This was never planed - kapitel 61

Previuos
 

”Melinda lyssna på mig. Dom klarar sig utan oss. Dom är fem stycken och jag tror inte att någon av dom kommer att döma dig om vi åker hem nu. Dom alla vet att du är gravid och dom kommer inte bli sur på dig för att du inte klarar av att vara här” sa han och log smått mot mig.

”Okej visst. Men vi måste köpa annans på vägen, det har tagit slut hemma” sa jag och han skrattade roat åt mig.

”Visst som du vill babe” sa Justin och kysste mig snabbt på kinden innan han reste sig upp för att sen hjälpa mig upp. Jag spolade snabbt toaletten och tvättade munnen säkert tio gången innan jag lät Justin styra mig upp till andra våningen för att säga hejdå till alla.

 



 

 

Justins perspektiv: 11 februari 2013

"Justin jag kan inte bara hoppa över två dagar i skolan nu. Jag är inne på mitt sista halvår i skolan, jag kan inte vara slippa dagar lite här och där"

"Melinda jag vet det men det är alla hjärtansdag på torsdag. Jag har en sak jag har planerat för oss"

"Justin jag är ledsen du vet inte hur frestande det låter men jag kan inte bara skippa två dagar”

”Melinda snälla. Ring och säg att du är sjuk eller något. Snälla. Jag kommer aldrig mer be dig om att skippa någon skola eller något”

”Justin jag vet inte”

”Snälla, jag har något stort planerat och jag lovar att det kommer vara värt det” sa jag och väntade nästan otåligt på hennes svar.

”Visst, men bäst för dig att det är värt det Bieber” sa hon och jag slog upp i ett stort leende.

”Tro mig, du kommer inte att ångra dig”

"Vi får hoppas det" sa hon och jag skrattade roat år henne.

"Litar du inte på mig?"

"Jo då, men vi får bara hoppas för din skull att det är något stort som får mig att skippa skolan"

"Tro mig baby det kommer bli epic" sa jag och hon skrattade högt.

"Det tror jag säkert" sa hon och jag kunde nästan se framför mig hur hon himlade med ögonen "Vart ska jag ens någonstans? Det är ju bra om jag vet vart jag ska någonstans"

"Det kanske det är men det kan jag tyvärr inte säga till dig. Det är en överraskning"

"Justin du vet att jag hatar överraskningar"

"Jag vet, det är det som gör det här roligt" sa jag och hon suckade frustrerat åt mig.

"Justin jag är seriös. Hur ska jag ens kunna komma till dig om jag inte vet vart jag ska någonstans huh"

"Åh det har jag redan tänkt på. Antingen så kommer jag och hämtar dig själv. Eller så får jag någon att ta med dig hit"

"Ska du betala någon för att ta mig dit. Vart är ens dit?"

"Försök inte ens lura mig in i att berätta vart du ska någonstans med några mindgames. Jag eller någon kommer och hämtar dig vid ett eller något på kvällen mot torsdagen” sa jag och hon suckade kort.

”Visst. Kan du i alla fall berätta hur lång tid det kommer ta att flyga?”

”Haha jag antar det. Det kommer ta ungefär 7 till 8 timmar eller något att flyga”

”Några mellanlandningar?”

”Nej det kommer inte vara någon mellanlandning”

”Oh tusan” mumlade hon irriterat för sig själv vilket fick mig att lyfta ett frågande ögonbryn. Inte för att hon kunde se mig just nu då. Men nästan som att hon kunde läsa mina tankar svarade hon på min outtalade fråga med det hon sa sen.

”Jag hade hoppats på att flygturen skulle vara längre eller kortare så att jag lättare hade kunnat lista ut vart det är vi ska någonstans. Men nu så skulle det kunna vara hundra olika platser vi skulle kunna åka till. Det skulle kunna vara en resa till antingen någonstans i USA eller Europa vilket är en rätt stor yta” sa hon irriterat och jag skrattade roat åt henne.

”Försök att inte tänka på det bara. Det kommer bara göra dig irriterad”

”Ops sorry, redan försent” sa hon och jag skrattade kort.

”Försök bara att inte tänka på det bara”

”Jag ska försöka. Men vi båda vet att det inte kommer att funka” sa hon och jag skrattade.

”Sluta vara så negativ baby. Det kommer vara du och jag tillsammans i” började jag men avbröt mig snabbt när jag insåg att jag höll på att försäga mig.

”Du och jag tillsammans vart?”

”Det vill du allt veta va?”

”Nej det är ju bara därför jag frågar Bieber. Kan du inte bara snälla berätta vart vi ska någonstans?”

”Nej för att om jag berättar så blir det ju ingen överraskning eller hur?”

”Jag hatar dig” sa hon och jag skrattade smått.

”Nej det gör du inte, ljug inte för dig själv”

”Jo jag hatar dig, i såna här tillfällen hatar jag dig faktiskt”

”Vi säger det baby” sa jag roat och hon suckade frustrerat.

”Jaja berätta inte då, men jag måste tyvärr gå till lektion nu. Du vet lektioner som jag kommer skippa för dig Bieber” sa hon och jag himlade snabbt med ögonen.

”Jag älskar dig”

”Jag älskar dig också” sa hon och samtalet avslutades.

Jag la tillbaka mobilen i fickan och vände mig mot mamma och Scooter som satt med blicken fäst på mig.

”Jag kan fortfarande inte förstå att jag låter dig dra med dig Melinda över dit mitt i en skol vecka”

”Mamma jag vet att det ser dåligt ut att jag får henne att skolka men ni båda vet varför jag gör det här. Och ni båda vet hur mycket det här betyder för mig”

”Älskling jag vet det. Men det här får vara ända gången som det här händer. Jag vet att jag inte är Melindas mamma men jag bryr mig verkligen om henne och eftersom hennes föräldrar har övergivet henne tar jag på mig en liten modersroll över henne”

”Jag vet det mamma men jag kan lova er båda att det aldrig kommer att hända igen”

”Bra. Nu, gå och fixa det du behöver tills på torsdag så allt blir perfekt när Melinda kommer dit” sa hon och jag gav henne ett snabbt leende innan jag nästan sprang bort till mitt rum för att fixa inför det jag planerat inför helgen.

 

 

Melindas perspektiv

"Så du ska åka bort med Justin i fyra dagar men du vet inte vart ni ska någonstans?" frågade Stella och slängde sig på min säng.

"Japp. Så Justin eller någon kommer och hämtar mig om några timmar. Så jag måste bara packa det sista innan vi kan börja på läxan" sa jag och slängde upp min resväska på sängen bredvid Stella som nu kollade chockat på mig.

”Melinda du sa att han skulle ta med dig på en resa i fyra dagar. Den här väskan är typ packad för två veckor”

”Jag vet, men eftersom Justin vägrar berätta vart vi ska någonstans måste jag ha en massa olika kläder för olika väder. Det är ju liksom lika stor chans att han tar mig till ett kalt land som ett varmt land”

”Det har du för sig rätt i, han hade ju faktiskt kunnat säga vilket väder och temporatur det kommer vara på ett ungefär”

"Jag vet, jag försökte få honom att säga det men han vägrade"

"Killar alltså. Dom ska alltid vara så jobbiga"

"De menar du inte" sa jag och gav henne ett snabbt leende innan jag vände mig mot min garderob "Förresten hur gick det med Chaz igår då på eran lilla dejt då?"

"Det gick bra, han är verkligen jätte gullig när man är ensam med honom. Det kan man inte tro när man är med honom i skolan dock"

"Tro mig jag har sett hans gulliga sida. Du skulle se honom när jag får mina humörsvängningar. Det är bara inför killarna han inte vill vissa sin mjuka sida, förutom inför Ryan då. Han kan också var rätt gullig när han vill"

"Det tror jag när jag ser det" sa hon och jag skrattade roat åt henne.

"Förresten när" började jag men blev avbruten när dörren intill sovrummet öppnades upp. Jag vände mig om och hade förväntat mig att det var Bruce eller Diane som kom för att fråga om något och blev där av chockad när jag såg att det var Justin som stod där.

"Hej" sa jag chockat och han skrattade åt vad jag antog var mitt förvånad ansiktsuttryck.

"Vad gör du här?" frågade jag och stoppade ner sakerna jag hade i händerna i väskan innan jag vände mig mot Justin igen.

"Jag är glad att se dig också babe"

"Alltså jag menade det inte så. Jag är glad att se dig, jag hade bara inte förväntat mig att någon skulle hämta mig för än om en timme eller något"

"Åh jag kan gå och komma tillbaka igen om du vill" sa Justin med ett litet flin och jag himlade snabbt med ögonen mot mig.

"Sluta fåna dig och kom hit istället" sa jag och räckte ut mina händer mot honom. Han log stort mot mig och kom snabbt upp mot mig för att sen dra in mig i hans famn. Jag la mina armar runt hans nacke och pressade mina läppar snabbt mot hans ville inte att det skulle gå överstyr (som det ofta gör när vi träffar varandra efter ett långt tag ifrån varandra) inför Stella som fortfarande låg på min säng.

"Du börjar bli lite rund om magen nu också" sa Justin när han dragit sig undan från mig och kollade ner på min mage. Han drog med händerna lätt över magen och ett stort leende spreds återigen på hans läpparna.

"Ja tyvärr ibland. Viss av mina byxor passar inte längre så jag har snott dina byxor. Dina chachi byxor är jätte sköna, dom lär jag kunna ha i slutet av graviditeten också"

"Jag vet inte om jag ska ta det som en bra eller dålig sak att min gravida flickvän kan ha mina byxor och som sitter bra”

”Alltså bra sitter dom ju inte, jag måste ju knyta åt dom lite och dem är ju alldeles för långa i benen. Men om jag sätter byxorna över magen också blir det perfekt”

"Fortfarande, vet inte riktigt hur jag ska ta det"

"Ta inte illa upp baby, du får tänka på att jag är väldigt liten och min mage är inte så stor än"

"Jaja, men vi måste sticka snart så att vi hinner med det som jag har planerat för oss två i helgen”

”Så du har mycket planerat alltså?”

”Mh, det ska bli din bästa helg någonsin” sa han och kollade upp på mig igen med ett stort leende på läpparna. Han böjde sig ner mot mig och placerade en kyss på mina läppar innan han vände sig mot Stella som kollade storögt på oss.

”Alltså glöm att jag någonsin sa att Chaz var gullig. Han verkar som en rena rama känslokalla killen jämfört med Justin. Jag menar kolla på honom, han gör allt för dig”

”Tro mig om du har vart tillsammans med Chaz ett tag blir han bättre. Han brukar bara bli bättre och bättre med tiden” sa Justin och släppte mig för att sen sätta sig ner bredvid Stella på sängen. Han skulle precis säga något mer men blev istället sittande chockad med blicken på min väska.

”Du vet att vi bara ska vara borta i fyra dagar va?” sa Justin nu roat kollade upp på mig.

”Jaja jag vet det, men du vägrade ju säga vart vi skulle någonstans så jag har packat för en massa olika väder. Men om du vill så kan du ju ta ut dom kläderna jag inte behöver”

”Så att du kan lättare lista ut vart vi ska någonstans. Plus jag tror inte att du vill att ska packa dina resväska om du förstår vad jag menar” sa Justin och höjde ett menande ögonbryn mot mig.

”Omg Justin, kan du inte tänka på något annat” sa jag och kastade tröjan som jag hade i handen på honom.

”Jag säger bara. Men skynda nu, jag tror inte våran pilot blir särskilt glad på oss om vi är försenade”

”Kommer vi att åka ett eget privatjet?”

”Ja, jag tänkte att om jag kommer och hämtar dig själv så får jag sju extra timmar ensam med dig. Plus om jag satte oss på ett vanligt flyg skulle det vara stor risk att du skulle råka höra vart vi skulle åka någonstans”

”Ser du vad jag menar. Killar som Justin borde inte finnas, dom sätter ribban för högt för andra killar” sa Stella och både jag och Justin skrattade roat åt henne.

”Jag gillar bara att skämma bort min baby” sa Justin och blinkade mot mig vilket fick en rodnad att sprida sig på mina kinder. Jag vred snabbt bort ansiktet och dom båda skrattade roat åt mig, vilket betydde att dom helt klart sett att jag rodnat.

 



 

Så nu är det äntligen uppe och jag ska försöka få upp prologen och handlingen på den andra novellensenare ikväll.

Men vad tycker ni om det här kapitlet? Vart tror ni Justin kommer ta henne och vad tror ni han har planerat för henne?

Kommentera!!!


Kommentarer
Postat av: Katte bieber❤❤😃😃😍😍👍👍

Skit bra !! Jag tror att han ska ta henne till ett romantiskt ställe och fria !!😊❤❤

2013-03-30 @ 23:07:34
Postat av: Emelie

Jätte bra! <3

2013-03-30 @ 23:45:29
Postat av: s.

Sååå bra! Jag tror att han ska typ ta henne till paris där dem kysstes första gången o göra nått romantiskt eller typ till hawaii eller nått sånt:p

2013-03-31 @ 01:49:45
Postat av: Anonym

Åhhh så gulligt!! Skynda med nästa bara jag längtar verkligen efter det

2013-03-31 @ 10:07:36
Postat av: Linn

ååååååh! jag tror jag vet.. om du håller dig till den planen du delade med mig!!! IIIIIHHHHHH!!! de ä så gulliga o roliga med varandra. :) kramis. MEEEEEER!

2013-03-31 @ 11:58:17
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: jasmina

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, älskar din novell bätsa någon sin när kommer nästa del ??

2013-03-31 @ 14:22:49
URL: http://Minprivatblogg.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback