It's a bloody game - kapitel 9

 

Jag kollade snabbt ner i mitt knä då jag kände hur rodnaden steg på mina kinder och jag ville inte att hon skulle se det.

” Eh, jag måste gå ” sa jag och ställde mig upp.

” Justin ” ropade Ninja efter mig när jag började gå bort mot dörren.

” Vi får prata om det senare, jag vågar inte vänta längre på att möta spelledaren. För han skickar väll sina vakter på mig då ” sa jag och lämnade Ninja ensam kvar i vardagsrummet.

 



 

 

Jag satt i vardagsrummet i säkert två timmar innan jag hörde hur dörren öppnades och stängdes ifrån hallen.

Jag ställde mig upp och nästan sprang ut till hallen för att mötas av en ihop sjunken Justin som gick med släppande steg mot mig.

” Justin vad är det? ” frågade jag och han kollade upp på mig.

Hans ögon var alldeles rödsprängda och han hade ett stor mörkt rött märke som prydde nästan hela hans vänstra kind och runt ögat.

” Justin vad har hänt? ” frågade jag och nu började tårarna rinna ner längst hans kinder.

Han knöt snabbt av sig skorna innan han begravde ansiktet i händerna.

Jag drog snabbt in honom i en kram och jag kände hur min vänstra ärm började bli blött. Jag kände hur huden knottrade sig när hans andetag nuddade min hals och jag drog mig snabbt undan.

” Justin vi går in på ditt rum istället så att du kan sitta ner ordentligt ” sa jag och han nickade snabbt till svar innan jag började styra  både mig själv och Justin bort mot hans sovrum genom att lägga en hand på hans rygg.

Jag lyckades få in Justin i hans rum och stängde snabbt dörren efter oss då jag inte ville ha några nyfikna spelledare som tjuvlyssnade på oss.

Jag vände mig om för att ta en ordentlig titt på honom, men jag kunde inte se honom någon stans utan hörde bara snyftningar ifrån badrummet.

” Justin hur är det? ” frågade jag och hörde sen bara en hög duns ifrån badrummet innan dörren öppnades.

Justin kollade lite snabbt ner på mig innan han gick bort och satte sig ner på sin säng.

” Justin kan du snälla berätta för mig vad som har hänt? ” frågade jag och han nickade bara till svar och jag satte mig ner bredvid honom i sängen.

Han satt och stirrade framför sig ett tag innan han vände sig mot mig.

” I början när jag kom ditt så var några av dom andra sponsorerna också där och dom alla kollade surt och med avsmak på mig. Sen så tvingade spelledaren mig att sätta mig ner. Han började prata om tillit och att jag borde lite på honom istället för dig och då brast det för mig, jag kunde inte hålla mig längre. Jag började skrika på honom att han var dum i hela jävla huvudet och att han inte kunde fortsätta med det här programmet. Sen så antar jag att det brast för honom också. Han skickade ut dom andra så att det bara var vi två kvar och sen började han gå runt i cirklar runt mig och skrek så mycket att jag inte kommer ihåg hälften av vad han sa ” började han och jag kollade chokat på honom så jag trodde att spelledaren älskade honom.

” Vad hände sen då? ” frågade jag och han nästan borrade in sin blick i min.

  

” Vad hände sen då? ” frågade hon och jag möte hennes blick.

” Han började hota mig om att han borde döda oss båda nu på direkten och så dum som jag var så skulle jag självklart komma med en spydig kommentar att han inte kunde döda mig. Då mina fans och familj skulle börja undra vart jag tagit vägen. Och jag antar att han blev sur, för bara några sekunder senare kände jag något hårt som slog mot min vänstra sida av ansiktet. Sen typ två gånger till innan han drog tag i min mobil och sa något i still med. ’Så  nu kan du inte berätta för någon’ innan han lämnade mig ensam kvar i rummet ” sa jag och Ninja ställde sig snabbt upp.

” Vart ska du? ” frågade jag och drog tag i hennes handleder när hon började gå bort mot dörren.

” Ta det lugnt, jag ska bara hämta lite is till ditt ansikte ” sa hon lugnt och jag släppte mitt grep om hennes handleder.

Hon gick ut ur rummet och kom snabbt tillbaka med en handduk full med is som hon räckte mot mig. Jag tog tacksamt imot den och tröck den snabbt mot mitt fortfarande bultande ansikte.

Isen hjälpte inte så mycket i början men efter ett tag kände jag knappt av det, förmodligen då mitt ansikte domnat bort lite.

” Får jag se? ” frågade Ninja och la sin hand över mig.

Jag tog bort min hand och kollade upp på Ninja som nu inspekterade var enda centimeter av mitt ansikte.

Hon drog lätt med fingrarna över min kind och ett plågsamt läte lämnade mina läppar när hon kom åt mitt nu alldeles svullna kindben.

” Förlåt, det var inte meningen ” sa hon och drog snabbt bort handen.

” Det gör inget, det är väll inte så farligt om man gemför med vad du har gått igenom dom senaste åren ”

” Jag vet, men jag är nog lite mer van med allt det här än du ”

” Men saken är ju att du inte borde behöva vara van med att bli slagen och behöva slåss för ditt liv varje dag. Det är inte rättvist ”

” Justin livet är inte rättvist ” sa hon och jag drog ner henne i sängen bredvid mig.

” Jag vet, men det här är det värsta jag stött på någonsin ”

” Justin folk dör ju hela tiden i krig och sånt ”

” Ja men då sitter inte hela världen och kollar på medans dom dödar varandra och hejar på att dom ska döda varandra som folk gör nu när dom kollar på det här programmet ”

” Justin ” började hon men jag avbröt henne genom att snabbt lägga min hand på hennes kind.

” Kan du inte bara ta att jag tycker det här är skit och för jäkligt och att jag skulle göra vad som helst för att få dig levande härifrån ” sa jag och hon lutade sig närmre mig så att det nu bara var någon centimeter i mellan oss. Hon möte min blick och jag kände hur mina andetag ändrades pågrund av hennes plötsliga närhet.

” Skaffa en pilbåge åt mig då ” sa hon och drog sig undan.

Hon ställde sig upp och jag lät min han glida ner från hennes kind.

” Jag tänkte göra lite mat, vill du ha lite? ” frågade hon och jag nickade bara lite till svar så jag visste att min röst skulle svika mig om jag skulle försöka prata.

” Okej ” sa hon snabbt innan hon gick ut ur rummet.

Jag satt ensam kvar ett tag och försökte få tillbaka min andning till normal innan jag följde efter Ninja ut till köket där hon redan börjat fixa med maten.

 

*

 

Det ha gått fyra dagar sen Ninja kom tillbaka och spelledaren smällt till mig när vi skulle prata.

Så dom senaste dagarna har jag bara lämnat lägenheten en gång och det var bara för att jag skulle iväg och köpa en ny pilbåge till Ninja.

Sen annars så har jag bara spenderat tid med Ninja som jag nu börjat få känslor för.

Eller jag har väll alltid haft känslor för henne, annars hade jag ju inte reagerat som jag gjort när jag är runt henne.

Jag menar, varför skulle jag annars tappa talförmågan när hon antingen kommer nära mig eller om hon går runt i typ bara shorts och sporttopp. Varför skulle annars fjärilar sprida sig i min mage varje gång hon skrattar eller vid hennes berörning.

” Justin ” ropade Ninja och jag drogs ur mina tankar.

” Justin, Justin ” sa hon igen och vinkade med handen framför mitt ansikte den här gången för att få min uppmärksamhet.

” Vad är det? ” frågade jag och hon skrattade. Vilket fick dom där fjärilarna jag pratat om tidigare började sprida sig i min mage.

” Skulle vi kolla på den där filmen eller? ”

” Eh ja, jag bara slumrade till lite. Jag har inte kunnat sova så bra dom senaste dagarna ” sa jag och hon satte sig ner bredvid mig.

” Vill du prata om det? ” frågade hon och la en hand på mitt lår.

Jag lät min blick glida ner på hennes hand innan jag kollade upp på henne igen.

” Nej, jag behöver tänka på något annat så en film blir bra ” sa jag och hon nickade till svar.

Hon drog bort sin hand från mitt lår och räckte mig kontrollen då hon fortfarande inte förstod helt hur tv fungerade.

Vi satt och kollade ett tag på filmen innan jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och snart somnade jag snabbt in på soffan.

 

 



 


Kommentarer
Postat av: Ebba

Jättebra!!! Snälla meeeeeeeeeeer!!! Det var AWESOME!!!

2012-08-14 @ 11:48:35
URL: http://Lifeasebba.blogg.se
Postat av: Linn

j*vla idiot! ska jag slå han eller!? HÅLL MINA ÖRHÄNGEN! hahhaa, nej men azuuuuum!
o dem e ju så göll-gölliga tsm! :D<3 kramisar.

2012-08-14 @ 21:14:22
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback