This was never planed - kapitel 26

 

Jag öppnade ögonen för att kort där efter möta Melindas blick när hon placerat ytligare några kyssar vid min nacke och bokstavligt talat gjort mig galen. Hon visste inte vad hon gjorde emot mig.

”Gillar du det?” frågade Melinda och la händerna på mitt bröst där hon drog med händerna lite upp och ner.

Jag lutade mig närmre henne så att mina läppar sen nuddade vid hennes när jag pratade ”Om jag gör” viskade jag fram innan jag pressade mina läppar mot hennes. Hon besvarade kyssen men drog sig allt för fort undan enligt mig.

”Vi borde sova, jag är jätte trött” sa hon och jag nickade lite till svar. Hon gav mig ett litet leende och pussade mig snabbt på kinden innan hon reste sig upp för att gå bort till badrummet som till våran lycka bara var hennes på denna våning.

 



 

 

Justin hade vart här en vecka nu och vi hade spenderat minst halva tiden uppe på mitt rum pratandes, kyssandes och minst femton filmer sedda. Men nu kallade plikten på Justin att åka tillbaka L.A för att fixa dom sista små detaljerna inför hans turné som skulle börja snart. Han manager hade heller inte vart så super glad på Justin för att ha åkt hit till mig istället för att vara där och fixat med det som behövdes. Jag hade försökt få honom att åka iväg för två dagar sen då jag kände mig skyldig som tog Justin ifrån dom. Missförstå mig inte nu, jag vill inget mer än att spendera tid med Justin men jag vet att hans jobb går före mycket. Vilket inkluderar att åka för att spendera en slappar vecka med sin flickvän. Det var väll en av dom få nackdelarna att vara ihop med en kändis tillsammans med alla paparazzi och skrikande fans som gör en döv.
"Är du säker på att du inte vill följa med mig?" frågade Justin och kollade med stora ögon på mig.
"Du måste sluta fråga mig det" sa jag och smällde till honom lite lekfullt på bröstet.
"Du vet att jag vill följa med men vi båda vet att du inte kommer få lika mycket gjort om jag följer med dig. Plus att skolan börjar om tre dagar”

”Eh du kan skippa skolan och följa med mig runt världen. Du är ju så smart än du så du behöver inte ett år till, det är bara slöseri med tid”

”Det är inte slöseri med tid. Sen så behöver man ett bra betyg för att fortsätta plugga egter eller om man vill ha ett bra jobba efter och inte orkar att fortsätta plugga”

”Men du behöver inte fortsätta plugga. Jag kan säkert fixa ett jobb till dig i mitt crew så kan du följa med mig jorden runt medans du jobbar för mig och kan plugga själv på sidan av”

”Tack för erbjudandet Justin men jag kommer nog behöva något normalt i mitt liv som inte är stämplat Justin Bieber över det” sa jag med ett litet skratt  och Justin putade lite med läppen mot mig.

”Du menar att det kan bli för mycket av mig?” sa Justin lite förvånat men jag kunde se att han skämtade då han hade en viss glans i ögonen som han alltid hade när han skulle bussa till det.

”Kanske inte förmycket av dig men dina fans och allt som kommer med packetet”

”Alltså för mycket av mig” retades han och jag suckade.

”Du vet vad jag menar så sluta” sa jag och smällde till honom på bröstet vilket fick honom att skratta.

”Jag vet babe det är bara allt för roligt att retad med dig för att sluta”

”Jaja jätte roligt, så pass roligt att jag till och med glömde att skratta”

”Du är bara sur för att jag hela tiden vinner över dig”

”Vi säger det, vad som än får dig att sova bra på nätterna Justin”

”Du vet att jag skulle sova bättre med dig vid min sida” sa Justin med ett flörtigt leende och la en arm runt min midja för att kunna trycka upp min kropp mot hans. Jag skulle precis svara honom när Justins chaufför som satt i bilen och väntade tuttade otåligt för femte gången.

”Jag måste gå” sa Justin och kollade lite sorgset ner på mig efter att ha gett hans chaufför en gest att han kommer snart vilket verkade irritera killen bakom ratten en del men Justin verkade inte bry sig om det så mycket.

”Det borde du, innan han blir tvungen att komma upp hitt och släppa med dig ner till bilen”

”Han skulle aldrig ens lyckas få med mig en centimeter”

”Varför? För att du är så jäkla biff eller?”

”Självklart” sa Justin med ett litet leende och jag skrattade svagt innan jag möte hans blick igen.

”Jag kommer att sakna dig” fick jag fram i en svag viskning innan jag gosade in mitt ansikte mot Justins bröst och han drog mig tätare intill sig.

 

 

”Jag kommer att sakna dig med”

”Som att du ens kommer att ha tid för att sakna mig. Du har dina tussentals fans som skriker efter dig. Du kommer knappt ha tid att ens tänka på mig” mumlade jag mot hans bröst och han stelnade till en aning innan han placerade sina händer på mina höfter för att dra sig undan någon decimeter från mig så att han kunde kolla ner på mig ordentligt.

”Melinda jag kommer alltid att tänka på dig. Det spelar ingen roll hur många tjejer jag har skrikandes efter mig, jag lovar att jag på dig på ett eller ett annat sätt då jag kommer hitta något som påminner om dig eller att jag önskar att någon av dom var du. Lita på mig babe, jag kommer aldrig att glömma dig” sa han alvarligt och kollade mig djupt i ögonen vilket fick mig att slappna av en aning.

”Lovar du?”

”Jag lovar” sa han med ett litet leende på läpparna innan han lutade sig ner mot mig för att inom kort pressa sina läppar mot mina. Justin drog sig undan efter ett tag när bilen än en gång tuttat.

”Jag borde verkligen gå nu”

”Det borde du” sa jag lite dystert och Justin suckade snabbt.

” Vi syns snart igen ska du se. Tiden går fortare än vad man tror och snart så har du din älskade skola att gå till så då kommer du knappt ens att ha tid att tänka på mig mellan alla läxor ni får”

”Jag hittar nog tiden att sakna dig. Men du måste lova att ringa när du har ledigt”

”Jag lovar” sa han och kysste mig passionerat på läpparna innan han med ett halvhjärtat leende sprang ner till bilen som väntade på honom.

Jag suckade frustrerat innan jag gick in i huset och smällde igen dörren efter mig. Vilket förmodligen hade fått mamma spritt språngande galen om det inte var så att hon tillät mig att göra allt möjligt just nu då det var hennes sjuka sätt att få tillbaka mig efter vad som hände. Det värsta grejen var att det halvt funkade vilket jag hatade.

Jag visste att jag skulle behöva prata med henne och Kasper för eller senare och jag tyckte väll lite att det var bättre att göra det så fort som möjligt istället för att skuta upp det till gud vet när. Efter att ha skickat ett litet kort drygt sms att Kasper skulle komma hitt så att jag skulle kunna prata med honom och mamma så stoppade jag ner mobilen i fickan innan jag gick ut till vardagsrummet där mamma satt tillsammans med pappa och kollade på någon kärleksfilm. Pappa hade fått reda på allt som hade hänt direkt när han satt sin fot innanför dörren och självklart valde han att ta min mammas sida trotts att jag berättade om slagen och allt hat mot Justin. Han sa att han höll med mamma om att Justin inte var bra för mig och skulle bara se till att min framtid blev förstörd.

Men jag lovar er att han egentligen tycker något annat men mamma har återigen på något sätt betalat honom för att hålla sig till hennes sida och det irriterade mig. Pappa brukade alltid vara den som jag kunde lita på här i familjen och den jag vände mig till när Selena inte hade tid eller bara helt enkelt bara inte kunde prata.

”Kasper kommer över om tio minuter för att prata om det som hände så pappa om du ursäktar oss så skulle jag gärna vilja prata med mamma lite innan Kasper kommer över” sa jag och pappa nickade lite till svar innan han reste sig upp och gick ut ur vardagsrummet.

 

*

 

Efter att i två timmar suttit och diskuterat med både mamma och Kasper hade jag kommit fram till två saker. Ett, jag kunde förlåta Kasper och ge honom en till chans. Vi skulle börja träffas igen men dock då bara när det var andra personer runtomkring oss till en början. Två, Min mamma var dum i huvudet och fortsatte att slänga en massa skit i ansiktet på mig om hur dålig Justin var för mig. Så det skulle nog ta ett långt tag innan jag skulle kunna förlåta henne och gå tillbaka till det normala som var innan hon fick reda på att jag var med Justin.

Med en suck damp jag ner i min allt för sköna säng och la huvudet i kudden som Justin lånat under denna vecka och slog upp i ett stort leende när jag kände hur den dragit åt sig lukten av Justin. Jag drog in den lite försiktigt, rädd att om jag skulle ta för mycket nu så skulle det ta slut och jag skulle inte ha något av Justin kvar hos mig.

 

 



 

 

Blev ett kort och tråkigt mellan kapitel tyvärr men det behövdes faktiskt enligt mig åde för att komma vidare i berättelsen och för att det vart så mycket drama på sistonde. Ni kommer också märka att jag kommer hoppa en del i tiden då jag inte orkar skriva om vad som händer i deras liv varje dag.

Men i alla fall så hade jag julavslutning idag vilket betyder att om inget annat kommer ivägen kan jag sätta mig ner och skriva ett kapitel som ni kan få imorgon. Eller om ni är tillräckligt duktiga på att kommentera kanske två.

 

 


Kommentarer
Postat av: Linn

gryyyyymt! tycker samma sak, gb

2012-12-20 @ 07:47:19
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.sew
Postat av: Linn

Okej. Jag vet inte varför kommentaren skickades, cp mobil
SKRIV MER HELT ENKELT! Nu. :) puss! 😘

2012-12-20 @ 07:48:06
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.sew
Postat av: Liv

Awesome kapitel!

2012-12-20 @ 09:02:27
Postat av: Emelie

Sjukt bra! <3

2012-12-20 @ 23:39:36
URL: http://bieberrstorys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback