It's a bloody game - kapitel 13

 

” Nej, men vi kan säga åt gladiatorerna att dom får välja en spelare som dom absolut inte får döda, i alla fall inte tills den där Ninja är död ” sa en v dom och det var det sista jag hörde då jag inte kunde lyssna längre.

Jag sprang snabbt tillbaka till lägenheten och la snabbt tillbaka kortet innan jag slängde mig i min säng.

Tårarna började rinna ner längst mina kinder och för än gångs skull lät jag dom falla.

Då jag aldrig skulle kunna få ett normalt liv som jag hoppats på.

För spelledarna ville ha mig död och skulle förmodligen få det.

 



 
 
 

Jag vaknade av att min mobils alarm gick igång och stängde snabbt av den med en suck.

Idag skulle Ninja in på den där jävla arenan igen och värst av allt, är att nu vet jag inte om hon kommer tillbaka eller inte,

Vilket faktiskt var skönt med att inte veta allt det här, för jag trodde alltid att hon skulle komma tillbaka även fast hon dog. Då det bara var ett program för mig då.

Visst jag skulle väll tycka det var konstigt om hon inte kom tillbaka om hon dör, men ändå.

Och på tal om konstigt har Ninja bettet sig jätte konstigt dom senaste tre dagarna sen vi kom hem från den där parken. Hon har vart så leden och nedstämd. Men hennes svar varje gång jag frågar, är att hon bara att hon har ont i benet och har sovit dåligt.

Men jag kan se på henne att det är något annat, något hon inte vill berätta.

Jag gick bort till min garderob för att snabbt byta om till ett par mjukis byxor och en vanlig vit t-shirt innan jag gick bort till Ninjas rum.

Jag knackade lite lätt på dörren men fick inget svar tillbaka. Jag öppnade dörren lite försiktigt innan jag smög bort till sängen där Ninja fortfarande låg och sov.

Jag kollade ner på Ninjas sovande ansikte och ett leende spreds på mina läppar.

Hon var som en helt annan person när hon låg och sov. Hon var så mycket mer avslappnad nu. Vilket får mig att vilja få ut henne här ifrån ännu mer, få lära känna henne utan all den här stressen som hon går runt med just nu. Så att jag kanske kan få se det där vackra leendet mer.

Jag drog med fingrarna lätt över hennes läppar och sen upp mot hennes kindben.

Men jag antar att jag inte vart så försiktig som jag velat då hennes händer slöts runt mina handleder och drog ner mig i sängen bredvid henne. Hon satte sig gränslande över mina höfter och tröck ner mina händer i sängen över mitt huvud.

Ett skratt lämnade mina läppar då det här gav en helt annan bild i mitt huvud än vad hon förmodligen tänkte sig med det här.

” OMG Justin. Jag sa ju åt dig att inte störa mig när jag sover. Jag lovar att jag kommer råka döda dig av misstag nästa gång ” sa hon och släppte mina handleder för att sen kunna slå mig hårt på bröstet.

Jag stönade klagande och hon slutade slå mig.

” Varför ska jag sluta för, det är ju alltid lika roligt att bli ner sliten i en säng av en tjej ” sa jag och log roat åt henne.

” Justin jag är seriös, du kan inte fortsätta så här ”

” Jag vet, men det var inte meningen att jag skulle skrämma dig. Jag vill bara fråga fall du ville äta något innan du ska in på arenan igen ” sa jag och såg hur Ninjas blick förändrades.

” Det kanske jag borde ” sa hon sorgset och jag suckade.

” Hag menade inte att dra upp det så, men jag indrar bara fall det är något jag kan hjälpa till med. Jag känner mig bara så liten, hjälplös och till ingen nytta ”

” Justin det är inget du kan göra så länge du inte kan få ut oss härifrån ” sa hon och jag la armarna runt hennes midja för att sen kunna dra ner henne mot mig.

Hon begravde ansiktet i mitt bröst och jag begravde mitt ansikte i hennes här för att kunna dra in hennes doft.

” Jag lovar att jag ska försöka få ut dig härifrån, jag lovar ” sa jag och drog henne tätare intill mig. Vi låg där ett tag innan Ninja satte sig upp och hoppade av mig.

” Vi kanske borde gå och äta nu, så att jag hinner få i mig något mer precis innan jag ska in också ” sa hon och jag nickade instämmande.

” Det kanske är bäst ” sa jag och satte mig upp.

Jag följde efter Ninja ut till köket och vi orkade inte laga något så vi tog bara resterna som var kvar från dagen innan.

 

*

 

När Ninja fått i sig sitt andra mål kollade jag ner på klockan för att se att det var mindre än fem minuter tills trappan skulle sänkas ner till förrådet där alla vapnen var och även den stora dörren som lede ut till arenan.

” Ninja vad är det? ” frågade jag när hon öppnar munnen som att hon skulle prata men stängt det lika fort säkert fyra gånger.

” Justin jag måste berätta en sak för dig, men jag vet inte riktigt hur ” sa hon och jag hoppade närmre henne.

” Försök i alla fall ” sa jag och la en lugnande hans på hennes lår.

” Justin jag tror inte jag kommer komma tillbaka efter den här omgången ” sa hon och jag kollade chokat på henne.

” Va, varför inte? ” frågade jag och hon suckade.

” För att hur mycket jag än försöker vinna, kommer jag ändå inte kunna göra det ”

” Det är klart du kan, varför skulle du inte kunna det? ”

” För att, spelledaren vill ha mig död ”

” Spelledaren vill ha alla döda ”

” Justin du förstår inte, spelledaren kommer låta vem som helst vinna utan jag ”

” Va? ” sa jag oförstående och hon ställde sig upp med en suck.

” Jag använde ditt kort för att komma bort till spelledarens rumt för att tjuvlyssna och hörde då att han absolut inte kommer låta mig vinna ” sa hon snabbt innan hon började gå ner för trapporna som nu var nerfällda.

Jag satt chokar och bara kollade efter henne innan jag ställde mig upp och sprang efter henne ner för trappan.

” Men du kan inte dö, jag kan inte tillåta det ”

” Justin jag är ledsen om du förlorar massa pengar pågrund av att jag dör och jag är ” började hon men jag avbröt henne snabbt genom att ta två stora steg mot henne och tröck upp henne mot väggen. Jag tog tag i hennes händer och tröck upp dom mot väggen över hennes huvud så att hon inte skulle kunna putta bort mig.

Jag tröck mina läppar hårt mot hennes och till min förvåning var hon snabbt att besvara den. Jag släppte taget om hennes händer för att sen kunna lägga dom på hennes midja istället för att kunna trycka hennes kropp närmre min.

Hon flätade in sin ena hand i mitt hår och drog med den andra ner för mitt bröst och sen upp igen. Min hud knottrade sig av hennes berörning och jag kunde inte få nog av henne.

Jag drog mig undan lite för att kunna andas lite och kollade ner på Ninja som stog hårt tryckt mot mig. Hon möte min blick och jag blev om möjligt ännu mer andfådd.

Hon var så vacker och jag kan inte fatta att hon just nu stog hårt pressad mot mig. Jag måste vara den lyckligaste killen på jorden just nu tänkte jag innan jag tröck mina läppar hårt mot hennes igen.

Hon drog med tungan längst mina läppar och jag särade snabbt på dom för att möta hennes med min.

Min mage pirrade som aldrig för och det kan ju inte vara mänskligt att känna så mycket som jag gjorde just nu. Det kändes nästan som att jag skulle sprängas av allt.

Vi stog där ett tag innan Ninja drog sig undan för att hämta lite luft och vi båda hade nu stora leenden på våra läppar.

” Det är inte för pengarna jag vill att du ska överleva ” sa jag och hon skrattade lättat.

” Du vet inte hur länge jag har väntat på det här ”

” Förhoppningsvis så länge som jag ”

” Kanske det kanske ” sa hon och jag skrattade.

” Jag hoppas det ” sa jag snabbt innan jag återigen pressade ihop våra läppar.

Jag böjde mig lite framåt och satte min händer på baksidan av hennes lår för att sen kunna lyfta upp henne på mina höfter. Hon slingrade sina ben runt mig, men det varade inte så länge då ett litet tjut signalerade att dörren ut till arenan skulle öppnas och vi drogs tillbaka till verkligheten.

” Jag måste gå ” sa hon och hoppade ner ifrån mina höfter för att sen packa det sista.

Dörren öppnades och Ninja var precis på väg ut när jag drog tag i hennes handleder.

” Våga inte ens tänka tanken på att dö nu ” sa jag snabbt innan jag pressade mina läppar mot hennes. 

 



 

Så nu är kapitel 13 uppe och nu kom äntligen deras efterlängtade kyss.

Tyvärr så har kapitlet inte kommit upp tidigare men det var för att igår var det första dagen i skolan och sen på kvällen hade jag träning så jag var rätt trött när jag kom hem.

Men nu är det i alla fall uppe, så kommentera gärna vad ni tycker och vad ni tror kommer hända.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Linn

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! sådär får man inte sluta, olagligt. jag vet vart du bor, Emelie.

2012-08-22 @ 21:10:53
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback