Just twitter Kapitel 44


Previous

När vi var framme sa jag snabbt god natt till henne innan jag åkte upp till mitt och Justins rum. När jag kom in drog jag snabbt av mig mina jobbiga skor och skuttade in till sovrummet där det fanns en lite stereo. Jag drog på the voice och dom körde just nu 2 timmars non stop. Jag började dansa runt lite i rummet och efter ett tag tog jag av mig mina jobbig shorts som börjat skava i midjan. Jag knäppte även upp blusen så den nu hängde ner precis nedanför min rumpa och man kunde se mina så vackra underkläder. Men Justin sa att det kunde ta minst en och en halv timme att skriva autografer så jag kunde dansa runt lite ett tag innan Justin kom tillbaka.






Jag avslutade signeringen och gick bort till mitt omklädningsrum för att byta om och packa ihop alla mina saker så att vi slapp åka tillbaka hitt när vi skulle fortsätta vidare.
Det hade vart jobbigt att håla tankarna på mina fans då bilder på Delian hoppade upp i mitt huvud hela tiden. Jag försökte tänka på annat men Delian hade påverkat mig så pass mycket idag att var femte minut kom det upp bilder då hon satt och retade mig.
Jag hoppade in i bilen och lätt det varma vattnet skölja över mig. Jag kände hur alla muskler i hela kroppen slappnade av och tog en liten längre dusch än planerat. Så när jag kom ut blev jag tvungen att snabbt byta om till mina kläder och fixa till mitt hår innan jag gick bort mot bilen som väntade på att jag skulle komma. Jag hoppade in i bilen och Kenny började direkt åka bort mot hotellet. Där Delian förmodligen låg och sov för klockan var väldigt svårt.
Men jag antog att jag hade fel, för när jag stog utanför vårt rum så hörde jag hög musik ifrån hotellrum. Jag öppnade dörren och tog sakta av mig skorna innan jag gick bort mot sovrummet. När jag kom in såg jag Delian dansa runt i bara en blus som var öppen och underkläder. Hon verkade inte ha märkt att jag kommit in så jag stog bara och kollade på den dansade Delian som gjorde en snurr och fastnade med blicken på mig. Hon kollade tillbaka på mig och stängde av musiken med fjärkontrollen.
” Hej ” sa hon och bet sig lite osäkert i läppen. Jag skakade bara på huvudet för nu kunde jag inte kontrollera mig längre. Jag ville ha henne på en helt ny nivå än tidigare. Jag tog fyra stora steg mot henne så att det nu bara var någon millimeter mellan oss. Hon kollade upp på mig och möte min blick kort innan jag tröck mina läppar hårt mot hennes.

 

Jag flängde lite med håret och snurrade runt ett var när jag såg Justin stirrande på mig vid dörren. Jag vände mig mot honom och stängde av musiken.
” Hej ” sa jag och bet mig lite osäkert i läppen. Men han svarade inte utan han bara stog och kollade mig innan han tog några steg fram mot mig. Nu var det bara någon millimeter mellan oss och jag kollade upp i hans ögon. Han tröck sen sina läppar hårt mot mina och la sina händer på min rygg för att trycka mig närmre honom jag la mina armar på runt hans nacke.
Våra kyssar övergick till strulande och bara ökade för varje sekund som gick.
Efter ett tag blev hans grep om min midja hårdare och han lyfte upp mig på hans höfter.

Tumblr_lyaaoa5cfi1qhzejeo1_500_large

Jag slingrade mina ben runt honom och han lät sina händer glida ner till min rumpa.
Jag hade inte märkt att han börjat backa förs än jag låg i sängen med Justin över mig.
Justin började kyssa mig på halsen och ner mellan mina bröst. När han kom ner till min navel orkade jag inte längre så jag putade till Justin så att ha hamnade på rygg i sängen och jag satte mig gränslande över hans höfter. Jag tröck mina läppar hårt mot hans och han började dra av mig skjortan. Han slängde ner den på golvet och jag började fumla med hans tröja. Efter ett tag lyckades jag få av honom tröjan och han gjorde en snabb rörelse som gjorde att jag nu låg med ryggen ned pressad i sängen igen med Justin över mig.  Jag lät mina händer smeka hans väll tränade mage och bröst. Han tröck sina läppar hårt mot mina igen och nu började jag knäppa upp hans byxor. När jag fått av dom återgick jag till att med ena handen smeka hans mage medans jag med den ena började leka med hans hår.
Våra kyssar blev allt mer intensiva och hungriga och efter ett tag blev jag tvungen att dra mig undan en kort stund för att hämta andan. Jag drog ner honom mot mig igen för att pressa mina läppar mot hans.
Vi lyckades få av oss underkläderna och jag kände att Justins alla muskler var spända.
Justin kollade mig djupt i ögonen innan han trängde in i mig.
Jag blev tvungen att slutta ögonen och jag naglade fast mig vid Justins skuldror.
Justin gjorde en rörelse bak för att sedan trycka hårdare och djupare in i mig.
Jag stönade högt och borrade in mina naglar djupare in i Justins rygg för att inte tappa kontrollen.

*

Jag vaknade av att det var någon som knackade på dörren och satte mig snabbt upp. Jag hörde att Justin var inne i badrummet och ställde mig upp för att gå bort och öppna dörren.
Men satte mig snabbt igen då jag kollade ner på min helt nakna kropp och kröp ner under täcket igen.
” Justin kan du öppna dörren snälla ” ropade jag och Justin stack ut huvudet från badrummet.
” Vad är det? ”
” Dörren, det är någon som knackar och jag är inte riktigt påklädd för att öppna ” sa jag och Justin fick ett stort leende på läpparna.
” Jag tar det, förresten god morgon ” sa han när han gick förbi mig och gav mig en puss på kinden. Jag följde Justin med blicken och lutade mig tillbaka lite så att jag kunde se vem det var som kom in i rummet. Det var Alfredo som kom in i rummet och Justin stog och pratade med honom en lång stund innan han stängde dörren efter honom.
” Vad vill han? ” frågade jag när han kom tillbaka till rummet.
” Han ville bara påminna oss om att bussen går om två timmar så vi måste vara där om en timme ” sa han och ställde sig framför spegeln med ryggen mot mig.
Jag gick bort till min väska och drog på mig ett par midje höga shorts tillsammans med ett vitt linne som var flätat i bak.



Jag gick bort till spegeln där Justin fortfarande stog och fixade sitt hår när jag såg dom små såren vid hans skuldror. Jag ställde mig bakom honom och drog försiktigt finger topparna över hans skuldror. När jag dragit handen att x antal gånger över hans rygg slog jag armarna runt hans midja och lutade min haka mot hans axel.
" Justin jag är så ledsen, det var inte meningen att göra illa dig ” as jag och Justin skrattade.
” Göra illa mig, vad pratar du om? ” frågade Justin och vände sig i min omfamning.
” Justin har du inte sett din rygg? ” sa jag och han kollade chokat på mig innan han vred på huvudet mot spegeln för att kunna se sin rygg.
” Delian jag känner inte ens av det, du kan ta det lugnt ” sa han och jag pustade ut lite.
” Bra ” sa jag och lutade mitt huvud mot hans bröst. Han strök mig lugnande över ryggen och kysste mig på hjässan innan han släppte taget om mig för att dra på sig sin tröja och börja packa inför resan. Jag gick bort till min väska och började plocka ner mina saker som jag tagit upp men jag hade ett stort problem att stänga den jäkla väskan.
” Behöver du hjälp? ” frågade Justin efter att jag försökt i tre minuter. Justin hade redan plockat ihop sina saker och satt nu och slappade i soffan.
Jag nickade bara till svar och hon ställde sig upp. Han kom fram till mig och tog ett fast grep om mina höfter innan han lyfte upp mig och satte ner mig på väskan. Han drog då lätt igen den och log triumferande mot mig.
” Det där hade jag också kunnat gjort om du hade suttit på väskan ”
” Vi säger så om det gör dig lucklig älskling ” sa han lite roat och jag lipade mot honom.
Han skrattade åt mig och satte sina händer på mina kinder. Han lutade sig framåt och kysste mig betydligt försiktigare än igår.
Jag log stort mot Justins läppar när en repris från igår natt kom upp i mitt huvud.
Jag hade aldrig känt en så fantastisk känsla som jag hade känt med Justin och jag tror jag aldrig kommer uppleva något bättre än det heller.
” Varför ler du så stort? ” frågade Justin oh jag drog ur mitt tänkande.
” Ehm… ” var allt jag fick fram innan jag kände att mina kinder brände till max och vek ner blicken till mina händer som låg i mitt knä.
Justin skulle precis säga något när hans mobil började ringa och han svarade med en suck.
” Ja vi kommer vi ska bara köra ut väskorna ” sa Justin och jag förstod att han antagligen pratade med Scooter, Pattie eller Kenny som absolut inte ville att vi skulle bli sena till bussarna som dom blev tvungna att vänta på oss. Han la på samtalet och stoppade mobilen i fickan.
” Vi måste tyvärr gå nu ” sa Justin med lite sorglig röst och pussade mig snabbt på kinden innan han gick bort till sin väska. Jag hoppade ner ifrån min väska och gick ut till hallen för att ta på mig skor. Jag drog på mig mina convers och kollade ner på mobilen för att se att jag fått ett meddelande från Melli.
< Så hur går det, ska det bli skönt med en slapp dag på stranden nu? <3 >
< Haha jag var men Scooter läste att det vart någon olycka på väggen så vi måste ta någon omväg. Så vi måste åka nu om vi ska hinna i tid till nästa konsert <3 > 
Skickade jag tillbaka och la ner mobilen när Justin knutit på sig sina skor och börjat gå bort mot hissen. Jag sprang bort till honom och flätade ihop mina fingrar med hans.
Vi gick ner till entrén för att se en stor svart buss stå utanför med massa fans och paparazzi runt. Vi lyckades stränga oss förbi alla och gav våra väskor till Kenny som stog och packade in allt. Vi satte oss ner i den lilla soffan och jag kollade ut genom fönstret.
’ Hej då Madrid och hej resten av världen ’
tänkte jag när bussen började åka.




Så nu är kapitel 44 uppe och det här var absolut det svåraste att skriva då det vär väldigt awkward att komma på vad som skulle hända.
Men vad tycker ni bra/dåligt
Kommentera


Kommentarer
Postat av: Felicia

Jag tycker det var perfekt!

Men åååh, jag ska ju också ha att han kommer in när hon dansar! ;)

2012-03-07 @ 00:34:38
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Linn

Hahaahah! Roooooooligt! :DDDDDD BRA!

2012-03-07 @ 07:45:49
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: Ebba

Haha jättebra !!! Meeeeer

2012-03-07 @ 19:23:11
URL: http://belibersmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback