This was never planed - kapitel 60 part2

Previous 
 

”10..9..8..7..6..5..4..3..2..1..0” hörde jag hur alla skrek glatt och jag log stort mot Melinda innan jag började mig ner för samman länka mina läppar med hennes. Jag kände hur Melinda log smått in mot kyssen och jag hörde hur fyrverkerier började skjutas upp från en liten bit bort men gjorde mig inte ens besväret att kolla. Visst fyrverkerier är vackra men jag hade något bättre framför mig, något som jag aldrig skulle tröttna på.

”Gott nytt år baby” viskade jag mot hennes läppar när vi dragit oss undan en liten bit.

”Gott nytt år” sa hon belåtet och kysste mig snabbt på läpparna innan hon ställde sig ordentligt igen för att sen vila sitt huvud mot mitt bröst. Hennes armar landade runt min midja och jag la mina armar runt hennes axlar för att kunna dra henne närmre mig.

 



 

Jag vaknade av att någon stönade klagande någonstans i närheten och jag öppnade upp ögonen för att se att jag inte kände igen vart jag var någonstans. Eller efter ett tag när jag i panik kollat runt i rummet ett tag insåg jag att jag låg i Sams vardagsrum.

 

Jag kände än arm runt min midja och vred lite på mig om för att se att det var Justin om hade sin arm runt mig. Inte för att jag hade förväntat mig att det skulle vara någon annan. Vi låg tillsammans i ena soffan med min rygg tryckt mot hans mage och hans högra armen under mitt huvud som en kudde. Jag log smått upp mot den fortfarande sovande Justin innan jag vände mig om igen för att kolla runt lite i rummet. Jag såg Ryan ligga utspridd i ena fåtöljen, Chaz låg i den andra soffan mitt emot våran med sin hand ihop flätad med Stellas som låg i fåtöljen bredvid soffan Chaz låg i. Jag log stort mot dom innan jag kollade runt i resten av rummet som om jag måste vara ärlig såg ut som skit. Det var toalettpapper utsläng över hela rummet tillsammans med muggar, burkar, flaskor och en annan massa skit. Med andra ord, det skulle ta ett tag att städa. Jag hade lust att bara väcka Justin och sticka här ifrån innan någon annan vaknade men jag hade lovat Sam igår att vi skulle hjälpa honom att städa upp efter festen. Han skulle säkert inte ens komma ihåg det men jag är en person som håller vad jag lovar.

Jag hörde hur någon stönade klagande igen och förstod nu att det var Ryan. Jag vände mig mot honom och såg nu att han kollade sig nyvaket runt i rummet. Hans ögon var lätt rödsprängda, han hade svarta påsar under ögonen och hans hår stod åt alla håll och kanter. Han blinkade några gånger innan hans blick möte min och hans ögon fylldes snabbt av chock.

”Melinda vad gör du här?” frågade han förvirrat och jag skrattade roat åt honom.

”Samma anledning som du är här. Jag ska hjälpa Sam att städa huset innan hans föräldrar kommer hem senare idag”

”Sams hus?” började Ryan förvirrat innan något verkade klicka i för honom ”Oh jag är fortfarande hemma hos Sam. Det kan ju förklara varför jag inte känner igen vart jag är någonstans och varför du är här” sa Ryan med ett nästan nervöst skratt när han sa det sista.

”Vänta, vänta här nu. Trodde du att jag var hemma hos dig?”

”Eh typ ja”

”Ryan du märkte inte dom andra tre personer som ligger här inne med oss. Ena personen med en arm runt min midja”

”Nej jag tänkte inte på det. Jag är bakis och ingenting verkar vettigt i mitt huvud just nu. Men att vi är hemma oss Sam verkar mer troligt än att vi två gjorde något igår. Vilket jag märker nu låter väldigt dumt så glöm bort att jag ens sa något” sa Ryan och jag skrattade.

”Det är lugnt Ryan. Jag vet hur hemskt det kan vara med hangovers”

”Mm. Förresten kommer du ihåg om jag var med en tjej eller något igår?”

”Jag vet att jag såg dig med en tjej men jag vet inte vad hon heter, jag vet inte ens hur hon såg ut. Sorry” sa jag och han skakade smått på huvudet.

”Det är inte ditt fel”

”Dock så vet jag att det gick bra för Chaz igår” sa jag nu med ett flin på läpparna och nickade med huvudet mot Chaz och Stella som fortfarande höll i varandras händer. Ryan följde min blick och även han slog upp i ett stort leende när han såg vad jag pekat på.

”Det var på tiden. Chaz har klagat så mycket på senaste tiden om att han är för rädd att fråga ut henne på någon dejt. Men jag antar att lite alkohol i kroppen kunde fixa det”

”Ja det är ju om dom kommer ihåg det så klart. Dom båda hade rätt mycket att dricka igår och det skulle inte förvåna mig om ingen av dom kommer ihåg något utav det som hände igår”

”Då får vi väll påminna dom om vad som hände” sa en raspig röst bakom mig och jag kände hur ett litet leende spreds på mina läppar när jag förstod vem det var. Justins röst skulle jag alltid känna igen. Den var liksom för välbekant för att kunna glömma bort.

Jag vände mig snabbt om i hans famn så att jag nu låg med ansiktet mot honom. Han hade ett litet flin på läpparna och han drog försiktigt med tummen över min kind med sin ena hand medan hans andra hand tog ett fast grep om min midja. Han pressade upp mig mot honom och lutade sig närmre mig så att hans läppar snuddade vid min.

”God morgon baby” viskade han kort och innan jag hann säga något tillbaka var hans läppar sammanlänkade med mina. Jag besvarade kyssen med minst lika mycket kraft som Justin och jag kunde hör hur Ryan stönade klagande bakom oss.  Justin ignorerade honom bara och lät sin tunga glida längst min underläpp för att be mig om att öppna munnen. Jag gjorde genast som han bad och möte hans tunge med min. Ryan mumlade något för sig själv innan jag kände hur en kudde träffade min rygg. Han kastade vad jag tror är en till kudde som dock inte kom fram till oss utan träffade bordet vilket fick en massa saker att åka ner på golvet. Det gjorde en massa oljud och i nästa sekund hörde jag hur Stella och Chaz vaknade till liv med ett varsitt frustrerat stönande.

”Whata fuck är det som låter så värst” spottade Chaz irriterat fram lite grumligt och både jag och Justin skratta roat åt honom.

”Justin bestämde dig för att stick tungan ner i Melindas hals mitt i vardagsrummet” as Ryan och Chaz vände sig snabbt mot oss.

”Seriöst ni kunde inte ha gått någon annan stans. Det är inge som vill se er äta upp varandra”

”Och det var ingen som ville de dig hångla upp Stella igår heller men det gjorde du ändå” sa Justin med ett flin och jag såg hur även Stellas huvud vändes snabbt mot oss nu. Dom både kollade chockat på oss och jag antog att ingen av dom kom ihåg det. Eller det var inte så svårt att förutse när man såg deras blickar.

”Jag och Stella?” frågade Chaz nervöst och jag log åt hur gullig han var just. Jag har aldrig sett honom så här nervös förut.

”Ja du och Stella. Ni spenderade säkert halva kvällen tillsammans upptryckta mot någon vägg. Ni ligger ju till och med och håller hand just nu om ni inte har märkt det” sa jag och dom både vände blickarna ner mot deras sammanlänkade händer. Jag såg hur en rodnad spreds på bådas kinder och Ryan skrattade kort åt dom innan han ställde sig upp och gick ut till köket. Jag greppade tag i Justins hand och följde efter Ryan ut i köket. Gav Chaz och Stella en ensam stund så att dom kunde prata ostört.

 

”Melinda öppna upp dörren. Snälla baby bara öppna” bad Justin från andra sidan badrumsdörren och bankade lätt på den. Jag svarade honom inte utan fortsatt bara att kolla ner i toaletten som jag för nuvarande hängde över. Jag hade fått ännu av dom här så kallade ”morgonillamående” som gravida tjejer brukar få. Jag har börjat få det mer och mer men det har nog aldrig vart så här illa. Det kan nog bero på att jag inte bara hade mått illa på grund av graviditeten utan även det faktum att jag även mådde illa utav lukten som hade vart ner i källaren. Det hade vart så mycket spritt lukt, rök lukt och något mer som jag inte kunde urskilja och jag hade bara klarat av att ta typ sex steg där inne innan jag kände hur jag var på väg att spy.

Så här var jag, håret uppsatt i världens mest slarviga bulle, hängandes över en toalett med Justin väntande på mig utanför dörren.

”Melinda snälla öppna upp dörren”

”Justin det är ingen fara. Du behöver inte se det här, du kan gå och hjälpa dom andra med huset så länge” sa jag och kunde nästan se framför mig hur Justin himlade med ögonen.

”Babe bara öppna dörren. Jag kommer inte gå någonstans för än du öppnar dörren” sa han bestämt och jag suckade smått. Men jag gjorde som han bad om och sträckte mig bort mot dörren och för att sen låsa upp dörren. Justin kom snabbt in i badrummet och stängde dörren efter sig.

”Hej. Hur är det?” frågade han snabbt när hans blick fallit på mig och han satte sig på huk bakom mig.

”Just nu mår jag skit” erkände jag Justin log medlidsamt mot mig innan han böjde sig ner för att placera en kyss på min axel. Hans armar lindade han runt min midja och han kollade upp på mig.

”Kom så åker vi hem”

”Justin jag kan inte åka hem. Jag lovade Sam att jag skulle hjälpa honom”

”Melinda du tål inte ens av lukten som är i huset just nu. Hur tusan ska du då kunna gå någon timme eller två och städa det”

”Jag vet inte, jag får lösa det på något sätt”

”Melinda lyssna på mig. Dom klarar sig utan oss. Dom är fem stycken och jag tror inte att någon av dom kommer att döma dig om vi åker hem nu. Dom alla vet att du är gravid och dom kommer inte bli sur på dig för att du inte klarar av att vara här” sa han och log smått mot mig.

”Okej visst. Men vi måste köpa annans på vägen, det har tagit slut hemma” sa jag och han skrattade roat åt mig.

”Visst som du vill babe” sa Justin och kysste mig snabbt på kinden innan han reste sig upp för att sen hjälpa mig upp. Jag spolade snabbt toaletten och tvättade munnen säkert tio gången innan jag lät Justin styra mig upp till andra våningen för att säga hejdå till alla.

 

 



 

 

Kommentera mycket inför nästan kapitel!!!



Kommentarer
Postat av: Katte bieber❤❤😃😃😍😍👍👍

Tack för uppdateringen älskade den !!❤😃👍❤

2013-03-28 @ 00:21:07
Postat av: Linn

HAHAHAHAHAH, aw! CHAZ O STELLA! xD hihihihi, mer.

2013-03-28 @ 07:38:46
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Liv

Awesome kapitel!

2013-03-28 @ 07:51:31
Postat av: Emelie

As bra!!! <3
Mer :D

2013-03-28 @ 10:08:28
Postat av: jasmina

MEeeeeeeeeeeeeer älskar din novelll <333333

2013-03-28 @ 15:27:14
URL: http://Minprivatblogg.devote.se
Postat av: Katte bieber❤❤😃😃😍😍👍👍

Kommer det upp någon i dag eller ???:)

2013-03-28 @ 23:34:27
Postat av: Katte bieber❤❤😃😃😍😍👍👍

Uppdatera orkar inte vänta mer nu !!❤❤❤

2013-03-29 @ 16:59:49
Postat av: 😚

Perfect!

2013-03-30 @ 10:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback