Just twitter Kapitel 24

Previous

” Fick du kyssa Bieber tjugofyra gånger ” frågade hon och kollade stor ögt på mig.
” Nej sexton gånger men vi behövde tjugofem försök totalt på den scenen ” sa jag och suckade.
” Oh stakars lila Delian som fick kyssa världens hetaste levande person som finns ” sa hon sarkastiskt och jag skrattade åt henne. Jag gick in i badrummet och tvättade bort sminket. Jag satte upp mitt hår i en stor bulle och satte på mig ett par mjukis shorts och en stor pösig magtröja. Jag gick ut och la mig ner i  min säng. Mina tankar gick in på Justin och hans läppar hårt tryckta mot mina och jag somnade med ett leende på läpparna. 





Jag vaknade av att min mobil vibrerade och jag såg att det var ett sms från John.
< Vi kommer att åka till dans salen lite tidigare och dansa lite om du vill hänga på >
< Visst jag kommer strax ska bara fixa mig i ordning >
Jag satte mig upp och såg att Melli fortfarande låg och sov. Så jag tog tillfället i akt för min hämnd. Jag gick bort till städskrubben där jag hittade en hink. Jag fyllde den med vatten och gick bort till Melli igen. Jag hällde vattnet över henne och hon satte sig med ett ryck upp.
” Vad faan Delian ” sa hon och jag skrattade.
” Hämnden är ljuv ” sa jag och hon kollade surt på mig.
” Vad har jag gjort dig som gör att du måste hela vatten på mig klockan sex på morgonen ”
” Låt mig se.. Jo kommer du ihåg den där gången du lätt Justin väcka mig med dubbelt så mycket vatten den där morgonen ” sa jag och hon slängde sig bak i sängen.
” Förresten resten av crewet åker till dans salen och dansar lite vill du följa med så får du skynda dig ”
Sa jag och gick bort till min väska där alla mina kläder låg i. Jag drog upp ett par mjukis byxor, sporttopp och en magtröja som jag tog med mig in till badrummet. Jag satte på mig kläderna och satte upp håret i en hög hästsvans. När jag kom ut drog jag snabbt på mig en tjocktröja och packade i ordning min väska. Melli tog lite längre tid på sig men när hon var klar drog jag på mig en mina sneakers och drog väskan över axeln. När vi kom ner till entrén satt vårt crew i sofforna och pratade. Dom ställde sig upp när vi kom gående och jag hälsade glatt på alla innan vi började gå bort mot dans salen. Vi kom in i salen och jag slog in alarm koden. Vi gick in i den största salen som min grupp brukar vara ha. Jag drog av mig tröjan och satte igång musiken. John började dansa och inom kort stog vi i en ring och turades om att gå in i ringen. När vi dansat ett tag öppnades dörren och Justin och hans crew kom in.

Justins perspektiv

Jag vakande av att Kenny skakade om mig och jag öppnade ögonen.
” Dags att vakna Justin ” sa han och jag satte mig upp. Han kollade strängt på mig innan han mig som betydde somna inte om annars och gick ut. Jag slängde mig bak i sängen igen och suckade. Jag hade inte kunnat sova så bra i natt. Jag hade legat i nästan två timmar och tänkt på Delians läppar hårt tryckta mot mina, den där känslan jag fick av hennes bara berörelse och speciellt när jag kysste henne. Hade hon känt samma sak eller var det bara jag som kände det. Jag kunde verkligen inte få ut henne är mitt huvud. Seriöst Justin du kan ju inte gå runt så här resten av ditt liv, vara rädd att hon säger nej och inte har samma känslor för dig. Du måste få ett slut på det här.
” Justin bäst för dig att du inte ligger kvar i sängen ” ropade Kenny och jag reste mig med en suck. Jag gick bort till min garderob och drog på mig ett par mjukis byxor och en blå t-shirt. Jag gick ut till köket där mamma och Kenny satt och åt frukost. 
” God morgon gubben ” sa mamma och jag kramade om henne lite snabbt innan jag satte mig bredvid Kenny. Jag åt min frukost snabbt och gick tillbaka till mitt rum. Jag fixade mig snabbt i ordning och tog tag i min väska. Jag satte på mig mina sneakers och gick bort till Delians hotell rum. Jag knackade p åmen det var ingen som öppnade så jag gick bort till Scooters rum och knackade på. Han öppnade dörren efter ett litet tag och log mot mig.
” Vet du vart Delian är ”
” Ja jag stöte på henne lite tidigare och hon sa att hon och några till skulle åka till dans salen och göra något ” sa han och jag nickade. Jag tänkte efter ett tag innan jag vände mig mot Scooter igen.
” Tack ” sa jag och gick bort till rummet mina dansare bodde i. Jag knackade på och Nick öppnade.
” Vill ni ha eran revansch på Delian och dom ” frågade jag och Nick gick tillbaka till dom andra som satt och pratade. Jag följde efter honom och satte mig i ena fåtöljen.
” Om ni skyndar er kan vi få våran revansch idag ” sa jag och dom log stort mot mig innan dom smidigt hoppade upp ur soffan. Dom bytte snabbt om och vi började gå bort mot dans salen. Jag skickade iväg ett sms till mamma och Scooter att vi gick tidigare ditt. När vi kom fram stog det ett gäng paparazzi utanför som snabbt började ta bilder när vi kom närmre. Vi lyckades med lite krångel komma förbi dom och in i byggnaden. Vi hörde musik från det stora rummet och började gå ditt. När vi kom in såg vi att dom stog i en liten ring och att det var någon som stog i mitten och dansade. Jag tror att han som dansade i mitten hett William eller något sånt. Dom märkte inte att vi kom in så vi ställde oss längst väggen och kollade på när dom dansade. Jag såg att dom flesta hade tagit av sig sina tröjor och nu gjorde även Delian det. Min blick fastnade på hennes vältränade mage och fylliga bröst. Jag stog och kollade fascinerat på henne medans hon dansade. Hur kunde det finnas så mycket energi i en så lite kropp. Hon vände sig mot oss efter att hon dansat ett tag och log. Hon stängde av musiken med fjärkontrollen och kom gående mot oss. Min blick var fortfarande fäst på hennes överkropp och jag hörde att några började skratta. Jag drog bort blicken från Delian och kollade bort mot dom.
” Delian jag tror nog att du fått Bieber på fall för dig nu också ” sa killen som kommer ihåg hete John och Delian log roat mot mig. Jag möte Delians blick lite kort innan jag kollade ner på mina fötter för jag kände att mina kinder hettade till lite. Jag kollade upp igen när jag hörde Delians klingande skratt närmre än jag trott.
” Du vet att det är oartigt att stirra ” sa hon och la armarna runt min midja. Jag kollade in i hennes ögon kort innan jag la armarna runt henne och drog henne närmre.
” Jag antar att jag har vart känd för länge så att jag glömt bort sån artighet ” sa jag och hon skrattade.
” Kanske men vad gör ni här så tidigt ” frågad hon och jag bakade lite så att jag kunde kolla ner i hennes ögon. Jag drunknade i hennes ögon igen och kände att alla kollade på oss.
” Vi hörde att ni skulle vara här och vi vill ha våran revansch ” sa jag och hon log stort mot mig.
” Tror du att du klarar av att förlora igen ”
” Jag vet inte men jag har inte tänkt att jag ska förlora den här gången ” sa jag och hon skrattade.
” Okej men jag tycker det är lite orättvist  att vi har hålt igång ett tag och ni bara tagit det lugnt ”
” Det var ju det vi räknade med så att vi har lättare att vinna över er ”
Hon släppte taget om mig och började gå bort mot sitt crew då jag kom ihåg det Scooter bet mig att kolla. Han ville att jag skulle kolla fall hon hade tillräckligt bra kondition för att kunna dansa och sjunga i typ 75 minuter nonstop.
” Förresten jag har en till utmaning till dig ” sa jag och hon vände sig med en frågande blick mot mig.
” Vad då för utmaning ” sa hon och la armarna i kors över bröstet.
” Du vet ju att jag ska göra olika tester med dig ” sa jag och hon nickade.
” En av dom är att du ska sjunga medans du sjunger utan att din röst spricker ”
” Okej jag gör det på ett villkor ”
” Vad för villkor ”
” Att du också ska sjunga medans vi sjunger ”
” Okej men vad händer om man inte kan texten vad gör man då ”
” Det här är låtar som jag tror att du känner till och inte kommer att ha problem att hänga med i ”
” Okej kör i gång bara ” sa jag och hon satte igång musiken.
Det började spelas Omg med Usher och jag log stort. Trodde hon verkligen att hon kunde slå ut mig med Usher. Delian sträckte lite på sig innan hon började sjunga och dom började dansa. När vi dansat ett tag till låtar från Usher, Lmfao, Flo Rida hade spelas satte Delian igång en låt som jag kände till, till och med bättre än mina egna låtar. Baby boy med Beyoncé.
” Så få se hur bra du egentligen känner till din lära Beyoncé ” sa Melli och jag började sjunga med i låten. Vi hörde hur dörrarna öppnades och alla som skulle dansa i videon kom in i rummet. Jag var på väg att avbryta men såg att Delian fortsatte att sjunga och dansa så jag struntade i dom som kom in och vände mig mot mitt crew igen. Vi fortsatte att dansa och nu stog alla dansare runt oss och kollade på medan vi dansade. När vi även dansat till Hip hop star med Beyoncé bakade Delian lite och satte och viftade med ena handen mot några som stog till höger i ringen. Dom tvekade lite innan dom gick in i ringen och började dansa till Where have you been av Rihanna. Delian fortsatte att sjunga med och hon gjorde små rörelser med händerna som hon gör när hon kommer p ådans steg. Hon vände sig om och viskade något till dom som stog bakom henne och dom nickade kort innan dom gick in i ringen och dansade. Det var inte bara dansare från hennes crew som nu dansade med

                                               

lian och det var roligt att se när dom dansa. Tjejerna skakade en del med håret och det förvånade mig att Delian fortfarande kunde sjunga ganska bra. Låt tog slut och ingen låt spelades efter så jag antog att spellistan tagit slut. Delian ställde sig lite andfått upp och jag kollade roat på mig. Hon satte två fingrar i munnen och busvisslade högt så att alla tystnade och vände sig mot henne.
” Efter som vi alla är här kan vi ju lika gärna köra igenom hela koreografin när vi är alla och se hur det ser ut när det är klart. Så om ni kan ställa er som ni har blivit tillsagda att stå så snabbt som möjligt skulle det uppskattas ” sa hon och alla dansare började gå runt och ställa sig på sina platser. Jag ställde mig längst fram bredvid Delian och en tjej som jag inte kommer ihåg namnet på. Delian startade musiken och kastade bort fjärkontrollen en bit. Drummer boy började spelas. Och precis innan den delen vi skulle dansa till räknade Delian in oss och vi alla började röra oss i synkade rörelser. Jag kollade snabbt i spegeln och såg hur coolt det såg ut innan jag vände min blick ner mot mina fötter för att jag inte skulle snubbla när det snabba partiet började.

Vi körde i hel grupp hela dagen och Delian hade även spelat in när vi dansade så att hon skulle kunna kolla och se fall vi behövde ändra på något. Delian hade precis släppt iväg alla för att kunna studera videon eller som jag trodde få lite sömn för det såg inte ut som om hon fått så mycket mer sömn än jag. Vilket på något konstigt sätt gjorde mig glad.

Delians perspektiv

Jag hade skickat iväg alla lite tidigare för att få lite tid att kolla på bandet och kanske få lite sömn innan middagen. För att imorgon skulle det bli gå upp tidigt och lägga sig sent efter som att det skulle ta lite tid att spela in videon för det var mycket folk och många olika delar. Jag drog på mig min tjock tröja och började gå bort mot hotellet. När jag gått några steg ångrade jag nästan att jag tackat nej till Justin att han skulle skjutsa mig tillbaka. Men jag behövde lite tid att tänka igenom allt det här som händer just nu. Jag kopplade in mina hörlurar i min iphone och stoppade in plopparna i öronen. Jag satte igång Justins spel lista och sjöng med i låtarna lite. Jag kända att det var någon som knacka mig på axeln och jag kollade bak. Jag såg att det var Jasmine och jag drog ut plopparna ur mina öron. Jag orkade inte ta upp mobilen så jag stängde av musiken igenom att bara dra ut sladden. Jag vände mig mot Jasmine som kollade lite konstigt på mig och jag blev lite osäker på vad det var hon ville med mig.
” Jag måste verkligen prata med dig ” sa hon och jag kollade chokat på henne. Vad var det hon behövde prata med mig om och som var viktigt.
” Visst vad är det ” sa jag och la på ett litet leende.
” Skulle vi kunna ta det över en fika eller något ” sa hon och jag nickade kort .
Vi gick en liten bit bort till ett litet café som verkade trevligt. Vi gick in och gick fram till disken för att beställa. Jag beställde en varm choklad och en blåbärs muffins. 
Vi satte oss ner vid ett litet bord som stog vid fönstret. Servetrissen kom ut med vårt fika och jag tog en stor klunk av min choklad. Jag vände mig mot Jasmine som såg lite avvaktande ut.
” Jag vet inte hur jag ska säga det här och jag kan inte förstå att jag kommer säga det här ” sa hon och jag kollade forskande på henne. Nu var jag verkligen jätte nyfiken på vad hon ville prata med mig om. Hon skulle precis säga något då ett gäng tjejer knackade på fönstret och ropade glatt på oss. Jag såg att en av dom hade en Justin Bieber tröja och förstod att dom skulle fråga ut oss om Justin.
” Skulle vi kunna gå någon annan stans ” sa jag och nickade diskret mot tjejerna som stog och bankade på glaset. Hon nickade kort och vi ställde oss upp.
” Ni kan ta bak vägen om ni vill ” sa en av dom yngre servitriserna och jag log tacksamt mot henne. Vi små sprang lite ut ur det lila gulliga caféet och började gå utan att veta vart vi skulle gå med en muffins i ena handen och en kopp varm choklad i den andra. 

                                                 

Vi satte oss på en liten bänk och jag tog en stor tugga av min muffins innan jag möte Jasmines blick som brände mot min hud.
” Jag vet inte om du har sett det men……   




Tänkte skriva längre men behöver verkligen sova så det här fick bli kapitel 24.
Men vad tror ni kommer hända nu? vad kommer Jasmine säga till Delian?
Ska försöka få up kapitel 25 imorgon men vi får se fall fantasin flödar eller står stil.

Kommentera gärna


Kommentarer
Postat av: Ebba

Kom igen ett till nu är det ju spännande !! :-)

2012-01-31 @ 19:52:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback