This was never planed - kapitel 57

Previous
Jag hörde hur dörren intill rummet öppnades och kollade upp i lagom tid för att se Melinda komma in i rummet. Fast den här gången utan någon läkare med sig.

Jag lät min blick glida över henne och såg att hennes hand nu var lindad. Efter att ha kollat på henne en stund för att försöka lista ut vad hon tänkte på men jag fick inte ut något. Allt jag kunde märka var att hon var bekymrad över något. Jag ställde mig upp och gick upp till Melinda som stod med blicken i golvet. Jag greppade tag om hennes ansikte (försiktigt för att inte komma åt hennes sår) och lyfte upp det mot mitt.

”Melinda vad sa han?” frågade jag och hon suckade innan hon äntligen möte min blick.

 



 

 

”Det såg bra ut. Han kunde inte hitta något så jag kan åka hem och vila. Han sa också att jag bara skulle ligga hemma dom två närmsta dagarna minst och inte anstränga mig på något sätt”

”So ni funny business för er två i kväll då” skrattade Chaz fram bakom oss och Melinda gav honom en snabb blick innan hon kollade tillbaka på mig.

”Det är ju bra. Så varför är du ledsen för?”

”För att jag måste stanna hemma. Jag kommer missa avslutningen imorgon och då kan jag ju inte hämta ut pappret där det står vart vi lägger på för betyg i varje ämne. Sen så hade jag lovat Jazzy och Jaxon att jag skulle göra snögubbar och åka pulka med dom imorgon. Men det kommer jag nu heller inte kunna göra” sa hon och jag skrattade lite roat åt henne.

"Babe ta det lugnt. Jag kan åka iväg lite snabbt imorgon och hämta dina betyg åt dig om du vill. Och jag lovar dig att Jazzy och Jaxon gärna åker en annan dag istället"

"Jag vet, jag hade bra sett fram emot det jätte mycket"

"Vi löser det. Men just nu ska vi se till att få hem dig och ner i sängen så att du kan villa" sa jag och Melinda nickade lite instämmande.

Jag la en arm runt hennes midja och pressade mina läppar snabbt mot hennes tinning innan jag vände oss om så att vi båda nu kollade ner på Chaz som satt och tryckte i sig det sista av sin kexchoklad.

"Åh ni är klara. Kom så åker vi då" sa Chaz snabbt när han märkte att vi kollade på honom och jag skrattade lite roat åt honom.

 

Fredag 21 december

"Melinda" sa jag och hon stönade lite klagande i sömnen. Jag log lite roat ner mot henne och skakade smått på huvudet. Hon har vart så här enda sedan hon började med tabletterna.

Tabletterna har gjort hennes alldeles vimsig och trött. Vilket jag anser vart rolig vissa tillfällen då hon gjort en del konstiga grejer. Dock var jag glad att det här var näst sista dagen som hon ska ta dom här tabletterna då jag vet att hon själv inte mår så jätte bra av dom.

”Melinda älskling” sa jag igen men hon vände bara ryggen åt mig. Jag skrattade roat åt henne och la mig ner bakom henne. Jag la en arm runt hennes midja och drog henne närmre mig så att hennes rygg nu var pressad mot min mage.

”Du vet, du kan inte stanna här för alltid baby” viskade jag med en låg röst vid hennes öra innan jag pressade mina läppar mot huden precis under hennes öra vilket fick henne att rysa framför mig.

”Jodå det kan jag” sa hon och flätade ihop sina fingrar med mina som vilade på hennes mage.

”Haha nej du. Du ska med mig in till stan idag och hjälpa mig att köpa julklappar till min familj. Så få ditt feta arsle ur sängen nu” sa jag och hon skrattade högt. Åt vad visste jag inte.

”Vad är det som är roligt babe? Jag skämtade inte”

”Jag vet, Det är bara det att du kallade min rumpa stor och din är större än min. Så då måste ju din rumpa vara enorm” skrattade hon fram och jag himlade snabbt med ögonen. Om det var något som var värre än Melindas humörsvängningar så är det dom tillsammans med en dos av dom här tabletterna.

”Jaja mitt arsle är enormt. Kom nu så går vi ner och äter pannkakor” sa jag samtidigt som jag ställde mig upp från sängen och Melinda stönade klagande.

”Nej Justin kom tillbaka hit”

”Nopp. Vi ska ner och äta frukost och sen ska vi till stan och köpa julklappar”

”Visst” sa Melinda en aning buttert och jag log stort mot henne.

”Men du får bär ner mig. Jag är för trött för att gå”

”Visst babe” sa jag och hon slog snabbt upp i ett stort leende när jag lyfte upp henne i min famn. Hon la armarna runt min nacke och vilade sitt huvud mot min axel.

”Om det inte vore för att vi rörde oss just nu och jag inte skulle börja känna lukten av pannkakor hade jag förmodligen somnat nu. Din famn är väldigt mysig” sa hon en aning dåsigt och jag log roat ner mot henne.

 

”Du kan få sova i min famn i kväll baby”

”Bra” sa hon och jag skrattade lite roat åt henne. Hon var som ett litet barn som jag behövde ta hand om. Och jag måste säga att det är ganska roligt. I vanliga fall är det Melinda som tar hand om allt och alla och just nu bryr hon sig inte om någonting. Jag tror att det kan vara bra för henne. Folk säger att jag är stressad och kommer snart gå i väggen men om jag skulle få gissa kommer Melinda vara den som gör det först. Hon tar allting på för stort allvar och om hon inte börjar tänka på sig själv kommer det sluta illa.

Vi båda är lika dana på det sättet så vi kanske skulle kunna lösa det på något sätt. Eller så skulle jag kunna droga henne igen. Tanken som nyss slagit mig fick mig att le ett lite lömsk leende. Jag skulle aldrig göra något som skulle skada Melinda eller barnet. Tro mig, jag vill aldrig droga någon. Men det kan väll inte räknas som en dålig sak om det får henne att må bättre?

 

Melindas perspektiv: söndagden 23 december

Vi satt just nu nere i vardagsrummet hemma hos Bruce och Diana tillsammans med Chaz, Ryan och Nolan som satt och gemförde vilka deras konstigaste minnen dom hade med mina humörsvängningar.

”Haha det där var ju ingenting Nolan. Du skulle ha sett henne på No lektionen” skrattade Chaz fram innan han berättade om hans minne

”Vi satt i klasrummet och kollade på något natur film på våran No lektion. Det handlade något om naturenskretslopp och matpyramid eller något. Jag la inte så mycket vikt på filmen då den enligt mig var väldigt tråkig, som resten av allt som har med skolan att göra. Jag drogs ur mina tankar när jag hörde snyftande bredvid mig och vände mig om för att se Melinda med tårar i ögonen och en hand för munnen.

”Melinda vad är det?” frågade jag och hon vände sig mot mig.

”Den lilla fågel ungen skulle flyga för första gången men misslyckades. Så nu är den skadad och kan inte flyga ifrån räven som nu kommer och ska äta upp den” stammade Melinda fram och lutade sitt huvud mot min axel. Jag suckade en aning och la en arm runt hennes axel.

Jag älskade verkligen Melinda (som kompis då då) men hennes humör svängningar börjar verkligen bli rätt jobbiga.  Dom kan vara väldigt roande ibland men ibland kan dom bli lite irriterande. Som nu när vi sitter mitt i lektionen med allas blickar fästa på oss.

”Humörsvängningar” förklarade Stella  som satt på andra sidan om Melinda och alla elever vände tillbaka blick mot skärmen istället.

”Melinda ta det lugnt. Du behöver inte kolla, jag kan säga till när det är borta” sa jag och hon nickade lite till svar innan hon borrade in mitt bröst som blev lite fuktig efter hennes tårar.

Jag drog en lugnade hand längst hennes rygg och snart så slutade hennes gråtande och hon satte sig till rätta igen.

”Förlåt” viskade hon tyst så att bara jag skulle höra henne. Jag nickade bara lite till svar och viftade lite med handen åt henne att det inte var något att tänka på. Det var ju trotts allt inte hennes fel”

”Omg grät du över en fågel?” skrattade Ryan frågandes och jag greppade tag om kudden bredvid mig för att slänga den hårt i hans ansikte vilket bara fick honom att skratta ännu mer.

”Ja jag grät över en fågel, precis som jag grät över att se Justin sjunga på VS för ett tag sen då jag var rädd att han skulle lämna mig för någon snygg modell eller att jag grät bara för att jag kunde se att han kollade på dom. Tro mig, jag vill inte gråta. Jag är så trött på det men dom här jävla hormonerna tar kål på mig” sa jag och kände hur Justin stelnade en aning bredvid mig när jag berättade om VS delen.

”Babe jag” började Justin men jag avbröt honom snabbt genom att pressa mina läppar mot hans.

”Jag vet Justin. Jag vet att du inte kommer att lämna mig, tro mig. Jag vet det. Det är bara min svartsjuka som talar när jag kollar på det. Jag önskar bara att jag också hade en kropp som dom så att du skulle kunna ha något bättre att kolla på” sa jag men Justin skakade snabbt på huvudet.

”Babe du är redan det bästa som jag kan ha. Du är perfekt för mig” sa han och jag kunde känna hur rodnaden spreds på mina kinder vilket fick killarna att skratta. Som tur vad hade dom inte hört vad vi pratade om då vi viskade för annars hade dom just nu legat på golvet och kvävds på grund av hur mycket dom skulle ha skrattat. Precis som dom gör när vi kollar på någon kärleks film istället för en av deras action filmer. Dom behöver verkligen skaffa sig ett par tjejer och till Chaz borde det inte vara så svårt. Han gillar Stella och Stella gillar honom. Så allting vi behöver göra är att få någon av dom att fråga ut den andra. Det kan väll inte vara så svårt, eller?”

 



 

Okej så det här blev ett kortare och lite random kapitel men nu fick ni i alla fall reda på att det inte var något problem med barnet. Eh nästa kapitel kommer det då vara jul och då får ni äntligen reda på vad det är Justin har planerat för henne.

Har fått några chansningar men skulle gärna önska att flera skrev vad dom tror att det är han har planerat.

Men vad tyckte ni om det Chaz berättade då? Eller det faktum att hon var typ helt ner drogad?

 

Kommentera mycket och så kan ni kanske få nästa kapitel redan imorgon!!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Jätte bra! <3

2013-03-16 @ 14:01:24
URL: http://Http://bieberrstorys.blogg.se
Postat av: Liv

Awesomw kapitel!!Bra du skrevnär hon var drogad

2013-03-16 @ 19:05:05
Postat av: Vicki <3

Jätte bra!! :)<3

2013-03-16 @ 23:46:40
Postat av: Anonym

Bra kapitel! Jag tror att han kmr köpa ett hus till båda elr något till bebisen

2013-03-17 @ 12:14:48
Postat av: Anonym

Super bra!! Jag tror oxå att han köper ett hus till dom

2013-03-17 @ 12:49:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback