It's a bloody game - kapitel 21

 

" Du måste hålla en låg profil, det var inte bara vatten i om där glasen. Så du har nu blivit drogad eller vad man ska säga " sa jag och hon kollade oförstående på mig.

" Det var spritt i vattnet och just nu beter du dig jätte konstigt då du är ganska högt påverkad. Så jag ber dig, håll en så låg profil som möjligt och prata bara om du blir tilltalad. Förstår du? " frågade jag och hon nickade lite till svar innan hon fortsatte att snurra runt på stolen.

 



 

Ninja hade lyckats hålla sig hyfsat lugn och tyst nästan hela tiden, men nu var det dags för Erik bredvid henne och jag tog ett djupt andetag då jag visste att det här skulle gå helt fel då dom har suttit och små petat på varandra.

" Så Erik varför tror du att du har klarat dig så här långt i spelet? " frågade en av intervjuerna, vilket var en fråga dom ställde till alla spelarna och sponsorerna.

" Jag vet inte riktigt. Jag menar jag har ju haft turen att komma i samma lag som duktig spelare som håller mig vid liv. Okej nej jag skoja, jag antar att jag bara är som en liten ninja som lyckas hålla mig undan från art bli dödad " började Erik men Ninja avbröt honom.

" Du är inte ninja, det är ju jag som är Ninja " sa hon flummigt och jag begravde ansiktet i mina händer. Det här skulle säkert gå åt helvete.

” Jo, jag kan också vara en ninja ”

” Nej det kan du ju inte, jag heter Ninja och du heter Erik. Hur kan du då var något du inte är ”

” Jag menar inte att jag heter Ninja, jag menar att jag är som en ninja som lyckas smyga runt utan att någon märker än ” sa Erik och dom fortsatte att argumentera ett tag till innan jag drog åt mig mikrofonen.

” Så det där var ju en rolig diskussion att lyssna på ” sa jag och dom flesta skrattade.

" Så Justin efter som du nu har mikrofonen kan du inte berätta varför du tror  att Ninja har klarat sig så här långt i tävlingen? " frågade dom och jag kollade upp från mina händer.

" Jag tror alla vet varför Ninja fortfarande är kvar i spelet. Hon är smart, skicklig på användning av vapen och hennes hat mot gladiatorerna och spelledaren gör henne stark och motiverad till att ta sig ut härifrån " sa jag och dom nickade lite till svar och skrev ner sina anteckningar innan nästa fråga till mig kom.

" Kan du snälla också berätta varför ditt ansikte är alldeles sönderslaget och sårigt? "

" Eh du skulle ha sätt mig förut, det här är ingenting i jämfört med för typ fyra dagar ”

” Okej, men det förklarar ju fortfarande inte varför du ser ut som du gör ”

” Jag säger bara en sak. Ni vill hamna på spelledaren dåliga sida, för då kommer ni se ur som jag ”

” Haha jag ska försöka ” sa någon innan dom fortsatte till nästa.

Jag satt lite halvt fokuserad på vad som sades efter men drogs snabbt tillbaka till verkligheten när jag kände en hand läggas på mitt lår. Jag kände hur handen började röra sig upp för mitt ben och jag kollade snabbt bort mot Ninja som satt med ett brett leende och möte lite snabbt min blick när hon kände min blick.

” Sluta ” väste jag lite tyst mor henne så att bara hon skulle höra och hon skrattade svagt.

Hon fortsatte upp för mitt ben och började nu även röra handen lite mot insidan av mitt ben.  Hon bet sig lite sexigt i underläppen och flätade snabbt ihop mina fingrar med hennes för att få henne att sluta. Hon började istället att dra med den andra handen bak på min rygg och upp bakom skulderbladen. Rysningar gick längst hela min kropp och jag fick svårt att hålla in stönen som ville lämna mina läppar. Hon fortsatte dra med naglarna över på min rygg och vänstra sida och nu lyckades ett litet stön lämna mina läppar.

Alla i rummet vände sig emot mig och Ninja drog nu snabbt bort sina händer. Dom kollade på mig en lång stund och jag kände snabbt hur en rodnad steg på mina kinder.

Jag kollade snabbt ner i mitt knä för att dölja det och hörde till min lycka att dom fortsatte med att intervjua dom få spelare och sponsorer som var kvar.

Ninja fortsatte att reta mig under resten av grejen och när det väll var slut ställde jag mig snabbt upp och nästan sprang ut ur rummet.

” Vad flög det i honom? ” frågade någon och Ninja skrattade.

” Jag vet inte, han kanske var kissnödig ” sa hon roat och det var det sista jag hörde innan jag smällde igen dörren efter mig intill vår lägenhet.

Jag gick in till vardagsrummet och satte mig med en duns i soffan. Jag försökte få tillbaka min andning till normal  och hörde inte ens att Ninja kom in i rummet förs än jag kände ett par läppar pressas mot min nacke.

Hon började kyssa mig upp bakom örat och nafsade lite lätt i min öronsnibb innan hon började kyssa ner längst min hals igen och sen ner mot mitt högra nyckelben.

Höga stön lämnade nu mina läppar och jag kunde känna hur Ninja log stort mot min nu knottrade hud. Hon började kyssa upp mot min hals igen och började placera små bit märken längst min hals innan han började placera kyssar längst mitt käkben.

Tillslut orkade jag inte längre  med henne och grep tag om hennes axlar för att kunna dra ner henne i mitt knä och hon skrattade lite roat.

” Är det något som störd Bieber ” sa hon och jag svarade bara med en frustrerade suck innan jag tröck mina läppar hårt mot hennes.

Jag började dra med händerna längst hennes sidor innan jag placerade dom på hennes rumpa och klämde åt lite och Ninja stönade lite lågt mot mina läppar. Hon flätade in sina fingrar i mitt hår och drog mig ner närmre henne. Jag särade på hennes läppar med hjälp av min tunga och hon möte den snabbt med sin.

Hon lät sina händer glida ner för mitt bröst och dom letade sin under min tröja. Hon började smeka mig över magen och efter ett tag började hon försöka dra av mig tröjan. Jag la mina händer över hennes och drog dom ner i mitt knä istället.

Jag drog mig undan från henne och hon kollade en aning chokat på mig.

” Jag kan inte ” sa jag och lutade huvudet lite på sned.

” Varför, har du något sånt där löfte att du måste vara gift med någon innan du har sex ”

” Nej det är inte det, det är bara att ”

” Du vill bara inte ha det med mig ” sa hon och kollade ner på sina händer som låg i hennes knä.

” Tro mig, jag vill verkligen. Men inte idag. För just nu är du full och jag vill gärna att du ska komma ihåg vad vi gjorde dagen efter ”

” Jag lovar att jag kommer komma ihåg vad som händer ikväll ”

” Ja det kanske du gör, en jag vill inte utnyttja någon på det sättet. Så därför istället ska du gå i säng så kan vi göra något imorgon när vi vaknar ” sa jag och Ninja skulle precis protestera när jag tröck mina läppar lite snabbt mot hennes.

” Nej, säng nu ” sa jag och grep tag om hennes midja för att sen kunna lyfta upp henne ur mitt knä.

Hon kollade lite besviket på mig innan hon stampade lite dramatiskt in till rummet vilket fick mig att skratta lite roat.

” God natt ” sa hon och gav mig ett litet snabbt leende innan hon gick in i rummet.

Jag skrattade lite lågt innan jag satte mig till rätta i soffan och satte igång tv. Jag satt och kollade runt lite på olika kanaler innan den knackade på dörren. Jag stängde av tv innan jag nästan halvsprang bort till dörren.  När jag öppnade den var jag på väg att stänga den snabbt igen när jag såg att det var spelledaren som stod utanför. Men han lyckades få in en fot i mellan och hans fot blev istället klämd mellan dörren och väggen.

Hans vakt som stod bakom honom drog tag i dörren och jag flög med den en liten bit ut då jag hängda på handtaget. Jag ställde mig snabbt upp och fixade till mina kläder som nu satt alldeles snett.

” Vad vill du nu då? Vi sågs ju för typ bara en halvtimme sen. Kunde du inte ha sagt det du ville då? ”

” Jag hade tänkt det, men eftersom du bara sprang iväg när allt var klart kunde jag inte det ”

” Okej, så vad är det? ”

” Jag tänkte bara säga att det kommer bli en del förändringar inne på arenan den här omgången ”

” Va, varför det och vad för förändringar pratar vi om? ”

” För det första så kommer vi att skicka in dom lite tidigare än planerat, så din lilla vackra och perfekta flickvän måste vara klar klockan nio imorgon. Sen så hoppas jag verkligen att din flickvän klarar av kyla bra, för jag har för mig att vi ställde in värmen på minus grader till den här omgången ”

” Va? Då måste jag ju hinna fixa varmare kläder innan hon ska in ”

” Tyvärr Justin. Men du kommer inte kunna göra det,  ingen av er sponsorer kan göra det. Vet du varför, för att butiken är stängd och även fast den är öppen imorgon kommer kläderna inte hinna komma hit för än spelarna redan är inne på arenan ”

” Är du så jävla desperat att du till och med låter spelarna frysa i gäll bara för att dina jävla gladiatorer ska vinna ”

” Kanske lite, men spelarna behöver ju inte dö för att det blir lite kallare ”

” Eh jo, för då kommer dom ju vara alldeles stela när gladiatorerna attackerar ”

” Det behöver dom inte, spelarna får väll bara ligga lite närmre varandra och värma varandra. Eller bara hålla igång hela tiden och aldrig stå still. Eller så ligger dom bara och myser med varandra som jag sa innan ” sa han och gav mig ett sista leende innan han gick iväg tillsammans med sin vakt.

Jag suckade frustrerat och drog handen igenom mitt alldeles toviga och rufsiga hår.

 Antingen så skulle Ninja dö av köld eller så skulle jag behöva stå ut med att se henne ligga och mysa med en av dom andra spelarna som nog med glädje skulle välja ligga tillsammans med henne och hålla sig varm.

 



 

 


Kommentarer
Postat av: Linn

DILEMMA HÄR ASSÅ! ABOW! xD hahahaha, mer.

2012-09-08 @ 11:13:21
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Evelina

Super bra kapitel!

2012-09-08 @ 16:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback