This was never planed - kapitel 22

 

” Hejdå Kasper ” ropade jag efter att han efter vi kommit tillbaka från att äta hjälpt mig att tända vart enda litet ljus jag hade hemma då strömmen fortfarande inte var tillbaka. Kasper hade envisatt sig om att han kunde stanna men jag hade lyckats att övertala honom att jag skulle klara mig själv över natten. Mamma skulle ju ändå komma tillbaka imorgon och pappa dagen efter det om jag inte har helt fel. Jag behövde ju även lite tid för mig själv så att jag skulle kunna tänka utan att folk stör mig hela tiden.

Jag skulle precis springa upp till mitt rum för att hämta min bok så att jag skulle kunna ha något att göra medans strömmen var borta men blev stoppad mitt i steget när någon plingade på dörren.

” Kasper jag sa ju att jag klarar mig utan ” började jag men avbröt mig själv mitt i meningen när jag såg att det inte var Kasper som stod utanför dörren utan ingen mindre än Justin.

” Justin " fick jag chokat fram och stelnade till i min rörelse.

 



 

 

” Hej Melinda ” sa han och mitt hjärta hoppade bokstavligt talat över ett slag.

” Vad gör du här Justin? ”

” Jag behövde prata med dig och eftersom du vägrar att svara när jag ringer dig så gav du mig inget annat val än att åka hit för att få prata med dig ”

” Justin det finns inget att prata om. Vi pratade borta i hotellet i Paris och vi är klara med att prata ” sa jag och skulle precis stänga igen dörren när Justins hand flög upp till dörren och såg till att jag inte kunde stänga den.

” Nej du är klar med att prata. Jag har inte ens fått säga något utan att du avbryter mig. Du har bara stuckit eller lagt på samtalet så fort jag ska säga vad jag känner och tycker. Är du rädd att du kommer ändra hur du tycker om allt det här om du hör vad jag har och säga eller vad är det? ”

”Nej det är inte det att jag är rädd Justin ”

” Men vad är det då? För jag kan fan inte se anledningen till att du skulle springa iväg så fort jag öppnar min mun för att säga något till dig ”

” Anledningen till att jag aldrig lät dig prata klart var för att jag visste att vad du än sa så skulle det inte ändra hur jag kände om allt det här och hur jag kände för dig ” sa jag och suckade lite lätt.

” Och om så är fallet borde du väll inte ha något emot att gå en promenad med mig och låta mig säga vad jag tycker om allt det här och dig ” sa han och jag öppnade munnen för att tacka nej till hans erbjudande men stängde den lika fort. Justin höjde lite frågande på ögonbrynet mot mig och jag suckade.

” Jag ska bara hämta min mobil ” sa jag och Justin gav mig en liten nick till svar. Jag vände mig snabbt om för att gå till köket där min mobil låg på laddningen. Inte för att den laddade på något sätt då strömmen hade gått för någon timme sen. Jag drog till mig min mobil innan jag gick tillbaka till Justin som stod och väntade på att jag skulle komma i hallen och jag knöt lite snabbt på mig mina gröna converse.

” Vill du ställa in din väska så länge? ” frågade jag och han nickade lite till svar. Jag ställde upp dörren helt så att Justin enkelt bara kunde slänga in väskorna i hallen.

” Ska vi gå då? ” frågade han när vi stått tysta ett tag.

” Det gör vi ” sa jag och drog åt mig mina nycklar som låg på bänken. När jag låst dörren la jag ner nycklarna och mobilen i fickan på mina shorts innan jag halvsprang ner till grinden där Justin förvirat kollade runt sig.

” Vi går hitåt ” sa jag och pekade lite åt höger där vägen lede in mot en liten stig i skogen som skulle ge oss lite avskildhet från resten av världen då det aldrig var någon som gick här och där av skulle vi slippa att stötte på någon av Justins jobbiga fans som skriker så fort dom ser honom. Sen så skulle det väll inte se så bra ut om Justin var här med mig där jag bor istället för med Selena. Visst dom hade ju gjort slut men dom hade ju fortfarande inte gått ut med det.

” Så hur mår du? ” frågade Justin efter att vi gått under tystnad ett tag nu.

” Justin ska vi verkligen göra det här? Det kommer bara att plåga oss båda och det vet du. Vi behöver inte göra det här mot varandra ”

” Jo det behöver vi och sen så behöver det här ju inte plåga oss om du bara lyssnar på vad jag har att säga och inte springer bort så fort jag öppnar munnen ”

” Och vad ska du säga? Ska du försöka övertala mig att Selena är okej med allt det här och hon tycker att det är okej? Att vi borde glömma allt och bli tillsammans? ”

” Vilket hon gjorde. Jag pratade med henne bara någon minut efter att du lämnat mig där på hotellet och hon sa att mig att kämpa för dig. Vilket jag kommer att göra ”

” Det är ju klart att hon sa det. Vilken kompis skulle hon vara om hon sa åt oss att inte lyssna på våra hjärtan. Att vi inte skulle bli ihop med den vi gillar. En ganska usel kompis om jag får säga så ”

” Om du vet att det är så hon tycker det varför kan du inte lyssna på henne då? ”

” För jag vet att innerst inne skulle det plåga Selena varje gång hon skulle se oss i början och kom inte och säg att har fel. För det är ingen som gillar att se sitt ex i början och speciellt inte om ens ex har blivit tillsammans med ens kompis ”

” Jag vet men för en gångs skulle borde du inte tänka på alla andra utan tänka på dig själv för ombytes skull ”

” Jag tänker visst på mig själv ibland ”

” Nej det gör du inte. Du sätter alltid dig själv i andra hand ”

” Är det en dålig sak eller? ”

” Ja ibland kan det vara det. Som nu till exempel. Varför kan du inte låta dig själv vara lycklig för? ”

” Du vet varför ” skrek jag frustrerat och kastade ut med armarna.

” Ja det gör jag och hur många gånger måste jag berätta för dig att det just nu ät du som är problemet ”

” Är jag problemet visst. Men tydligen så behöver jag säga hejdå till dig minst lika många gånger innan du förstår att det här mellan oss aldrig kommer kunna hända ” nästan skrek jag åt honom innan jag med klampande steg började vandra tillbaka till mitt hus som låg inte allt för långt bort. Jag hörde hur Justin ropade åt mig att stanna men sket bara i honom och fortsatte hemåt.

” Melinda snälla ” sa Justin nu precis bakom mig och tog tag i min arm för att stoppa mig.  Jag släppte grinden som lede upp till mitt hus med en suck.

” Vad vill du Justin? ” skrek jag åt honom den här gången och drog mig ur hans grep när jag vände mig mot honom för att kolla på honom ordentligt.

 

 

Utan att säga något greppade han tag i mitt ansikte med båda händerna för att sen pressa sina läppar hårt mot mina. Jag stod chokat någon sekund innan jag slappnade av och la mina armar runt hans midja. För hur mycket jag än inte vill såra Selena visste jag att jag inte längre skulle kunna hålla emot länge till nu. Speciellt inte med Justins perfekta läppar pressade mot mina.

 

 

 

 

Jag släppte mitt grep om hennes arm för att istället sätta dom på hennes kinder så att jag kunde dra henne närmre mig och pressa mina läppar hårt mot hennes. Hon stod chokat ett tag innan hon lät sina armar falla ner och istället lägga dom runt min midja. Hon besvarade sen kyssen och lät sin tunga glida längst min underläpp i frågan om tillgång in i min mun vilket jag snabbt gav henne och inom kort var våra tungor i full gång med att kämpa om dominans. Hennes händer hittade sin väg upp från min midja upp till min nacke där hon snabbt flätade in sina fingrar i mitt hår. Jag la en arm runt hennes midja för att trycka henne närmre mig och pressade mina läppar om möjligt närmre hennes.

Jag drog mig undan en aning för att hämta andan och lutade min panna mot hennes.

” Var det svar nog på vad jag ville? ” fick jag fram med lite svårigheter då jag var väldigt andfådd och hon nickade lite kort till svar innan hon återigen pressade sina läppar mot mina. Jag kände hur min puls skenade iväg och kunde inte få nog av henne. Jag lät mina händer glida ner till hennes midja där jag tog ett fast grep om hennes höfter för att sen kunna lyfta upp henne till mina höfter. Hon slingrade sina ben snabbt runt min midja och jag placerad mina händer på hennes rumpa för att hålla henne uppe, eller egentligen var det väll mer för min skull än för att hålla henne uppe. But can you blame me, hon var snygg och jag hade längtat efter henne ett långt tag nu.

” Det kanske inte är så smart att göra det här här ute där vem som helst kan se oss ” viskade hon mot mina läppar och jag nickade lite till svar innan jag pressade min läppar hårt mot hennes.

Jag började gå upp för gången som lede till Melindas hus med Melinda fortfarande i min famn men blev tyvärr tvungen att släppa ner henne när vi kom upp till hennes dörr som självklart var låst. Hon släppte sitt grep om min hals med hennes anddetag lika djupa och andfådda som min när henne läppar drogs bort från mina.

Hon öppnade upp dörren och en liten pinsam tystnad spreds mellan oss medans vi tog av oss skorna.

” Eh du kan gå in till vardagsrummet där borta så länge. Jag måste bara hämta en sak ” sa hon samtidigt som hon pekade bort mot ett rum lite längre bort och jag nickade till svar.

Jag gick lite försiktigt bort till vardagsrummet där jag tog en snabb titt runt i rummet innan jag slog mig ner i soffan där jag inte satt länge innan Melinda kom in i rummet med en massa ljus i handen.

” Bara en fråga. Alltså inte för att jag har något emot det men varför har du så mycket ljus tända? ” frågade jag och hon skrattade till lite.

” För att strömmen har gått i hela området ” sa hon samtidigt som hon tände det sista ljuset hon hade med sig innan hon vände sig mot mig med ett litet leende på läppar.

Hon la ifrån sig tändaren som hon hade i händerna innan hon kollade runt lite i vardagsrummet och verkade inte helt säker på vart hon skulle sätta sig någon stans.  Jag skrattade lite roat åt henne innan jag satte mina händer på hennes höfter för att sen kunna dra ner henne i soffan framför mig vilket fick ett litet skratt att lämna mina läppar.

” Jag bits inte bara så att du vet ” viska jag i hennes öra vilket fick henne att sluta skratta och vände sig lite i mitt grep så att hon nu kollade upp på mig.

” Så det säger du? ” frågade hon och höjde lite på ögonbrynet mot mig.

” Hm jag äter inte tjejer ”  sa jag vilket fick henne att skratta och jag kollade oförstående på henne.

” Bra att veta ” sa hon med ett flin på läpparna och gav mig en blick som gjorde att jag förstod att hon totalt hade misstolkat vad jag just sa.

” Alltså jag menade det inte så ”

” Så du äter kvinnor? ” frågade Melinda nu roat och jag suckade.

” Oh håll bara tyst ” klagade jag och hon skrattade.

” Make me ” sa hon och höjde på ögonbrynet lite utmanande mot mig.

” Med glädje ” sa jag med ett litet skratt innan jag lutade mig närmre henne.

 

 

 

 

Han pressade sina läppar mot mina men jag drog mig snabbt undan lite vilket tog väldigt mycket vilja då jag inte ville något hellre just nu än att känna hans läppar hårt pressade mot mina.

” Hörru det där är fusk ”

” Och varför är det de om jag får fråga? ”

” För att om du har dina läppar all over mina så kan jag inte prata vilket gör att jag inte kan fortsätta reta dig ” sa jag klagande och han skrattade.

” Mhm men då måste jag tyvärr säga att jag gillar att fuska väldigt mycket i det här spelet ”

” Och hur kommer det sig då? ”

” För om jag bryter mot den här lilla regeln som du kallar fusk får jag både tyst på dig och allt ditt jobbiga pratande och sen så får jag kyssa dig vilket jag har längtat till ända sedan du stack ” sa han och la händerna på mina höfter så att han enkelt kunde lyfta upp mig och vända mig mot honom så att jag nu satt med magen hårt pressade mot hans.

” Jag vet inte riktigt om jag gillar den här bad boy Justin som bryter mot reglerna ”

” Synd för dig då för jag gillar honom väldigt mycket ” sa han kort innan han satte en hand bakom min nacke för att dra mig närmre honom. Han pressade sina läppar hårt mot mina och på grund av handen på min nacke kunde jag inte dra mig undan. Inte för att jag den här gången hade några planer på att göra det utan jag besvarade snabbt kyssen.

Jag la min ena hand på hans bröst medans jag med den andra drog med naglarna över hans nacke innan jag flätade in mina fingrar i hans hår. Jag drog mig närmre honom vilket fick ett litet leende att spridas på hans läppar som fortfarande var hårt pressade mot mina. Justin lutade sig bakåt en aning för att hämta en aning lite och lutade sin panna mot min.

” Jag kanske inte hatar bad ass Justin så mycket trots allt ”

” Jag tänkte väll det ”

” Självsäker nu också ”

” Bara när det kommer till tjejer ” sa Justin skämtsamt och blinkade lite med ena ögat mot mig .

Jag skulle precis kommentera vad han just sagt när lamporna blinkade till lite innan alla lampor tändes och huset nu blev väldigt upplyst på grund av alla tända lampor.

” Jag antar att strömmen är tillbaka ” sa Justin och kollade runt lite i vardagsrummet.

” Nehe, no shit Sherlock ”

” Nu tycker jag att du är väldigt taskig mot mig ” sa Justin lite skämtsamt och putade lite med underläppen mot mig.

” Ja det är ju klart, jag måste ju hålla ikapp med dig ” sa jag och pussade honom snabbt på kinden innan jag ställde mig upp från Justins knä.

” Vart tror du att du ska någonstans? ”
” Jag ska gå och släcka alla ljus då det känns som att det är lite onödigt att ha både tända ljus och lampor tända ”

” Eller så kan du släcka alla lampor och låta ljusen vara kvar. Sätta igång en film och bara ligga här i soffan. Det är mycket mysigare vet du ”

” Men tänk om jag inte vill ha det mysigt då? ” sa jag och han skrattade lite innan han satte sina händer på mina höfter så att han sen kunde dra mig närmre sig så att jag nu stod framför honom i mellan hans ben.

” Du har inget val ”

” Så det säger du? ” sa jag och lutade sig lite närmre honom.

” Mhm ” sa han bara och skulle precis kyssa mig när jag drog mig undan.

” Då antar jag att jag går och släcker lamporna då ” sa jag och började gå ut ur vardagsrummet men vände mig sen snabbt om igen när Justin ropade mitt namn.

” Vad är det? ”

” Du kan inte bara lura en att man ska få en kyss för att sen bara vandra iväg ”

” Oh sorry ” sa jag och tog tre snabba steg mot honom för att sen kyssa honom lite snabbt innan jag lutade mig tillbaka igen.

” Duger det? ”

” För tillfället ” sa han och blinkade lite mot mig vilket fick mig att snabbt rulla ögonen åt honom innan jag gick började min vandring i huset för att släcka alla lampor.

 

 



 

Nästan ett dubbelt så lång kapitel fick ni nu här och hoppas att det uppskatas även om det är lite sent. 

I alla fall så är dom äntligen tillsammans igen och vad tror ni kommer hända nu?

Kommentera nu babes!! <3


Kommentarer
Postat av: Linn

göööölligaste ever! meeeeeeer! you twat. hahahhaah, usch.. har tittat på för mkt Skins. didn't mean it! love you! <333 puss.

2012-12-10 @ 19:54:19
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: tessan

kan inte vänta till nästa! älskar din novell syrran <3

2012-12-10 @ 19:57:50
Postat av: Swaggiebieber

Så sjukt bra

2012-12-10 @ 20:39:46
URL: http://Swaggiebieber.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sjukt bra! <3

2012-12-10 @ 21:28:12
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Liv

Awesome kapitel!!!

2012-12-10 @ 21:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback