This was never planed - kapitel 8

 

” Asså dom bussar jag har är helt annorlunda konstruerad från dom bussar Selena använder på sin turnér. I mina skulle jag väll vilja säga att man har lite mer privatliv då vi faktiskt har som våra egna rum medans i Selenas är dom minst åtta stycken som sover tillsammans ”

” Men hur fungerar det att ha egna rum på en buss? ”

” Rum och rum skulle jag väll egentligen inte säga då det är väldigt små utrymmen man har att röra sig  på men man har i alla fall en dörr som man kan stänga bakom sig och jag måste säga att det är värt att offra lite större ytor för ett eget rum ”

” Det kan jag tänka mig ” sa jag och kollade runt på dom andra som redan höll på med att bädda sina sängar eller packa upp sina småsaker i dom små lådorna varje säng hade vid fotändan som även hade ett uttag ut stickandes från under sidan.

 



 

 

Jag vaknade av en duns som kom under mig och sen hur det hög till i ryggen. Först trodde jag att jag hade inbillat mig allt men hörde sen en duns till som fort kopplades till att det hög till i min rygg.

Jag stönade klagande och vred mig om med en liten suck så att jag nu kunde se ner på Justin som hade ett stort belåtet leende på läpparna.

” Justin vad gör du? jag försöker sova ”

” Jag ville kolla om du var vaken ”

” Ja nu är jag ju det, det är ju lite svårt att kunna sova när du ligger och sparkar under min säng ” sa jag lite surt och han skrattade roat.

” Förlåt, det var inte meningen att väcka dig, jag vill bara veta fall du sov eller fall du var vaken så att jag skulle ha någon att prata med ”

” Det är väll klart att jag sov, klockan är. Vad är klockan ens? ”

” Den var runt halv tre när jag började sparka på din säng, så kanske typ kvart i tre eller något ”

” Är klockan bara tre. Justin är du fucking galen eller. Vi borde sova ” brast jag ut och kastade ner min kudde så att den träffade honom i ansiktet.

” Varsågod, det är ingen som stoppar dig. Det är väll bara att lägga sig igen eller. Föresten tack för kudden” sa han och la den under sin så att han kom högre upp med huvudet.

” Visst. Kan jag få tillbaka min kudde nu ” sa jag och sträckte ner handen mot honom men han skakade bara på huvudet innan han vände sig med ryggen mot mig med ett stort leende placerat på hans läppar. Ett leende som snart skulle försvinna tänkte jag innan hoppade ner på golvet bredvid hans säng.

” Justin vi kan göra det här på den enkla sättet eller det svåra sättet ” sa jag men han bara skrattade åt mig och jag drog handen frustrerat genom håret och kollade surt på Justin.

” Så det säger du, men vet du vad. Nu är det krig ” sa jag innan jag snabbt drog tag i Justins täcke så och lämnade honom kvar i endast ett par mjukisbyxor.

Jag kastade upp hans täcka på min säng istället och kom på mig själv med att stirra på Justins nu bara överkropp och skakade lite på huvudet åt mig själv.

 

 

Justin vände sig lite chokat mot mig och jag gav honom ett litet roat leende innan jag återigen sträckte fram handen mot honom då jag ville ha min kudde.

” Du får tillbaka ditt täcke när jag fått tillbaka min kudde ” förtydligade jag och höjde menande på ena ögonbrynet mot honom.

” Eh det behövs inte, jag kan sova utan täcke. Om jag ska vara ärlig så är två kuddar mycket bättre ”

” Justin ge mig min kudde nu ”

” Nej ” sa han med en barnslig ton och vände ryggen mot mig.

Jag gav honom en nästa mördande blick innan jag kollade runt i bussen för att se så att alla verkligen låg och sov innan jag hoppade upp på Justins säng och satte mig gränslande över hans höfter. Jag skulle precis ryck tag i min kudde men han drog enkelt undan den innan han lyfte lite på överkroppen och la sig ner igen med den här gången med min kudde under hans rygg vilket gjorde att eftersom både min och hans tyngd var över kunde jag inte dra bort kudden.

” Justin sätt dig upp nu och ge mig min kudde innan ”

” Innan du vad? ” sa han utmanande och kollade lite roat på mig.

” Justin ge mig bara min kudde ” brast jag ut förmodligen alldeles för högt så jag inom kort började höra klagande stön fylla sovhytten.

” Vad fasen håller ni på med ” brast Selena ut nästan surt och kollade nästan sorgset på oss då det här förmodligen måste se väldigt fel ut.

” Okej okej, så här var det. Det började med att Justin sparkade på under sidan av min säng för att kolla om jag var vaken. Vilket jag inte var men vaknade ju självklart av ljudet och smärtan i ryggen. Så jag frågade honom vad fan han höll på med och vad klockan var. Han sa att klockan var typ kvart i tre så jag kastade en kudde på honom och sa att han var dum i huvudet. Sen så ville han inte ge tillbaka min kudde så jag tog hans täcka som byte men vill fortfarande inte ge mig min kudde. Så jag attackerade honom och här är vi ” förklarade jag snabbt och Selena skakade på huvudet med en suck innan hon vände sig irriterat mot Justin.

” Justin varför väcker du Melinda klockan kvart i tre. Du borde sova, eller åtminstone låta oss som vill göra det. Jag har viktiga saker att göra imorgon och jag vill gärna inte vara så där butter som jag blir när jag fårr för lite sömn. Jag tror det är något som du vill undvika också Justin ”

” Det var ju inte jag som skrek så att ni vaknade ”

” Nej men det var du som väckte henne och snodde hennes kudde ”

” Det var ju hon som kastade den på mig så det är ju egentligen hennes fel ”

” Det var ju du som började allt ”

” Jag, jag ville ju bara kolla om du var vaken ”

” Genom att sparka på undersidan av min säng ” sa jag och Justin skulle precis säga något men Selena han förre och suckade frustrerat åt oss.

” Omg hur gamla är ni egentligen. Justin ge Melinda hennes kudde, Melinda ge Justin hans täcke och klättra upp i din säng så att vi alla kan få lite lugn och ro ” sa Selena buttert innan hon la sig tillbaka i sin säng och somnade snabbt in.

 Jag kollade ner på Justin som kollade lite roat bort mot Selena innan han lyfte lite på ryggen och drog ut min kudde. Han räckte den mot mig med ett litet leende och jag himlade lite med ögonen innan jag gav honom ett litet leende och klättrade upp till min säng igen. Jag kastade ner Justins täcke på honom och hörde honom mumla ett kort tack innan jag la ner huvudet på kudden igen som nu luktade Justin och somnade snabbt in.

 

*

 

Jag drog på mig ett par enkla jeans shorts tillsammans med ett stor fluffig t-shirt innan jag satte upp mitt hår i en slarvig bulle och skvätte lite snabbt vatten i ansiktet för at vakna till lite. Jag gick ut ur badrummet och gick tillbaka till sovrummet där Justin låg på sin säng i väntan på att badrummet skulle bli ledigt.

” Badrummet är ditt nu Bieber ” sa jag och stoppade in mina sov kläder under täcket innan jag kollade ner på Justin som nu slitit sin blick från mobilen.

” Har du sovit gott? ” frågade han roat men jag gav honom bara ett snabbt leende innan jag gick bort till köket utan att ge honom ett svar och hörde hur han skrattade roat åt mig. Men jag orkade inte bry mig just nu. Jag hade knappt kunna sova tv timmar till efter att Justin väckt mig vilket resulterades i att jag i natt bara lyckats få fyra timmar sömn. Och för att vara ärlig har jag aldrig vart särskilt trevlig när jag är trött, jag blir butter, trött, lätt uttråkad och framför allt lätt irriterad. Så min enda utväg just nu för att slippa det är att få i mig en massa socker och kaffe som kan hålla mig vaken och kanske på lite bättre humör en jag annars skulle vara på.

Jag satte ner bredvid Selena i soffan med en kopp kaffe som jag hämtat vid köket och började snabbt drick av det.

Jag kände hur tunga mina ögonlock var men hur mycket jag än försökte lyckades jag inte falla in i sömn utan satt istället i soffan och såg ut som en zombie men min mörka ringar under ögonen. Det här skulle Justin få betala för tänkte jag och ett litet hemlighetsfullt leende spreds på mina läppar.

Jag tog en klunk av mitt kaffe och kollade bort mot Justin som kom gåendes och gav honom ett belåtet leende som verkade oro Justin lite då hans leende genast blev mindre och han kollade misstänkt på mig.

 

 



 

 

Så här har ni kapitel 8 som jag hade velat ha upp igår men blev istället sitandes hos grannarna typ hela natten på en liten hallowen fest. I alla fall ska jag verkligen försöka få upp ett kapitel imorgon och tror att jag kanske till och med kan få upp två. Men vi får se för jag börjar min fyra veckors praktik imorgon och det blir då min första dag där och jag kommer att ha längre dagar där än när jag går normalt i skolan så jag kanske blir lite trött.

Men håll tummarna, stay tuned och Kommentera!!


Kommentarer
Postat av: Ewweh

Jätte bra!! nästa imorgon? Älskar hur du la ut detta så sent för då hade jag iallafall något att göra då jag inte kan sova :P<3

2012-11-05 @ 02:05:05
URL: http://justbiebzz.blogg.se
Postat av: Liv

awesome kapiyel!!

2012-11-06 @ 19:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback