This was never planed - kapitel 58

Previous
 
”Babe du är redan det bästa som jag kan ha. Du är perfekt för mig” sa han och jag kunde känna hur rodnaden spreds på mina kinder vilket fick killarna att skratta. Som tur vad hade dom inte hört vad vi pratade om då vi viskade för annars hade dom just nu legat på golvet och kvävds på grund av hur mycket dom skulle ha skrattat. Precis som dom gör när vi kollar på någon kärleks film istället för en av deras action filmer. Dom behöver verkligen skaffa sig ett par tjejer och till Chaz borde det inte vara så svårt. Han gillar Stella och Stella gillar honom. Så allting vi behöver göra är att få någon av dom att fråga ut den andra. Det kan väll inte vara så svårt, eller?”
 
 



 

Jag vaknade av lukten av gröt, nybakat bröd, varm oboy tillsammans med ett par läppar som kysste mig över hela ansiktet. Jag skrattade lite smått men fortsatte att hålla ögonen stängda.

”God morgon och god jul baby” mumlade Justin efter ett tag mot mina läppar och kysst mig snabbt innan han drog sig undan en liten bit.

”God jul” sa jag och greppade tag om Justins nacke för att dra ner honom mot mig. Jag pressade mina läppar hårt mot hans och han la sig ner försiktigt över mig, försiktig med att inte lägga för mycket vikt på mig.

"Frukosten blir kall Melinda" skrattade Justin fram efter ett tag men fortsatte att kyss mig kort där efter.

"Jag orkar inte gå ner" sa jag klagande och Justin skrattade igen.

"Du behöver inte gå ner för att äta frukost. Jag har fixat frukost på sängen till dig"

"Har du fixat frukost på sängen?" frågade jag och kollade chockat på honom.

"Ja. Eller manna har gjort frukosten men jag snodde upp den hit"

"Blir inte Pattie ledsen att vi inte äter med dom där nere då?"

"Nejdå, det var hon som föreslog att jag skulle göra det då du haft det väldigt slitet på senaste"

"Så egentligen gjorde Pattie allt utan att bära upp maten hit"

"Japp" sa Justin och jag skakade smått på huvudet.

Jag satte mina händer på hans bröst för att putta undan honom från mig för att sen kunna sätta mig upp och kolla på maten sin stod på nattygsbordet. Jag log lite snabbt när jag såg en liten ask bredvid en liten ros och skakade smått på huvudet.

"Jag trodde vi sa att vi inte skulle köpa julklappar till varandra" sa jag och vände mig mot Justin som log belåtet mot mig.

"Jag vet men den här har jag inte köpt" sa Justin och sträckte sig efter asken. Han öppnade den långsamt framför mig och jag kunde nu se att det var ett gammalt halsband som låg inuti. Misstro mig inte, halsbandet var jätte fint.

"Jag fick det här av min gammelmorfar innan han dog” sa Justin gjorde en gest att jag skulle vända mig med ryggen mot honom så att han skulle kunna sätta på mig halsbandet ”Han sa till mig att jag skulle ge det till den tjejen som jag skulle kunna tänka mig att skapa en framtid med. En tjej som jag älskade mer än något annat” sa Justin och jag drog bort allt mitt hår till ena sidan så att han lättare skulle kunna sätta på mig halsbandet.

”Jag som trodde att vi inte sa inte några julklappar?”

”Nej du sa att vi inte fick köpa några julklappar. Du sa aldrig något om att man inte får ge något som gått i familjen. Och även om du hade sagt det så hade du fått det här halsbandet en annan gång istället. Så det är väll lika bra att du får det nu på julen” sa han och sen kände jag något kalt mot min hud. Jag böjde lite på nacken för att kunna kolla ner på halsbandet som nu vilade runt min hals. Det var ett rätt enkelt hjärta med evighets symbolen ingraverat i mitten.

”Så” sa Justin när han äntligen lyckats få på mig det innan jag kände ett par läppar lätt pressas mot min nacke. Jag kände hur en rysning gick igenom mig och jag kunde känna hur ett leende spreds på Justins läppar emot min hals.

”Vänd på halsbandet” sa Justin och drog in mig mellan sina ben så att jag nu satt med ryggen vilandes mot hans bröst och hans ben på varsin sida om mig. Han la armarna runt min midja och vilade hackan mot min axel.

Jag gjorde som han sa och såg att det var något ord som var inristat på baksidan av hjärtat *Mary me?* stod det och jag kände hur jag snabbt stelnade till i hans famn. Justin måste ha känt av det då han skrattade lätt och kysste mig snabbt på kinden.

”Friia, friar du?” stammade jag fram och vred mig lite i Justins famn så att jag nu kunde kolla upp på honom.

”Nej, inte än i alla fall. Men det var så här min gammelmorfar friade till min gammelmormor. Han hade inte råd med en ring så han köpte det här halsbandet till henne istället. Hon tog aldrig av sig det, inte ens när hon skulle duscha eller sova. När hon tappade bort det än gång gick hon nästa under. Hon började gråta och det spelade ingen roll vad vi sa till henne. Hon slutade inte gråta för än gammelmorfar kom tillbaka med halsbandet och hade fått halsbandet putsat och fått evighetstecknet ingraverat då han tyckte att deras kärlek skulle vara förevigt. Hon hade glömt bort att han skulle ta det den dagen och få det fixat. Det var på deras 40årsdag som gifta och han ville göra något speciellt för henne. Men när hon började fråga vart tecknet kom ifrån hela tiden och hela tiden glömde bort saker insåg vi att hon hade börjat bli sjuk. Hon började glömma bort saker och tillslut blev det till och med så illa att hon glömde bort vem gammelmorfar var. Det spelade ingen roll vad han gjorde, hon kom aldrig ihåg honom mer. Han kunde till och med vissa bilder och filmer på dom två tillsammans med inget fungerade. Det slutade med att han fick tillbaka halsbandet från en av läkarna som hade hittat det efter att hon dött. Gammelmorfar var förkrossad och när han gav det till mig sa han med tårar ögonen ’sann kärlek varar förevigt, även fast den andra glömmer bort dig eller inte. Om hon glömmer dig börja om på nytt. Om hon föll för dig en gång gör hon det igen’ sade han och jag förstod inte vad han menade för än nu. Kärlek är verkligen starkare än allt annat” sa Justin och jag kände hur tårar började rinna längst mina kinder. Det är såna här berättelser som man tror man bara kan höra i en saga eller något.

”Oh snälla gråt inte, jag menade inte att få dig att gråta. Snälla jag hatar att se dig gråta”

”Förlåt. Det är nog bara det att det du just berättade är det mest romantiska och sorgsna jag hört på länge” sa jag och Justin kysste snabbt bort tårarna som rann ner längst mina kinder.

”Babe du är för vacker för att gråta” sa Justin och greppade tag i mitt ansikte. Han vred upp det mot sig och pressade sina läppar mot mina Jag besvarade kyssen snabbt innan jag drog mig undan för att kunna kolla ner på halsbandet.

"Tack förresten. Det är perfekt Justin" sa jag och slet bort blicken från halsbandet för att istället kolla upp på Justin.

"Vad bra" sa Justin och drog mig tätare intill sig innan han fortsatte prata "Men om vi inte vill ha kall mat så kanske vi skulle börja äta lite medans det är varmt" sa han och jag nickade instämmande.

Jag sträckte mig efter brickan med frukost som stod på nattygsbordet. Jag ställde brickan i knät och började snabbt hugga in på maten som låg där.

 

"Melinda kan du ta Jazzy och Jaxon? Familjen kommer om en och en halv timme och vi är långt ifrån klara" ropade Jeremy från köket och jag skrattade lite roat. Jazzy och Jaxon har velat hjälpa till med allt men när det kom till maten stjälpte dom nog Pattie och Jeremy mer än dom hjälpte dom.

"Jag kommer" ropade jag och gick snabbt bort till köket är Jazzy och Jaxon just nu sprang runt Pattie ben.

"Hör nu era små busungar varför kommer ni inte med mig och försöker lista ut vad det är som ligger i era julklappar"

"Ja" ropade dom båda snabbt och sprang ut till vardagsrummet där granen stod.

"Tack så mycket" sa Jeremy och jag gav honom ett snabbt leende innan jag gick ut till vardagsrummet där dom redan satt och undersökte dom julklapparna som var deras.

"Jag tror att det här är en hund" sa Jaxon när han såg julklappen som han skulle få från Justin och jag skrattade. Han hade köpt två enorma gosedjur till både Jazzy och Jaxon precis som dom båda önskat.

"Är det en hund Melinda?" frågade Jaxon och vände sig mot mig men när jag skulle svara hann någon förre mig.

"Det kan hon inte svara på. Du får vänta och se till senare" sa Justin bakom mig när han kom in i rummet och Jaxon kollade surt på honom.

"Men jag vill veta nu. Snälla"

"Nopp du får vänta" sa Justin roat och Jaxon gav honom en sur blick innan han vände sig tillbaka mot grannen för att fortsätta kolla på sina julklappar.

"Hej vart har du vart något stans?" frågade jag och vände upp huvudet för att kunna kolla upp på Justin som nu stod bakom mig.

"Jag har vart och fixat en sak bara"

"Okej" sa jag och greppade tag om Justins handleder så att jag kunde dra ner honom mot mig. Jag sammanlänkade snabbt våra läppar när han kommit ner i samma höjd om jag. Jag hörde hur Jazzy fnittrade flickigt medans Jaxon gjorde något äcklar ljud.

Jag skrattade lite roat åt honom och skulle precis sätta mig upp när Justin greppade tag om mitt ansikte för att hålla mig på plats.

"Han kan kolla bort om han inte vill se" sa Justin snabbt innan han pressade samman våra läppar igen.

"Blähä" hörde jag Jaxon säga och Justin skrattade smått mot mina läppar. Jag tog tag i Justins händer och flätade ihop mina fingrar med hans. Jag kysste honom en sista gång innan jag drog honom runt soffan så att han nu stod framför mig.

"Sjung för mig"

 

Justins perspektiv

 

"Sjung för mig" bad hon och kollade med stora ögon på mig. Jag log smått ner mot henne innan jag böjde mig ner för att kyssa henne snabbt på kinden.

"Jag ska bara hämta gitarren. Men bara lite kort innan vi måste fixa oss i ordning" sa jag och hon slog upp i ett stort leende.

Jag släppte mitt grep om hennes hand och joggade snabbt upp till mitt rum för att hämta gitarren. Jag greppade snabbt tag i gitarren och drog snabbt tummen över strängarna för att se fall den var bra stämd eller inte, vilket den nu var och jag började styra mina steg ner för trappan och intill vardagsrummet där Melinda väntade på mig. Jag satte mig ner i ena hörnet på soffan och Melinda kröp snabbt upp bredvid mig. Hon lutade sig mot mig och vilade sitt huvud mot min axel.

 

Jag lät mina fingrar börja spela över strängarna och när jag spelat ett tag började jag sjung på min låt All I want is you från min julskiva. Jag såg hur ett litet leende spreds på hennes läppar när jag kommit en bit in i låten innan hon slöt ögonen.

 

”Kan jag verkligen se ut så här?” frågade Melinda och kom ut från badrummet så att jag kunde se vad det än nu var hon hade satt på sig. Hon hade en rätt enkel röd klänning som nådde henne ungefär till mitten av låren, hon hade ett par svarta höga strumpor uppdragna över knäna, hennes hår var lätt lockat, hon hade fixat en lätt sminkning. Med andra ord. Hon var perfekt.

”Babe du ser bra ut, du skulle kunna gå i ett par jeans och t-shirt och ingen skulle bry sig. Det är bara familjen som kommer så du kan gå klädd hur du vill”

”Jag vet men jag vill fortfarande se hyffsad ut ändå. Vissa av dom som kommer hit har jag aldrig träffat förut och jag vill göra ett gått intryck på dom”

”Hej Melinda är det någon i min familj som du har träffat som inte har gillat dig. Det är omöjligt att hata dig. Dom som säger det är bara avundsjuka på dig” jag tog tag i hennes handled och drog in henne framför mig där jag satt på min datastol.

”Du är perfekt och dom kommer att älska dig. Precis som alla andra som du träffar” sa jag och log lugnande upp mot henne, vilket fick ett bedårande litet skratt att lämna hennes läppar som nu glänste en aning då jag förmodade att hon satt på sig något läppglans eller något liknande.

”Jag älskar dig” sa Melinda och hennes armar lindades runt min nacke där hennes fingrar flätades in i mitt hår.

”Jag älskar dig också” efter dom orden sagda sträckte jag på nacken för att kunna sammanlänka våra läppar i säkert vår hundrade kyss bara idag men ta min ord när jag säger det här. Jag kommer aldrig att tröttna på att kyssa Melinda, ALDRIG. Hon är som en drog för mig, en drog jag inte kan få nog av. En drog som jag inte vill bli av med heller. Hon var mitt allt och inget skulle få komma i mellan oss. Inet min fans, paparazzi eller ens min karriär. Jag skulle ge upp allt det där för tjejen som just nu stod i mina armar.

 

 

Melindas perspektiv

Efter att alla öppnat sina julklappar hade både Jazzy och Jaxon nästan hoppat på Justin för att tacka honom för att ha köpt dom mega stora gosedjuren som var typ dubbelt så stora som dom själv. Dom låg just nu och sov på dom medans vi vuxna satt i vardagsrummet och pratade om exakt allt möjligt.

”Jag har också en julklapp till dig men den är lite för stor för att jag skulle kunna ta hit, så du måste följa med mig för att kunna få det” viskade Justin i mitt öra och jag vände mig chockat mot honom

”Ska vi gå nu? Vi firar ju jul med din familj just nu” sa jag förvirrat och Justin skrattade lite roat åt mig.

”Tro mig det är värt det, plus dom klarar sig nog lika bra utan oss resten av kvällen” sa Justin med ett stort flin på läpparna och jag kollade misstänksamt på honom. Vad var det han hade köpt till mig i julklapp som var för stort för att ta hit och som skulle se till att vi inte träffade Justins familj något mer i kväll. Vi skulle ju inte ens köpa något till varandra.

 

Justin parkerade bilen utanför ett gulligt litet rött hus och jag kollade oförstående på Justin som log belåtet.

"Justin vad gör vi här?"

"Du får se" sa Justin glatt innan han stängde av bilen och hoppade ur bilen.  Jag satt dock bara kvar i bilen och kollade oförstående på Justin som gjorde sin väg över till mig.

"Kommer du?" frågade Justin när han öppnat dörren och sträckte fram en hand mot mig. Jag tog lite tveksamt emot den och klev ut ur bilen så att Justin sen kunde låsa bilen efter mig.

”Justin kan du snälla berätta vad vi gör här”

”Inget tålamod alls” skrattade Justin fram och la en arm runt min midja för att sen kunna pressa upp min rygg mot hans mage. Han placerade händerna på mina höfter och började styra mina steg upp för gången mot huset men stannade precis innan vi skulle börja gå upp för trappan.

”Välkommen hem babe” sa Justin och dinglade med ett par nycklar framför mina ögon.

”Du har köpt ett hus?” frågade jag chockat och vände mig om i hans famn så att jag nu kunde se honom i ögonen.

”Ja och jag vet att du sa att vi inte skulle köpa några julklappar till varande men tekniskt sett så är det ju inte till dig bara. Det är som en julklapp till oss båda, till barnet som kommer om ett halvår ungefär. Jag tänkte att vi båda behöver en fristad där vi kan ta det lugnt och bara tänka på oss. Du kan ju fortfarande sova hos mormor och morfar om du inte vill vara ensam medans jag är borta men om du någon gång vill vara för dig själv kan du bara låna bilen och åka hit. Det tar bara en halvtimme ut hit och jag tänkte att det kanske var värt det då det här är en väldigt lugn del av staden. Slippa all stress och sånt som finns inne i stan. En plats där vi två kan vara ensamma. En plats där vårat barn kan växa upp” sa Justin och jag kände hur tårar steg i mina ögon. Tro mig det här var inte tårar av sorg, det var tårar av glädje. Jag har nog faktisk aldrig vart så glad som jag är just nu. Med Justin här med mig pratandes om våran framtid tillsammans.

”Jag älskar det, även fast jag sa inga julklappar. Det här är perfekt” sa jag och Justin leende var nu tillbaka på hans läppar. Han böjde sig ner mot mig och jag ställde mig på tå för att möta honom halvvägs när våra läppar pressades samman.

"Låt mig vissa dig runt lite. Vissa dig vad som finns inne i huset. Det finns dock inte så mycket saker där inne än då. Jag ville inte köpa en massa möbler och ställa in. Jag tyckte att det skulle vara bäst att vi gjorde det tillsammans" sa Justin glatt och tog min hand i sin för att sen dra in mig i huset.

"Okej så det här huset är inte jätte stort då jag visste att du aldrig skulle gå med på att låta mig köpa ett stort hus. Det här huset är två våningar med ett kök, två badrum, ett vardagsrum, en vind, källare och tre sovrum" sa Justin och drog in mig i köket som låg direkt till höger.

 

Efter att Justin hade visat mig nästan hela huset återstod bara två sovrum. Hela huset var väldigt fint och öppet. Det var knappt några möbler här förutom ett bord och ett par stolar i köket. Sen en soffa och ett soffa bord i vardagsrummet som jag bara måste lägga till har en brassa som står vid ena väggen. Bakgården som man fick till var perfekt med en stor gräs plätt, en del träd, ett litet gäst hus och en liten veranda. Hela huset var perfekt.

”Och det här kommer då vara barnets rum” sa Justin och öppnade upp dörren till det nästsista rummet innan han fortsatte ”Vi vet ju inte vilket kön barnet kommer bli och vi har ju båda kommit överens om att vi vill att det ska vara en överraskning när barnet väll kommer. Så jag har inte gjort så mycket. Jag har för det mesta bara satt in en barn säng och fått tre av väggarna målade i en ljusblåfärg då det passar både tjejer och killar. Så har jag lämnat en väg helt omålad så att om du vill kan du göra något eget projekt på den väggen. Om du inte orkar kan du bara säga till så kan jag måla den sista väggen också. Jag tänkte att det här rummet kunde bli lite av vårat lilla projekt eller något som vi arbetar tillsammans med” sa Justins nästan osäkert och jag vände mig mot honom.

”Jag älskar det Justin” sa jag och han slog upp i ett stort leende.

”Bra då är det avklarat. Nu till det sista och bästa rummet”

Vi gick bort till det rummet som låg längst bort i korridoren när man kommer upp till andra vångingen och jag kände hur hela mitt ansikte föll när Justin öppnat upp dörren. Det stod tända ljus över hela rummet och flera rosor ståendes i olika vaser.

”Justin vad” började jag men kunde inte avsluta meningen. För chockad för att ens kunna prata.

”Jag ville göra något speciellt för dig” sa han och drog in mig i rummet.

”Justin du har redan gett mig din gammelmormors halsband, du har köpt ett hus till oss och har planerat en barnkammare. Det hade räckt på långa vägar för mig”

”Kanske men du har vart så stressad på senaste tiden och du förtjänare det bästa” sa han och drog in mig i hans famn ”Och jag vill få lite tid med bara dig. Vilket jag har nu. Dig för mig själv utan att någon kan störa” mumlade han mer för sig själv än för någon annan innan hans läppar kom i kontakt med mina.

Mina armar la jag runt Justins nacke samtidigt som jag kände hur Justin händer började finna sin väg ner över min rumpa och ner till mina lår. Han lyfte enkelt upp mig och jag slingrade automagiskt mina ben runt hans midja. Justins lutade sig bakåt lite kort innan han lutade sig närmre mig igen men istället för att kyssa mig började han lätt kyss, suga och nafsa på min nacke och jag stönade högt. Jag hade inte känt det här känslan som spreds i mig sedan den gången jag blev gravid och tro mig när jag säger att hela min kropp skrek efter hans beröring.  Jag har aldrig velat ha någon så mycket som jag ville ha Justins just nu.

”O…M..G” fick jag skakigt fram när Justin började placera kyssar ner mot mitt nyckelben och vidare ner mot mitt bröst som dock fortfarande var täckt av min klänning. Efter att ha placerat ytligare ett par kyssar över mina hals kom Justins läppar äntligen i kontakt med mina och jag drog honom tätt intill mig samtidigt som Justin började styra oss bort mot soffan som stod borta vid ena hörnet. Enkelt pressade jag in min tunga i hans mun och inom kort kände jag hur Justins tunga började dras mot min.

Justin la ner mig i sängen och la sig försiktigt över mig, noggrann med att inte lägga för mycket vikt på mig när han återigen började kyssa mig längst käkbenet och ner över halsen. Jag tog mig den här tiden att började knäppa upp skjortan som Justin hade på sig och kastade bort den någonstans i rummet efter att fått av honom den. Justins händer hittade dragkedjan i bak på min klänning och jag kände snart hur trycket över bröstet försvann när han dragit ner dragkedjan. Jag lyfte snabbt på höfterna när Justin började dra av mig klänningen för att underlätta lite och han log förföriskt upp mot mig medans hans läppar började lämna blöta spår över mina bröst och mage när han följde vägen som klänningen hade försvunnit. När han kom ner till min troslinje vände han och började istället massera och kyssa mina nu nakna bröst efter att Justin dragit av mig bh i samma veva som klänningen som nu gjorde Justins skjorta sällskap på golvet. Jag kände hur ännu ett stön lämnade mina läppar, den här gången högre än förut och Justin log nästan belåtet upp mot mig när han kommit upp i samma huvudhöjd som jag igen. Vilket jag tog till min fördel och snurrade runt oss så att jag nu var på topp.

”Jag behöver dig. Jag vill ha dig nu” viskade jag med en låg och förföriskt röst i Justin öra vilket fick honom att rysa till under mot och ett stön att lämna hans läppar.

”Dom saker du gör till mig” mumlade han kort innan han sammanlänkade våra läppar på nytt och hans händer placerade han på mina höfter innan han lät dom vandra ner för mina ben för att ta av mig mina strumpor som räckte till över knäna. Jag knäppte enkelt upp Justins byxor och drog ner dom tillräckligt lågt så att Justin sen enkelt kunde sparka av sig dom.

När resten av våra kläder låg på golvet tillsammans med det andra låg Justin över mig igen och hans händer och läppar var över varje millimeter utav min kropp. Det var inte en enda del av min kropp som inte fick känna magin från Justins läppar eller händer. Justins särade lite mer på mina ben så att han nu kunde placera sig i mellan dom och han kollade mig nu i ögonen.

”Är du redo?” frågade han och jag nickade snabbt till svar. Han kysste mig en sista gång innan han trängde in i mig och ett högt stön lämnade bådas läppar av känslan. Justins huvud föll ner mot min axel där han placerad små kyssar samtidigt som han började öka takten något och började röra sig i ett stadigt tempo inuti i mig. Jag kände hur mina naglar borrade in sig i Justins hud på ryggen och kom på mig själv att le smått när jag kom på att det förmodligen kommer lämna små märken på hans rygg efter.

”Justin snabbare” bad jag vi båda stönade högt när han började öka takten. Hans grep om mina höfter blev hårdare och han kunde inte få fram några ordentliga meningar utan det enda jag kunde tyda var när han stönade fram mitt namn. Jag kände hur jag började närma mig och märkte att Justin snart var där också.

Med en sista stött i mig kom vi båda och Justin föll utmattat över mig där han låg en stund för att hämta andan innan han rullade av mig. Han la sig på rygg och med hjälp av en arm runt mina axlar drog han mig tätt intill sig.

”Jag älskar dig” mumlade han mot mitt hår och jag log smått medans jag började rita osynliga figurer på Justins lätt klibbiga mage,

”Jag älskar dig också” var det sista som sas mellan oss innan vi båda somnade.

 



 

Snälla läs: VIKTIGT!!!!

Så jag är ledsen att det kommer upp senare än planerat men som sagt är det här ett dubbelt så långt kapitel så hoppas att det går bra ändå. Har redan börjat på nästa kapitel och jag hoppas att jag kan få upp det till imorgon. Men det beror på helt hur myket ni kommenterar på det här.

Vill inte sätta någon minsta gräns på hur många kommentarer jag behöver få för att jag ska lägga upp ett kapitel men det känns bara som att det skulle kunna vara fler som kommenterar. Jag ser ju hur många det är som läser och jag är verkligen tacksam till dom som faktsikt lägger sig den tiden att kommentera. Stor kärlek till er.

Det behöver ju inte vara en jätte lång kommentar, jag vill bara veta vad ni tycker om novellen, vare sig det är dåligt eller bra. Eller lämna en kommentar om ni har en ide eller förslag på vad du tycker ska hända senare i novellen. Bara lämna en kommenter. Skulle uppskatas väldigt mycket och inspirera mig att skriva mer och lägga upp snabbare.


Kommentarer
Postat av: sara

Perfect!

2013-03-20 @ 11:46:32
Postat av: Bella

GRYMT!!!

2013-03-20 @ 14:22:28
Postat av: Frida❤

Asbra! Mer! <3

2013-03-20 @ 14:47:41
URL: http://fridacarbin.blogg.se
Postat av: Linn

näääää vad gulligt! iiiiih hihihihihi. mer!

2013-03-20 @ 14:57:03
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Emmy<33

meeer<33

2013-03-20 @ 15:58:38
Postat av: B

Grymt:D

2013-03-20 @ 16:47:42
Postat av: katte bieber

skit bra fortsätt så :) !!!!

2013-03-20 @ 17:05:42
Postat av: Liv

Awesome kapitel!! du är bäst!

2013-03-20 @ 18:45:14
Postat av: Emelie

Jätte bra! <3

2013-03-20 @ 19:09:34
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: tessan

ett halsband och ett hus gud va han är gullig, men sakna en bild på hur huset såg ut

2013-03-20 @ 19:37:39
Postat av: katte bieber

snälla uppdatera vill verkligen läsa meeerrrr !!!! <33 :D

2013-03-20 @ 21:01:02
Postat av: Anonym

Skiiit bra! Meeer:)

2013-03-20 @ 21:04:43
Postat av: vicki <3

OMG!! Sååå gullit av honom! Skiit bra kapitell!! Meer!!!

2013-03-21 @ 21:18:01
Postat av: katte bieber

meeeeerrrr nuuuuu kan inte vänta mer nu !!! <3

2013-03-22 @ 13:50:35
Postat av: Emia

Jag har inget tips direkt men kapitlet var jätte bra, eller alla är skit bra kan inte sluta att läsa!!

2013-03-22 @ 21:42:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback