Reachable dreams

(Random bild bara då jag inte kan få upp hennes header)
 
En del av hennes senast kapitel men om ni vill fortsätta läsa hennes novell kan ni gå in påhttp://reachabledreams.blogg.se/ dä hon nu lagt 64 kapitel.
 



Jag och Justin går ut ur hans plan. Justin först och jag efter.Vi går mot ingången medans jag sträcker på mig. När vi går igenom flygplatsen där inne så vänder alla blickarna oss eftersom dom ser  att det är vi. Både förvånade, glada och arga beliebers. Jag hör små viskningar, inte vad men man förstår att det är om oss då dom tittar och pekar på oss, vi går med snabba steg ut och till Justins bil. Jag hoppar in i hans bil samtidigt som Justin och han startar bilen och kör iväg. Jag tittar på Justin sen ner i golvet. Flera gånger. Justin flinar lite.

" Är du nervös? " säger Justin medans han kör. Jag vänder blicken mot Justin igen och nickar.

" Ja.. " säger jag tyst och biter mig försiktigt i underläppen.

" Det behöver du inte vara, det är din familj, dom kommer bli glada! " säger Justin glatt och svänger in på vägen till min familjs hus.

" Du har rätt.. " säger jag lågt och spänner loss mig när Justin stannar utanför huset.

" Tack för skjutsen " säger jag och vänder blicken mot Justin. Jag ler.

" Ingen fara, ring om det är något och hälsa dom andra!" säger Justin glatt. Jag nickar och hoppar ut ur bilen, jag tar mina väskor och stänger igen bilen innan jag går glatt men nervöst mot ytterdörren. Jag är verkligen nervös, det var ett tag sen jag träffade dom, hur ska dom reagera? Många tankar snurar runt i mitt huvud, jag trycker ner dörrhandtaget och öppnar dörren. Doften av mammas goda oxfilè, hennes specialite! Jag ler för mig själv och går in. Jag lägger ner väskorna på golvet och tar av mig mina skor.

" MATEN ÄR KLAR! " skriker hon och tittar ut från köket men när hon ser mig så tystnar hon snabbt och rent ut sagt bara stirrar på mig först.

 



 

Håller förresten p åmed kapitel 35 nu så det borde inte ta så lång tid innan det kommer upp :D


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Sv; Tack! :D Gör detsamma nu :) hoppas det går bra om jag gör lika dant (liksom tar en bit från ditt senaste) :)

Svar: Sv: Jadå, det blir jätte bra :D
Just Twitter

2013-01-15 @ 19:19:38
URL: http://reachabledreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback