It's a bloody game - kapitel 16

 

Jag rörde lite på mig för att byta till en bekvämare ställning, men ångrade mig snabbt då det skrek i hela kroppen av den lätta rörelsen och små stön lämnade mina läppar.

Det kanske är dags att börja skärpa sig nu va Justin, tänkte jag till mig själv och suckade högt.

Du vill väll ändå inte att Ninja ska se dig så här, alldeles slagen och förstörd.

 



 


 

Vi hade vart har inne i tre dagar nu och jag måste säga att dom var väldigt lyckade. Vi hade redan fått död på fyra gladiatorer och ingen av oss spelare hade dött. Utan William fick bara en lätt skada på armen så att han inte kan slåss just nu, men vi klarar oss nog i alla fall.

Vi hade nu även hittat gladiatorerna lägger eller vad man ska säga och vi har redan gjort upp en plan på att göra en attack på deras hemmaplan.

Vi har haft spioner som har legat upp i träden och memorerat var ända rörelse dom gör, lärt oss deras rutiner och jag har till och med kommit fram till vilka gladiatorer som är bra på vad. Dom större gladiatorerna är tränande för att bara kunna döda på närahåll, alltså bara mes svärd, kniv, yxa, slägga och nävarna. Medans som lite mindre gladiatorerna är tränade att döda på avstånd med hjälp spjut, pilbåge och söv pilar som tydligen har fått tag i nu.

Vi ska då alltså slå till i natt då det är minst gladiatorer vakna, vilket skulle ge isa störst chans att lyckas med vårat överraskningsmoment.

" Tror du verkligen att vi kommer lyckas med det här Ninja? " frågade Erik bredvid mig och jag vände mig mot honom.

" Ja, jag reor faktiskt att vi kommer klara det ''

" Men är du inte rädd att något kommer att gå fel och det blir många av oss som dör istället då det här är väldigt vågat. Vi kan ju annars göra som alla andra gånger och låta dom komma ut en och en och döda dom då " sa han och jag suckade.

" Nej jag är inte rädd. Visst någon av oss kanske dör, men det skulle någon av oss kunna göra även fast vi inte kör den här attacken. Vi behöver vara lite offensiva och inte bara vänta på att dom attackerar oss hela tiden. Vi har inte tid för det. För annars kommer spelledarna bli uttråkade och kommer då hitta på något som gör att vi dör och gladiatorerna vinner "

" Jag vet, men det känns bara som att det här blir som en av alla dom där filmerna jag tjuv kollat på. När dom har en plan som egentligen borde vara helt felfri, men det är alltid något som går fel och det beror på att någon glömt planen eller har trappat fel någon stans så att vi råkat blir sedda "

" Hej, vi kommer att klara det och du behöver inte vara med om du inte vill, det är ingen som tvingar dig " sa jag och ställde mig upp.

Jag gick bort till killarna som höll på med alla vapen och drog snabbt på mig mina saker. Jag kollade ut på dom andra som också samlat ihop sina vapen och suckade högt.

Visst det här kanske var väldigt riskabelt och det är säkert någon som kommer råka dö, men vi måste ta chansen. Vi kan inte sitta uppe i ett träd hela tiden och hoppas att en gladiator ska komma förbi passerandes. Det är dags att ta striden till dom.

 

Spelledaren var inte särskilt glad på mig just nu och jag antar att man såg det på min kropp och mitt ansikte. För min näsa kändes som om den var dubbelt så stor, jag kan knappt se något med någon av ögonen, blåmärken över allt och min vänstra hand har han lyckats stuka.

Men allt det där var värt det. Jag hade lyckats sparka sönder den enda telefonen som gjorde att dom kunde ha kontakt med gladiatorerna, så nu kunde dom inte ringa dom och varna dom att spelarna planerar en attack imot dom.

Så jag hade nu gett Ninja och dom andra spelarna en så stor chans att lyckas som möjligt. För det här var bland det sista som skulle hända den här omgången och om spelledaren lyckats varna gladiatorerna hade det vart stor chans att hon inte skulle komma tillbaka.

" Jag borde bara döda honom " muttrade spelledaren till en av sina vakter och jag skrattade.

" Jag tror du glömt att du inte kan döda mig " sa jag och han vände sig surt mot mig.

" Jag vet, men jag börjar fundera fall jag ska göra det ändå. För just nu är du en riktig pain in the ass "

" Jag tar det som en bra sak " sa jag och han klampade fram till mig.

" Är det fortfarande en bra sak om jag tar bilderna från när Ninja nästan dödade dig och säger att hon faktiskt lyckades. För då hamnar Ninja i fängelset, du dör och jag slipper er båda. Låter inte det bra " sa han och skrattade.

" Jag trodde inte att du ville att Ninja skulle klara sig ur den här perioden "

" Låt mig bara säga att jag har andra planet för er två " sa han belåtet och jag kollade frågande på honom.

" Vad har du planerat? Du sa ju att du inte kunde låta Ninja överleva för att hon kunde starta stora problem för dig "

" Åh det skulle hon, om hon skulle lyckas ta sig ut här ifrån. Men det kan jag lova dig att hon inte kommer. Hon kommer bara att få leva lite längre än vi planerat " var det sista han sa till mig innan han gick bort till den stora skärmen för att kunna kolla ordentligt på spelarnas attack som började nu.

 

*

 

När det gått ett litet tag hade dom lyckats döda dom som vaktade utan att ha väckt dom som låg och sov. Så nu vågade dom ta sig lite närmre och dom med pilbåge började sikta in på högen av sovande gladiatorer. Dom började skjuta in pilarna mot mitten men eftersom dom inte hade så många pilar kvar lyckades dom bara döda typ åtta av dom och nu hade även dom som sovit vaknat upp. Dom drog snabbt fram sina vapen och snart var ett litet krig i full gång. Men efter som gladiatorerna just vaknat var dom klumpiga, lång samma och hade svårt att träffa rätt då deras ögon inte var vana med att det var mörkt ute, vilket spelarna var då dom vart uppe ett tag och vant sig med det.

Jag lyckades inte se vems vapen som var vems då allt hände så himla fort och allting hände ju på samma gång, vilket gjorde det ännu svårare. Men jag försökte hela tiden att hålla koll på vad som hände med Ninja och från mitt perspektiv verkade det gå ganska bra. Hon hade fått en smäll i ansiktet och i magen men resten hade hon antingen lyckats blocka eller hunnit undan. Hon stog just nu med den killen som hon slagit med i förra omgången och den här gången var det Ninja som hade övertaget.

Jag hörde hur spelledaren satt och mumlade för sig själv och skrattade lågt, men slutade snabbt då det hög till i hela kroppen. Som det alltid gjorde vid var enda minsta lilla rörelse.

” Bryt spelet ” skrek spelledaren helt plötslig och alla vände sig mot honom.

” Men Sir, det är ju fem minuter kvar av omgången ”

” Ja och det är så länge du kommer leva om du inte bryter av den här jäkla omgången. Jag kan inte förlora fler gladiatorer den här omgången ” skrek han och jag kopplade nu varför han ville avbryta omgången.

Jag vände mig mot skärmen igen och när signalen gick för omgångens slut drog sig alla snabbt undan från den dom höll på att slåss med. Dom zoomade in på Ninja som fortfarande stog vid sin gubbe och jag lovar att hon skulle smält till honom om Emil inte hade kommit och hindrat henne, då det bara skulle ha skapat en massa problem.

” Nu är vi kvitt ” sa hon snabbt innan hon sa hejdå till dom andra spelarna och började gå bort mot våran lägenhet som nu var tom.

” Jag vill att ni hämtar hitt Ninja så fort hon kommer in, för jag vill kunna dra igång med min plan så fort som möjligt ” sa spelledaren plötsligt och jag kollade på honom igen.

” Ja Sir ” sa en av vakterna innan sex stycken av dom klampade iväg för att hämta hit Ninja.

” Det verkar som att du får träffa din älskade tidigare än planerat, kommer ni ha någon sån där kärleks moment där par återförenas ”

” Ja å vad romantiskt, den ena kan knappt röra sig för att han blir fats kedjad vid en stol och den andra kommer ha sex vakter som håller i henne så att hon inte kan rymma ”

” Ja, tänk vad gulligt. Hon kommer in hit, se hur du ser ut och tadda. Hon blir till och med kär en dig förut då du ser väldigt sår bar ut ”

” Ska ju komma från dig, ditt längsta förhållande har väll vart med en hund eller något annat djur. För jag tror inte nån i världen skulle vilja gå ut med ett monster som du ”

” Där har du faktiskt fel, jag har vart gift i fem år nu ”

” Det måste vara en väldigt konstig kvinna du hittat då ”

” Ska komma från dig, för din tjej är ju inte alls konstig, nej hon är ju helt normal ” sa han och jag tänkte precis svara honom när jag såg Ninja i dörröppningen.

Hon möte snabbt min blick innan hon lät sin blick glida över min kropp. Jag log lite lugnande mot henne men kom på att min mun var alldeles full med blod så jag stängde den snabbt igen.

 



 

Så nu är hon tillbaka igen och har nu även sett Justin som nu är om jag får säga det ganska grovt misshandlead av den där jävla spelledaren, Jag skulle seriöst vilja smälla till honom så hårt att han till och med glömde bort vem han var.

Okej men i alla fall, vad tycker ni om kapitlet. Hur tror ni att Ninja kommer reagera på allt det här som har hänt.

Snälla var snälla att kommentera, jag ser att ni läser men det är nästan ingen som kommenterar. Så snälla gör det och var med och gör min dag då alla kommentarer ger mig ett leende på läpparna.

Så tack till er som kommenterar, MYCKET KÄRLEK TILL ER <3

 


Kommentarer
Postat av: Linn

det finns inga alternativ, du MÅSTE lägga upp ett till kapitel ikväll. hahahah, kramis. <3

2012-08-30 @ 11:23:07
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Evelina

Super bra!

2012-08-30 @ 18:51:52
Postat av: sara

Misshandel YEY!!

2012-08-30 @ 22:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback