Game on kapitel 12



”Okej så här är det, vi kommer nu gå och äta, sen kommer vi gå upp till vårt rum för att dra på oss våra lag kläder till invigningen som är ikväll. För vi vill se enhetliga ut, då det ser mycket bättre ut när andra lag ser oss ” sa han och ni alla nickade instämmande. För man får mer respekt om man ser ut som ett lag.
” Så gå iväg nu och ät, men va tillbaka i rummet igen om en timme ” sa Stefan och vi alla började gå bort mot matsalen där vi skulle äta.





Vi började gå tillbaka till skolan igen när Chaz slängde ut med armarna så att vi bakom blev tvungen att stanna. Jag kollade chokat och oförstående på Chaz som nu hade ett stort leende på läpparna. Han drog upp sin mobil och pekade bort mot någon skylt.
’ Kenny Hamilton is a sexy beast ’ 



stog det på den och jag fattade inte riktigt vad det vad som var så speciellt med den.
” Jag måste skicka det här till Kenny ” sa Chaz och nu hade både Ryan och Justin också stora leende på läpparna.
” Han kommer flippa ” sa Justin och dom skrattade.
” Vem är Kenny? ” frågade jag och dom kollade lite chokat på mig.
” Det är min livvakt, kompis, chaufför, lita allt möjligt ”
” Och varför skulle jag veta vem det är ”
” Juste jag glömde att du inte är en av Justins älskade beliebers som veta allt om honom ” sa Chaz lite belåtet då det säkert var många tjejer som utnyttjade honom för att komma närmre och lära känna Justin. Chaz tog en bild och vi började gå bort till skolan igen.
När vi kom fram börjad vi alla snabbt byta om. Vi fick ha vilka byxor som helst men vi alla skulle ha på oss våra matchtröjor, som nu var väldigt stora då vi inte hade våra skydd på oss. Jag satte upp mitt hår i en slarvig tofs innan jag gick ut från toaletten. Jag kollade runt i rummet och såg att allas tröjor gick ner till mitten av låren, men det var värst på mig som var minst och hade en storlek för stor. Så min tröja gick ner till knäna så att det såg ut som att jag inte hade några shorts på mig. Jag drog på mig ett par knä strumpor och mina halft sönder slitna tygskor.
Tränarna kom in i rummet och vi alla vände oss mot dom.
” Så nu ser vi ut som ett lag som om bara någon minut ska gå ut till parken vi var i förut för att tillsammans med det andra lagen gå i någon slags parad bort till huvud scenen för att lyssna på något tal innan vi kan gå tillbaka till skolan för att villa. Så om alla är klara kan vi gå ut och ställa oss ” sa Stefan och vi började gå bort till parken där lag redan börjat ställa upp sig. Vi ställde oss längst bak och hela tiden började det fyllas på bakom oss.
Vi började röra oss framåt och jag hade tyvärr hamnat i mitten av allt så att det ända jag kunde se var massa huvuden och himlen ovanför oss.
” Chaz jag kan inte se något ” sa jag klagande när alla pekat och skrattat åt något några gånger och Chaz skrattade.
” Vill du sitta på mina axla? ”
” Ja tack ” sa jag och han skrattade igen.
” Justin kan du hjälpa Naila upp på mina axlar? ” frågade Chaz och Justin vände sig mot oss.
” Visst vad ska jag göra? ” frågade han och ställde sig bredvid mig
” Om jag går ner på knä kan Naila sätta sig på mina axlar och när jag ställer mig upp får du hålla i henne så att hon inte ramlar ” sa Chaz och Justin nickade till svar.
Chaz böjde sig ner och jag satte mig på hans axlar. Jag tog tag Justins händer som jag stödde mig mot när Chaz reste sig upp. Så fort jag fått balans drog Justin åt sig sina händer och började gå efter alla andra. Men min hud brände fortfarande där Justins hud nuddat min. Chaz började också gå och jag kollad ut över alla som gick runt oss.
” Det var som ett hav av ett X antal snygga och välltränade killar.

*

Vi kom fram till det stället vi skulle och där fanns det fyra ishallar och en scen mitt i allt som alla lag började ställa sig runt och eftersom vi gick ganska långt fram hamnade vi nära scenen.
Chaz började vrida på sig då jag suttit på hans axlar i säkert tjugo minuter.
” Ska jag hoppa av? ” frågade jag och Chaz vände upp sitta ansikte mot mitt.
 ” Men då ser du ju inget ” sa han och jag skrattade.
” Nej men jag vill hellre att du är hel och kan spela bra imorgon ”
” Jag kan ta dig en stund om du vill ” sa Justin bakom oss och jag vände mig mot honom.
” Visst ” sa jag och Chaz släppte ner mig.
” Om du tror att du klarar av mig ” sa jag och han skrattade.
” För du är ju så stor och tung ” sa han och jag skrattade.
” Nej men du är inte den största killen jag känner ”
” Va, vad menar du. Jag är ju värsta biffen ”
” Bara för att dina beliebers säger det betyder det inte att det är sant ”
” Så du menar att mina fans ljuger ” sa han och jag skrattade.
” Japp ” sa jag och han böjde sig så att jag kunde sätta mig på hans axlar. Han ställde sig upp igen och la sina händer på mina lår. Ett leende spreds på mina läppar och jag lutade mina händer mot han huvud.
” Hej, du sabbar ju mitt hår nu ”
” Va, jag vet inte vad du pratar om ” sa jag och rufsade till hans hår ännu mer. Han tog tag i mina händer och lyfte ner dom till mina lår istället men han släppte inte taget om mina händer. Jag flätade ihop mina fingrar med hans och han gjorde inget för att dra bort sina händer, utan han började istället lite smått leka med mina fingrar och mitt leende blev ännu större. Om nu det var möjligt.
Killen som höll i allt kom upp på scenen och hälsade oss välkomna. hit. Men det var allt jag hörde av hans lilla tal då Justin återigen poppade upp i mitt huvud.



Jag reste mig upp igen med Naila på axlarna och jag la mina händer på hennes lår.
” Hej, du sabbar ju mitt hår nu ” sa jag skämt när hon la sina händer på mitt huvud.
” Va, jag vet inte vad du pratar om ” sa hon och rufsade till mitt hår ännu mer.
Jag släppte taget om hennes lår och tog istället tag i hennes händer. Jag drog med mig henens händer ner till hennes lår och hon flätade lite försiktigt ihop våra fingrar.
Jag började leka lite med hennes fingrar och hade lite svårt att hålla fokus på scenen.
Deras lilla tal höll bara på i säkert tio minuter och vi började snabbt gå tillbaka till skolan. Men vi måste ha tagit värsta omvägen ditt då det nu bara tog fem minuter tillbaka till skolan.
Vi gick upp till vårt rum och Naila blev tvungen att duka för att inte slå i huvudet när vi gick igenom dörren.
Hon tog stöd av mina händer när hon hoppade av mina axlar och jag släppte lite ofrivilligt taget om hennes händer. Men vi var tvungna att blåsa upp våra madrasser så att vi hade någon stans att sova. Jag gick bort till min väska och var nu himla glad att jag hade en madras som kunde blåsa upp sig själv då mina axlar var ganska trötta från allt bärande på Naila. Hon var inte speciellt tung men efter ett tag blir nästan allt tungt.
Jag stoppade in sladden i uttaget och madrassen började snabbt pumpas upp. Den blev snabbt klar och jag bäddade på mina sov grejer. Jag satte mig sen på den och väntade på att dom andra skulle bli klara.
” Whats up Bieber ” sa Naila och hoppade upp på min madras och efter som jag satt på kanten ramlade jag ner på golvet.
” Omg, sorry Justin. Det var inte meningen ” ropade Naila och kom krypandes mot mig.
” Så det är så här du tänker tacka mig för att jag burit runt på dig ikväll ” sa jag och kunde se på henne att hon hade svårt att inte skratta.
” Det var verkligen inte meningen ”
” Det är lugnt ” sa jag och nu kunde hon inte hålla sig längre. Hon kastade sig på rygg i madrassen och började skratta högt.
Jag ställde mig upp och satte mig istället gränslande över hennes höfter. Vilket fick henne att sluta skratta och kollade chokat upp på mig.
” Så det där tyckte du var roligt ” sa jag och hon nickade.
” Jag kan väll erkänna att det var lite kul, men vet du vad jag tycker är roligt.
” Vad? ” frågade hon och ett elakt leende spred sig på mina läppar.




  Så nu kom äntligen kapitel 12 upp och jag kan lova er att det minst kommer komma upp 2 stycken kapitel imorgon. Då det kommer hända lite mer roliga grejer, enligt mig.


Kommentarer
Postat av: Linn

Meeeeeeeeer! Verkligen älskar denna här storyn! ;)

2012-04-12 @ 00:54:55
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: Ebba

Meeer kom igen nu!! Mer :D

2012-04-12 @ 00:59:51
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Postat av: Anonym

MEEER! :D

2012-04-12 @ 01:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback