This was never planed - kapitel 35

 

”Melinda du är en kvart försenad, vad är din ursäkt för detta. Det är inte likt dig” brast Mr Strout ut när jag kom in i klassrummet och jag suckade högt.  Jag verkligen inte på humör för en utskällning från en lärare  med chans till romans är störst med deras katt.

”Jag har ingen ursäkt, jag sa hejdå till min pojkvän bara”

”Och du tyckte att det var viktigare än att vara med på lektionen.

”Ja det gjorde jag. Jag sitter ju ändå bara och ritar på lektionerna just nu då jag redan är klar med uppgiften och har lämnat in den till dig.

”Visst då får gå den här gången. Men en gång till Melinda och då frånvaro, förstått”

”Förstått” sa jag och sköt iväg ett på klistrat leende åt hans håll innan jag gick bak till min plats bredvid David som till min lycka inte var särskilt pratglad av dig. För just nu kände jag inte för att prata, jag var trött och ville inget hellre än att sova just nu

 



 

 

Jag hörde hur folk mumlade uppmuntrande saker om konserten efter mig medan jag gick igenom korridorerna bort mot mitt omklädningsrummet för att få ta en snabb dusch innan vi skulle gå ut för att äta något på någon av dom närliggande restaurangerna.

När jag kom inte i omklädningsrummet satt Scooter tillsammans med Kenny och pratade om något som visades på datorskärmen som stod framför dom.

”Hej” hälsade jag lite snabbt och skulle precis gå in i badrummet när jag blev stoppad av Scooter som ropade på mig.

”Justin kan du komma en liten stund bara?” frågande han och jag suckade. Allt jag ville just nu var att ta en varm dusch som förhoppningsvis skulle få mina tankar att sluta flyga runt eller i fall få ordning på dom och låta min kropp slappna av.

”Sitt” sa Kenny och nickade i en gest mot soffan som stod mitt emot deras.

”Vad är det?” frågade jag lite irriterat och dom kollade chockat på mig.

”Ta det lugnt Justin. Vi vill bara prata med dig om dagens konsert. Du verkade lite borta. Som att du var här men din hjärna var någon helt annan stans. Du sjöng på fel text vid ett tillfälle och du gjorde fel danssteg. Jag vet inte om dina fans märkte det men vi här bak gjorde det i alla fall. Vad är det som pågår?”

”Inget, jag är bara väldigt trött.  Det var en jobbig flygtur”

”Justin jag har sett dig spy på scen men ändå fortsatt konserten.  Du har velat ha en konsert när du nästan var alldeles för sjuk för att komma upp ur sängen och knappt kunnat prata. Så jag köper det inte, det är något annat. Vad är det som stör dig?”

”Inget Scooter, jag har en dålig dag bara. Det kan hände vem som helst. Även dom bästa”

”Jag vet. Men jag kan se på dig att det är något som stör dig. Har det hänt något med Melinda?” chansade Scooter och jag suckade. Jag visste att dom inte skulle släppa ämnet och det skulle väll inte vara så farligt att berätta för dom. Dom kanske till och med kunde hjälpa mig.

”Justin du kan berätta allt för oss” la Kenny till och kollade mig djupt i ögonen.

”Jag vet. Det är bara det att det är typ tusen olika tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu och jag vet inte riktigt vart jag ska börja berätta någonstans.

”Varför börjar du inte med att berätta för oss vad det är som tynger dig och vilka personer som det handlar om också” sa Scooter och kollade uppmanande på mig och med en suck började prata.

”Det är Melinda. Jag är orolig att hon inte kommer att klara av allt hat som hon får från mina fans. Det är värre än det någonsin var med Selena. Dom går runt i hennes skola och sätter upp lappar där det står att hon är en hora, slampa, äcklig och att hon bara utnyttjar mig. Dom går runt och kastar ägg på henne och nu senast när jag pratade med henne i telefon precis innan jag gick upp på scen berättade hon att dom fyllt hennes skåp med grädde eller något liknande” sa jag med blicken fäst i golvet men när jag kollade upp mötes jag av deras chockade blickar som nästan brände hål i min hud.

”Vänta, när hände det här? Varför har du inte berättat det här för oss tidigare. Vi hade kunnat hjälpa dig”

”Jag tror faktiskt inte det finns något ni kan göra åt det. Jag försökte när jag var där men det verkar inte ha gett någon effekt. Dom håller fortfarande på och det är inte ens allt”

”Finns det mer?”

”Mycket mer” sa jag och räckte dom min mobil som var inne på den där hata och splittra Jelinda sidan. Vi satt under tystnad ett tag medan dom läste igenom sidan innan bådas blickar chockat for upp mot min.

”Är du seriös Justin. Det här är inget av dina små skämt?”

”Nej Scooter det här är inget skämt. Varför skulle jag ens skämta om det här, det är ju inte ens roligt”

”Jag vet, men man vet aldrig med dig Justin. Har Melinda sett det här?”

”Ja det var hon som hittade sidan och enligt henne finns det fler. Tusen tals mer såna här sidor” sa jag nedstämt och Scooter suckade frustrerat innan han drog en hand igenom håret. Han gav Kenny en frågande blick som jag inte förstod men det verkade som att Kenny hade gjort det då han nickade instämande.

”Hallå jag sitter också i rummet” sa jag irriterat när dom börjat ha sin egna lilla konversation om något jag inte kunde höra då dom viskade.

”Sorry. Vi har bara pratat en del om att ha en intervju där du pratar om Melinda och din relation med henne. Och vi tror att det kan vara ett bra tillfälle att göra det nu när hon får så mycket hat som hon får. För då kan du berätta hur mycket det faktiskt påverkar henne och att det faktiskt påverkar dig också. Säga vad du har på hjärnan och säga vad du faktiskt tycker om allt det här. Är du besviken på dom säg det, är du sur säg det också och om du är ledsen säg det” sa Scooter och jag nickade lite instämmande med huvudet.

”Så när ska jag göra det här?”

”Vi tänkte ta det nästa vecka men vi tror att det är bättre om du kör det redan imorgon på Ellen. Om du tycker det är okej alltså”

”Vi gör det imorgon. Ju snabbare jag får det här sagt desto bättre”

”Bra. Du kan gå och duscha nu om du vill. Vi ringer och pratar med Ellen och säger att du kommer vilja prata om annat än din turné så att hon är förbered på det” sa Kenny och jag gav dom båda ett litet leende innan jag gick bort till badrummet för att ta en efterlängtad dusch.

 

*

 

Jag satt nu bakom scen och väntade på att Ellen skulle presentera mig så att jag kunde komma ut och få det jag ville säga sagt. Jag hade försökt planera något att säga men varje gång jag tänkte på det blev jag bara irriterad och kom tillbaka till ruta ett. Så jag antar att jag bara får säga det som kommer upp och hoppas att jag inte låter dum i huvudet.

Jag hade sagt åt Melinda att kolla på Ellen då jag sa att jag hade något viktigt att säga och att jag ville att hon skulle höra det direkt från mig.

Jag fingrade lite otåligt på kanten av min tröja och jag kollade upp på Scooter som kollade lugnande mot mig. Jag gav honom ett leende och skulle precis ta upp mobilen för att skicka iväg ett meddelande till Melinda när jag hörde hur mitt namn ropades upp och följdes av ett massa skrik från mina fans som satt i publiken. Jag suckade lite och slog handflatorna mot låren lite innan jag ställde mig för att sen börja gå igenom dom stora skjutdörrarna som man alltid kom in igenom när man var på Ellen

 

 

Jag log lite svagt när jag kollade ut över mina fans med det försvann nästan helt när jag kom på vad skälen till att jag var här va. Men jag kunde inte låta bli att le när min blick gled över till Ellen som stod och dansade borta vid sin fåtölj som hon alltid satt i. Jag små skuttade bort mot henne och kramade om henne ordentligt innan jag föll ner i fåtöljen som stod bakom mig.

Fansen fortsatte att skrika en långt tag efter att vi satt oss och Ellen gjorde en gest åt dom att tystna så att vi skulle kunna börja själva intervjun.

”Så, Justin nu när du kan höra mig vill jag hälsa dig glatt välkommen hit igen. Hur många gånger har du vart här nu ens?”

”Jag vet faktiskt inte. Jag gillar att vara här med dig så det är en del gånger nu tror jag”

”Ja vem gillar inte att vara med mig” sa Ellen och publiken skrattade högt, nästan överdrivet som mina fans ibland kan göra för att få min uppmärksamhet.

”Jag måste bara säga en sak. Varje gång du är här går ju typ halva intervjun åt att dina fans ska skrika saker när du eller jag har sagt något som dom gillar”

 

 

”Jag vet. Mina fans verkar ha lite svårt att hålla tyst när jag är runt dom” sa jag och ännu mer skratt hördes

”Haha tydligen. Men ska vi komma till det som du egentligen är till här för att prata om. För Kenny ringde mig igår och sa att du vill prata om något lite alvarligare och viktigare än din turné. Vilket gjorde mig rätt intresserad då jag vet hur mycket din musik och karriär betyder för dig”

”Ja min karriär betyder mycket för mig men jag har personer i mitt liv som betyder mer. Som jag skulle ge upp min karriär för om det var vad som krävdes för att vara med”

”Kan en av dom personerna möjligtvis vara Melinda?” frågade Ellen en aning avaktande och jag nickade lite svagt till svar innan jag fortsatte.

”Ja hon betyder jätte mycket för men jag tror inte att mina fans märker det. Eller så väljer dom att inte se det för att dom inte vill få in i deras hjärnor att jag faktiskt är lycklig med en annan tjej som inte är dom. Men då vill jag bara säga er en sak som jag hoppas att ni tar åt er. Jag kommer inte att lämna Melinda för att ni tycker att jag passar bättre med er. För det första så älskar jag Melinda jätte mycket och för det andra så tror jag faktiskt inte att jag skulle kunna dejta ett fan. Jag är ledsen om jag stampar på era drömmar nu men det är så jag känner varje gång jag ser era kommentarer om att Melinda är äcklig, en hora och att hon inte är värd mig. Om det är någon som inte är värd nån så är det jag” 

 



 

 

Så nu är det uppe och jag har nästa planerat och påbörjat så jag hoppas att få upp det senare ikväll annars kommer det upp imorgon. Inte heller igenom läst men jag hoppas att ni står ut om det är något liter fel, men förhoppninsvis är det inget.

 

Så kommentera mycket om ni vill ha mer ikväll!!!

 

 


Kommentarer
Postat av: Ebba

AWESOME! Snälla ett till kapitel! :) När är röstningen avslutad?

2013-01-15 @ 20:40:15
Postat av: Fanny

Meeeer :)

2013-01-15 @ 21:01:02
Postat av: Linn

aaawwwwwwww! that's what u get fans! ;) meeeer!

2013-01-15 @ 21:44:45
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: tessan

undrar vad som händer, vill veta NU!

2013-01-15 @ 22:53:00
Postat av: Emelie

Sjukt bra! <3

2013-01-16 @ 18:19:31
URL: http://bieberrstorys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback