This was never planed - kapitel 37 - Part 1

 

”Är det bara jag eller känns det inte lite konstigt att ingen har vart på oss idag. Jag vet att många av dom tog till sig av Justins intervju igår men det känns fortfarande för lugnt. Det borde inte gå så fort, det känns nästan som att något stort kommer hända” sa Stefanie bredvid mig efter att ha öppnat sitt skåp och försäkrat sig om att inget var förstört.

”Jag vet vad du menat, men jag orkar inte tänka på det nu. Just nu vill jag bara njuta av tanken på att kanske få en normal dag med mina kompisar nere på den övergivna stationen som jag inte har kunnat vara på i veckor” sa jag och vågade mig till slut till att öppna upp mitt skåp som till min lycka såg helt normalt ut.

 



 

 

Det hade gått över tre veckor nu sen Justin åkte iväg. Alltså hade över halva tiden gått tills jag skulle få träffa honom igen. Den första veckan hade gått snabbt men sen efter det hade det bara gått långsammare och långsammare. Så jag antar att dom kommande veckorna skulle gå fram i snigel fart. Speciellt nu när vi hade fem stora prov under dom veckorna också. Var av två av dom skulle vara betyg avgörande på dom kurserna som är 50 poängs program som man bara har på hösten. Så alltså ingen mer psykologi som var den roligaste ämnet enligt mig. Många olika begrepp då, men om man väll hänger med i skolan så är det inte så svårt att förstå.

"Melinda du kommer ju att tappa handen om du fortsätter att skriva i det här tempot. Det är bara våran första lektion till den här uppgiften och den behöver inte vara inne för än om två veckor. Du kan ta det lite lugnt vet du" skrattade Kasper fram och med en suck slet jag bort blicken från pappret för att kolla upp på Kasper som till min otur hade kommit in sist och den enda lediga platser som fanns var den mitt emot mig.

"Nej jag kan inte ta det lugnt. Vi har fem prov kommande och om jag vill få bra resultat på dom ser jag till att göra klart den här idag så att jag slipper ha den här att jobba med då också"

"Men vi har inte ens gått igenom all fakta än. Det ska vi ju göra nästa vecka"

"Ja men det finns en fördel med att ligga förre i varje ämnen då man kan börja små läsa på det som kommer efter"

"Och få ont i magen för att du stressar allt för mycket"

"Nej för jag behöver inte bli stressad om du kan sluta uppehålla mig så att jag kan bli klar med uppgiften någon gång idag. Så jag skulle uppskatta om du antingen höll tyst eller gick här ifrån" sa jag och Kasper suckade frustrerar innan han slog ihop böckerna och gick sin väg.

”Åh äntligen borta. Jag trodde att jag skulle dö om jag inte fick klaga på hur ont min mage gör just nu. Jag kan knappt fokusera mig på uppgiften. Det är hemskt” klagade Jennifer och jag vände min blick upp mot henne precis som resten vid bordet som nu bestod av Stefanie och Linnea.

”Mensvärk?” frågade Linnea och Jennifer nickade med en liten grimars till svar.

”Alltså det har aldrig vart så här jäkligt. Jag önskar att jag hade som vissa där det inte är ett problem. Som Melinda tillexempel, du värkar aldrig ha dom problemen” sa hon och kollade menande på mig medans en tanke helt plötsligt slog mig.

”Hej, vilken vecka är det idag?” frågade jag och kollade storögt på Jennifer som satt och drog med handen lite över magen för att försöka få bort smärtan som jag vet kunde vara olidlig.

”Vecka 41, vaddå då?” sa hon och jag reste mig snabbt upp utan att svara och packade snabbt ner alla saker i min väska innan jag hängde upp den på axel.

”Melinda vart ska du någon stan, vi slutar inte för än om tre timme” ropade Stefanie efter mig och jag vände mig snabbt mot dom.

”Eh jag vet, men jag mår lite illa så jag tror nog att jag går hem. Vi syns imorgon” ropade jag snabbt tillbaka och väntade inte på deras svar innan jag fortsatte ner för korridoren och bort till klasrummet där Mr Strout satt med en bok upptryck i ansiktet.

”Mr Strout eh jag mår illa och jag undrar om jag skulle kunna få gå hem. Jag har gjort klart mer än halva uppgiften och kan lika gärna göra resten hemma”

”Visst du kan gå. Men se till att Miss Lisman vet att du går hem också så att du inte får frånvaro på spanskan” sa han jag nickade lite till svar innan jag med snabba steg.

Jag gick bort till mitt skåp där jag slängde in dom böcker jag inte behövde innan jag smällde igen skåpet för att sen fortsätta ner för korridoren och ut mot skolgården. Väll ute hoppade jag snabbt in i min bli som stod nästan närmst utgången förutom lärarnas bilar vilket inte var något konstigt då lärarna kom en timme tidigare än oss varje dag.

Jag satt fart mot närmaste apotek som låg bara en kvart härifrån och slängde väskan på passagerarsättet innan jag fäste blicken på vägen framför mig. Jag såg hur bilar åkte för bi och hur barn lekte på ett dagis på sidan av väggen men la inte så stor vikt på det. Allt jag kunde tänka på var det som just nu hemsökte mina tankar.

Jag var sen, eller rättare sagt min period var sen. Jag skulle ha haft min period för ungefär två och en halv vecka sen men har vart allt för stressad för att den tanken ens skulle ha kunnat slå mig innan. Jag ville inte ens tänka på vad som skulle hända om mina teorier stämde. Vad skulle jag göra då? Vad skulle Justin säga? Skulle han lämna mig?

 

Jag slog bort tanken, det kanske var bra att få det bekräftat innan jag drog en massa slutsatser och började hetsa upp mig för något som kanske inte ens stämde. Men just nu kunde jag inte komma på någon annan bra logisk anledning till att min period skulle vara så försenad.

Jag parkerade bilen så nära själva apoteket jag kunde innan jag med snabba steg gick upp till dörren men tvärstannade innan jag öppnade upp den.

Var det verkligen det smartaste av mig att gå in på apoteket och köpa graviditetstest när jag var tillsammans med Justin. Förstå vilka skriverier det skulle bli om det kom ut att Justin Biebers flickvän gick runt och köpte graviditetstest. Grejen var bara att jag inte kunde fråga någon annan heller. Mamma skulle döda mig jag frågade henne och om jag frågade någon av tjejerna skulle dom bara vilja veta vad testet visade och sen vilja berätta det för dom andra.

Med en hög suck drog jag upp luvan på min jacka och drog ner den så långt ner över mitt ansikte som möjligt. Håret försökte jag gömma så gott jag kunde och gick med blicken fäst i golvet medans jag gick.

Jag kom fram till rätt hylla och greppade tag om tre stycken. Man kunde väll inte vara för noga, tänkte jag innan jag lite osäkert gick bort till kassan där till min lycka stog en äldre dam som förmodligen inte skulle vara lika kvick att se att det var jag, om hon nu ens skulle bry sig om mig. Jag räckte henne mina pengar och hon räknade dom lite snabbt innan hon med en liten nickning la ner pengarna i kassaaparaten. Hon la ner testen i en påse innan hon räckte dom till mig och jag gav henne ett litet snabbt leende innan jag vände om och nästan sprang ut till min bil.

 



 

 

kort blev det men det är för att klockan snart är ett och det här är bara part 1 och förhoppningsvis kommer part 2 upp imorgon när jag kommer hem från skolan.

Men kommentera för mer imorgon och vad ni tror!!! Vad kommer hon få för svar på testet???

 


Kommentarer
Postat av: Ebba

OMGGGGGGG! HOPPAS HON ÄR GRAVID!!! Eller jag tror jag redan vet ;) men as bra! Meeeeeeer!

2013-01-18 @ 07:34:21
Postat av: Linn

aaah! jag vet! ;) meeeeeeeeer.. shiiiit.

2013-01-18 @ 13:27:50
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Linn

aaah! jag vet! ;) meeeeeeeeer.. shiiiit.

2013-01-18 @ 13:27:50
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Fanny

Meeeer :)

2013-01-18 @ 16:40:23
Postat av: Bella

Jag hoppas också att hon är gravid :D meeeeeraaaa<3

2013-01-18 @ 18:11:27
Postat av: Lovisa

Sv; okej, lägger till dig i menyn :)

2013-01-18 @ 21:44:26
URL: http://swaggiestorys.blogg.se
Postat av: Emelie

Omg!!! <3
Jätte bra1!! <3

2013-01-19 @ 10:31:33
URL: http://bieberrstorys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback