This was never planed - kapitel 34

 

”Åh du menar som du.  För till din information så hatar jag också killar som festar för mycket och ligger runt med tjejer hela tiden också men jag är fortfarande kompis med dig eller hur”

”Men det är ju skillnad”

”Nej det är det inte, så om du ursäktar mig så ska jag nog gå någon annan stans där personer som du inte börjar kasta skit på min pojkvän” sa jag och gav Kasper en sista blick innan jag tog ett bestämt grep om Justins hand för att sen börja dra med honom bort från Kasper.

Jag hatar Kasper, jag trodde att han hade blivit bättre. Att han hade ändrat sig om Justin. Han behövde inte älska Justin men i alla fall älska mig tillräcklig för att inte slänga taskiga kommentarer så fort han ser honom.

 



 

 

Justin hade vart här i tre dagar nu och var nu tyvärr tvungen att åka tillbaka till sin turné. Jag visste att Justin inte skulle kunna stanna här länge men jag hade ändå hoppats på att Justin skulle bli sjuk eller få ont i halsen eller något så att han blev tvungen att ställa in dom närmaste konserterna. Själviskt jag vet, men ibland kändes det mer som att Justins beliebers fick mer av honom än mig. Att det är dom han är ihop med, med tanke på hur mycket tid han lägger på dom. Jag vet ju att han pratar med mig så ofta han kan och att han ofta skjuter upp vissa saker för att bara istället sitta och prata med mig på skype. Men jag saknade det där bara att kunna gå över gatan för att träffa honom eller att bara ta upp mobilen och ringa honom när som helst utan att behöva vara rädd om att avbryta något viktigt som ett möte eller intervju eller något.

Jag har till och med funderat över det Justin föreslagit att jag skulle följa med på hans turné och avsluta min skolgång på distans. Men varje gång kom tanken om att jag inte skulle få något gjort med Justin runt mig. Det är ju bara att kolla vad som hände den här veckan bara. Första dagen slutade det med att vi hade sex istället, dagen efter det slutade det med att jag somnade i Justins famn efter att ha kollat på några filmer. Och sen nu senast så slutade det med att vi hade mat krig i köket istället och jag hade behövt göra om min läxa för att de fått mjölk på sig men så tur var hade jag inte hunnit så långt med den.

Så vi hade båda gått med på att det skulle vara bra om jag var kvar hemma. I alla fall tills jag gått ut skolan och var klar med att studera så att jag inte behövde vara fäst vid något.

”Är du säker på att du måste åka nu, kan du inte ta ett plan som går lite senare?” frågade jag klagande och Justin skrattade lite roat framför mig.

”Jag trodde att du skulle bli lättad att jag skulle åka så att du skulle kunna få göra dina läxor”

”Och inte få träffa dig på typ 6 veckor. Nej jag föredrar nog att ha dig här och att jag kanske får låsa in dig någon stans i ett rum medans jag gör mina läxor” sa jag och flyttade mig lite längre ut på muren jag satt på så att jag kom närmre Justin som stod framför mig.

 

 

 

”Och inte få träffa dig på typ 6 veckor. Nej jag föredrar nog att ha dig här och att jag kanske får låsa in dig någon stans i ett rum medans jag gör mina läxor”

”Det skulle jag gärna vilja se. Du låsa in mig i ett rum”

”Okej då, dålig ide. Jag skulle väll få låsa in mig själv i badrummet eller något”

”Och lämna mig ensam kvar i ditt rum” frågade jag och höjde lite menande på ögonbrynet mot henne vilket fick henne att himla lite med ögonen innan hon återigen möte min blick.

”Okej då kanske inte. Men det är ändå onödigt att vi ens pratar om det här. Vi båda vet att du måste sticka tillbaka för att fortsätta med din turné och det spelar ingen roll om hut mycket jag klagar på det” hon suckade fram det sista och jag satte mina händer på vardera sida av hennes ansikte för att vrida upp hennes ansikte mot mitt så att hon skulle möta min blick som hon just nu undvek.

”Om du är så beroende av mig kan du ju alltid som sagt följa med mig på turnén ett tag. Göra dina läxor medans jag har konserter, intervjuer och photoshoots”

”Ja för att eftersom jag aldrig sett dig sjunga live skulle jag ju verkligen sitta och göra mina läxor under den tiden”

”Det finns fortfarande intervjuer och photoshoots kvar”

”Nej, för med tanke på att nästan alla dina photoshoots nu spenderas utan tröja skulle jag förmodligen mer sitta och dregla efter dig än göra mina läxor” sa Melinda och ett stort belåtet leende spreds snabbt på mina läppar.

"Alltså åh jag menade det ju inte bokstavligen" försvarade sig Melinda snabbt med när hon såg min roade blick.

"Så klart att du inte gjorde" sa jag fortfarande med ett leende på läpparna och Melinda suckade.

"Alltid lika jobbig"

"Alltid" höll jag med henne innan jag pressade mina läppar mot hennes.

Hon besvarade snabbt kyssen och drog mig närmre genom att lägga händerna på mina höfter. Jag lät min ena hand ligga kvar på hennes kind medans jag la den andra handen på hennes högra lår som stöd när jag lutade mig neråt mot henne. Jag drog med tungan längs hennes underläpp och bad om tillträdan in i hennes mun vilket hon snabbt gav mig.

"Melinda jag vet att du hellre skulle sitta med Justin här hela dagen men vi börjar strax och Mr Strout lär inte bli så glad om du kommer försent till lektionen" ropade bron bakom mig och Melinda drog sig snabbt bort från mig.

"Jag kommer strax" ropade hon andfått tillbaka och vi hörde ett snabbt okej till svar innan vi återigen blev lämnades ensamma kvar på skolgården.

"Jag borde nog också gå nu" sa jag nu sorgset och Melinda slöt snabbt ögonen för att undvika min blick.

"Melinda kolla på mig"  bad jag och det tog någon sekund innan hon väll gjorde som jag bad om.

"Hur är det?" frågade jag och Melinda skrattade lite kort.

"Det är bra antar jag, jag försöker med allt jag kan för att inte gråta just nu. Jag hatar att gråta, speciellt när folk kan se mig"

"Så gråt inte då, för jag hatar att se sig gråta också"

"Det är lite svårt når jag vet att jag inte kommer att träffa dig på över 6 veckor. För att sen när jag väll är med dig spendera en vecka där jag mest kommer att stå och kolla på medans du håller på med alla dina kändis grejer" babblade Melinda snabbt fram och jag kollade chockat på henne.

”Vad kommer allt det här ifrån plötsligen. Allting var ju bra igår och du visste att det skulle bli mycket fram och tillbaka hela tiden”

”Jag vet, men det jag inte förstod var att det skulle bli svårare och svårare att säga hejdå och det kommer bli fler hejdå, en massa fler. Det är jobbigt, speciellt eftersom vissa av dina fans gör vad som för att separera oss och knäcka mig”

”Melinda vart kommer allt det här ifrån. Du var glad för bara någon sekund sen och du lovade mig för bara någon dag sen att du inte skulle lämna mig på grund av distansen eller hatet från mina fans. Du lovade att du inte” började jag men blev avbruten av Melinda som pressade sina läppar mot mina.

”Justin jag ska inte göra slut med dig. Jag kunde bara inte sova igår så jag satte mig framför datorn och kom på något sätt in på en Justin Bieber fan sida som tydligen startat en hata Jelinda klubb. Så jag antar att jag då verkligen insåg exakt hur mycket hat jag kommer att få. Visst så har jag ju fått mycket hat härifrån innan men grejen är ju att jag alltid har fått hat från Rachel och henne lilla gäng”

”Va?” frågade jag chockat och kollade storögt på Melinda som satt framför mig,

”Ja jag har ju sagt till dig tussen gånger. Det är ju inte direkt något nytt att Rachel hattar mig mer än allt annat på denna jord.”

”Melinda jag pratar inte om Rachel, jag pratar om hemsidan du hittade. Vad var det för adress på den?”

”Justin det är inget jag lovar, det är inte den ända sidan som hatar mig jag lovar. Det finns säkert tussentals tills som vi inte vet om det”

”Men det gör det väll ändå inte okej för det. Jag vet att jag inte kan stoppa alla men om jag lyckas stänga ner en kanske dom inser hur mycket dom skadar dig, men mig också”

”Visst, jag skickar adressen till dig på sms sen” suckade hon fram och skulle precis säga något när hon blev avbruten.

”Melinda kommer du eller, Mr Strout kommer att sätta frånvaro på dig om du inte kommer inom fem minuter”

”Jag kommer sa jag ju” ropade Melinda nästan irriterat tillbaka men hennes blick lämnade aldrig min.

”Du borde nog gå nu om du inte vill få skolk på det här lektionen”

”Kanske jag borde, men jag vill inte gå i skolan idag, jag orkar inte. Jag kan säga att jag är sjuk så slipper jag skolan. Jag har faktiskt inte missat en ända skoldag på över två år tack vare min mamma” sa hon och jag skrattade lågt.

”Och vad ska du göra, ha en romantisk dejt med mig på flygplatsen?”

”Kanske inte det mest romantiska men allting är ju bättre än skolan så”

”Kanske det men jag vet hur mycket skolan betyder för dig och din framtid så jag tänker inte kidnappa dig från skolan. Speciellt inte nu när jag har hållit dig borta från dina läxor”

”Haha tur för dig då att jag ligger förre i typ allt när det gäller skolarbete”

”Mm tur för mig” sa jag och skulle precis luta mig framåt när jag kände hur min mobil började vibrera i bakfickan.

”Det är Justin hälsade jag snabbt när jag godkänt samtalet och hörde skratt i andra änden av samtalet och efter någon sekund fylldes linjen av Alfredos stämma.

”Hej Justin vad gör du?”

”Jag försöker säga hejdå till Melinda men folk verkar ha en förmåga att störa”

”Åh okej, Scooter ville att jag skulle dubbel kolla med dig att du kommer ihåg att åka tillbaka hit idag så att du inte stannar där borta med din älskade flickvän som du inte låtit oss träffa än”

”Du får träffa henne snart Fredo ska du se. Hon kommer följa med på turnén en vecka när hon har höstlov”

”Bäst för dig det. Vi måste ju få träffa henne och se till så att vi inte låter dig vara tillsammans med en konstig och korkad tjej. Vad skulle vi vara för kompisar då Bieber?”

”Haha jag vet inte. Men ni behöver inte oroa er för att hon är korkad i alla fall. Hon är ju fan smartare än Scooter och Alison tillsammans. Det ni dock ska oroa er för i såna fall är att hon är väldigt konstig. Hon är så långt ifrån normal som möjligt nästa” sa jag och kollade roat ner p Melinda som kollade chockat på mig innan hon slog till mig på armen.

”Åh inte så hårt babe” retades jag  och Melinda blängde surt på min men det höll inte så länge innan hennes läppar drogs ur i ett sånt där vackert leende på som bara hon kunde få fram.

”Justin vad pratar du om?”

”Inget Alfredo, Melinda slog mig bara”

”Oh okej, du förtjänade det säkert Bieber”

”Va, vad har jag gjort nu då?”

”Du kallade mig konstig Bieber, om det är någon som är konstig här är det du” la Melinda in  och jag skrattade lite svagt.

”Självklart babe, det kan jag inte protestera emot” sa jag och pussade henne lite snabbt på kinden innan jag återgick till mitt samtal med Alfredo.

 

 

”Hörru Alfredo jag måste lägga på nu om jag ska hinna säga hejdå till Melinda och hinna i tid till min konsert så vi får prata när jag kommer ditt”

”Visst Justin, men se till att komma i tid. Vi båda vet att Scooter inte kommer bli särskilt glad annars”

”Haha nej det vet jag, jag kommer så fort jag kan”

”Haha jag vet, vi syns sen”

”Det gör vi” sa jag och vi sa snabbt hejdå innan samtalet avslutades. Jag la tillbaka mobilen i fickan innan jag kollade ner på Melinda som nu ställt sig upp och vi hamnade i en ganska pinsam tystnad.

”Så” började Melinda och istället för att svara henne drog jag in henne i min famn till en kram som hon snabbt besvarade genom att dra sina armar runt min midja. Utan att säga något stod vi där ett tag innan jag bakade lite så att jag sen kunde kolla ner på henne.

”Vi syns snart igen, jag lovar” sa jag och lutade min panna mot hennes.

”Jag vet, tiden går förmodligen fortfarande än vi tror. Jag hoppa i alla fall det”

”Det gör det. Man får se till att ha kul bara, jag har hört att tiden går fortare om man har roligt” sa jag och blinkade lite med ena ögat mot henne vilket fick ett bedårande skratt att lämna hennes läppar.

”Hej då” sa Melinda efter ett tag och jag suckade lite svagt.

”Hejdå babe” sa jag och pressade mina läppar hårt i mina i vad jag antog var vår sista kyss, på ett långt tag nu framöver i alla fall.

”Jag älskar dig”

”Jag älskar dig också” svarade hon och ställde sig upp på tå för att lite snabbt kyssa mig innan hon började gå upp mot skolan.

”Förresten, du måste komma att skicka ett sms eller något om hur det går på EMA eller vad det än är nu som kommer härnäst” ropade Melinda sen bakom mig när jag börjat gå mot taxin som väntade men vände mig snabbt mot henne.

”Jag lovar babe, du blir den första jag ringer”

”Tur för dig det” sa hon och skrattade lite kort innan hon gick in i skolan för att gå till hennes lektion.

 

 

 

”Melinda du är en kvart försenad, vad är din ursäkt för detta. Det är inte likt dig” brast Mr Strout ut när jag kom in i klassrummet och jag suckade högt.  Jag verkligen inte på humör för en utskällning från en lärare  med chans till romans är störst med deras katt.

”Jag har ingen ursäkt, jag sa hejdå till min pojkvän bara”

”Och du tyckte att det var viktigare än att vara med på lektionen.

”Ja det gjorde jag. Jag sitter ju ändå bara och ritar på lektionerna just nu då jag redan är klar med uppgiften och har lämnat in den till dig.

”Visst då får gå den här gången. Men en gång till Melinda och då frånvaro, förstått”

”Förstått” sa jag och sköt iväg ett på klistrat leende åt hans håll innan jag gick bak till min plats bredvid David som till min lycka inte var särskilt pratglad av dig. För just nu kände jag inte för att prata, jag var trött och ville inget hellre än att sova just nu.

 

 



 

 

Så långt kapitel med en massa pratade för det mesta. Men tänkte ställa en fråga som jag ställde i inlägget under för är osäker om alla har sätt det.

 

Snälla läs och kommentera sen vad ni tycker!!!!!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Grejen är så att min fantasi till den här står rätt still just nu så jag drar mig gärna till att skriva på dom två novellerna jag är inne på att skriva efter den här. Självklart är det ju mycket kvar på den här novellen men min plan var då att jag kan lägga upp handlingen och prologen på dom två novellerna så att ni får rösta på vilken ni vill ha först. Självklart kommer jag skriva båda men jag har lite svårt att välja vilken jag vill skriva först så då tänkte jag om ni vill rösta på vilken ni vill läsa först. Men planen var då att jag kan skriva på den novellen som får mest röster så att när jag väll kommer till den så har jag förmodligen redan några kapitel klara som jag då kan lägga upp.

Vad tycker ni, vill ni vara med och rösta? I så fall så kommer dom upp imorgon så att ni kan rösta.

Kom ihåg att även kommentera på kapitlet också!!! ;D

 

 


Kommentarer
Postat av: jen..<3

jag tycker kapitlet vra grymt, och jag skulle gärna rösta om vilket kapitel du ska skriva först

2013-01-10 @ 20:19:40
Postat av: Fanny

Meeeeeer :D, jag är med och röstar :)

2013-01-10 @ 20:23:20
Postat av: Linn

awwww! 6 VECKOR!??? shiiiiiiit.. that's looong. mer! :D

2013-01-10 @ 21:25:06
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Väggblomman.

Blodet skjuter som nyårsraketer upp i kinderna så att jag nästan kan föreställa hur de spricker av rodnad. Det här var verkligen inte meningen. Tagen på bar gärning där jag sitter med den blåa gitarren i famnen och med flyktvägen blockerad - är min högsta önskan att smälla av och vakna upp någon annanstans, i en trygghet långt borta från allt som heter nutid.
Som hotellbetjänt bör man aldrig peta på gästernas privata grejer, inte heller i hemlighet utan deras närvaro, trots att man serverar glass till ett tomt hotellrum. Detta visste jag. Det var en inbankad hotellregel från dag ett på arbetet.

Så, vad skulle nu hända? Skulle jag få sparken för att ha petat i nyfikenhet på den brunögda och nu aningen förvånade killens vackra gitarr. Är en arrest det nästa som sker i mitt liv?

Spelar det någon roll om killen råkar vara samma typ som hänger på ett x-antal bilder i min lillasysters rum? Spelar det någon roll om det är just han...?

Låter det bra?
Läs mer på: BelieveThis.blogg.se

2013-01-10 @ 23:24:12
URL: http://believethis.blogg.se
Postat av: Emelie

Sjukt bra! <3

2013-01-11 @ 10:00:19
URL: http://bieberrstorys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback