VIKTIG INFORMATION - LÄS OCH KOMMENTER!!!!

Okej så jag vet att jag lovade ett kapitel senast idag men vet tyvärr inte om jag kommer kunna få upp ett. Min fantasi för den här novellen är verkligen helt borta och jag är inne på att ta en paus. Inte från bloggen men från novellen. Jag planerar att pausa den här novellen lite och börja lägga upp en annan novell som jag håller på med. Min fantasi till den är helt klart mycket bättre och uppdateringen skulle förmodligen bli mycket bättre på den. Men jag ville höra med er först. Se vad ni tycker. För det är ju ändå ni som ska läsa.
 
Så frågan är alltså fall ni vill att jag fortsätter med den här novellen eller fall ni vill att jag ska börja på någon av mina andra noveller som jag har planerade? Jag själv tycker att Memories Can Come And Go har börjat bli väldigt seg och långtråkig. Men vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Linn

hm... du skulle inte kunna avsluta den här mkt tidigare då? typ se till att alla problem löser sig o de lever lyckliga i alla sina dagar. XP men annars.. ja, om du känner att det blir bättre.

2013-08-09 @ 16:03:11
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag tycker också att den börjar bli lite långtråkig... Förlåt men de är så jag tycker.tycker du ska börja på en ny eller tycker jag du ska satsa på din andra novell med Jason. Den är bäst! Eller de är väl du som Skriver den också? Annars är det här jävligt pinsamt hahah

Svar: Haha ja det är jag som skriver den med Jason. Om det är Biebermyworld.blogg.se som du pratar om ;)
Just Twitter

2013-08-09 @ 19:04:25
Postat av: Rebecka

I'm totaly agree whit you, novellen har blivit långtråkig, din på biebermyworld är så mkt bättre

2013-08-09 @ 19:36:16
Postat av: Amanda

Jag vet inte varför jag inte kan kommentera på det där inlägget med handlingar på noveller men skulle du inte kunna skriva en del 2 på :

This was never planed (Avslutad)

Svar: Och vad skulle då hända tycker du?? :O
Just Twitter

2013-08-10 @ 01:16:43
Postat av: Amanda

alltså det skulle vara roligt att få veta hur det kommer gå tex för paris, kommer hon bli en känd flicka som hon ville, kommer killen fortfarande vara snilet som han va när han va liten?
kommer de få flera barn?

2013-08-10 @ 01:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback