It's a bloody game - kapitel 30

 

Vi satt så ett tag innan Chaz harklade sig och Ninja drog sig undan.

” Hör ni om jag vill kolla på människor som hånglar hade jag bar behövt sätt på en av alla kärleks filmerna som mamma har hemma. Men just nu vill jag kunna prata med min bästa kompis och hans tjej, så om ni för bara någon minut skulle kunna slita era läppar från varandra skulle jag bli jätte jätte glad ” sa Ryan och jag skrattade.

” Visste vad vill ni prata om då ” sa jag och Ninja lutade sitt huvud mot min axel.

 



 

 

Vi satt och pratade ett tag med Chaz och Ryan innan dom behövde åka iväg till sin hockeyträning som tydligen var väldigt viktig då det var en uttagningsträning för vilka som skulle få vara med i Stratfords elitstansande lag.

” Så vad ska vi göra nu då? ” frågade jag när vi avslutat samtalet och bara suttit tysta ett tag.

” Jag vet inte, vi kan ju alltid avsluta vad vi påbörjade innan Chaz avbröt oss ” sa Justin och började kyssa mig över halsen vilket fick hela min kropp rysa till av välbehag.

” Jag vet inte riktigt. Jag menar jag gav ju dig massage och jag har fortfarande inte fått något tillbaka ”

” Jag kan ge dig vad du än vill ha i sängen som massage ” sa Justin med en mörk, viskande inbjudande röst som håret i nacken att ställa sig upp.

” Vad säger du? ”

” Det låter väldigt tilltalande ” började jag men Justin avbröt mig.

” Så varför sitter vi kvar här då? ”

” För att jag inte är så säker fall det är det bästa tillfället ” sa jag och Justin kollade oförstående på mig.

” Vad pratar du om, om du inte vill ha det med mig behöver du ju bara säga det ”

” Tro mig, jag vill inget annat hellre. Men vi har lite oinbjudna gäster ”

” Vad pratar du om? Och vad menar du med oinbjudna gäster? ” frågade Justin och jag skulle precis svara men blev istället avbruten av en annan röst som skickade ilningar igenom min kropp och då inte på ett bra sätt som när Justin rörde mig eller pratade med mig.

” Det är mig och min vakter hon pratar om så klart ” sa spelledaren och Justin vände sig om med ett ryck för att sen kolla äcklat på honom.

” Vad gör du här? ” sa Justin äcklat och jag la mina armar runt hans midja bakifrån för att få honom att lugna ner sig lite. Vilket han gjorde. Hela han slappnade av lite mer, hans käkar var nu inte hårt spända längre och istället för att knyta sina nävar till två bollar flätade han ihop sina fingrar med mina.

” Jag är bara här för att ha samtalet om det stora S ni vet ” sa han och slog sig ner i soffan mitt emot mig och Justin.

” Vi behöver inte din hjälp ” snäste jag åt honom och han skrattade.

” Ja jag hörde ju igår, så jag antar att du måste göra något rätt för att få den där slampan att skrikan Justin ”

” Kalla henne slampa en gång till och jag lovar dig att du kommer ångra dig ”

” Vad då? svider sanningen eller ” sa han och Justin snurrade runt mig så att jag nu satt med ryggen hårt pressad mot hans mage. Han la sina armar beskyddande runt min midja och jag flätade åter igen ihop våra fingrar tillsammans.

” Ninja är verkligen inte en slampa. Om det är någon som är det är det ju du ”

” Haha, jag antar att Ninja inte berättat om sitt bagage av killar som hon haft inne i sitt rum innan hon träffade dig ”

” Vad faan pratar du om ”

” Åå kom igen, du kan ju ärligt talat inte tro att du var den första som Ninja hoppade i säng med ”

” Nej, men bara för att hon legat med en kille förut gör henne inte till en slampa ” frästa Justin och han var nu till och med ännu mer spänd än han var inne.

” Oh det är ju inte bara före hon träffade dig som hon lätt någon annan röra dom där allt för sexiga benen av hennes ” sa spelledaren och lutade sig framåt så att han kunde dra med ena hand över mitt högra lår.

” Håll dig borta från henne ”

” Åh kom igen, vi har ju redan delat på henne en gång. Varför inte göra det igen ”

 ” Den enda anledningen till att du fick kyssa mig och till och med röra mig var för att jag var fastskedjade så att jag inte kunde göra något motstånd ” skrek jag ilsket ut men ångrade mig snabbt när jag kände hur Justins grep om min midja blev hårdare.

” Har han kysst dig? ” frågade Justin ilsket och jag nickade till svar.

Jag såg hur den sista glimten kärlek försvann ur Justins ögon innan dom blev svarta och han satte mig ner i soffan bredvid honom så att han sen snabbt kunde ställa sig upp.

” Din jävla ” började Justin men verkade inte komma på något tillräckligt fult för att uttrycka sina känslor som bubblade upp i honom

Justin tvekade sen inte ens en sekund innan han slängde sig på spelledaren som ramlade baklänges och Justin satte sig gränslande över hans mage med knäna på hans armar så att han inte kunde göra något motstånd när Justin började måtta en massa slag mot både hans bröst och ansikte.

Det tog ett litet tag innan vakterna hann reagera och slet bort Justin från honom.

” Jag ska döda dig ” skrek Justin och vred sig i vakternas grep i ett försök att komma loss.

Jag reste mig snabbt upp och sprang bort till Justin där han fortfarande stod och stretade emot.

” Hej Justin, Justin kolla på mig ” sa jag och la en hand på hans bröst som steg och sjönk i ett högt tempo på grund av ilskan och la min andra hand på hans kind.

” Justin snälla kolla på mig ” bad jag igen efter ett tag och försökte vrida hans ansikte mot mitt.

Efter ett tag möte han äntligen min blick som snabbt mjuknade lite när hans ögon möte mina.

” Justin ta det lugnt ”

” Han fucking kysste dig när du inte kunde göra något motstånd och kallar dig slampa. Hur faan tror du att jag ska kunna lugna ner mig ”

 ” Jag är okej eller hur, är inte de det som borde räknas. Plus, han är inte värd det ”

” Du borde lyssna på din lilla flickvän när det för engångs skull kommer ut något smart ” skrattade spelledaren fram bakom mig.

Jag vände mig snabbt om och smällde till honom hårt i ansiktet så att han än en gång vinglade baklänges och slog huvudet i bordet bakom.

” Du ska bara hålla tyst så länge som du inte vill dö ” skrek Justin när han ställt sig upp igen och spottat ut blodet han hade i munnen.

” Jag säger vad faan jag vill Bieber och bara för att du vart så jävla otrevlig skickar jag in spelarna redan imorgon ”

” Ditt jävla svin, du kan inte göra så ”

” Det kan jag bara jag vill. Det är mitt program om du kommer ihåg ”

” Tyvärr så kommer jag ihåg det ”

” Bra för då kan jag väll även passa på att säga att du borde ta ett ordentligt farväl av din flickvän. För du kommer aldrig att få se det där sexiga ansiktet och kroppen igen så fort hon passerat portarna där nere ” sa han och med dom orden sagde lämnade han oss ensamma kvar.

Jag kände hur tårarna hotade att tränga fram men vägrade att släppa fram dom då jag inte vill att spelledaren skulle få skratta sig lycklig till säng av bilderna från mig gråtande.

Justin måste ha märkt det för han la snabbt en arm runt min midja och en vid mina knäveck så att när han sen reste sig upp hade han mig i famnen. Jag slängde armarna runt hans nacke och begravde ansiktet i hans halsgrop där jag kunde känna hur hans puls gick i typ 200.

Han satte sig ner i sängen med mig i knätt och drog mig tätare in till sig. Jag kände hur tårarna nu började rinna och Justin drog en tröstande hand över min rygg för att försöka lugna ner mig.

 

 

 

” Ninja allting kommer att bli okej ” försökte han men det fungerade inte.

” Nej det kommer det inte. Han kommer att ta död på mig den här omgången, han kommer göra allt i sin makt för att få mig död. Vilket gör så att jag inte kommer kunna komma tillbaka. Komma tillbaka till dig ” snyftade jag fram och Justin la en hand på min kind så att han kunde lyfta upp mitt ansikte mot hans.

” Jag kommer inte låta det hända. Jag kommer göra allt i min makt för att få hålla dig i min famn igen. För jag älskar dig allt för mycket för att se dig dö. Jag kan inte låta det hända ”

” Och hur ska du kunna få mig tillbaka. Om spelledaren vill ha något får han det ”

” Jag vet inte vad jag ska göra än, men jag kan lova dig med hela mitt hjärta att jag kommer göra allt i min makt för att få dig tillbaka ” sa han och jag möte nu äntligen hans blick.

” Jag är rädd ” erkände jag för typ första gången i hela mitt liv.

” Det är jag också, men vi kan inte låta våran rädsla styra våra liv. Vi måste kämpa emot den ”

” Jag vet men ” var allt jag fick fram innan orden fastnade i halsen och jag inte längre kunde få fram några ord ytan bara några låga snyftningar.

” Jag vill bara inte förlora dig ” fick jag fram efter ett tag och Justin lutade sig ner mot mig.

” Och det kommer du inte, jag lovar ” sa han kort innan han pressade samman våra läppar. Men den här Kyssen var inte som någon av dom andra vi delat.

Den var hårdare på något sätt, mer desperat och det var som att alla känslor vi någon sin känt fördes över till den här kyssen. Jag flätade in mina händer in hans redan rufsiga hår och drog mig upp närmre mot honom. Han la sina hände på mina höfter så att han kunde lyfta upp mig och få mig att sätta mig gränslande högt upp på hans lår.

Jag lutade mig lite bakåt för att hämta andan lite och lutade min panna mot hans.

” Du kan verkligen inte lämna dig ” flåsade jag lite andfått och Justin möte snabbt min blick.

” Jag kommer inte ens släppa taget om dig fram tills du ska in på arenan. Jag kommer var så pass klängig att du kommer bli trött på mig ”

” Jag kommer aldrig bli trött på dig ” sa jag pressade ihop min läppar med hans igen.

 

 



 

 

Kapitlet kom upp idag istället då det blev lite längre än jag tänkt mig att det skulle bli. Det är inte ett jätte långt kapitel men ett lite längre än det jag la upp igår.

I alla fall, vad tror ni kommer hända nu. Spelarna kommer bli inskickade för sista gången på den där arenan och allt kan hända. Tror ni att Ninja kommer lyckas ta sig ut eller kom hon dö där inne.

Snälla kommentera och om ni kommenterar bra kanske jag kan lägga upp ett till kapitel senare ikväll.

 

 


Kommentarer
Postat av: Liv

Awesome kapitel!!

2012-09-27 @ 19:09:48
Postat av: Linn

neeeeeej! WTF! jävla spelledare som förstör allt hela tiden. han kan gå o döööööö! skriv nu meeeeer! =D yey, bästa förslaget ever.

2012-09-27 @ 19:33:41
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Anonym

Superbra

2012-09-27 @ 19:40:27
Postat av: Nicolina

GUUUUD!
skriv mer!
snälla!!!!

2012-09-27 @ 19:48:49
Postat av: Evelina

Super bra!

2012-09-27 @ 22:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback