This was never planed - kapitel 24

 
 

” För det första så var det inte meningen att jag skulle skrämma dig och för det andra så glömde jag mina resväskor här uppe i ditt rum. Så jag hade varken några pengar eller kläder. Sen så spenderar jag hellre en kväll med min tjej hos henne en ensam på något random hotell ” sa Justin med ett litet flin och drog in mig i min famn. Hans leende smittade snabbt av sig på mina läppar och jag la armarna runt hans nacke för att dra ner honom närmre mig.

” Visst men nästa gång du kommer kan du väll åtminstone skicka iväg ett sms eller något att du kommer över så att du slipper ge mig en hjärtattack ” sa jag och Justin skrattade lågt.

” Jag lovar babe ” sa han med ett litet flin innan han pressade sina läppar mot mina. Jag skulle precis besvara kyssen när min mobil vibrerade i backfickan och jag drog mig undan från Justin med en liten suck. Jag såg att det var ett sms jag fått när jag tagit upp mobilen och utan att kolla vem det var tog jag upp sms:et.

< Är Justin hos dig?!?! > hade Kasper skrivit och jag suckade högt. Jävla va fort ryktena spred sig här i staden idag då.

 



 

 

”Justin kom tillbaka hit. Mamma kommer att döda oss båda om hon ser dig här” väste jag fram efter honom medans jag följde efter honom bort mot badrummet och kollade hektiskt runt mig då jag var rädd att min mamma skulle komma och se Justin här.

 ”Melinda hon kommer inte att komma på oss så länge du inte drar till dig hennes uppmärksamhet med allt ditt pratande. Du oroar dig alldeles för mycket”

”Jag hade inte behövt oroa mig om du hade varit tillräckligt smart att gå på toa innan du kom hit och slapp riskera att min mamma kommer att se dig”

”Jag tänkte inte på det okej. Det är du som är den smarta av oss om du kommer ihåg. Men du behöver inte oroa dig babe. Din mamma är där nere och jag lovar att skynda mig”

”Visst, men du måste skynda dig. Jag vill verkligen inte att mamma ska komma upp. Jag kommer att få utegångsförbud på livstid om hon ser dig” sa jag nästintill skräckslaget och Justin skrattade lågt framför mig.

”Jag lovar att skynda mig ” sa han och pussade mig snabbt på kinden innan han vände om och gick in i badrummet som låg en liten bit bort.

Jag suckade lite stressat ut innan jag lutade mig med ryggen mot väggen mitt emot badrummet. Jag stod och pillade lite nervöst på mina naglar innan jag hörde hur trappan knackade till av att någon gick i den och mitt blod frös till is.

Jag kollade panikslaget runt mig lite snabbt innan jag öppnade upp ena garderoben som jag hoppade in i och stängde igen skåpdörren efter mig. Jag hörde hur mamma kom närmre och närmre och jag kunde just nu höra mina egna hjärtslag i öronen. Mammas steg avtog efter ett tag och jag skulle precis öppna upp skåpdörren när en knack in till badrummet hördes.

”Melinda älskling?” frågade mamma men fick bara tystnade tillbaka som svar.

”Melinda jag vet att du är sur på mig angående Justin men snälla du kan väll åtminstone prata med mig” bad hon men fick återigen bara tystnad som svar. Det var ju inte direkt så att någon av mig och Justin kunde svara henne utan att det skulle bli konstigt.

”Melinda du kan inte undvika mig för alltid och du vet att jag bara vill ditt bästa och jag hoppas att du vet det Melinda. Allt jag säger är bara att Justin verkar bara vara lite för bra för att vara sann om du vet vad jag menar. Att du inte borde bli chokad om du kommer på honom med droger eller hittar honom i sängen med en annan tjej” sa mamma och det var droppen för mig. Utan att tänkta på konsekvensera slängde jag upp skåpdörren och klampade sen bort till mamma som kollade chokat ner på mig där jag kom.

”Melinda om du är här vem är då där inne? ”

”Ingen du behöver bry dig om. Men en sak som jag gärna skulle vilja höra från dig är en förklaring till vad fan du har emot Justin. Vad har han någonsin gjort mot dig för att få dig att hata honom så och varför du går runt och berättar för alla att Justin är här?”

”Melinda jag berättade bara för Kaspers mamma att Justin var här och hon måste ha berättat vidare till andra och du vet mycket väll varför jag inte gillar Justin”

”Jag vet vad det är du har sagt att anledningen är men det måste vara något mer. Jag menar du känner inte ens honom och är det inte du som hela tiden säger att man inte ska döma folk innan man lär känna dom” brast jag ut med armarna flängandes åt både det ena och andra hållet medans jag kollade med både hat och besviken blick på min mot som kollade känslokalt ner på mig.

”Allt jag säger är bara att alla gömmer något och någon så perfekt som Justin måste något stort. Jag menar det är ingen normal 18 tonåring kille som skulle ge bort så mycket pengar och hålla på med välgörenhet om det inte finns något stort som man vill hålla borta från resten av världen” sa mamma och ryckte snabbt bort blicken från mig när dörren intill badrummet flög upp.

”Hej det där är inte schyste”  brast Justin ut bakom mig och kom klampandes fram till oss där vi nu stod någon meter längre bort från badrummet.

”Bara för att jag är en god guy inför kameran betyder det inte att jag är någon slags hemsk bad boy så fort ingen annan ser. Jag skänker pengarav en anledning, för jag har själv haft det jobbigt när jag växte upp”

”Har du haft en jobbig uppväxt?” frågade mamma uppmanande och höjde ögonbrynet mot Justin.

”Ja det har jag. Jag växte upp med nästan helt utan pengar och min mamma fick jobba dubbla jobb för att ha pengar till kläder, tak över huvudet och” började Justin men blev avbruten när ytterdörren öppnades och slogs igen kort där efter.

”Hallå?” ropade någon från bottenvåningen och jag förstod direkt att det var Kasper som hade kommit.”

”Här uppe” ropade mamma och inom kort hördes steg i trappan innan Kaspers ansikte syntes bara någon meter ifrån oss. Han gav mig ett litet stelt leende innan han vände sig emot Justin och snabbt ändrades hans ögon till svarta och nästan dödliga.

 

 

 

Jag kollade bort mot Kasper som precis kommit upp och stod med en mördande blick fäst på mig som skrämde mig en aning. Han var någon centimeter längre än mig och rätt så mycket mer vältränad än mig också.

”Vad gör du här Bieber?” frågade han med så mycket avsmak bakom orden att jag ryckte till lite.

”Jag är här för att vara med Melinda, är inte det ganska uppenbart?”

”Bli inte kacksig med mig Bieber. Du betyder inget för mig och jag är inte rädd att skada dig om du blir uppnosig” spottade han farm och tog dom steg som behövde fram till mig innan han kom så nära med ansiktet att våra näsor nästan snuddade vid varandra.

”Nej men Melinda betyder något för dig och jag tror inte riktigt att hon skulle bli så särskilt glad på dig om du skadar mig”

”Apropå Melinda, bad jag inte dig att hålla dig undan från henne så att hon skulle få lite tid att läka och tänka igenom allt som har hänt”

” Eller så att du skulle kunna hinna lägga in en stött och försöka få tillbaka henne” sa jag och i nästa sekund låg jag på golvet med smärta sipprandes från min högra kind där Kasper just smält till mig.

”Vad är ditt problem” for det ut mig efter att ha gett Melinda där hon stod förstelnad med blicken fäst på oss som speglade chock och skräck.

”Du är mitt problem. Du är för cut up i ditt perfekta liv för att se att det här kommer att påverka Melinda till det sämre. Hon kommer inte klara av all press och hat från dina fans. Hon satsar sten hårt för att få bra betyg i skolan och behöver inte dina fans som sabbar allt. Och hon kommer absolut inte klara av att hitta dig i sängen med någon random tjej med droger liggandes på nattygsbordet och rinnande genom ditt system” skrek han åt mig och det var nu droppen var nod. Jag hade tagit emot så mycket skit jag kunde klara av för en dag och det var nu allt brast för mig. Jag ställde mig snabbt upp och var återigen i Kaspers face innan jag började skrika åt honom.

”Du har ingen rätt att slänga av dom där anklagelserna mot mig. Du känner mig inte och jag bryr mig inte om vad du tycker om mig. Allt jag vill att du ska veta är att jag älskar Melinda mer än något annat och jag kommer aldrig att såra henne som jag sårade Selena. Jag hatade mig själv för att jag sårade Selena så och därför ska jag göra allt i min makt för att Melinda ska vara lycklig” spottade jag ilsket fram och han skrattade roat.

”Om du inte vill såra henne tipsar jag dig att du lämnar henne nu innan hon kommer in allt för djupt och saken bara blir värre” sa han och jag skulle precis svara honom när Melinda klämde sig in mellan oss och fick mig att baka ett steg. Hon satte sina händer på mitt bröst och jag kände hur jag lugnade ner mig en aning under henne beröring men fortfarande med blicken på Kasper som stod med ett äckligt flin på läpparna.

 

Jag satte mina händer på hans bröst och han slappnade av en aning under min beröring men hans bröstkorg höjdes och sänktes fortfarande i ett högt tempo på grund av ilskan som rann igenom hans ådror just nu.

”Justin kolla på mig” sa jag men han fortsatte bara att kolla på Kasper.

”Justin snälla kolla på mig” bad jag igen men han fortsatte bara att stirra på Kasper och min mamma som nu tydligen stod bredvid honom.

”Justin kolla på mig” bad jag återigen men när han inte lyssnade på mig satte jag en hand på hans kind för att sen vrida ner hans ansikte mot mitt vilket mer eller mindre tvingade honom att möta min blick. Hans blick mjuknade en aning under min och återgick till sin vackra gyllenbruna färg som alltid fick mig knäsvag och skakis.

”Justin lugna ner dig snäll”

”Jag lugna ner mig? Det var han som slog mig” protesterade han och skulle fortsätta när jag pressade mina läppar lite försiktigt mot hans. Han mjuknade under min beröring och besvarade kyssen lite svagt innan jag drog mig undan.

”Jag vet, allt jag ber dig om är att du är den mogna av er och bakar undan” fick jag fram med en suck och kollade förhoppningsfult upp på Justin som kollade ner på mig.

”Snälla för min skull. Gå in på mitt rum och vänta där medans jag fixar upp den här röran” ”snälla” la jag till när jag såg att han skulle protestera.

 Visste men snälla skynda dig. Just nu känner jag för att smälla till något och jag tror inte riktigt att du vill ha ett förstört sovrum när du kommer tillbaka”

 

 ”Visste men snälla skynda dig. Just nu känner jag för att smälla till något och jag tror inte riktigt att du vill ha ett förstört sovrum när du kommer tillbaka” sa jag och ett litet fnitter som fick fjärliar att flyga runt i min mage lämnade hennes läppar vilket fick ett svagt leende att spridas på mina läppar trots allt som just hänt. Men jag kunde bara inte låta bli, den här tjejen gjorde mig galen och då menar jag på ett bra sätt och jag kunde bara inte luta le ner jag var runt henne.

”Jag skyndar mig, jag lovar” sa hon och pussade mig lite snabbt på kinden innan hon ställde sig vanligt igen och skulle precis vände sig mot Kasper när jag greppade tag om hennes ansikte för att sen pressa mina läppar mot hennes. Hon stod chokad ett tag innan hon besvarade kyssen och jag la mina händer på hennes höfter för att kunna pressa henne närmre. Utan att tänka stack jag in min tunga i hennes tunga och drog henne om möjligt närmre mig.

Jag hörde hur någon grumlade till bakom oss och Melindadrog sig undan med en lätt rodnad som spridits på hennes kinder.

”Du behöver inte rodna babe” sa jag och drog med en hand över hennes varma kind.

”Ta bort dina smutsiga fingrar från henne” väste Kasper fram mellan sammanbitna tänder och det var nu min tur att skratta.

”Och vad ska du göra om jag inte gör det då?”

”Jag har redan slagit dig en gång, vill du verkligen ta reda på vad jag skulle kunna göra med dig efter att du lagt dina smutsiga och äckliga fingrar på Melinda”

”Ja faktiskt så skulle jag vilja se det, för jag undrar vad Melinda skulle tycka om dig efter att ha misshandlat mig. Jag menar det är ju ändå mig hon är tillsammans med om jag inte minns fel” sa jag och verkade ha träffat en öm punkt då Kaspers ögon nästan blixtrade till och om Jag inte hade haft Melinda i famnen hade jag förmodligen legat nedslagen på golvet vid det här laget.

Jag vet att jag inte borde vara så kacksig när det kommer till Kasper då han förmodligen skulle kunna få ner mig med ett slag. Men det var allt för roligt att slänga Melindas känslor för mig i ansiktet på honom för att jag skulle vilja sluta. För jag njöt av tanken att få Melinda som kasper har kämpat för i säkert några år men misslyckats.

”Du har tur att Melinda är här och att jag älskar henen tillräckligt mycket för att inte lyssna på mitt hjärna som säger åt mig att döda dig här och nu” spottade han fram och försökte lugna ner sig innan han förmodligen skulle göra något dumt utan att tänka igenom det ordentligt.

Jag skulle precis komma med en spydigkommentar men blev avbryten när Melinda tog till ord och avbröt mig.

”Justin snälla gå till mitt rum och låt mig sköta det här innan allt det här spårar ut totalt” bad han och kollade med stora ögon på mig som gjorde det nästintill omöjligt för mig att säga nej till henne. Inte för att jag hade tänkte säga emot henne nu då jag visste att Kasper var viktigt för henne och genom att bråka med honom fick jag bara dom två längre bort från varandra.

”Visst” svarade jag och Melinda gav mig ett litet leende innan hon ställde sig på tå för att snabbt pressa sina läppar mot min.

 

 

”Jag är snart tillbaka” mumlade hon fram innan hon vände sig mot hennes mamma och Kasper som både kollade med stora ögon på henne.

”Vi tar det här ner i köket” sa hon och gav dom båda en blick innan hon började skjuta ner för trappan med hennes mamma tätt efter henne.

Kasper stannade någon extra sekund för att stirra på mig innan han lika så började gå ner för trapporna som lede ner till bottenvåningen. Jag stod lite stelt kvar någon sekund innan jag gick tillbaka till Melindas rum och slängde mig ner i hennes säng med huvudet begravt i hennes kudde som luktade Melinda vilket fick mig att slappna av.

 

 



 


Kommentarer
Postat av: Liv

Fight, fight, fight!!! Awesome kapitel!!!!

2012-12-16 @ 09:20:23
Postat av: Linn

woooow, shit is goin dooooown! hahahhaah, men skit bra! fuck hennes mamma o Kasper. dem ä ju dumma i huvudet. kan inte vänta tills att få höra vad Melinda säger. damp på hög nivå!

2012-12-16 @ 09:34:42
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Emelie

Omg, as bra!!! <33

2012-12-16 @ 11:21:33
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Fanny

Jätte bra, meeeeeeer :D

2012-12-18 @ 18:41:16
Postat av: manda

skit bra älskar novellen<33

2012-12-18 @ 20:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback