länkbyte - Biebssnoveller

Okej så nu blev det ännu ett länkbyte men imorgon lovar jag att kapitlet kommer upp. Har börjat på det och håller på att arbetar med det nu men tror att det är väldigt liten chans att jag lyckas få upp det innan jag somnar. Men det finns fortfarande en chans.
 


 
I alla fall så gör jag ett länkbyte med en tjej håller på med sin andra blogg som håller på att jobba på sitt fjärde kapitel. Har själv inte läst novellen men tycker att handlingen verkar bra så att om jag får lite tid över så kommer jag nog att läsa den. 
 
Handling:
Alexis parker är 18 år och bor i stora staden Los Angles hennes familj är rik och bor i en av Los Angles största hus. Alexis har en äldre bror och dom står varandra nära. Men det inte Alexis vet om är att Chris är med i ett gäng kriminella.
Efter ett par månader dör föräldrarna i bil olycka vilket leder till att dom inte kan bo kvar i huset och måste flytta. Ledaren i gänget är Justin som gör precis vad han vill fester hela tiden, dricker ligger med tjejer varje dag vad händer när Alexis och Chris ska flytta in till dom? Vill du veta hur det går läs novellen.
 
bloggen heter http://biebzznoveller.blogg.se så klicka antingen på adressen eller ---->HÄR<---- för att komma dit

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback