Just twitter Kapitel 28

Previous

Det kom bara in fler och fler och alla som gick förbi mig och Justin kollade alltid längre än nödvändigt på Justins arm runt mina axlar och våra samman flätade händer. Det var både jobbigt men på samma tid underhållande. Jag vet att det var hemskt men jag gillade att se deras nästan ledsna blickar efter att dom kollad tillräckligt länge på oss. För all tjejer här inne skulle vilja bli ihop med Justin och alla tjejer såg rätt bra ut men han väljer att vara med mig. När salen var full ställde sig Scooter längst fram och sa några ord innan han drog igång videon och jag lutade mig tillbaka i stolen.  





Videon hade till och med blivit bättre än jag hoppats på. Det såg bara så coolt ut när alla rörde sig samtidigt och sen så gjorde det ju inget att låten var bra heller. Scooter ställde sig upp längst fram igen och alla blev tysta.
" Så det här blev resultat av videon och jag måste säga att det blev jätte bra med alla scenar. Och det skulle jag vilja tacka Delian för, det var hon som kom på koreografin och som fick oss alla att komma hit. Så jag tycket att vi ger en stor applåd till Delian " sa Scooter och alla började applådera. Justin pussade mig lätt kinden innan han ställde sig upp och gick bort till Scooter. Han stog och pratade med honom ett tag innan han kom tillbaka till mig. Jag kollade frågande på honom nör han sträckte fram handen till mig.
" Vart ska vi någonstans " frågade jag och han drog upp mig på fötter. Han böjade dra med mig mot sitt rum utan att säga något. Vi kom in i hans rum och han släppte taget om ni hand. Han gick bort till sin väska och drog upp en massa kuvert som jag inte såg vad det stog på.
" Vad är det där om jag får fråga " frågade jag och satte sig mig ner på sängen.
" Det här är löne checkar " sa han och satte sig sängen bredvid mig.
" Så varför var jag tvungen att följa med "
" Så att jag skulle kunna göra det här " sa han och tröck sina läppar mot mina. Jag drog min hand genom hans hår  och ner till hans kind. Jag drog mig undan och Justin kollade besviket på mig.
" Dom andra väntar nog på oss "
" Dom kan nog vänta en liten stund till " sa han och log ett snett leende. Jag skakade på huvudet
och ställde mig upp.
" Kom nu " sa jag bara och sträckte fram handen mot honom. Han tog min hand och jag började gå bort mot salen med Justin bakom mig. Vi kom in till salen där alla nu stog och pratade med varandra. Vi gick fram till Scooter som stog och pratade med Pattie och Kenny.

Justins perspektiv

Vi gick fram till Scooter, Kenny och mamma.
" Här är kuverten " sa jag och gav dom till Scooter.
" Tack, men vi behöver prata med er två efter att vi sagt hejdå och sett till att alla kommit iväg ordentligt "
" Eh visst om vad vill ni prata om " frågade Justin och vände sig mot sin mamma.
" Vi tar det sen okej " sa Scooter och gick bort till en stor klunga och började dela ut deras kuvert. Jag drog med mig Delian bort till Ryan, Chaz och Melli som satt och skrattade åt något på Mellis mobil.
" Vad kollar ni på " frågade Delian och dom kollade upp på oss snabbt innan dom kollade ner på mobilen igen. Vi ställde oss bakom dom och kollade ner på mobilen. Dom kollade på en bild av mig där dom hade klippt ihop en bild från mina tre stora år. 

                                           

Jag kollade på Delian som log stort och möte min blick.
" Du var så gullig nör du var mindre " sa hon och kollade ner på Mellis mobil igen.
" Och vad är jag nu då " frågade jag och hon kollade in i mina ögon innan hon svarade.
" Nu är du mer snygg, sexig åt det hållet " sa hon och jag log mot henne. Hon log sitt lite sneda leende mot mig innan hon satte sig ner i fåtöljen som var ledig.
" Hoppa upp " sa jag och viftade med handen lite.
" Varför jag satt så skönt ju "
" För att jag också får sitta då och du kan sitta i mitt knä " sa jag och hon reste på sig. Jag satte mig ner och drog ner Delian i mitt knä innan jag vände mig mot dom andra.
" Så när åker ni hem " frågade jag och dom kollade lite sorgset på mig.
" Vi ska åka idag med alla andra. Vi har match om två dagar och behöver träna lite. Men vi syns ju innan julen " sa han och jag log ett svagt leende mot honom. Jag skulle behöva säga hejdå igen till mina bäst kompisar. Visst jag hade ju Delian nu men det var alltid bland det svåraste med mitt liv, säga hejdå till alla dom man älskar.
" Det gör vi " sa jag och dom log lätt tillbaka. Jag borde ha vant mig med det här vid det här laget, men det här verkar som något man inte bara vänjer sig med.

Jag hade precis sagt hejdå till Chaz och Ryan och vände mig mot Delian. Hon kollade medlidande på mig och gav mig en kort kram innan vi började gå bort till mitt rum. När vi kom in hittade vi Scooter, Kenny och mamma i köket och gick ditt.
" Ni ville prata om något med oss " sa jag och dom vände sig mot mig.
" Ja vi behöver prata lite om vad som kommer hända nu medans ni är ihop. För ni kommer vara tvungna att håla en låg profil om det här. Inget kyssandes, gullandet, gå runt hand i hand, inget som kan avslöja att ni är ihop, dejtar eller vad ni vill kala det så länge ni är ute bland andra. Men när ni kommer in så får ni göra som ni vill " sa Scooter och jag kollade på honom. Jag visste att vi gjorde allt det här för vår säkerhets skull men jag vill inte behöva dölja mina känslor som jag känner för Delian.
" Okej " sa jag bara kort och kollade ner på mina och Delians sammanflätade fingrar.
" Sen så ville Pattie prata med er om något " sa Scooter och pekade på mamma. Jag kollade på mamma som verkade tveka lite innan hon började prata.
" Jag vill bara snabbt prata lite med er om kärlek " sa mamma och jag kollade chockat på henne.
" När man är ung och kära så vill man gärna vara ganska nära och går gärna lite för fort framåt " fortsatte hon och jag såg att Delians kinder började ta en röd nyans.
" Okej mamma du ska inte ha det här sammantalet med oss nu " sa jag och skakade på huvudet. Jag visste att det var pinsamt för mig men jag kan bara föreställa mig hur det är för Delian.
" Justin jag måste, det är en mammas uppgift " sa hon men jag vara skakade på huvudet.
" Jag kan prata med dom om det är bättre " sa Kenny och kollade på mig. Jag nickade bara kort till svar och mamma pustade ut lite. Hon och Scooter gick ut ur rummet och jag vände mig mot Kenny.
" Snälla säg att du bara ljög för mamma att du skulle prata med oss om det " sa jag och Kenny log mot mig. Ett leende jag inte riktigt visste vad det betyde.
" Jag tänker inte prata med er om det om ni lovar att ni skyddar er när ni väll har det " sa Kenny och kollade strängt på oss.
" Jag lovar " sa jag och Kenny slappnade av lite. Jag vände mig mot Delian som fortfarande var röd om kinderna. Jag skrattade lite lågt och hon kollade upp på mig.
" Vad var det som var så roligt med det där om jag får fråga " sa hon lite surt vilket fick mig att le stort.
" Det var inget som var roligt med det samtalet men jag tycker att det är roande att se när du rodnar "
" Varför är det roande att se mig rodna "
" För att ska alltid vara så hård och tuff men när du rodnar så visar du att du har en mjuk sida i dig också " sa jag och kollade i hennes ögon.
" Okej jag tänker gå och lägga mig nu " sa. Kenny och gick ut ur rummet.
Delian låste dörren efter honom och jag satte mig i sängen. Hon satte sig bredvid mig och jag la armen runt hennes axlar.
" Du vet att nu är Melli borta så du kan inte komma på någon dålig bort förklaring att Melli få sova själv. Så jag tycker att du stannar kvar här med mig "
" Okej då jag kan väll offra mig men bara om jag får låna ett par mjukis byxor och en stor tröja "
" Deal " sa jag och hon log stort mot mig innan hon hoppade upp ur sängen.
" Så vart är mina kläder då " sa hon och jag gick bort till min väska med kläder. Jag drog upp ett par mjukis byxor och ett vitt stor t-shirt som jag kastade till Delian innan jag drog upp ett par till mig själv. Delian gick i badrummet för att byta om så jag passade på att snabbt byta om här till mina mjukis byxor innan jag la mig ner i min säng och tog upp mobilen. Jag gick in på twitter och såg att mitt @ lös som det alltid gjorde. Jag orkade inte läsa några så jag började istället skriva in
< Hade a good time doing the video hope we all can meet som orter time #SWAG >
Jag skickade iväg meddelande och efter bara några minuter var #SWAG högst upp på trend listan. Jag log för mig själv och la bort mobilen på nattygsbordet. Delian kom ut från badrummet och kom fram till sängen. Hon la sig en bit ifrån mig och kurrade ihop sig under täcket. Jag hoppade in under täcket och hoppade närmre henne. Jag la armen runt hennes midja och drog henne närmre mig. Hon la sin hand över min och jag hörde hur hennes andningar blev tyngre och djupare och inom kort låg hon och sov i min famn. Jag log stort åt tanken att få vakna upp bredvid Delian igen fast den här gången som hennes pojkvän. Jag slöt ögonen och somnade snabbt med ett leende på läpparna.

 Jag vaknade upp igen av att något slog till mig i magen. Jag slog upp ögonen och kollade ner på Delian som fortfarande låg och sov. Min blick travade lite över hennes kropp och fastnade på hennes mage. Hennes tröja hade åkt upp så att man kunde se hela hennes mage och en lite del av hennes bh. Jag hade inte tänkt på det förut men Delian hade stora ärr på hela magen som måste ha vart från när hon vart på kvarteret. Jag drog lite med fingrarna över hennes mage och kände på vissa ställen att det var lite skrovligt av ärren som inte kan ha läkt så bra som hon borde ha låtit det göra. Jag fortsatte att dra handen på hennes mage och kände hur det knottrede sig under mina fingrar. Jag kollade upp och mötes av Delians vackra ögon som kollade på mig.

                                          

” God morgon ” sa hon och jag log. Jag la mina hand på hennes kind istället och strök lite med tummen på hennes kind. Hon slöt ögonen och jag lutade mig framåt tröck mina läppar löst mot hennes.
” God morgon ” sa jag mot hennes läppar och ett litet skratt kom ut från Delian

Delians perspektiv

Jag vaknade av att det var någon som smekte mig på magen. Jag öppnade ögonen och kollade ner på Justin som låg bredvid mig och drog sin hand över min mage. Han kollad in i mina ögon och jag log stort. Jag var verkligen den lyckligaste tjejen på jorden just nu.
” God morgon ” sa jag och han log. Han la sin ena hand på min kind och strök lite med tummen över min kind. Jag slöt ögonen och kände Justins läppar tryckas löst mot mina.
” God morgon ” viskade han med lite hes röst och ett litet skratt slank ur mig. Han fick till och med morgon röst att låta sexigt.
” Så när ska vi åka ” frågade jag och han sträckte sig efter sin mobil.
” Om två timmar så vi ska mötas där nere om en timme ” sa han och la bort sin mobil. Jag låg först kvar men satte mig snabbt upp med ett ryck när jag insåg vad han sa. Vi skulle vara klara om en timme och jag hade inte ens börjat packa mina saker. Jag ställde mig upp och tog upp mina kläder som låg på golvet. Jag kände Justins blick brinna i mina nacke så jag vände mig mot honom.
” Jag har inte ens börjat packa mina saker och mitt rum är inte ett rum längre utom en plats där en bomb med kläder hamnat ” sa jag och Justin skrattade. Jag pussade Justin snabbt på läpparna innan jag sprang bort till mitt rum. När jag kom in så slängde jag upp alla mina kläder på sängen och ställde min väska bredvid. Jag började vicka ihop mina kläder och stoppade in dom i väskan. När jag stoppat ner alla kläder utom det jag skulle ha på mig sprang jag in i badrummet och stoppade jag snabbt ner mina saker i min necessär och sprang tillbaka till sängen. Jag byte kläder och vek snabbt ihop Justins kläder och la ner dom i väskan också. Han skulle få dom sen när vi packar upp våra klädet igen.

                                          

Jag drog på mig mina gråa jeans och min vita stickade tröja och satte mig på väskan för att kunna få igen den efter ett antal försök. Jag slängde mig på sängen och pustade ut. Jag hade hunnit klart och jag hade fortfarande lite tid på mig att ta det lugnt. Jag kände mobil vibrera och såg att det var Justin.
” Hej vad är det ” frågade jag och satte mig upp.
” Vi måste åka strax så du borde komma ner så att vi kan stoppa in dina väskor ”’
” Jag är klar så kommer nu ” sa jag och la på. Jag tog tag i mina väskor och gick bort till entrén där Justin och
dom andra väntade. Kenny stoppade in mina väskor i bilen och vi alla hoppade in i dom bilarna som fanns. Jag satte mig bredvid Justin och lutade mig mot hans axel.
” Hem ljuva hem ” sa jag och pustade ut lite. Det skulle bli skönt att komma hem till L.A. igen även fast det har varit jätte kul här men det kommer alltid vara något speciellt med att vara hemma.
” Vi ska faktiskt flyga till Ohio och ha en lite konsert där innan vi åker till L.A. igen ” sa han och jag kom skrattade för det påminde mig om tröjan som Lauri hade på sig i Cougar town.
Vi började köra iväg mot flygplatsen och jag kände att mina ögonlock var tunga så jag slöt ögonen. Hur kunde jag vara trött jag hade ju sovit jätte länge och bra med Justin.






Hade tänkt lägga upp det tidigare idag men jag kom inte på vad jag skulle skriva. Men bättre sent än aldrig.
Vet inte när nästa komme ut föt ansrt börjar nationella proven och det är en del läxor att göra. Men ska skriva på dom tillfällen jag har och hoppas om jag har tur kan lägga upp ett imorgon eller på tisdag.

Kommentera


Kommentarer
Postat av: Ebba

Awesome ett till ;-) kan inte fredrik komma in i bilden igen och att det blir en till fajt men att justin's hela (scotter pattie och kenny m.m ) crew ser det :-) snälla !!!!!!

2012-02-06 @ 00:06:49
Postat av: Felicia

AMAZING!

"The talk"- haha!

Thank god för Kenny :PpPpPpPp

2012-02-06 @ 00:08:18
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Linn

Hahha! I LOVE "the talk" scenerna! :P

Bra Emelie!

2012-02-06 @ 07:09:29
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback