Just twitter Kapitel 20

Previous

” Jag tror att det kommer bli väldigt svårt för dig att komma upp till toppen efter som vi lever i en Bieber world och det är därför vi kommer be Justin att arbeta med dig när han inte har konserter eller talk shows ” fortsatte han och jag såg hur Delians leende blev större och större. Jag kom även på mig själv med att le. Men jag kunde inte låta bli, jag skulle få arbeta med Delian vilket betyder att jag kommer få spendera ännu mer tid med henne. Men vad händer när jag ska iväg på turné.
” Vad kommer att hända när jag åker iväg på turné da ” sa jag och såg att Delians leende blev lite mindre. Jag vände mig mot Reid och Usher och såg att dom inte hade tänkt på den biten.


Dom kollade på varandra en lång stund innan dom vände sig mot oss igen.
” Då antar jag väll att hon antagligen får lite lov under tiden eller så följer hon med på turnén ”
Jag kände hur mitt leende växte och kollade på Delian som nu stog och pratade med Reid och Usher.
” Så då syns vi när du skrivit mer låtar och fått dom inspelade ” sa Reid och började gå mot dörren.
” Justin ta hand om henne nu ” sa han innan han gick bort mot hissen med Usher bakom sig.
” Vi ses man ” sa Usher innan vände sig om och gick efter Ried till hissen. Jag följde dom med blicken tills dörrarna stängdes och vände mig om. Delian satt nu och pratade med mamma och Scooter.
” Så vad ska du göra när jag åker på turné ” sa jag och alla tre vände sig mot mig.
”Jag tänkte att skulle ta lite semester du och du vet ” sa hon och glädjen jag känt för bara någon minut sen försvann. Jag hade ju hoppats att hon skulle följa med på turnén med mig.
” Oh ” var allt jag fick fram och Delian log mot mig.
” Så vart ska vi åka först ” sa hon och jag chokades över hennes ord. Hon hade ju sagt att hon inte skulle följa med och ta semester.
” Du sa ju att du inte skulle följa med ”
” Jo jag ska följa med, jag behöver ju verkligen bättra på min sol bränna lite och jag har ju hört att du skulle till varma länder som Spanien, Portugal och andra länder. Så jag tänkte att jag väll kunde försöka stå ut med dig och följa med på turnén ” sa hon och log lite roat mot mig.
” Så du tänker utnyttja mig för att få åka på semester som egentligen inte är en semester efter som vi måste jobba och åka runt på massa olika saker ”

” Det var min plan, om det är okej för dig att jag följer med så klart ”

” Jag vet inte då måste jag ju stå ut med dig under en lång period ” sa jag och la handen under hakan så att det såg ut som om jag tänkte.
” Snälla och du vet ju att om jag får följa med så slipper du åka med bara tråkiga gamla personer ”
” Haha okej men bara för att jag behöver någon att prata med ”
” Du kan ju prata med mig ” sa Scooter och jag skrattade. Han hade inte förstått att vi skämtat.  
” Jag föredrar nog Delian ”
” Okej det där ska jag komma ihåg Bieber när du någon gång kommer till mig och vill prata ”
” Haha ok men förresten vi behöver ju bestämma tid med Delian om när hon ska vissa upp sin ide ”
” Juste Delian vad gör du och ditt crew på onsdag nästa vecka ”
” Vi har träning klockan 20- 21 om ni vill komma och kolla.
” Det gör vi gärna ” sa Scooter och skrev in något på datan. Han höjde blicken igen och log.
” Jag måste verkligen skynda mig iväg till en grej nu så om ni vill ha skjuts så får ni skynda er ”
” Jag hade tänkt vissa Delian runt lite om hon vill så klart ” sa jag och Delian log stort mot mig.
” Okej men ha mobilen redo så att ni kan ring Kenny om det händer er något ”
Jag drog på mig min tjock tröja och sa hej då till mamma och Scooter innan jag började gå mot hissen med Delian bakom mig.
” Så vart ska vi nån stans ” frågade hon och jag log.
” Du får väll se ” sa jag fast jag själv inte visste vart vi skulle någon stans.

Delians perspektiv

Jag var nu på väg till dans studion för att möta vårt crew och berätta för dom att imorgon skulle Justin, Scooter och några till komma och kolla på när ni dansade till Drummer boy. Melli hade blivit som galen när jag berättat att han skulle komma och hon hade totalt flippat när jag berättade om allt som hänt sen hon åkte till sin mormor och morfar. Hon sa att nästa gång hon såg Fredrik skulle hon smälla till honom och jag hade skrattat. Melli kunde absolut inte slåss, jag har många gånger fått hjälpa henne då hon gått imot någon alldeles för stor kille eller tjej. Hon var liten och kaksig men väldigt god hjärtad.
När vi kom in så körde dom en av våra gamla numer. Jag och Melli hoppade smidigt in utan att säga något och det var inte förs en efter dom såg att vi kommit. Dom slängde sig på mig och jag log stort. Dom skulle alltid vara som min familj. Dom bakade ett steg och alla tjejer började fråga alla möjliga frågor. Jag bara stod där tyst för dom skulle ändå inte höra mig om jag sa något. Efter ett tag tystnade dom och jag bad dom sätta sig ner. Jag visste inte riktigt hur jag skulle börja berätta så jag stog ett tag och kollade ut i ingenting.
” Jag hör ju att ni tydligen vet att jag spenderat en vecka med Justin ” sa jag och alla tjejer skrek kort.
” Och jag har fått en förfrågan om att koreografera hans musik video till Drummer boy. Så Justin kommer att komma hitt med några från sitt crew och titta när vi dansar till hans Drummer boy och om dom gillar vad vi gör kommer jag att få koreografera hans video om två veckor.
” Och vad kommer vi att känna på det ” sa Hanna och jag kollade bort på henne.
” Jag har pratat med Justin och Scooter och lagt fram min ide om hur jag tänkt att det ska gå till. Och jag kommer vilja ha massa dansare som står på rader på någon gata någon stans. Och jag har om vi gör det här bra lyckats få med er i videon. Ni kanske inte syns jätte mycket men jag har fått med er i videon om ni vill och kan dansa ”
Jag såg att alla brast upp i ett leende. Till och med killarna log stort åt min nyhet.
” Så du menar att jag kommer att få dansa i en Justin Bieber video ” Sa Natalia och jag skrattade.
” Ja och dom kommer i morgon så jag hoppas att ingen av er sträcker en muskel eller något ”
” Du kanske vi inte ska köra så hårt i dag ” sa John och ställde sig upp. Han kom fram till mig och la en hand på min axel.
” Du sa att du ville prata med mig om en sak ”
” Ja och jag gör det gärna lite ifred ” sa jag och John nickade. Vi gick bort till det lila rummet som låg precis bredvid dans salen och stängde dörren efter oss. Allt skrik stängdes av som om vi tryckt på en knapp eller något. Jag vände mig mot John som kollade oroligt på mig.
” Jag kommer inte kunna fortsätta dansa i crewet ” sa jag och kände hur tårarna bildas bakom mina ögonlock. Det sved verkligen att jag behövde lämna dom men jag kunde inte låta en sån här kanske till att nå mina drömmar passera.
” Vadå du kommer inte kunna fortsätta dansa med oss. Om det har med Fredrik att göra så kan vi lösa det på något sätt ” sa han och jag skakade på huvudet.
” Det är inte Fredrik som är problemet ” sa jag och möte Johns blick som kollade frågande på mig.
” Så varför kan du inte dansa med oss längre ”
” För Justin ska hjälpa mig med min sång och efter som han åker på turné och sånt måste jag följa med för att han ska hunna hjälpa mig ”
” Så du väljer Justin förre alla dina vänner ”
” Det var du som sa att jag skulle satsa på mina drömmar och jag kommer inte vara 16 för alltid. Så jag kommer inte kunna försörja mig på dans i hela mitt liv ”
” Men kan du inte vänta tills vi gått ut gymnasiet i alla fall ”
” Det här är inget erbjudande som står kvar och man kan skuta upp hur som helst ”
” Jag förstår det men ”
” Ni kommer klara er jätte bra utan mig om inte bättre, ni behöver ju inte slåss för mig något mer ”
” Jag vet inte vad jag ska säga ” sa han och jag slängde mig med armarna runt hans nacke. Han la armarna runt mig och nu kände jag att tårarna rann längst mina kinder. Jag ville inte säga hej då till John han hade ju vart som en riktig bror till mig och alltid ståt upp för mig. Men det farvälet som skulle var värts var det jag var tvungen att göra med Melli. Jag hade redan berättat för Melli om allt det här och hon hade försökt att håla tillbaka tårarna men med ingen framgång. Jag släppte taget om John och torkade mig under ögonen. Jag kollade upp på John och såg att det även rann en tår från hans kind. Jag torkade bort den och log mot honom. Han log snabbt tillbaka innan han gick bort mot dom andra som glatt pratade om videon. Dom vände sig mot oss och jag log stort mot dom för jag ville inte berätta för dom än. Dom kollade ett tag på oss innan dom vände sig om och glatt började prata igen.
Melli kom fram till oss och la armarna runt mig. Hon måste ha sett att jag inte mådde helt bra som hon alltid gjorde. Melli kunde alltid se när jag ljög vilket var både en för och nackdel.
” Hallå jag kom på en sak ” sa Melli och släppte taget om mig.
” Du vet vår att göra lista ” sa han och jag nickade.
” Ja den kommer jag mycket väll ihåg ”
” Kommer du ihåg att vi skrev att vi skulle pierca oss tillsammans ” sa hon och log. Jag hade velat ta hål i naven jätte länge men efter som Melli är rädd för nålar har vi inte kunnat göra det än.
” Säger du vad jag tror du kommer säga ”” Japp du och jag ska gå ditt imorgon innan träningen och pierca oss ” sa hon och jag skrattade.
” Är du helt säker på det här ”
” Japp har aldrig vart så här säker i hela mitt liv ”
” Okej ” sa jag och kramade om henne hårt.
Hon såg lite rädd ut förstod att hon tänkte på nålar eller något i den stilen.

Vi stog nu utanför där vi skulle pierca oss och jag såg att Melli tvekade lite.
” Du behöver inte göra det här om du inte vill ”
” Nej jag ska göra det och jag ska göra det idag ” sa hon och gick med bestämda steg fram till kassan.
” Hej kan jag hjälpa er med något ” frågade killen som satt bakom disken.
” Ja vi skulle vilja ta hål i naveln om ni har tid ” sa Melli
” Vi har ingen kund just nu så om ni vill kan vi göra det nu på direkten ”
” Gärna ju snabbare desto bättre ” sa Melli och både jag och killen skrattade.
” Inget stort fan av nålar ” frågade han och hon nickade.
” Det är ingen fara det känns knappt något ”
” Det säger dom alltid, men det är då det egentligen känns ”
” Hej Melli jag kan göra det först om du vill ” sa jag och la min hand på hennes axel. Hon nickade bara svagt och jag följde efter killen n till ett rum med två stolar och lite olika verktyg.
” Viken färg vill du ha på den ” frågade han och tog fram en bricka med olika piercingar. Jag kollade p dom en stund innan jag bestämde mig för en ljus grön piercing. Han började fixa lite med något och jag kollade bort mot Melli som stog i dörr öppningen. Hon drog efter andan då han drog fram en stor låda och jag sträckte min hand mot henne. Hon kom fram till mig och klämde åt min hand hårt.

                                             

Vi stog nu framför spegeln och kollade beundrande på våra magar. Det var verkligen jätte snyggt med navel piercing. Jag log stort mot Melli som efter lite gnäll satte sig i stolen och gjorde det.
” Skönt att ha gjort det nu ” frågade jag och Melli nickade bara för hon kunde inte slita sin blick från sin mage. Jag ställde mig framför henne och hon kollade på mig.
” Vi kanske borde åka så vi inte kommer för sent ” sa jag och hon nickade bara till svar igen.
Vi satte på oss våra tjocktröjor och började gå bort mot dans salen för den låg inte så lång bort.
När vi kom fram gick jag och Melli snabbt bort till omklädnings rummet och byte om. Jag drog på mig ett par mjukis byxor, sport topp och en blå magtröja. Jag gick förbi en spegel och stannade kort till för att kolla mig i spegeln. Jag lyfte lite på tröjan så att man såg piercingen och log. Jag satte upp mitt hår och gick ut till dom andra. 
Vi stog och pratade ett tag tills Justin kom in genom dörren med resten av crewet efter sig.

Justins perspektiv

Jag gick in genom dörren med resten av mitt crew bakom mig. Vi kom in i salen och alla ansikten vändes mot mig. Jag gick fram till dom och jag hälsade lite snabbt på Delian och Melli innan reste sig upp och vi kunde sätta oss i soffan som stog i ena hörnet. Vi satte oss ner och dom ställde sig upp framför oss. Delian startade musiken och sprang och ställde sig längst fram. Dom började dansa och när dom dansat ett litet tag vände jag mig mot Scooter som satt med ett jätte stort leende på läpparna. Håla masken kanske var något Scooter behövde lära sig av Ried. För när han tyckte att något var bra log han och om han tyckte något var dåligt såg han bara väldigt uttråkad ut.
Dom avslutade dansen och vi alla klappade. Delian vände sig förväntansfullt mot Scooter som satt och skrev något på sin data.
” Så ” sa hon när Scooter suttit och knappat på sin data ett tag.
” Jo det verkar som om vi har mycket att göra om vi ska hinna med allt det här ” sa Scooter alla i Delians crew började skrika.
” Delian skulle vi kunna få prata med dig en lite stund ” sa Scooter och gick bort en lite bit. Jag ställde mig bredvid honom och Delian kom lite små skuttandes mot oss.
” Okej jag hoppas att du förstår vad du ger dig in på det är väldigt mycket jobb ”
” Ja jag förstår det men jag ser det bara som en liten grej som gör att jag kommer jobba hårdare ”
” Okej men här har du era scheman och papperna till hotellet och flyg resan som ni ska använda ”
” Okej tack så mycket ” sa Delian och gav Scooter en snabb kram innan han började gå bort mot bilen.
Jag vände mig mot Delian som stod och kollade ner i papperna hon just fått i handen.
” Så jag antar att vi syns om två veckor ” sa jag och hon kollade upp från sina papper.
” Jag antar det ”
” Jag måste verkligen vidare nu men vi kan väll höras över mobil, skype eller något ”
” Det kan vi göra ” sa hon och jag gav henne en kram innan jag gick bort till bilen.

                                                

Delian skulle få koreografera min video och jag skulle få se henne i typ två veckor utan stopp. Jag log åt tanken att få spendera två hela veckor med Delian. Det ända tråkiga med det var att det också var nästan två hela veckor tills vi träffas igen.   




Blev inte så mycket bilder idag men jag hittade inga bilder som passade in. Men nu är kapitel 20 uppe i alla fall.
Vad tycker ni och vad tror ni kommer hända under inspelningen.
Snälla Kommenter :D


Kommentarer
Postat av: Linn

Awesome!!!!! Mer. :)

2012-01-25 @ 12:03:24
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: emma

jätte bra, fortsätt skriva så

2012-01-25 @ 15:57:26
Postat av: Felicia

Linn tog min kommentar...

AWSOME!

2012-01-25 @ 16:41:46
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Zandra

Fett bra

Förtsätt att skriva så

Fett bra blogg =D <3

2012-01-27 @ 07:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback