bara använt den tre gånger "
" Det blir bra " sa jag och Justin började dra med mig ut till garaget. " Den här är nog den som skulle passa dig bäst " sa han och räckte fram en lilla snowboard med svart mönster på. Jag tog glatt imot den och följde med honom till en hylla där det stod snowboard pjäxor.
" Du får ta dom som passar dig bäst " sa han och jag drog ut ett par som såg ut att vara i min storlek. Det var det minsta paret och dom var lite för stora men om man drog åt dom satt dom perfekt.
" Förresten jag är ledsen att du inte får följa med jag hade jätte gärna haft dig vid min sida " sa Justin och la armarna runt min midja.
" Jag hade jätte gärna vart där också men du hörde vad Scooter sa och för det andra så får jag chansen att lära känna din mormor och morfar " sa jag och la armarna runt hans nacke. Efter som det var svårt att fokusera sig när Justin hade en fläta drog jag ur tofsen och drog handen snabbt igenom hans hår så att det la sig ner som vanligt.
" Fick jag inte ha kvar min fina frisyr " sa han och jag skrattade.
" Nej men vi borde gå upp och säga hejdå till Chaz och Ryan innan dom går " sa jag och vi gick hand i hand upp till dom. Vi sa hejdå till dom och godnatt till resten eftersom klockan hade blivit sent och Justin skulle upp tidigt imorgon. Justin gick snabbt in i badrummet och fixade sig i ordning och när han kom gick jag snabbt in badrummet. Jag tvättade bort sminket och flätade snabbt mitt hår i en slarvig fläta innan jag byte om till en stor tröja och mjukis shorts. Jag borstade mina tänder snabbt innan jag gick tillbaka till Justin som fick ligga lite ihop tryckt för att få plats i sängen. Jag hoppade in mellan väggen och Justin så att han inte skulle kunna puta ut mig ur den lilla sängen. Justin la armen runt min midja och drog mig närmre så att jag nu låg med ryggen hårt tryckt mot hans mage.
" Sov gott " viskade han i mitt öra innan hans andetag blev tyngre och djupare. Jag somnade fort in av ljudet av hans andetag.

Jag vaknade av att det var någon som knackade på dörren och vred lite på mig i Justins famn. Jag såg att det var Dianne som stog i dörren med en bricka full med frukost saker i handen.
" God morgon har du sovit gott " frågade hon och kom in i rummet.
" Aa lite trångt bara men det går bra " sa jag och hon ställde ner brickan på nattygsbordet.
" Okej det är ett under att ingen av er ramlade ut "
" Det var därför jag la mig innerst så att det inte blir jag om någon ramlar ur "
" Smart men kan du väcka Justin och se till att han äter ordentligt innan han måste åka iväg "
" Det gör jag " sa jag och hon gick ut ur rummet. Jag satte mig gränslandet över Justin höfter som nu låg på mage.
" Rice and shine superstar " viskade jag i hans öra innan jag började kyssa honom på halsen. När jag kommit upp tills hans käke rörde han lite på sig och slog upp ögonen. Jag fortsatte ner till hans skulderblad igen och hans hud kontrade sig under mig och jag log stort.
" Du ska upp och äta frukost " sa jag och hoppade av Justin och ur sängen. Jag kände en hand runt min handled och i nästa sekund låg jag ner i sägen igen och Justin kysste mig över hela halsen.
" Tror du att du skulle komma undan så lätt " viskade han i mitt öra innan han började kyssa mig på halsen igen.

                                 

" Du måste äta din frukost Scooter kommer snart "
" Han kan vänta ett tag "
" Det kan han säkert men det kanske dom du ska träffa inte kan " sa jag och ställde mig upp igen. Jag tog upp brickan som stod på nattygsbordet och la den bredvid Justin.
" Ät nu " sa jag och gick bort till sin väska jag drog upp ett par mjukisbyxor och ett svart löst sittande linne och gick in i badrummet. Jag byte snabbt om till dom rena kläderna och skvätte vatten i ansiktet för att vakna till ordentligt. När jag kom tillbaka till sovrummet hade Justin redan ätit upp frukosten och stog nu framför garderoben och byte om. Han drog av sig sin tröja och jag kollade snabbt bort för jag visste att om jag skulle kolla skulle jag fastna och att Justin skulle använda det imot mig. Jag gick ner till vardagsrummet och fann Bruce med dagens tidning i knät.
" Godmorgon " sa jag och satte mig ner i fåtöljen mitt imot honom.
" Godmorgon. Jag ser att du har vaknat på rätt sida imorse " sa han och kollade upp från sin tidning. Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara på det så jag log bara och han kollade ner i tidningen igen.

Justins perspektiv

Jag vaknade av att det var någon som att det var någon som höll på med min hals. Jag öppnade ögonen och såg att der var Delian som satt på min rygg och kysst mig över halsen. Hon kom ner till min skuldra och min hud kontrade sig.
" Du ska upp och äta frukost " sa hon och hoppade ner på golvet. Hon började gå mot badrummet men jag drog tag i hennes hand och drog ner henne i sängen igen.
" Tror du att du skulle komma undan så lätt " sa jag och kysste henne på halsen.
 " Du måste äta din frukost Scooter kommer snart "
" Han kan vänta ett tag "
" Det kan han säkert men det kanske dom du ska träffa inte kan " sa hon och ställde sig upp. Jag kollade lite besviket på henne och hon ställde ner en bricka med frukost på bredvid mig.
" Ät nu " sa hon och gick in i badrummet. Jag slängde snabbt i mig frukosten och gick bort till min garderob. Jag drog på mig kläderna och gick bort till badrummet. Delian var inte där och jag kunde inte se henne i sovrummet så hon måste ha gått ner. Jag fixade snabbt till håret och borstade tänderna. Jag kollade mig snabbt i spegeln innan jag gick ner till vardagsrummet.  Min mobil vibrerade och jag såg att set var ett sms från Scooter.
< står utanför kom ut så fort du kan >
Jag la ner mobilen i fickan igen och ställde mig bakom Delian. Jag satte mina händer på hennes axlar och hon kollade upp på mig. Hon hade ett leende på läpparna och det spreds fort till mig.
" Jag kommer tillbaka om ungefär tre timmar "
" Det är lugnt du behöver inte stressa "
" Vi syns sen " sa jag och böjde mig ner mot henne. Jag tröck mina läppar mot hennes och drog inte bort dom förs än morfar harklade sig bakom oss. Jag gav Delian en snabb puss på kinden innan jag gick ut till hallen och drog på mig min jacka och mina skor. Jag öppnade dörren och sprang bort till Scooters bil som stog ställd vid gatan.

Jag satt nu i bilen på väg hem. Jag skulle hämta upp Ryan och Chaz på väggen så att jag slapp hämta dom innan. Jag skulle sen snabbt byta om och sen skulle vi åka iväg till skidbacken. Jag parkerad utan för Chaz och efter en stund kom dom båda två ut springandes med en varsin snowboard i handen.
" Hej Justin hur gick det " frågade Ryan när dom satt sig och jag körde i väg mot mitt hus. Jag stannade bilen utanför och vi fick in i huset. Dom lämnade packningen i bilen för dom orkade inte bära på det. Jag fick in i vardagsrummet för att säga hej men stannade tills för jag såg att mormor visade bilder på mig när jag var liten för Delian.

        

" Så det här är varför du ville stanna hemma själv med min mormor och morfar " sa jag och dom kollade upp på mig.
" Bara en fråga, förstår du hur otroligt sött du var när du var liten " sa Delian och kollade på mig.
" Alla bebisar är söta "
" Ja men du var bara så åå , jag vet inte ens hur jag ska förklara " sa hon och jag skrattade.
" Jag lovar att du säkert var minst lika söt du som liten "
" Alltid så rolig, gå upp och byt om istället " sa hon och jag log mot henne innan jag gick upp till mitt rum för att byta om för andra gången idag. Jag drog på mig kläderna och gick ner till vardagsrummet där dom satt och väntade på mig.
" Det var på tiden att blev klar " sa Delian och fick förbi mig till hallen.
" Förlåt mig men jag trodde att du sa att jag inte behövde stressa "
" Ja men behöver du ta så lång tid på dig som möjligt bara för det " sa hon och kollade surt på mig vilket fick mig att skratta. Hon var bara så söt när hon låtsades vara sur. Jag drog på mig mina sneakers och gick bort mot bilen. Precis när jag skulle öppna bildörren blev jag träffad av något i bakhuvudet. Jag vände mig om för att Delians lömska leende innan hon träffade mig med ännu en snöboll. Hon skrattade kort innan hon tog upp ännu mer snö i handen och började göra ännu en till snöboll. Hon kastade den mot mig men den här gången var jag bered så jag dansade lätt undan snöbollen. Jag tog upp lite egen snö och kastade bort mot Delian men missade alla. Så efter ett tag gav jag upp och sprang snabbt upp till henne. Innan hon hann reagera hamnade hon i snön med mig över sig. Hon kollade chockat upp på mig och jag log triumferande tillbaka. Jag tog upp lite snö i handen och tröck upp det i Delians ansikte. Hon skrek till och sprattlade under mig för att komma loss men jag hade ett bra grepp på henne så hon kom inte loss.
" Snälla Justin sluta " sa hon efter ett tag och jag borstade bort den snö som fortfarande låg kvar i hennes ansikte.
" Det kommer kosta " sa jag och hon kollade oförstående på mig. Jag böjde mig ner mot henne och tröck mina läppar mot hennes. Hon besvarade kyssen och jag särade enkelt på hennes läppar med min tunga. Våra tungor började leka med varandra och jag drog mig inte undan förs än jag kände något extremt kalt innanför min tröja. Jag rullade av Delian för att sedan mötas av Chaz och Ryans leenden som nåde dom upp till ögonen.
" Blev det lite kalt Bieber " sa Chaz och dom båda skrattade kort innan dom gick och satte sig i bilen.
Jag kollade på Delian som ny hade ställt sig upp och börjat gå bort mot bilen. Jag ställde mig upp och gick efter henne bort till bilen. Vi hoppade in i bilen och jag började köra bort mot skid anläggningen.





Kapitel 34 uppe nu. Inte så mycket som händer men måste finnas lite mellen kapitel också.
Men vad tycker ni bra/dåligt

Kommentera snälla



Kommentarer
Postat av: Anonym

Awesome

2012-02-17 @ 23:07:48
Postat av: Felicia

I know wath's gonna' happen! ;)

2012-02-17 @ 23:34:39
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Lea

Snöbollskrig <33

2012-02-18 @ 00:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback