Bieber desire

 Hello my sweat little readers, tänkte bara säga att jag sitter och skriver på kapitlet just nu men det går rätt segt. Jag kan nästan till 100% lova er ett kapitel senare ikväll och hoppas verkligen att jag lyckas. Då det är mycket nu som kommer hända i dom kommande kapitlena.
 
 
Men så länge medans ni väntar på kapitlet så kan jag tipsa er om att gå in på http://biebsdesire.blogg.se/ som ganska nyligen startae en ny novell som heter love does not hurt som hon precis lagt upp kapitel 10 på. Jag har inte läst den själv än men har som snabbast läst kapitel ett bara men tipsar er att gå in och läsa. Hon har även en jätte fin design som ni kan se headern till på bilden nedanför.
 
 
En liten del av kapitel 1 från hennes blogg men klicka in på länken för att läsa vidare
 

 Jag kände hur någon skakade mig lätt. ”Gumman, du måste till skolan” hörde jag Jina säga tyst till mig. Jag grymtade till och satte mig upp. Jag vet att jag borde vara glad över att jag ens får gå i skolan, det är inte många som får det här, men det är bara så tråkigt. Jag har sagt till Jina att de borde ta någon annan som bryr sig mer om skolan, men hon insisterar på att jag ska gå i skolan så att jag någon skulle kunna ha möjligheten att kanske åka hem.

Jag hade inte så mycket kläder och sov ofta i mina vanliga vardagskläder. Det gjorde inte så mycket eftersom att hela byns befolkning gjorde det. Jag ställde mig upp i vårat lilla hus, som knappt rymde tre personer, vilket var så många vi var. Jag sket i att byta kläder och gick ut genom öppningen i min blommiga blus och röda kjol.

Jag började gå bort mot skolan. Det stack till under fötterna ibland när man trampade på gruskorn eller liknande men jag var van.

Jag stannade vid brunnen där vi samlade vatten och sköljde ansiktet lite. Jag visste att det var slöseri, men det är en rutin jag har gjort så länge jag kan minnas. Jag tog en klunk också innan jag vandrade vidare.

Barnen sprang över vägarna och sparkade på en fotboll. Kvinnorna gick med stora tunnor på antingen huvudet eller så bärde de på dem. Antagligen för att hämta vatten ur brunnen som skulle räcka hela dagen. Ibland när det blev en så kallad kris fick vi en tunna var som vi fick dela på varje familj i en hel vecka. Det var ganska lugnt i min, eftersom det bara var jag, Jina och Tanisha.

De små stannade upp och kollade på mig när jag gick förbi. Det blev fortfarande lite chockade när jag gick förbi. Det bor ingen annan som är som jag här. Men jag var van och fortsatte lugnt framåt.

Min skola bestod av två rum. Ett klass rum och en hall där vi kunde vara på rasterna även om de flesta var ute i solen. Jag tog en penna ur den lilla lådan med pennor, som hade skickats hit någon gång förra året, och satte mig vid min plats. Flera hade redan kommit och satt och väntade på att våran lärarinna skulle komma.

 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: biebsdesire

länkat dig nu också :)

2012-11-27 @ 21:44:13
URL: http://biebsdesire.blogg.se/
Postat av: Alice & Miriam

sv; ja vi gör gärna ett länkbyte, dock bara i menyn! Lägger till dig i menyn bland länkar så kanske du kan göra detsamma? kram :)

Svar: sv: oki:) lägger till er i menyn direkt! kram :D
Just Twitter

2012-11-28 @ 17:54:48
URL: http://likebieber.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback