Game on kapitel 8



” Ja ni verkar ju ha det mysigt, men ni kanske vill veta att dom öppnat nu så att vi kan gå in ” sa han och Justins grep om mig släppte. Jag släppte taget om honom och han räckte fram våra biljetter till tjejen som stog bakom disken. Hon räckte tillbaka dom till oss med ett stort leende på läpparna och vi gick snabbt upp till våra platser längst bak i salongen. Vi satt i mitten av raden och jag satt ytterst av oss till höger med Justin bredvid mig, sen Chaz och sist Ryan på vänster sidan. Biosalongen började fyllas med personer och Justin satt med nedböjt huvud ända tills filmen började.




Filmen tog slut och vi väntade ett tag innan vi började gå ut ur salongen.
Vi började glatt prata om filmen när vi gick ut men vi blev avbrutna när tre tjejer skrek till. Vi kollade bort mot tjejerna som började ta upp sina mobiler och kom gåendes mot oss.
” Omg det är verkligen Chaz och Ryan ” ropade ena tjejen och jag kollade chokat bort mot dom, dom hade inte sett att Justin var med dom.
Justin kollade på mig med lite rädsla i blicken då biografen var ful med personer och om en av dom får veta att Justin är här, vet alla inom någon minut och slänger sig över honom.
Jag kollade runt i rummet och såg att vi var i en lång korridor utan dörrar förs än en bit bort.
Jag drog tag i Justins tjocktröja och drog med mig honom. Jag ställde mig med ryggen hårt tryckt mot väggen och drog Justin tätt intill mig så att det bara var någon centimeter mellan våran ansikten.



Jag kollade på Naila som kollade runt i rummet. Efter ett tag drog hon tag i min tjocktröja och drog med mig en liten bit bort. Hon ställde sig med ryggen mot väggen och drog mig närmre så att det bara var någon centimeter mellan våra ansikten.
Jag hörde hur tjejerna glatt började prata med Chaz och Ryan. Jag suckade lättat då det verkat som dom sett mig. Min puls sjönk lite och jag möter Nailas blick som kollade oroligt på mig. Ett litet leende spreds på mina läppar då jag kom på hur nära hennes kropp var.
” Vad? ” frågade hon oförstående.
” Om du ville ha en kram kunde du ju bara säga till ”
” Omg Bieber, kan du sluta vara så jävla självsäker hela tiden. Jag hjälpte just dig att komma bort från dom ” sa hon och jag skrattade kort.
” Och du kunde inte komma på ett bättre sätt än det här ” sa jag roat och hon suckade.
” Det kanske jag skulle ha gjort om jag hade haft lite längre tid. Men det var antingen det här eller kyssa dig som jag kom på för sekunden och jag tyckte nog att den här iden var bättre ”
” Det kanske det var ” sa jag fast jag hellre hade känt hennes fylliga och perfekta läppar mot mina. Jag möte hennes blick och nu hade hon fått tillbaka sin gamla och varma blick som gjorde att jag blev knäsvag.
Jag visste inte fall hon kände lika dant som mig men jag kunde inte få mig själv att sluta. Så jag började luta mig framåt och när jag nästan snuddade vid hennes läppar ropade Ryan på oss och jag drog mig snabbt undan



. Vi började gå bort mot dom och jag kollade lite på Naila som kollade ner i golvet och hade en lätt röd nyans som prydde hennes kinder.
Jag log lite för mig själv då Naila inte hade dragit sig undan men blev samtidigt lite sur på Ryan som ropat på oss. Även fast han inte gjorde det med flit så är det fortfarande irriterande.
Vi gick under tystnad bort till min bilen och det ända som sades på vägen hem till Naila var när hon skulle förklara vägen dit.
Jag körde upp på hennes uppfart och vi hoppade snabbt ur bilen. Naila öppnade bilen och vi tog av oss våra skor.
” Naila är det du? ” frågade någon när vi kommit in ordentligt.
En kvinna kom springandes  mot oss och jag antog att det var hennes mamma då dom var ganska lika. Men hon stannade i steget när hennes blick fastnade på mig. Hennes ögon växte till stora klot och hennes mun var format som ett stort O.
” Hej ” sa jag med ett stort leende och jag hörde hur Naila suckade.
” Omg, omg, omg, du är ju Justin Bieber ” ropade hon och hoppade lite på stället och jag kunde se tårar som började bildas i henne ögon.
” Ja det är jag ”
” Kan jag snälla få en autograf, kram och en bild med dig? ” frågade hon och jag såg hur Naila begravde ansiktet i händerna och skakade på huvudet.
” Visst om du hämtar penna, papper och kamera ”
” Ja, jag kommer strax tillbaka ” sa hon och sprang bort till något rum.
Hon kom snabbt tillbaka med sakerna jag bad henne hämta och hon räckte mig pennan och pappret. Jag skrev en snabb autograf och hon gav kameran till Chaz innan hon ställde sig bredvid mig för att ta en bild.



Jag begravde ansiktet i mina händer och skakade på huvudet. Jag kände hur rodnaden steg på mina kinder och suckade högt.
Varför var min mamma tvungen att vara så jäkla pinsam .Dom tog en bild och Justin hade ett stort flin på läpparna.
” Skulle jag kunna få ” började mamma men jag avbröt henne då jag inte ville att hon skulle skämma ut mig ännu mer.
” Nej, seriöst mamma det räcker ” sa jag och kollade strängt på henne. Hon fattade min blick och försökte få bort det svarta under ögonen innan hon drog på sig sina skor.
” Jag måste iväg på ett möte nu ” sa hon och drog på sig sin jacka.
” Men jag tycker att du kunde ha berättat för mig att du dejtar popstjärnan Justin Bieber ”
” Mamma vi är inte ihop och dejtar absolut inte ” sa jag och kände hur det hög till lite i hjärtat. Då jag hade börjat få känslor för mig, känslor som aldrig skulle bli besvarade.
” Vi säger det, men jag tycker i alla fall att du ska hålla dig till honom då han är mycket bättre än din gamla parad av killar ” sa hon och med dom orden smällde hon upp dörren och lämnade mig där med så mycket ilska att jag skulle kunna smälla till henne.
Varför skulle hon dra sina förutfattade meningar om mig framför alla mina kompisar.
Jag drog tag i min väska och jag gick med klampade steg upp till mitt rum. Jag hörde hur dom följde och jag satte mig i skräddar ställning i min säng. Justin satte sig bredvid mig och Chaz och Ryan i varsin stol framför mig, alla med frågandes blickar över vad mamma sa.
När jag inte svarade dom suckade Ryan lite otåligt och Chaz kollade mig djupt i ögonen.
” Vad handlade allt det där om? ” frågade han och nu var det jag som suckade.
” Det är inget, det är bara min mamma som är dum i hela jävla huvudet ”
” Du kan berätta allt för oss ” sa Chaz och la en hand på mitt knä.
” Innan jag flyttade hitt var dom ända kompisar jag hade killarna från hockeylaget och mamma trodde att eftersom jag alltid var på så glatt humör och inte vill prata om mina relationer mellan mig och killarna drog hon slutsatsen att jag är en hora som låg runt med åtminstone halva hockeylaget ” sa jag och dom kollade chokat på mig.
” Pratade inte din mamma med dig om det här, frågade fall hennes tankar och funderingar stämde ” frågade Justin och jag möte hans blick kort innan jag kollade ner på mina hårt åtknutna händer.
” Nej hon tog avstånd från mig då hon skämdes över mig och jag tror det är en av anledningarna till att vi flyttade hitt också. Hon ville börja om på nytt och vad är bättre än lilla Stratford som ligger på andra sidan Canada ” sa jag nedstämt och vi satt tysta ett tag innan Justin avbröt den lite awkward tystnaden.
” Men nu när hon är borta varför gör vi inte något kul som att sjunga singstar ” sa han och jag skrattad högt.
” Vadå så att du kan utklassa oss på det, för att bevisa att du är bättre än mig. Men låt mig då säga att du får äran att vara bättre än mig på att sjunga ” sa jag och han skrattade.
” Vad vill du göra då? ” frågade han och la en arm runt mina axlar.
” Först och främst vill jag få in mig något för jag håller på dö av svält ” sa jag och Ryan skrattade.
” Seriöst Chaz jag fattar verkligen varför vi två klickade med varandra. Ni båda älskar hockey och mat över allt annat på den här jorden ” sa han och både jag och Chaz slog upp i ett stort leende. Det var ju en av anledningarna till att jag blivit så bra kompis med Chaz.
” Nej det finns faktiskt en sak som jag älskar med en hockey och mat ”
” Vad? ”
” Er ” sa Chaz och slängde armarna runt Justin och Ryan.
” Okej Chaz, no homo ”sa Justin och vi började smått skrattandes gå ner till köket för att äta något. När vi kom ner fanns det inte så mycket i skåpen så det fick bli lite glass som vi hade kvar sen helgen. Vi tog en varsin skål och satte oss ute på vår bakgård.

*

Vi hade suttit på baksidan i ungefär två timmar och det började nu bli väldigt svalt så jag rös till och la armarna runt mina ben för att försöka bli varm igen.
” Fryser du? ” frågade Justin och jag svarade honom genom att skaka på huvudet.
” Här ta min tjocktröja ” sa Justin och började ta av sig sin tjocktröja men jag stoppade honom genom att lägga en hand på han axel.
” Då kommer du börja frysa ” sa jag och Justin såg ut att tänka ett tag innan han vände sig mot mig igen med ett litet leende på läpparna.
” Kom här ” sa han och klappade lite i sitt knä.
Jag reste mig upp och gick bort till Justin som flyttade lite på sig så att jag fick lite plats bredvid honom. Han drog ner mig i sitt knä och jag satte mig med benen över hans. Han la armarna rynt min kropp och drog mig tätare intill honom. Jag kände hur värmen spred sig i min kropp la armarna runt hans midja. Jag begravde ansiktet i hans hals och lyssnade lite halvt på vad killarna pratade om.
Jag satt mest och tänkte på Justins kropp hårt pressade mot min och ett stort leende var placerat på mina läppar. Jag såg hur Chaz viskade något till Ryan och dom båda gav oss en blick som jag inte riktigt kunde tyda. Jag kollade upp på Justin för att se om han fattade men han kollade också oförstående på dom så jag begravde mitt ansikte i hans hals igen och drog in hans underbara doft som bara fick mig att vilja ha mer.




Jag lyckades få upp ett till nu innan jag somnade även fast jag håller på att dö av sömn, så bli inte arg om kapitlet suger och om det är lite mer fel än vanligt.
Men vad tycker ni? Vad är det Chaz och Ryan pratar om?
Nära en kyss där också :D
Kommentera!!


Kommentarer
Postat av: Linn

Gumman, du måste sova oxå! Tänk inte på det jag sa förut, du kommer ju först. Men kapitlet var jättebra. :)

2012-04-04 @ 07:19:45
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: Ebba

Aww!! Meeeeeeer!

2012-04-04 @ 07:55:39
URL: http://belibersmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback