OOTG 15 - Jag hade klantat mig

 
TIDIGARE KAPITEL:
  Utan att säga något mer la hon sig ner bredvid mig. Halvt vilades över mig, huvudet på mitt bröst och en arm lindad runt min midja. Precis som vi har legat ett antal gånger tidigare. Men jag skulle inte klaga, jag gillade det så här. Det kändes bra.

  ”Sovgott Justin”

  ”Sovgott Adria”

  

 

  Jag vaknade av att jag hörde hur folk mumlade runt mig men jag orkade inte öppna ögon. Jag var för trött och mina ögonlock var för tunga. Jag försökte att vrida på mig men kom inte särskilt lång då något låg på min arm. Eller snarare någon låg på min arm.

  Jag gnuggade min fria hand i ögonen för att få ur sömnen ur dem och kikade smått upp för att se hur några kollade ner på mig. Dem hade stora leenden på läpparna och jag kollade frågandes på dem. Jag kände hur Adria skiftade smått i min famn och jag kollade fort ner på henne. Hon låg fortfarande djup i sömn. Huvudet på mitt bröst, min arm runt hennes midja och hennes armar runt min. Jag hade inte tänkt på vad hon hade på sig igår men jag kunde inte låta bli leendet som spreds på mina läppar när jag såg att hon hade på sig en av mina tröjor. Hon har snott ett antal av mina tröjor men helt ärligt så har jag inget emot det. Hon såg bra ut i mina tröjor, förmodligen bättre än mig. Hon mumlade något i sömnen men jag kunde inte höra vad.

  ”Så vad hände med att tjejer och killar sov för sig?” frågade Felix och jag drogs ur mina tankar. Jag kollade upp på killarna som stod över oss och som bestod utav Felix, Duke och någon annan kille som jag inte ens kände. Dem alla hade stora flin på läpparna och jag kunde se hur deras blickar gled över Adrias kropp. Hon hade min tröja och ett par shorts på sig men det stoppade dem inte från att spana in henne. Hennes långa slimade ben speciellt.

  ”Ingen utav oss kunde sova så hon kom in hit och vi pratade lite innan vi somnade”

  ”Och det var allt ni gjorde?”

  ”Ja vad skulle vi annars ha gjort?” frågade jag men jag behövde inte höra dem säga svaret då jag direkt efter min fråga insåg svaret. Dem trodde att något ‘sådant’ hade hänt igår. God dem här jävlarna kan inte tänka på något annat.

  ”Vi gjorde inget, jag menar ni tror inte att ni skulle ha hört om vi gjort något?”
  ”Damm du menar att du får tjejerna att skrika i sängen” skrattade Felix fram och jag skakade fort på huvudet. Den här killen är ju sjuk och det värsta är att han påminner mig om mig själv nu när jag tänker tillbaka. Jag insåg det inte förs än nu men jag var världens största idiot innan jag kom hit. Jag gick från tjej till tjej och kastade iväg dem lika fort. Visst jag gjorde inget mot någons vilja men jag måste tyvärr erkänna att jag använda att jag var känd när jag skulle hitta tjejer.

  ”Nej det var inte det jag menade. Jag och Adria är bara kompisar. Vi kunde inte sova igår, så vi pratade lite och råkade somna” okej så en liten lögn kunde ju inte skada men ja ja.

  ”Kom igen Bieber. Du är den första killen förutom bögparet som jag sett så här nära henne. Ingen utav oss har någonsin kunnat komma så här nära utan att hon smält till oss eller sprungit iväg. Uppenbarligen så har du ju någon hemlighet” 

  ”Jag har ingen hemlighet förutom att jag faktiskt inte försökte komma innanför hennes byxor” eller självklar skulle jag inte ha något emot att ha sex med henne men jag skulle aldrig göra så mot henne. Speciellt inte med tanke på vad hon har gått igenom. Plus så gillade jag henne, mycket och jag ville ha mer med henne. Mer än bara sex, något riktigt.

  Killen jag inte visste namnet på öppnade munnen för att säga något men blev avbruten när Adria stönade smått. Allas blickar for snabbt ner till Adria som nu försökte blinka sömnen i ögonen. Hon skiftade smått och i nästa sekund möte hennes ögon mina. Ett litet leende spreds på hennes läppar vilket snabbt smittade sig av.

  ”Hej” mumlade hon sömndrucket fram vilket fick mig att skratta smått.

  ”Hej sömntuta. Vi har åskodare bara så att du vet”

  ”Åskodare? Vad pratar du om?” frågade hon innan hon kollade runt i tältet men hennes blick stannade när den fastnade på killarna ”Åh hej. Kan jag hjälpa er med något?”

  ”Nej det är lugnt. Vi ska lämna er två ensamma så att ni kan få lite egentid”

  Det var det sista dem sa innan dem gick ut ur tältet. Vi båda kollade efter dem ett tag innan jag kollade ner för att kolla på Adria som redan kollade upp på mig.

  ”Vad handlade allt det där om?”

  ”Inget, dem bara dummar sig. Tänk inte på det”

  ”Haha okej” skrattade hon smått fram och sträckte smått på sig. Vilket fick rysningar att spridas över hela min kropp då hennes hand drogs över mitt bröst. Mitt nakna bröst måste jag lägga till då jag inte hade någon tröja på mig. Men hon slutade inte där. Hon fortsatte att dra med handen över mitt bröst och ner mot min mage. Min hud knottrade sig under hennes fingrar och jag kunde se hur ett leende spreds på hennes läppar. Sen utan förvarning lutade hon sig ner och placerade sina läppar på min hals. Hennes läppar fick ett visst pirer att gå igenom min kropp och för att vara ärligt så är jag svag för när tjejer kysser min hals. Det har alltid vart en svaghet för mig.

  Det enda problemet med det här var att jag inte kunde lista ut varför hon gjorde det. För enligt mig har hon gjort det ganska uppenbart att hon inte gillar mig. Jag menar hon kände ju inget när hon kysste mig, det sa hon ju själv.

  Men jag kunde inte låta bli, jag kunde inte hålla tillbaka. Jag vred på huvudet och vinklade ner det så att mina läppar nu var sammanlänkade med henne. Hon besvarade snabbt kyssen men den här kyssen var ingenting som våra tidigare. Det var ingen tunga inblandad, ingen brådska. Den här kyssen var mjuk, full med känslor och jag kunde inte komma över hur bra hennes läppar kändes mot mina. Jag vill bara ha mer men just nu ville jag inte ta det längre. Jag ville njuta utav det här för jag visste inte om jag någonsin skulle få kyssa henne igen.

  Efter ett tag drog jag mig undan i brist på luft. Vi båda andades lite fortare än vi gjort tidigare och jag lutade min panna mot hennes. Ingen utav oss sa något. Jag vet inte vad Adria tänkte på men jag vet vad jag funderade på. Jag funderade på fall det här var det rätta tillfället att berätta för Adria hur jag kände. Jag menar jag skulle väll inte få så många fler stunder som det här som jag kunde ta i akt. Så skulle jag berätta för henne? Tänk om hon sa att hon inte gillade mig tillbaka -vilket hon förmodligen inte gjorde- vad skulle jag göra då? Skulle vi fortsätta som vanligt då eller skulle vi bete oss annorlunda runt varandra? Jag vill ha Adria som mer än kompis men var det värt risken? Det här kunde sabba min vänskap med henne.

  ”Adria jag” började jag när jag äntligen bestämt mig för att berätta för henne vad jag kände men jag blev avbruten.

  ”Adria kan du komma hit ett tag. Jag fattar inte vad jag ska göra med den här saken” ropade vad jag tror var Kenny och jag suckade högt.

  ”Okej så jag borde gå. Var det något viktigt du ville säga?”

  ”Nej, jag kan ta det senare”

  ”Okej bra” sa hon och pussade mig snabbt på kinden innan hon skyndade sig ut ur tältet. 

  Jag suckade högt och drog en frustrerad hand igenom håret. Varför var folk alltid tvungna att avbryta när det hända viktiga grejer. Jag hade äntligen hittat modet att berätta för henne vad jag kände men det försvann lika fort som det kom.

 

Adrias perspektiv

  Jag suckade frustrerat medan jag gjorde min över till Kenny som ropat på mig. Jag ville inte vara här, jag ville ligga kvar i Justin varma mysiga famn. Det kändes alltid så bra att vara i hans famn och något djupt inom mig sa åt mig att han försökte säga mig något viktigt innan han blev avbruten. Jag hoppades att det var för att erkänna hans känslor för mig för det är vad vad jag vart på väg att göra. Men jag visste bättre än så. Justin kunde få vem som helst så varför skulle han nöja sig med mig?  Förstörda gamla Adria som det är så himla mycket fel, som är ett vandrande vrak? Men han kysste mig. Det måste väll ändå betyda något?

  Förmodligen inte, han är förmodligen bara sugen. Han har inte fått något på länge så han tog väll första bästa chans till att få ligg. Nej Justin hade förändrats, han var inte så länge. Han brydde sig om mig och det är ju inte så att han inte haft chansen att försöka tidigare.

  ”Vad är det Kenny?” frågade jag när jag kom fram till honom och hon kollade chockat på mig. Förmodligen pågrund utav min ton som lät hård och irriterad. Precis om jag kände mig.

  ”Ta det lugnt, verkar som att någon vaknade på fel sida utav sängen. Eller snarare i fel tält om man ska vara ordagrant. Men jag behövde bara hjälp med vårat tält. Vi får det inte att sitta ordentligt i marken. Det vill bara flyga iväg hela tiden”

  ”Det är för att ni inte sätter i pinnarna i marken ordentligt”

  ”Oh, så hur gör man det då? Alltså så att dem sitter ordentligt?”

  ”Du kan antigen banka ner dem med en sten eller ställa dig lite på dem. Nästan hela pinnen ska vara nere i marken för att det ska vara säkrat”

  ”Okej tack Adri” sa Kenny med ett stort leende och jag kunde inte låta bli att le smått åt smeknamnet. Det var Justin som började kalla mig det och jag antar att dem andra bara tagit vidare på det. Dock var det inte samma sak när andra sa det.

 

  Jag satt tillsammans med Hanna och Camil som satt och pratade om någon kille som dem träffat på något läger. Jag lyssnade bara med ena örat då min fokus egentligen låg på Justin som satt en liten bit bort. Han hade två tjejer som klängde på honom men han verkade inte klaga särskilt mycket. Dem båda såg bra ut så varför skulle han inte?

  Jag undrar vad han såg hos dem? Vad dem hade som inte jag hade. Var det längden? Härfärgen? Jag har ju hört att han gillade bruneter, svart håriga och sen blondiner. Jag var rödhårig vilket betydde att jag låg sist på den listan. Eller dem men blått, grönt och alla dem där färgerna kanske låg under mig men i alla fall.

  Dem två tjejerna som klängde på honom påminde rätt mycket om varandra. Båda hade långa smala kroppar, mörkhåriga med bruna stora ögon  som nästan åt upp Justin med blicken. Dem hade former som framhävdes utav deras kläder som kramade deras sidor. Korta shorts som nästan visade rumpan och skjortor som dem knutit upp bara en liten bit under brösten. Det var vad dem hade på sig och det var väldigt uppenbart att dem hade på sig det för att få killars uppmärksamhet. Eller Justins rättare utsagt.

  Min blick föll ner på mina händer kort innan jag kollade upp på Justin igen. Fast när min blick föll på honom ångrade jag mig direkt då min blick föll på något jag önskade att jag inte sett. Någonsin.

  Justin kysste nu en utav tjejerna medan den andra kysste hans hals. Slampor, tänkte jag kort innan jag ställde mig för att göra min väg bort till skogen. Jag kunde höra hur någon ropade på mig men jag ignorerade personen. Jag fortsatte att gå och kände hur tårar spreds i mina ögon.

  Jag ville inte gråta, jag ville inte gråta över honom. Men jag kunde inte stoppa det. Jag hade trott att han var annorlunda, att han inte var som alla andra idiotiska killar som fanns på den här planeten. Men jag antar att alla killar är detsamma. Jag borde inte ha släppt inom honom, jag borde ha hållit mitt avstånd som jag gjort till alla andra killar. Men Justin verkade så annorlunda. 

  Men jag antar att jag hade fel.

 

Justins perspektiv

  Jag hade knappt hunnit ut ur tältet innan dem här två tjejerna hoppade på mig och det spelade ingen roll hur mycket jag försökte komma bort från dem. Dem vägrade att lämna. Dem klängde sig fast och jag börjar känna mig instängd. Jag hatar när folk klänger på mig vilket dem borde veta med tanke på att dem var mina ‘största fans’ som dem kallade sig själva. 

  Jag kollade bort mot Adria som satt en bit bort från mig tillsammans med några tjejer. Hennes blick möte min och hon kollade nästan äcklat hitåt. Fall hennes blick var riktad mot mig eller tjejerna visste jag inte. Kanske båda. Men det var inte mitt fel, jag har försökte gå bort från dem men dem följer bara efter mig. 

  ”Justin” ropade den tjejen på min vänstra  sida och jag vred huvudet åt hennes håll för att kolla på henne. Men det var ett stort misstag ifrån min sida för i nästa sekund låg hennes läppar över mina. Den andra tjejen började kyssa min hals och jag frös. Det här kändes fel, jag kände ingenting när dem kysste mig. Det var inget som att kyssa Adria där jag blev varm i hela kroppen.

  Det här var bara fel.

  Efter ett tag när jag lyckats få tillbaka kontrollen på min kropp drog jag mig undan från dem och kollade snabbt bort mot Adria. Men hon satt inte längre på sin plats och jag rynkade smått på pannan. Vart tog hon vägen?

  Jag hörde hur någon ropade på henne och jag kollade åt det hållet som personen kollade åt. Min blick föll på min Adria som gjorde sin väg bort mot skogen. Hon sneglade smått tillbaka mot mig och jag kunde se tårar i hennes ögon och hur hennes underläpp skakade smått. Hon skakade på huvudet besviket innan hon slet bort blicken från mig. Hon försvann in i skogen och jag kände hur mitt hjärta sjönk. 

  Jag hade sårat henne, av någon anledning som jag inte kunde förstå mig på hade jag sårat henne. Jag hade lovat mig att jag aldrig skulle såra henne då hon redan gått igenom så mycket och hon förtjänar det bästa. 

  Men jag hade klantat mig. Den här gången hade jag verkligen klantat mig.

  

 

Här är det och här kom dramat som ni alla frågat efter :P Dock blev det tvärt om och det var Justin som kysste någon annan. Eller blev kysst av någon annan kanske man ska säga ;)

 

Men vad tycker ni? Var inte jätte långt kapitel men det hände en del i det precis som ni vill. Drama är här och hur tror ni att det här kommer att lösa sig?

1, Vad kommer Justin att göra nu?

2, Kanske har frågat det här tidigare men vem kommer att erkänna sina känslor först?

 


Kommentarer
Postat av: Ellen

Jättebra kapitel :D jag kan verkligen inte vänta till nästa :)
Kram

2013-12-04 @ 07:31:00
URL: http://aboutonedirectionn.devote.se
Postat av: Emelie

jätte bra ! :)

2013-12-04 @ 10:53:22
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Postat av: Melinda

Jättebra kapitel, som vanligt! :)
1. Jag tror att Justin kommer gå in i skogen till henne och trösta henne, förklara att det inte var meningen...
2. Tror att Justin förklarar sina känslor då, när han gått in i skogen gör att trösta henne...
Vet inte men de e min gissning. Längtar till nästa kapitel! Kram <3

2013-12-04 @ 14:51:10
Postat av: camilla

1. Han kommer definitivt kämpa efter henne nu!
2. Tror Justin, känns liksom så! Älskar kapitlen btw, du så grym drt blir bara bättre o bättre!!

2013-12-04 @ 15:06:12
Postat av: Anonym

Så bra!g

2013-12-04 @ 15:08:47
Postat av: celebnovell

Sjukt bra!

2013-12-04 @ 15:25:46
URL: http://celebnovell.blogg.se
Postat av: Anonym

Vill ju bara ha meeeeer!!

2013-12-04 @ 16:02:25
Postat av: anoym

åhhhhhhh så bra min författre ahhahah
1) jag tror justin kommer gå efter och säga att det var tjejen somkysste honom och han hann inte ragera snabbt.
2) jag tror medan justin säger att det var inte hans fel så ekänner han att han gillar henne och skulle aldrig kyssa nån annan tjej bara henne
längtar redan vill bara läsa nästa kapitel :)1!!

2013-12-04 @ 18:26:23
Postat av: Maria :*

Jätte bra kap!
1. Jag tror att han kommer gå efter henne
2. Jag tror att Justin säger det först

2013-12-04 @ 19:37:19
Postat av: Anonym

Tror Justin kmr göra det

2013-12-04 @ 20:14:29
Postat av: Ariana

1: vet inte. springa efter henne ?
2: justin

jätttttttteeee bra! en fråga har inte med denna novell att göra men...när kommer nästa kap på din andra blogg/novell? <3

2013-12-04 @ 20:32:05
Postat av: Anonym

Skulle vara sjukt bra om typ Justin sprang efter henne in i skogen och sen sprang han runt och letade efter henne och sen nör han höll på att ge upp så hör han typ snyftningar eller aa, så går han dit så ser han Adria sitta där och gråta typ, sen så går han fram till henne och ska förklara allt, och sen typ avbryter hon han och typ skriker till han "fattar fu inte att jag gillar dig, jag släppte in dig i mitt liv som jag nästan inte gjort med nån annan, du vet några av mina djupaste hemligheter Justin !" eller nått sånt och då säger Justin typ "några?" Och sen så typ övertalar han Adria att säga resten så gör hon det så blir det typ mer drama i alltinget, och såklart berättar han att han gillar henne med, och aa allt sånt skulle bli sjukt glad ifalla jag hjälpte dig eller om du fick några idéer av mig nu, SNÄLLA om du inte tycker allt jag skrev såkan du inte göra nått liknande det fast typ nått mer du gillar ??/Julia

2013-12-04 @ 21:28:03
Postat av: Vicky

OMGOOOSH VA BRA DINA KAPITLAR ÄR SÅ BRA SÅ ATT DET KÄNNS SOM JAG ÄR PÅ SJUNDE HIMLEN NÄR JAG LÄSER DOM!
1. Jag tror att justin verkligen kommer kämpa för att få henne och att han kommer försöka ställa allt till rätta
2. Jag vet inte men jag tror att det kommer vara Adria.;)

2013-12-04 @ 21:43:01
Postat av: Anonym

Sjukt braa

2013-12-05 @ 07:55:30
Postat av: Hedvig

1: HAr inte en aning
2: JUSTIN HELT KLART!

Superbra Kapitel!!!

2013-12-05 @ 15:08:02
URL: http://blondinerna.horseworld.seo
Postat av: jasmina

Jättebra meeeeeeer
1:Kanske springa efter henne venne
2:Justin tror jag :)

2013-12-06 @ 22:41:49
Postat av: Vilma

Jag har läst din blogg länge och tänkte höra om du skulle kunna fixa en design till min novellblogg, förstår om du inte har tid eller ork men tack iaf :)

Svar: Jag gör tyvärr inte designer till andra längre, jag har ont om tid som det är att skriva kapitel som det är nu så hinner tyvärr inte :(
Just Twitter

2013-12-07 @ 19:07:37
URL: http://biebzstoories.blogg.se
Postat av: Rebecca

1. Han kommer gå efter henne in i skogen.
2. Justin kommer berätta hur han känner för henne inne i skogen.

2013-12-07 @ 21:44:25
Postat av: Rebecca

SÅ som anonym skrev lite längre upp eller / julia som det står i slutet. Det borde hända fatta va bra

2013-12-08 @ 00:35:44
Postat av: Anonym...

kan du snääälla hjälpa mig med designen till min blogg? din design är ju as fin!!:)

PS. Du skriver jätte bra, har läst din första och nu följer jag den här novellen!:)<3

2013-12-08 @ 15:40:38
Postat av: Biebsworldstory

Skulle du vilja göra länkbyte? Det Vore sjukt snällt❤️
Om du vill de kan du gärna kommentera på min blogg❤️

2013-12-10 @ 06:49:32
URL: http://biebsworldstory.blogg.se
Postat av: Biebsworldstory

Tack, om det går bra så skulle jag gärna göra på både insta och i menyn 😊

2013-12-10 @ 11:00:46
URL: http://biebsworldstory.blogg.se
Postat av: Biebsworldstory

SÅ har länkat dig i menyn :)

2013-12-10 @ 17:36:26
URL: http://biebsworldstory.blogg.se
Postat av: Hej

Bääääääääst!! Längtar till nästa som bara den!! keep it up!

2013-12-10 @ 23:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback