This was never planed - kapitel 5

 

” Det är trevligt att äntligen få träffa dig, i riktiga livet alltså ” sa jag tillslut då jag förmodligen skulle verka lite efterbliven om jag inte sa något.

” Va, menar du att skype inte är på riktigt? ” sa hon skämtsamt och jag kramade om henne lite hårdare innan jag släppte taget om henne. VI vände oss mot Selena som hade ett stort leende på läpparna och jag kollade frågandes på henne.

” Vad ler du åt då? ”

” Er så klart. Min bästa kompis och pojkvän kommer bra överens och kan förmodligen bli rätt bra vänner. Vad mer kan en tjej önska sig ” sa hon Selena och vi skrattade båda lite roat åt henne innan Melinda krockade ihop sin arm med Selenas och dom började glatt pratandes gå in i huset.

 

 



 

 

Melinda perspektiv

 

Jag vaknade av att någon hoppade upp i min säng och började skutta runt så att jag inte längre kunde ligga still utan började snurra runt lite i madrassen.

” Snälla Milo kan du inte gå, jag vill sova  ”sa klagande och försökte puta ner min hund från sängen men satte mig sen snabbt upp med ett ryck när ett flickaktigt skratt fyllde rummet.

Jag vände huvudet mot sidan där ljudet kom ifrån och slog snabbt upp i ett stort leende när jag såg att det var Selena som satt där och inte min stora hund som förmodligen trodde att han var en liten hund då han alltid skulle ligga i min säng eller i mitt knä.

” Jag kan gå om du vill alltså, jag tänkte bara fråga om du ville äta frukost med oss eller fall du vill äta senare. Men jag antar att jag fick mitt svar när du skrek att du ville sova ” retades Selena och jag slängde mig på henne med en suck.

" Hej på dig också " sa hon med ett skratt när hon fallit ner i sängen med mig över sig.

" Hej " sa jag glatt och rullade av henne så att jag nu låg på mage bredvid henne.

" Så vad ska vi göra idag då Sel "

" Jag vet inte. Justin håller på att fixa frukost till oss just nu, sen sticker han iväg och ska fixa något med Scooter innan han kan ta en paus från sin egen karriär. Så vi blir själva nästan hela dagen " sa hon och leende spreds fort på mina läppar.

" Då tycker jag att eftersom vi inte har träffats på länge kan vi ha en av våra tjockis dagar framför tv "

" Jag är på. Men vi måste sticka till affären för att handla då "

" Det är lugnt. Jag har inget problem med att handla när jag " började men blev avbruten när Justin kom in i rummet med en bricka i handen.

Jag slog upp i ett stort leende som snabbt försvann när jag kom på att jag endast låg i ett par trosor och en tröja som knappt nådde ner över min rumpa då det måste ha åkt upp under natten. Jag såg hur Justins blick hade fastnat på min kropp och jag kände snabbt hur ordnades steg på mina kinder.

Jag snurrade runt lite smidigt samtidigt som jag drog täcket över mina ben.

" Åh vad gullig du är. Vi hade ju kunnat komma till köket för att äta " sa Selena och Justins verkade ryckas ur sina tankar för han vände snabbt huvudet mot henne med ett ryck.

" Jag vet, men jag tyckte att det här var roligare " sa han och stämde ner brickan på sängen framför oss.

" Tack Justin " sa Selena och gav honom en snabb puss på kinden innan hon började hugga in på frukosten.

" Eh jag måste gå nu, men vi syns senare " sa Justin och jag gav honom ett litet snabbt leende innan även jag hög in på frukosten som bestod av rostade mackor, sylt, nutella och bäst av allt varmchocklad med grädde.

" Så jäkla gott " stönade Selena fram när hon tagit en klunk av sin choklad och lutade sig lite tillbaka i sängen.

” Selena du har lite ” började jag men lyckades inte avsluta meningen innan jag bröt ut i skratt.

Selena hade när hon druckit åtta en stor choklad mustage som räckte henne nästan hela väggen upp till näsan.

" Ja jag vet, men låt mig va. Det är ju nu när jag är med dig jag ska få ta fram barnet i mig som jag inte fått använda så mycket under min barndom då jag skulle vara så vuxen hela tiden ” sa hon och doppade ner ett finger i nutellan för att sen dra ett tjockt sträck över min kind.

” Nej nu du ” sa jag och greppade tag i nutella burken. Jag doppade två fingrar i nutellan men han inte smeta ut det på Selena innan hon snabbt ställt sig upp och börjat springa ut ur rummet.

” Tro inte att du kan komma undan Sel ” skrek jag efter henne och började springa ut ur rummet. Jag skulle precis vända till höger för att följa efter Selena men krockade istället in i någon och föll ihop på golvet över personen. Jag kollade ner på Justin som kollade lite chokat upp på mig.

” Hej på dig ” sa han med ett litet skratt och greppade tag om min midja för att lite smidigt dra mig ner från honom och sätta mig på golvet bredvid honom.

” Förlåt mig, jag trodde att du hade gått och jag jagade Selena och hade ingen tanke på att jag skulle springa in i någon ”

” Hej det är lugnt. Jag har inget emot att tjejer är all over me ” sa Justin lite självsäkert och blinkade med ena ögat mot mig.

” In your dreams Bieber ” sa jag och smällde till honom lite lätt på bröstet innan jag lite smidigt ställde mig upp.

” Hej, det var du som överföll mig. Du vet om du ville ha en kram kunde du bara säga det ”

" Det är inte mitt fel, jag visste ju inte att du skulle stå utanför mitt sovrum. Du sa ju att du skulle gå "

" Ja men jag var ju tvungen att " började Justin medans ha ställde sig upp men blev avbruten av Selena som kom skrattandes ifrån rummet bredvid.

" Jag ser art det går bra för dig att få din hämnd på mig "

" Åh ja det går jätte bra jag ger dig bara lite tid att andas innan jag börjar jaga dig igen " sa jag och gav henne ett litet belåtet leende då hon snabbt vände sig om och började springa igenom huset igen.

Jag gav Justin ett litet snabbt leende innan jag fortsatte min jakt efter Selena med nutella i högsta hug.

Jag såg Selena en liten bit bort och hoppade lite smidigt över vardagsrums bordet istället för att springa runt det för att känna in lite tid. Selena verkade tveka lite åt vilket håll hon skulle springa vilket var hennes stora misstag för jag kom nu ikapp henne och hoppade på henne så att hon ramlade ner med ett skratt på golvet med mig över sig.

Jag låste fast hennes armar under mina knän och log ett litet hånfullt leende mott henne.

” Hämnden är ljuv ” sa jag och började smeta ut nutellan över hela hennes ansikte

Jag tömde det lilla som var kvar över hennes ansikte och hals innan jag log triumferande och drog upp mobilen. Jag klickade snabbt in koden innan jag gick in på kamera och vände den mot Selena.

” Say cheese “ sa jag och hon slog upp I ett stort leende. Jag knäppte snabbt en bild av henne innan jag ställde mig upp och kunde hjälpa Selena upp.

” Internet nästa ” sa jag och log lite roat åt Selena som försökte få bort nutellan från hennes ansikte.

Jag la lite snabbt upp bilden på lite olika sidor innan vi gick tillbaka till sovrummet för att äta upp våran frukost fast fick nu äta våra mackor utan nutella då det istället var ut smetat på båda oss.

 

 



 

 

Så nu äntligen kom det här kapitlet upp men jag vågar tyvärr inte slösa någon tid på att hitta bilder då jag är rädd att mitt internet ska strula igen. I alla fall för att gottgöra er och efter som jag inte har något annat än ett kort tandläkar besök och träning imorgon ska jag försöka få upp två kapitel imorgon om jag hinner och om mitt internet tillåter mig.

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ewweh

Sjukt bra! :'ooo<3

2012-10-29 @ 14:55:29
URL: http://justbiebzz.blogg.se
Postat av: ~ It's Nour

Heej! Sure du är i mina länkar (:

2012-10-29 @ 16:13:45
URL: http://infinityfearless.blogg.se/
Postat av: ~ It's Nour

Hahaha okay thx :D

2012-10-29 @ 17:30:57
URL: http://infinityfearless.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

Hejsan

Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

2012-10-30 @ 16:31:49
URL: http://flizanlizan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback