Just twitter Kapitel 25

Previous

” Ni kan ta bak vägen om ni vill ” sa en av dom yngre servitriserna och jag log tacksamt mot henne. Vi små sprang lite ut ur det lila gulliga caféet och började gå utan att veta vart vi skulle gå med en muffins i ena handen och en kopp varm choklad i den andra. 
Vi satte oss på en liten bänk och jag tog en stor tugga av min muffins innan jag möte Jasmines blick
som brände mot min hud.
” Jag vet inte om du har sett det men……







" Du vet att jag inte gillar dig så mycket och jag vet att du inte är ett sånt stort fan av mig heller, men jag älskar Justin och jag göra allt för att få honom lycklig även om det betyder att jag måste fixa ihop honom med dig " sa hon och jag kollade bara chockat på henne. Hade hin precis sagt att hon skulle fixa ihop mig med Justin. Varför skulle hon det hon hatar ju mig.
" Varför ska du fixa ihop mig med Justin för "
" För att han har vart väldigt nere sen Selena och han gjorde slut och dom ända gångerna jag sett att han skrattar och ler är runt dig för att han gillar dig "  " Jasmine, jag och Justin är bara
vänner jag lovar "
" Ja ni är bara vänner men man kan se att han vill ha dig som mer än vän, i alla fall så ser dom flesta det och kom inte å sig att du inte har känslor för honom för till och med jag som inte. Känner dig ser det " sa hon och jag kollade ner på mina händer. Var det så uppenbart att jag gillade Justin. Jag kände att mina kinder började bränna lite och såg att Jasmine log stort.
" Åh du rodnar det är så gulligt " sa hon och jag skrattade.
" Ja och om du berättar för någon förstör ditt liv totalt " sa jag och hon log roat mot mig. Hon kanske inte var en så hemsk person som jag trodde. Det kanske fanns något snällt bakom allt det där kaksiga.
" Förresten ör det sant att du fick 30 000 för att vara med i videon " sa hon och jag skakade på huvudet.
" Omg jag hade gjort det grattis. Jag menar du fick ju faan kyssa Justin Bieber som alla tjejer i hela världen skulle vilja ha "
" Ja men om man säger det så här så var det inte en särskilt romantisk kyss direkt med typ hundra pers son står runt en och instruerar om hur vi ska kyssa varandra "
" Hur många gånger fick du kyssa honom da om jag får fråga "
" 16 gånger " sa jag och hennes ögon blev lik stora som biljard kulor.
" Seriöst 16 gånger, failade ni med flit eller " sa hon och jag skrattade.
" Nej det mer misstag som att någon ramlar, glömmer starta kameran och att misteln
ramlar ner på en "
" Okej men hur var det "
" Skulle vi kunna prata om något annat snälla "
" Haha okej men jag kommer ta reda på hur det var "

Jag och Jasmina hade gått runtlite på stan och pratat om lite allt möjligt. Hon ville helst prata om Justin vilket jag inte hade något imot. Det hade blivit väldigt mörkt och det var väldigt kalt. Jag kollade ner på mobilen och såg att jag hade fem missade samtal och tre sms. Der var Justin som hade ringt och jag slog in hans numer och han svarade efter barnen signal.
" Vart är du jag har försökt få tag i dig jätte länge " sa han lite strängt och jag skrattade. Han lät som en pappa eller något åt det hållet.
" Det är lugnt jag är ute med Jasmine "
" Ni vet väll att klockan snart är tolv "
" Va " sa jag och tog bott mobilen från örat. Jag kollade ner på din lila klockan och såg att den var kvart i tolv.
" Nej vi pratade lite och glömde bort tiden men vi kommer snart " sa jag och började gå bort mot hotellet.
" Okej vi syns snart " sa han och la på.
Jag vände mig mot Jasmine som kollar frågande på mig.
" Klockan är kvart i tolv " sa jag och hon kollade snabbt ner på sin mobil innan hon kollade upp på mig.
" Då antar jag att vi måste haft ganska roligt i alla fall " sa hon och jag kollade frågande på henne.
" Tiden går ju vårt man har roligt " sa hon och jag skrattade lite kort.

Justins perspektiv

Jag hade ringt henne fem gånger och skickat tre sms och hon hade fortfarande inte svarat. Jag hade frågat Melli fall hon visste vart hon var men hon sa att hon inte visste. Vilket inte gjorde mig orolig, hon berättade ju allt för Melli. Min mobil vibrerade och bad såg att det var Delian.
" Vart är det du jag har försökt få tag i dig jätte länge " sa jag och hon skrattade. Vad var det som var så roligt , vi hade gått runt och letat efter henne i över en timme.
" Det är lugnt jag är ute med Jasmine "
" Ni vet väll att klockan snart tolv "
" Nej vi pratade lite och glömde bort tiden men vi kommer snart "
" Tack " sa jag och la på. Jag visste alla fall att hon var okej. Seriöst Justin det låtar som om jag är i hennes mamma eller något. Hon får ju faktiskt göra vad hon vill. Jag satte mig i soffan vid entrén och lutade huvudet bak. Jag hörde hur dörrarna öppnades och vände på huvudet ditt. Det var Delian och Jasmine som kom in skrattandes. Sen när hade dom blivit så bra kompisar. Jasmine sa något och pekade mot mig. Delian vände sig mot och log mot mig innan hon vände sig tillbaka till Jasmine. Delian gav Jasmine en kram innan hon kom gående mot mig. Hon satte sig bredvid mig och jag kollade ner i golvet.
" Så du var orolig för mig "
" Ja " sa jag bara kort och pillade lite med min mobil i knät.
" Du behöver inte skämmas jag tycker det var gulligt " sa hon och nu möte jag hennes blick. Hon log mot mig och jag log försiktigt tillbaka.
" Borde inte ni två vara i säng nu ni ska upp vid sex imorgon för att äta frukost " sa Scooter och kollade menande på mig. Jag klarade verkligen inte av när man fick för lite sömn men jag har blivit bättre. Delian gav mig en kram innan hon gick bort till sitt rum och läste dörren. Jag ställde mig upp och gick bort mot mitt rum du Scooter tog tag i min arm.
" Justin hon kommer inte stanna för alltid vet du " sa han och gick in till sitt rum. Varför sa alla det hela tiden, mamma, Kenny, Ryan och Scooter. Jag skakade bara på huvudet och gick in i mitt rum.  Jag la mig ner i sängen utan att byta om och somnade snabbt.

Delians perspektiv

Vi stod nu och byte om till våra scen kläder och fick vårt hår och smink fixat. Jag drog på mig dom trasiga jeansen, svarta linnet och den vitt munkjacka med en stor luva. Jag kollade bott mot Melli som stog och fixade till sina kläder framför spegeln. Jag ställde mig bredvid henne och kollade på mitt smink och hår som jag ännu inte sett. Sminket var rätt mycket mer än det jag hade haft när vi spelat in mistletoe. Mitt hår var flätat in någon slags inbakad fläta som hängde över min högra axel.

                                                    

 Jag kollade bakom mig och såg att alla tjejer hade likadana kläder och håret lila dant i en inbakad fläta. Alla killar hade ett par jeans, vitt linne och en svart munkjacka utom Justin som hade ett par svarta jeans och en lilla munkjacka för han skulle sticka ut från resten av oss. Scooter ropade till sig alla och han gick igenom hur vi skulle göra allt. Vi skulle först göra dans scenerna för att dom som vill fick stanna kvar och kolla på när Justin gjorde sina delar med Busta Rhymes och dom som vill fick gå till hotellet och göra något annat. Vi gick bort till gatan där vi skulle spela in videon och chockades över hur många kameror dom hade uppställda så att dom skulle kunna filma ur olika perspektiv. Jag gick med stora ögon och hörde hur någon skrattade bakom mig. Jag vände mig om och såg att Justin stog och kollade roat på mig.
" Så du tycker det här är kul va " sa jag och han log mot mig.
" Japp och jag kan bara tänka mig hur många gånger jag kommer att få se det ansikts uttrycket på turnén "
" Haha du är jätte rolig "
" Jag vet, borde ha blivit komiker istället eller kanske en sjungande komiker. Eller vad tycket du "
" Om du hade valt att bli artist hade jag inte träffat dig så jag väljer nog att du sjunger " sa jag och han skrattade.
" Finns det ingen annan anledning till att du vill att jag ska sjunga "
" Hm din musik är ju okej så jag har väll inget problem med detta "
" Haha okej det där ska jag komma ihåg " sa han och jag skrattade.
" Kom nu bara så att vi kan få det här överstökat " sa jag och slog honom lät på bröstet innan jag gick bort och ställde sig vid dom andra.
” Ska vi köra igång nu da så att ni slipper vara här till tolv ikväll ” sa Scooter och alla började ställa sig på sina platser.

Vi behövde göra koreografin 15 gånger för att bli helt nöjda och vi skulle få se hela videon ihop klippt och klart om två dagar. Dom flesta hade gått hem men jag, Melli Jasmine, Natalia och Felishia satt kvar och kollade på när Justin gjorde sin andra scener med Busta Rhymes. Det var flera gånger dom gjorde misstag och behövde börja om från börja. Vi hade skrattat lika mycket varje gång och Justin gav mig alltid en liten sur blick, men jag kollade bara roat tillbaka.

Justins perspektiv

Ni hade äntligen lyckats göra klart den sista scenen efter många misslyckanden. Delian och dom andra som hade stannat hade skrattat varje gång vi gjorde något fel. Jag kollade alltid lite surt på Delian men hon kollade alltid lite roat tillbaka på mig. Jag byte om till mina egna kläder och sa hejdå till alla som jag gick förbi innan jag gick bort till tjejerna som satt och skrattade högt åt något jag inte kunde hörde. Jag ställde mig bakom Delian och lutade mig med armarna mot hennes axlar. Hon kollade upp på mig och log stort.
" När man pratar om trollen " sa hon och dom andra skrattade lite.
"Så ni har pratat om mig " sa jag och dom alla log lite roat mot mig.
" Vad är det ni säger om jag får fråga "
" Om hur begåvad, snygg " var allt Melli hann säga innan Delian avbröt henne.
" Men för det mesta pratar vi om dina misslyckanden " sa hon och kollade upp på mig igen.
" Så vad är det som jag gjort som är så himla misslyckat "
" Hm låt mig se... du har gått in i glas väggar, brutit foten på scen, när du skulle kasta baseball kom den typ fem meter bort, du ramlade och slog i svanskotan när du körde karate på scen, jag kan fortsätta om du vill " sa hon och log triumferande på mig. " Nej det är lugnt men jag faktiskt hitt för att fråga om ni ville ha skjuts tillbaka till hotellet "
" Det vill vi jätte gärna " sa Jasmine och dom andra nickade instämmande.
Dom packade ihop sina saker och vi gick bort till den lila mini bussen. Jag hoppade in i förarsätet och Delian hoppade in bredvid mig. Vi var en för mycket i bilen så Jasmine som var minst fick sitta i Mellis knä. Jag började köra hemåt och satte igång stereon. Jag hade glömt att jag lyssnat på min skiva i bilen så min låt All I want is you började spelas. Jag skulle precis byta men dom avbröt mig och började sjunga med i låten. Jag kollade i backspegeln och såg att Kenny och Scooter satt och höll för öronen. Det var verkligen inte vackert det dom sjöng men det var alltid lika roligt att höra när folk sjunger ens låt. Låten tog slut och nästa körde igång. Dom fortsatte att sjunga med i låten och vi kom fram till hotellet. Låten var inte riktigt klar än så jag fick vänta med att stänga av bilen så att dom kunde sjunga klart. Så fort låten tog slut stängde jag av bilen och hoppade ut. Dom andra gjorde lika dant och vi gick in till hotellets entré. Jag sa hejdå till alla innan jag gick bort till rummet. När jag kom in i mitt rum såg jag att det var två personer som satt i soffan och kollade på något på film. Jag tog av mig skorna och gick bort till soffan. När jag kom närmre såg jag att det var Chaz och Ryan. Jag släppte ner väskan försiktigt på golvet och satte huvudet precis vid deras öron.
" Buu " sa jag och dom båda hoppade skrikande ur soffan.
" Seriöst Bieber skaffa dig ett liv " sa Chaz och skrattade innan jag hälsade glatt på dom båda. Jag hade saknat dom jätte mycket. Det var svårt att vara borta så mycket från sina vänner.
" Förresten jag har ett liv och det är världens bästa liv " sa jag och log.
" Så du och Delian är ihop nu eller " sa Ryan och satte sig i soffan igen.
" Nej men jag har ju er " sa jag och dom puttade lite med läppen.
" No homo Bieber " sa Ryan efter ett tag och jag skrattade. Jag satte mig i fåtöljen och stängde av Tv. Chaz och Ryan kollade surt på mig och jag skrattade.
" Okej vi har inte träffats på typ en månad och ni väljer hellre att kolla på tv än att prata lite med mig om vad som har hänt hemma i Stratford "
" Det är okej det vanliga du vet. Tjejer som ringer hem till oss för att fråga om vi kan ge dom ditt numer och Bieber hit och Bieber ditt, du da? Jag ser ju att det inte gått så bra med Delian i alla fall " sa Chaz och jag skrattade lite utan mening.
" Det kan man ju säga" sa jag och suckade. Jag kände att mobilen vibrerade och såg att det var Delian som skickat ett sms.
< What’s up? >
< Nothing really, sitting here wishing you loved me >

                                            

Skrev jag lite på skämt och det knackade på dörren kort innan Scooter kom in i rummet.
" Här är original skivan till Mistletoe om du vill kolla på den men ha inte sönder den " sa han och la skivan på bordet innan han gick ut. Jag raderade det jag hade skrivit och skrev i stället.
< Scooter kom precis med videon om du vill komma och kolla? :) >
< Visst vi kommer :) > fick jag snabbt tillbaka. Det knackade på dörren och jag hoppade snabbt ur fåtöljen och öppnade dörren. Delian och Melli gick först lite sakta in men när dom såg Chaz och Ryan där blev dom jätte glade och kramade om dom i en ordentlig kram. Jag kollade avundsjukt på Chaz som stog och kramade om Delian.
" Så ska vi kolla på videon eller inte " sa Delian och släppte taget om Chaz.
" Jo det ska vi " sa jag och satt mig på fåtöljen. Delian satte sig på golvet framför Melli och hon började snabbt fixa lite med hennes hår. Jag startade videon och Delian begravde huvudet i händerna. Hon skakade bara på huvudet och sneglade lite på tv.
" Faan dom kan ju inte vara med i den här videon, jag menar kolla på mig jag ser ut som ett freak eller något " sa Delian och vi alla skrattade.

Delian perspektiv

Vi satt och pratade jätte länge om lite allt möjligt och jag kände att jag började frysa lite.
" Har du någon tjock tröja jag kan låna " frågade jag Justin och han pekade på en garderob bakom mig.
" Det är bara att låna den tjock tröja du vill " sa han och jag fick bort till garderoben som var ful proppade med kläder. Jag drog fram en baseball tröja och drog på mig den. När jag skulle stänga igen fick jag syn på hyllan som var full av kepsar. Min blick fastnade på en keps som det stor swag på. Jag tog ner den och
tillbaka till dom andra.

                                             

” Har du seriöst en keps som det står swag på ” sa jag och viftade med kepsen framför Justin.
” Ja och du kan få den om du vill ” sa han och jag log stort mot honom. Jag satte mig på arm stödet till fåtöljen och la armarna runt Justins nacke och lutade huvudet mot hans.
” Tack Justin ” sa jag och han la en arm runt min midja. Jag kände Mellis blickar på mig men ignorerade dom. Justin hoppade åt sidan lite så att jag fick plats bredvid honom och jag hoppade ner. Jag kände att mina ögonlock blev tyngre och till slut föll jag i djup sömn.





Så nu är kapitel 25 uppe. Vet inte när nästa kommer upp efter som det är mycket med skolan just nu men ska lägga upp så mycket som möjligt jag lovar.

Kommentera snälla gillar att veta vad ni tycker :D


Kommentarer
Postat av: Ebba

Det är ju nu dom ska kyssas !! Jätte bra :-)

2012-02-02 @ 08:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback