This was never planed - kapitel 11

 

Jag himlade lite med ögonen innan jag kollade upp på Justin som redan kollade ner på mig. Jag fastnade i hans så vackra och jag förbanade mig själv för att ha fallit för honom. Han är ju fan din bästa kompis pojkvän, jag kommer ju aldrig få honom. Han älskar Selena och för det andra skulle jag aldrig kunna göra så mot Selena. Hon älskar Justin mer än något annat och det skulle krossa henne. Varför blev han tvungen att vara Selenas pojkvän.

Jag suckade lågt så att Justin inte skulle höra men stelnade snabbt till när min blick fastnade på en av dom stora skärmarna som var placerade lite här och där som nu pryddes av mitt och Justin ansikte med en ram runt där det stog kisscam med en massa hjärtan som prydde ramen.

 



 

 

 

 

Melinda stelnade till framför mig och jag kollade frågandes på henne.

” Justin ” sa hon lite stelt och petade mig lite försiktigt på armen. Jag följde hennes blick och mina ögon spärrades snabbt upp när min blick fastnade på skärmen. Jag kollade snabbt bort från skärmen för att mötas av Melindas oroliga blickar som brände mot min kind.

” Omg det är Justin Bieber ” hörde jag någon skrika från den stora massan runt oss men jag kunde just nu inte bry mig mindre i den situationen vi var i just nu.

” Vad ska vi göra? ” frågade Melinda panikslaget.

” Eh jag vet inte, men en bra början kanske är att du hoppar av mig och sätter dig på din plats igen ” sa jag och hon nickade lite stelt innan han hoppade upp från mitt knä för att sen sätta sig i sin egen stol igen.

Jag sneglade bort mot ena skärmen för att dubbelkolla fall det fortfarande var oss som dom filmade. Vilket vi då självklart var. Jag kollade runt lite på alla som satt runt oss som satt med blicken fästa på oss innan jag vände mig mot Melinda som kollade frågandes på mig. Jag suckade högt innan jag böjde mig framåt och pussade henne snabbt på kinden innan jag lutade mig tillbaka i min stol igen.

Jag såg hur rodnaden snabbt steg på Melindas kinder och försökte dölja leendet som ville sprida sig på mina kinder men lyckades inte så bra då jag kunde känna hur det ryckte lite lätt i mungiporna. Alla runt omkring oss började buua åt oss då vi förmodligen inte gjorde det som dom hade hoppats på men dom som höll i själva grejen verkade nöja sig med det för dom vred bort kameran från oss och zoomade in på två andra personer istället.

” Ja det där var ju kul ” sa jag för att försöka lätta upp stämningen men Melinda bara skakade på huvudet och vägrade möta min blick.

” Hej titta på mig ” sa jag men nu rörde hon inte en muskel utan fortsatte nu bara att kolla ner i marken där hon sparkade lite nervöst på ett popcorn som låg mellan hennes fötter.

” Melinda ” sa jag nu mer bestämt men hon fortsatte bara att kolla ner i marken utan att ens ge mig en blick. Det här var väll ändå inte mitt fel tänkte jag och suckade frustrerat.

Jag satte en hand på hennes kind för att sen vrida upp hennes ansikte mot mitt så att hon nu var tvungen att möta min blick.

” Melinda vad är det? ” frågade jag men hon bara suckade frustrerat.

” Ger dom sig aldrig eller ” sa Melinda surt och drog sig ur mitt grep.

Jag kollade oförstående på henne ett tag innan min blick gled över på en av skärmarna som nu än en gång pryddes av mitt och Melindas ansikte. Jag vände mig mot Melinda som nu inte hade något annat än hat i blicken och jag lovar om blickar skulle döda skulle den som styrde den där jäkla kisscamen vara dör vid det här laget.

” Asså jag orkar inte mer nu? ” suckade Melinda irriterat ut innan hon snabbt vände sig bakåt. Hon satte snabbt en hand bakom nacken på en av killarna som satt bakom oss och tröck sina läppar hårt mot hans. Killen satt chokat en liten stund innan han nästan för ivrigt började besvara kyssen. Fast jag klandrar honom inte då hon ser ut som hon gör.

Jag hörde hur publiken jublade lite lätt runt oss och jag kollade snabbt ner i marken för att dölja min avundsjuka som förmodligen syntes jätte tydligt i mitt ansikte och på mitt kroppsspråk. Jag sneglade lite upp på Melinda som nu drog sig undan från killen som nu hade ett stort leende placerat på hans läppar.

” Du vet, du kan ju alltid dumpa den lilla Bieber och följa med oss efter matchen ” viskade han fram med en röst som förmodligen skulle vara sexig och få dom flesta tjejer på fall men som sagt var ju inte Melinda som alla andra. Hon skakade lite roat på huvudet innan hon kollade upp på honom igen.

” Jag är ledsen om du fick lite fel uppfattning men det här var bara en engångsgrej ”

” Varför inte göra det till en hela tiden grej ” sa han och lutade sig närmre henne men hon stoppade honom snabbt genom att sätta en hand på hans bröst.

” Jag är ledsen men det här ” sa hon och pekade med ena fingret mellan dom innan hon fortsatte.

” Kommer aldrig att fungera, du var bara en liten undanflykt för att jag skulle behöva slippa kyssa Justin ” sa hon och vände sig tillbaka mot planen där matchen nu återigen skulle börja.

Jag kollade lite roat upp på killen som nu blev retad av sina kompisar och kvävde ett litet skratt.

 

*

 

Matchen hade slutat åtta-åtta i nionde inningen och blev därför tvungen att lägga till en inning för att matchen skulle kunna avslutas då baseboll matcher tydligen inte kan sluta lika utan det måste alltid vara ett lag som vinner med minst en poäng eller om ena laget leder med tio poäng i sjunde inningen bryter man den i förväg.

Vi hoppade av bussen som stannade ungefär hundra meter från där Selenas turnébussar stog och vi gick under tystnad bort mot dom.

” Tack förresten för att du tog med mig ” sa Melinda kort och pussade mig snabbt på kinden innan hon gick i bussen där dom andra redan satt.

Jag stog liten förvånat kvar ett tag innan jag följde efter hennes exemplar och satte mig ner bredvid Selena som snabbt slog armarna runt min nacke. Hon pressade sina läppar hårt mot mina och jag besvarade kyssen lite stelt. Hon drog sig undan från mig med ett stort leende och jag kollade bort mot Melinda som hade sin blick klistrad ner på sina fingrar som pillade på något.

” Förresten jag såg att ni hade lite roligt på basebollmatchen i alla fall ” sa Selena lite roat och lätt sin blick glida mellan mig och Melinda.

” Sel jag lovar att ingenting hände. Jag ville bara ha lite popcorn men Justin vägrade ge mig några så jag ställde mig upp för att sen försöka ta några men var ju så klart mitt klumpiga jag och snubblade på något så att jag sen på någon konstigt sätt hamnade i Justins knä med popcorn över hela mig. Vilket var då kameran zoomade in på oss och sen hände inget mer jag lovar ”

” Haha ta det lugnt Red, jag vet att ni aldrig skulle göra så mot mig. Jag menar med den andra killen som du kysste sen ” sa Selena och jag skakade på huvudet. Avundsjukan för varje gång minnet kom till mig med Melinda kyssandes med den där killen kända jag en avundsjuka som jag inte borde känna. Jag menar, Melinda är inte min flickvän så jag borde inte känna det jag gjorde.

”Haha det. Ja det var ju antagligen han eller Justin och jag tror vi alla föredrog mitt val ” sa hon och alla nickade lite instämande utom jag. Jag hade gärna känt hennes läppar hårt tryckta mot mina. Kanske inte första gången inför tussentals andra människor men det är väll egentligen den enda lilla chansen jag har att någonsin få kyssa henne och då blir det ju lite VARFÖR INTE.

” Men jag börjar känna mig väldigt trött så jag ska nog gå och lägga mig nu ” sa Melinda och sa lite snabbt god natt till alla innan hon gick bort till sovrummet.

 

 

 

 

När jag bytt om och borstat tänderna hoppade jag snabbt upp i sängen där min mobil redan låg. Jag började kolla runt lite på internet för att försöka få bort mina tankar från Justin. Vilket självklart gick åt helvete då vilken sida än jag gick in på var det en jäkla gif eller bild på mig och Justin ifrån matchen.

Jag suckade frustrerat och stängde snabbt av mobilen när jag hörde att någon kom in. För jag ville inte prata med någon nu, inte ens Selena vilket aldrig brukade hända. Jag brukade prata med henne om exakt allt och då menar jag verkligen allt. Men jag kunde inte berätta det här för henne, hur skulle jag ens berätta det för henne. Att jag fallit för hennes pojkvän, det skulle ju bli hur konstigt som helst.

Nej det här var något jag fick ta hand om själv. Försöka komma över honom eller åtminstone inte låta mina känslor komma i vägen för varken Selena och Justin eller min och Justins vänskap.

” Melinda är du vaken? ” frågade Selena lugnt men jag låg bara tyst kvar i sängen och lossades sova. Hon suckade lite innan hon gick tillbaka till vardagsrummet där alla dom andra satt och inom kort somnade jag in med som vanligt Justin i mina tankar.

 

 



 

 

BIld löst jag vet men jag har läxor att göra just nu och om ni vill att det ska komma upp ett till kapitel ikväll vilket är väldigt stor chans har jag inte tid att leta upp bilder som passar in.

Hoppas ni förstår och KOMMENTERA!!

 

 


Kommentarer
Postat av: Ebba

Fett bra!!! Snälla ett till!!!!

2012-11-11 @ 17:01:34
URL: http://lifelikeebbahalldin.blogg.se
Postat av: Liv

Awesome kapitel!!

2012-11-11 @ 21:41:23
Postat av: Linn

hahahahhaah, den där killen allstå! poor guy. ;) azum, mer.

2012-11-12 @ 17:22:53
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback