Viktig information LÄS!!!!

Okej jag märker nu att jag har vart väldigt otydlig när det kommer till Novellen Out Of Town Girl. Ja jag ska skriva den men den kommer inte komma direkt efter This Was Never Planed är slut. Efter den här är slut kommer jag att börja lägga upp Memories Can Come And Go som ni röstade fram förut. Jag ville bara vet fall Out Of Town Girl ens var något att tänka på. För att om det står still i mitt huvud på den nuvarande novellen så skriver jag på dom novellerna jag planerar till efter.
Det jag dock kan göra är att jag kör ännu en röstnig till vilken novell ni vill läsa efter Memories Can Come And go. Ni skulle då få rösta mellan Out Of Town Girl och In Every Girl There Is A Boy.
Skulle ni vilja det? Rösta på vilken novell som ska vara efter Memories Can Come And Go alltså?
 

Förresten kan passa på att säga också att jag sitter med kapitel 62 just nu och hoppas verkligen att jag ska få upp det idag. 
Och angående hur långt det är kvar på novellen som någon frågade har jag fått en ide till den här novellen. Vilket skulle resulteras i att det bara är typ 3-5 kapitel kvar eller något på This Was Never Planed. Vet dock inte om jag ska köra på den iden, ska fråga min kompis först vad hon tycker. Men annars är det fler kapitel kvar, vilket dock kan göra den här novellen väldigt lång tråkig så kommer förmodligen köra på den iden jag fick. I alla fall så kommer jag att skriva i slutet av nästa kapitel vad jag bestämmer mig för så kom ihåg att läsa det.

Kommentarer
Postat av: :)katte bieber <3

jag tycker att du ska lägga upp out of town girl efter this whas never planed !! för den lät så spännande !! <3 :)

Svar: haha du tycker det ;) Har du läst dom andra novellerna jag pratade om? Om du inte har och vill kan du göra det här:D http://justtwitter.blogg.se/2013/january/sa-antligen-dags-rostningen.html#comment
Just Twitter

2013-04-01 @ 21:08:03
Postat av: Ebba

Jag tycker du ska skriva Memories Can Come And Go efter TWNP och efter MCCAG så skriver du Out Of Town Girl ;)

2013-04-01 @ 21:43:25
Postat av: Bella

Jag tycker du ska köra på in every girl there is a boy efter memories can come and go.. <3

2013-04-01 @ 22:42:16
Postat av: Anonym

Jag tycker du ska skriva på Out Of Town Girl efter this was never planed. För den lät så himla spännande!!!

2013-04-02 @ 07:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback