Game on kapitel 44

 

” Nej, så vi kommer nog ha en hel del springande här på gatorna ” sa jag och dom skrattade.

” Ja det kommer vi nog och ni hörde det först här. Justin Bieber kommer ha en konsert här i närheten, så ut på gatorna och se till att ni hittar rätt arena så ni kan kolla på honom ”

Vi avslsutade konserten och jag drog snabbt upp mobilen för att ringa Naila. Men som vanligt gick det bara fyra signaler innan det bröts.

 



 
 
Det har nu gått tre veckor utan ett enda samtal eller sms från Justin om man inte räknar med det jag fick dagen efter att vi bråkat. Han svarade inte ens när jag ringer och när jag ringer Scooter säger han bara att Justin är upptagen med annat. Vilket kanske är sant, men förmodligen är det bara en jävla ursäkt att slippa prata med mig.

Jag suckade högt och hängde upp min träningsväska på axeln innan jag gick ut till Chaz som stog och väntade på att jag skulle komma. Jag hoppade in i bilen och Chaz började snabbt köra bort mot ishallen.

” Hej ” sa Chaz och jag vände mig mot honom.

” Hej, ska inte Ryan träna idag? ” frågade jag och kollade bak på det tomma baksätet.

” Nej han sitter just nu på ett plan på väg till Justin ”

” Borde inte du också följa med. Du har ju inte träffat Justin på jätte länge och han är ju trotts allt en av dina bästa kompisar ”

” Kanske, men jag har ett hockeylag att ta hand om. Jag kanske åker en helg sen ensam så att jag får spendera så mycket tid som möjligt med honom ” sa han och jag nickade till svar.

Vi kom fram till ishallen och vi gick snabbt bort till omklädningsrummet som redan var fullt av spelare. Jag hälsade lite snabbt på dom innan jag började byta om till mina träningskläder.

Vi skulle först vara på gymmet och träna en timme innan vi skulle köra två timmars hockeyträning, där vi skulle köra mest match. Då vi skulle ha en träningsmatch om fyra dagar.

Jag knöt på mig mina skor och gick efter dom andra bort till gymmet där tränarna redan stog.

” Så, ni alla vet ju att vi ska ha en träningsmatch om fyra dagar. Så vi ska köra hårt med er idag och imorgon, för att ni sen ska få villa dagen innan för att sen komma tillbaka i toppform ” sa han och vi alla nickade till svar.

” Jag kommer faktiskt lämna er själva för jag måste iväg och fixa en del pappers arbeten. Men jag hoppas verkligen att ni kommer köra lika hårt som ni skulle göra om jag var här ”

” Jag håller koll på dom ” sa Chaz och Stefan nickade belåtet innan han gick iväg med resten av tränarna efter sig.

Chaz satte igång musiken och vi alla gick iväg till olika stationer för att börja träna på egenhand.

Jag körde för det mesta rygg och mage då det var där jag tapp mest sen min skada. Men körde lite ben och armar mellan för att låta musklerna villa lite innan jag gick vidare till nästa.

Jag kollade bort mot Lukas och Rasmus som stog och pratade och skrattade lågt för mig själv. Dom gnäller jämt på att dom är minst i laget, men när dom väll har chansen att träna upp sig och bli större och starkare står dom bara och slappar i ett hörn.

Jag betade till Chaz lite som stog bredvid mig och han kollade också bort mot dom. Han suckade högt och la snabbt ner vikterna innan han gick bort till.

” Har ni skadat er eller? ” frågade Chaz och dom skakade på huvudet.

” Hur kommer det sig då att ni bara står här och pratar istället för att träna ”

” Vi är trötta och orkar inte mer ” sa Rasmus och Chaz skrattade.

” Naila som inte tränat på två månader och förmodligen tappat både muskler och kondition orkar mer än er. Även fast ni har tränat under hela sommaren ”

” Du kan ju inte jämföra oss med henne ”
” Varför inte? ”

” Kolla på henne, hon är ju värsta maskinen och det har hon ju alltid vart. Jag menar, tjejer ska egentligen vara sämre på det mesta ” sa Lukas och jag fnös till.

” Men hon är den som har bäst kondition, starkast om man tänker kroppsmässigt och sen så är hon en av dom mer tekniska i laget också ”

” Vet du vad det kallas ” sa jag och satte mig upp. Dom vände sig mot mig och kollade frågandes på mig.

” Vilja. För tror du jag skulle ha kommit någonstans om jag inte tvingat mig själv att springa dubbelt så mycket som killarna, gjort fler armhävningar och gjort samma övning mist tussen gånger fler än dom ” sa jag och dom skrattade.

” Ser du Chaz. Hon är en levande maskin ” sa Rasmus och Chaz suckade högt.

” Okej, som ni vill. Naila är en riktigt träningsmaskin, vilket ni också borde vara om ni vill komma upp och slåss om start platserna vilket ni inte gör just nu. Då ni är latta och flyger iväg som en fjäder så fort man rör er på grund av att ni inte tränar ” sa Chaz och lämnade dom med dom orden sagda. 

Jag skrattade för mig själv innan jag återvända till min träning.

 

 Jag parkerade ute på flygplatsens parkering i väntan på att Ryan skulle komma och kollade som vänligt ner på mobilen för att mötas av en tom skärm som visade att Naila varken hade ringt eller skickat ett sms.

Det knackade på rutan och jag ryckte till. Jag vände mig mot rutan och såg att det var Ryan som stog utanför. Jag hoppade snabbt ur för att dra in honom i en kram som han snabbt besvarade. Han drog sig undan och jag log stort mot honom. Jag kastade in hans väska i backluckan innan vi båda hoppade in och åkte bort mot hotell.

Ryan pratade mycket om vad som hänt ända sedan jag lämnade Stratford men verkade vara noga att inte nämna Naila så mycket.

” Hur är det med henne? ” frågade jag när han sagt hennes namn och han suckade.

” Justin jag vill verkligen inte hamna i det här ”

” Ryan jag vill bara veta fall hon mår bra, det är allt ”

” Jag antar att hon mår bra. Men hon är nog lite sorgsnare än hon vill vissa. Vilket jag kanske kan förstå när du aldrig svarar när hon ringer eller ens skickar ett sms ” sa han och jag kollade chokat på honom. Skämtar han eller, det är ju hon som har vägrat prata med mig.

” Ryan jag har ring och skickat sms till henne varje dag ” sa jag och parkerade bilen utanför hotellet för att sen snabbt hoppa ut och ställa mig vid Ryan så att jag skulle kunna prata med honom lättare.

” Det är ju konstigt, för jag har vart med henne nästan 24/7 och jag har aldrig sett att hon varken får ett samtal eller sms av mig.

” Hon kanske raderar det innan ni ser, för jag kan bevisa för dig när vi kommer upp till mitt rum att jag har både ring och skickat sms ” sa jag och han nickade bara lite svagt.

Vi gick in i hissen och åkte upp till rätt våning. Vi gick bort till mitt rum där tydligen resten av mitt crew satt i, men jag kunde just nu inte bry mig mindre om vad dom vill. Jag drog upp min mobil och vände mig mot Ryan som stog och kollade ner på min mobil. Jag tog upp min konversation med Naila och vände min mobil mot Ryan så att han lättare kunde se. När han läst igenom dom flesta gick jag in på samtal för att vissa för honom att jag även bombarderat henne med samtal.

” Justin bara en sak ” sa Ryan och jag kollade oförstående på honom.

” Sen när har hennes numer elva siffror istället för tio ” sa han och jag kollade lite chokat på honom innan jag vände mobilskärmen mot mig själv. Jag räknade igenom siffrorna flera gånger innan jag kollade upp på Ryan igen.

” Är det därför jag inte kunnat nå henne. Jag har haft fel nummer hela tiden. Men jag hade ju skickat ett sms till henne dagen innan hon stack och då gick det ju bra. Men varför är det helt plötsligt en extra nolla i hennes numer ” sa jag men Ryan skakade bara på huvudet.

” Men jag borde väll fortfarande få hennes samtal och sms om hon nu försökt få kontakt med mig. Tycker du inte ”

” Jo, men jag måste säga att jag vart med när hon skickat sms till dig, så jag vet att hon försökt få kontakt med dig men nu börjar tro att du inte vill ha henne längre ” sa han och jag skakade på huvudet. Hur kunde allt helt plötsligt bli så fel.

” Ge mig din telefon ” sa jag och Ryan räckte mig den snabbt.

Jag gick in på hans kontakter och ringde snabbt upp Naila som svarade efter sex signaler.

( Naila vanligt, Justin tjockt )

” Hej det är Naila ” sa hon och mitt hjärta slog ett extra slag när jag äntligen fick höra henne röst.

” Naila det är jag ”

” Justin ” sa hon chokat och jag kunde nästan höra en antydan av ilska i rösten på henne.

” Jag måste prata med dig ”

” Så nu vill du prata med mig, efter tre veckors väntan på dig kan du äntligen få för dig att ringa mig ”

” Naila jag kan förklara allt om du bara lyssnar på mig ”

” Låt mig höra då ” sa hon och jag tog ett djupt andetag innan jag började prata.

” Naila jag har försökt att både ringa dig och skickat sms till dig. Men på något sätt så har min mobil ändrat ditt nummer så att det nu har elva siffror istället för tio ” började jag men Naila avbröt mig.

” Justin jag har väntat i tre veckor på att du skulle ringa och jag hade faktiskt hoppas på en lite bättre ursäkt en att din mobil helt plötsligt gjorde om mitt numer ”

” Naila jag lovar, jag talar sanning. Mitt crew kan intyga på det ” sa jag och hon skrattade.

” Åå, ditt crew som skickade iväg mig i första början. Nej tack jag vill inte dra in dom ”

” Vad menar du med att dom skickade iväg dom? ”

” Åh, som att du inte var inblandad allas ”

” Naila jag vet inte ens vad du pratar om ”

” Det spelar ändå ingen roll ”

” Så klart det gör ”

” Justin jag måste gå och äta, men vi hörs väll nån gång ” sa hon och la på samtalet.

Jag kände hur tårarna hotade att tränga fram och gick med lite klampade steg bort till vardagsrummet där mitt crew satt.

” Justin vad är det? ” frågade mamma när jag kom in och ställde sig upp bredvid mig.

” Kan ni snälla berätta den riktiga anledningen till varför Naila åkte hem ” sa jag och dom alla kollade chokat på mig.

” Vad menar du? ” frågade Scooter och jag suckade.

” Spela inte oskyldig, Naila berättade att ni skickade iväg henne. Så fram med sanningen ” sa jag och Scooter suckade.

” Vi bad henne att åka härifrån för att det skulle bli bättre för dig och vi bad även henne ljuga för dig om varför hon åkte. För vi visste att du aldrig skulle låta henne gå på grund av den här anledningen ” sa Scooter och jag kollade chokat på honom.

” Det är det värsta som kunde hända. Jag fattar inte att ni kunde göra det här. Jag har gått runt som en vandrande zombie dom senaste dagarna då jag knappt fått någon sömn, jag har nästan gråtit mig till söms. Men ni har fortfarande inte sagt något ”

” Scooter du måste berätta om samtalen ” sa Alfredo men Scooter bara skakade på huvudet. Jag kollade på dom ett tag innan det kopplade för mig vad dom pratade om.

” Det är ni som ändrade hennes nummer så att jag inte skulle komma fram och du tog bara hand om min mobil så att du kunde radera alla sms och samtal från henne ” sa jag och Scooter kunde inte längre möta min blick.

” Jag måste åka till Stratford ” sa jag och nu kollade han upp på mig.

” Du har en konsert imorgon, du kan ju inte bara lämna allt ”

” Vet du vad Scooter. Just nu bryr jag mig inte om det där jävla konserten. Jag måste åka iväg till Stratford och fixa till det som du sabbade ”

” Men vad ska jag göra med konserten då ”

” Jag vet inte, du får väll hitta på något sätt att sabba den på. Du verkar ju ändå rätt bra på det  ” nästan skrek jag mot honom innan jag gick bort till mitt rum för att hämta det jag behövde. Jag stoppade ner dom i min väska innan jag gick tillbaka till hallen där Ryan stog och väntade. Vi åkte ner till lobbyn och ropade snabbt efter en taxi då jag inte orkade ta min bil. När vi hade åkt ett tag och jag hade fått lugna ner mig lite vände jag mig mot Ryan som kollade lite oroligt på mig.

” Jag är ledsen Ryan ”

” För vad? ”

” För att det blev så här. Du flög hela väggen hit för att vara med mig. Sen så åker vi tillbaka direkt för att jag ska lägga fokus på någon annan ”
” Det är lugnt, jag hoppas bara att ni två löser det här ” sa han och log lugnande mot mig.

 



Så nu är kapitel 43 uppe och jag ska försöka avsluta novellen senast den här veckan men gärna lite tidigare.

Jag måste också bara säga en sak, för jag frick några frågot på min mail om jag hatade Scooter.

Och jag måste bara säga att jag verkligen inte hatar Scooter, han verkar som en snäll och vettig person precis som Justin. Så jag hoppas att ni läser det här så att ni som undrar ser att jag inte hatar Scooter.

 

 


Kommentarer
Postat av: Linn

NEEEEEEEEEEEEJ! jag vill inte att den ska ta slut, jag gillar dem två! det borde lösa sig innan den slutar för annars. Emelie jag vet fortfarande vart du bor!

2012-07-10 @ 11:47:35
URL: http://Http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Anonym

ååh va bra! meeeer meeeeer!
åh va jag älskar Ryy! <33333

2012-07-10 @ 17:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback