Just twitter Kapitel 22

Previous

” Ni tänkte det först men då skulle vi behöva ställa in något annat vilket Justin absolut inte kommer att gå med på, så vi undrar fall du skulle kunna vara med i videon istället ”
” Eh visst vad är det jag ska göra ”
” Först ska du och Justin sitta och dricka lite varm oboy, sen kommer ni gå till en lite jul marknad och ha lite trevligt. Han kommer sedan att hämta dig med sin snygga bil och köra dig till någon liten fest där ni ska dansa lite lugnt. Juste ni ska sitta i en fotomaskin och ta bilder också och allra sist ska han luta sig fram och kyssa dig ” sa han och jag kollade chokat på honom.






Jag stog och kollade på Scooter en lång stund utan att säga något.
Jag har drömt flera gånger att kyssa Justin men jag har hoppats att min första kyss med honom skulle bli lite mer romantisk än i en video. Fast om vi säger så här så verkar ju Justin inte gilla mig, det här kanske ändå är min enda chans att få kyssa honom lite frivilligt.
” Delian är du okej ” frågade Scooter och jag drogs ur mina tankar. Jag kollade upp på honom och nickade och han började skriva ner något på sin data igen.
” När är det vi ska spela in det här egentligen ” frågade jag när Scooter skrivit klart.
” Om tre dagar på lunch så du får be någon annan att håla din grupp ”
” Okej vi syns imorgon ” sa jag och gav honom en kram innan jag gick bort till Justin som stog och väntade på mig. Jag måste se väldigt konstig ut för Justin såg både orolig ut och det såg ut som om han skulle brista ut i skratt när som helst.
Vi började gå under tystnad bort till hotellet tills Justin vände sig imot mig.
” Så vad sa Scooter till dig ”
” Han undrade fall jag kunde ersätta den andra tjejen till Mistletoe videon ” 
” Så vad sa du ” frågade han och det såg ut som om han hade svårt att håla ett leende tillbaka.
” Jag sa ja innan jag ens visste vad vi skulle göra så jag är med ”
Han log stort och jag kollade chokat på honom. Han log säkert bara för att som hittat en ersättare.
” Vill du ha skjuts till hotellet eller vill du ta något att äta ” frågade han och nu var det jag som log. Han kanske inte gillade mig på det sättet jag gillade honom men han gillade i alla fall mig som kompis.
” Visst men kan jag få duscha först det är rätt jobbigt att dansa ”
” Visst kom ” sa han och började gå bort mot sin bil.

Jag gick ur duschen och gick bort till min väska där jag hade alla kläder. Jag drog på mig ett par ljusa jeans som var trasiga i fram, ett svart linne och en vitt skjorta som jag knöt uppe lite.

                                                

Jag gick tillbaka till badrummet och drog på ett lätt lager maskara. Håret satt jag upp i en stor klämma där bak och drog fram lite av håret så det hängde på sidorna av mitt ansikte. Jag kollade mig glatt i spegeln och log. Min mobil vibrerade och jag såg att det var ett sms från Justin.
< Väntar här nere är du klar snart? :) >
< Okej jag kommer om strax ner ska bara sätta på mig skorna :) >
Jag stoppade ner mobilen i fickan igen och gick bort till hallen där jag snabbt drog på mig mina kängor och skinnjacka. Jag låste dörren efter mig och gick ner till botten våningen där Justin satt i ena soffan och spelade eller något på sin mobil. Justin satt med ryggen imot mig och såg därför inte att jag kom mot honom. Jag kunde inte motstå tillfället så jag hög honom lätt i sidan och Justin hoppade upp ur soffan med ett litet pip. Han vände sig mot mig och jag log triumferande mot honom. Jag visste att jag skulle få igen för det här nån gång men det var värt det.
” Du ska få ” sa han och stoppade ner mobilen i fickan.
” Oh i’m scared ”
” Okej så det är så vi ska göra. Jag kommer få min hämnd, det får jag alltid ”
” Vad ska du göra Bieber, plåga mig med din fina sång ” sa jag och kollade roat på honom.
” Jag skulle sova med ett öga öppet om jag var du ”
” Varför skulle jag sova med ett öga öppet för det är ju bara dumt ”
” För att jag har en nyckel som går till alla dörrar och jag kan komma in när du sover ” sa han och jag kollade chokat på honom. Jag hade glömt bort att han hade den nyckeln.
” Visst kom in i mitt rum du men förvänta dig inte att jag sover då. Jag har klarat mig tre dagar utan sömn förut och jag kan göra det igen om det behövs ”
” Vi får väll se ” sa han och log ett snett leende mot mig. Han hade säkert en plan men jag tänker inte låta honom pranka mig, aldrig i livet.
” Ska vi gå ” frågade han och började gå bort mot dörrarna.
” Bara om du lovar att vi har fred bara idag ” sa jag och han vände sig mot mig. Han kom närmre mig och ställde sig bara någon centimeter ifrån mig.
” Och varför skulle jag göra det ”
” För att vi båda kanske vill ha en middag utan att vi båda sitter på hel spänd och väntar på att den andra ska göra något ”
” Okej visst men så fort går ifrån varandra ikväll börjar vi igen ” sa han och sträckte fram handen. Jag skakade hans hand och han log. Han började gå bort från hotellet och jag följde efter honom.
” Så vart ska vi någonstans ” frågade jag när vi gått en bit.
” Jag ska vissa dig lite av mina favorit platser här i staden sen ska vi gå och äta dom bästa pizzorna i hela världen ” sa han och jag skrattade.
” Okej så vi ska köra runt i din bil hela kvällen ”
” Nej vi ska åka en turist buss som åker runt här i staden ”
” Men det kommer ju finnas fans på gatorna ” sa jag och han kollade på mig.
” Det är därför man har sitter längst fram där uppe och kollar ner när bussen stannar ”
” Okej du vet väll bäst men om vi fastnar mitt bland en grupp skrikande tjejer får du klara dig själv den här gången. För jag orkar inte rädda dig igen ”

Justins perspektiv 

                                        

Vi satt oss längst fram i bussen och bussen började köra iväg. Jag kollade på Delian som kollade fascinerat på allt vi åkte förbi. New York var verkligen något som alla borde ha möjlighet att få se. Det var så vackert på sitt eget sätt när det var mörkt och alla lampor och skyltar var tända.
” Vad skulle du säga om vi lyckades få dig upp på den där scenen ” sa jag och pekade bort mot Madison square garden som vi snart skulle åka förbi.
” Jag skulle säga att du är galen av att bara tro att jag kommer så långt och om jag skulle ha konsert där skulle det bara vara min familj och vänner som kom och kollade ”
” Varför tror du att ingen gillar dig för ”
” Okej om vi säger så här om jag skulle sälja ut alla biljetter skulle det va för att dom hoppas att du ska komma upp på scenen och sjunga. Aldrig för att bara komma och kolla på mig ”
” Du vet vad jag säger Never say Never ”
Vi satt och pratade om lite allt möjligt men vi slutade när vi hörde min låt Drummer boy börja spelas på radion. Jag kollade bakom mig för att kolla om det var någon där vilket det inte var så jag vände mig om mot Delian och log. Vi började sjunga med i låten och jag chokades övar att Delian kunde hela utan problem. Hon hängde även med i alla rapparna. Jag log för mig själv då det slog mig att hon måste ha lyssnat på mina låtar några gånger.
” Så du är också en galen Belieber som kan sjunga med i alla mina låtar ”
” Haha nej jag är bara väldigt lätt lärd och jag lär mig låtar väldigt fort ”
” Okej vi säger det ” sa jag och hon slog mig lätt på armen.
Vi klev av bussen och gick in i den lila gränden där pizzerian låg. Vi gick fram till servitrisen och hon visade oss till ett litet bord som låg lite längre bort från dom andra. Vi satt oss ner och servitrisen kom tillbaka med två menyer i handen och gav dom till oss. Hon stog kvar och kollade på oss och jag kunde se att Delian kände sig obekväm.
” Jag säger till när vi är klara att beställa ” sa jag och hon började baka lite sakta. Hon hade fortfarande blicken på oss och såg inte vart hon gick så hon bakade in i ett bord och ramlade ner på marken och drog med sig duken och allt som var på. 
Jag vände mig mot Delian som hade svårt att håla sig för skratt. Hon satte upp händerna för munnen och hon hade tårar i ögonen av hur mycket hon skrattade. Hon försökte att lugna sig och efter ett tag lyckades hon sluta skratta. Hon torkade sig under ögonen och vände sig mot menyn.
” Är det alltid så här ” frågade hon och höjde blicken så att hon möte min. Jag kollade in i hennes vackra ögon och om inte servitrisen hade kommit tillbaka hade jag nog lutat mig fram och kysst henne.

                                                    

Det ska alltid vara någon som ska avbryta. Jag vet att dom inte gör det med mening men det känns som det ibland. Det kanske bara inte var meningen att det skulle bli något.
” Jag måste be om ursäkt för det som hände tidigare men min dotter är ett jätte stort fan av dig Delian och skulle gärna vilja ta bild med dig om det är okej för dig så klart ” sa hon och Delian slog upp i ett stort leende. Hon skakade på huvudet och servitrisen försvann ut till köket. Hon kom tillbaka med sin dotter bakom sig som kollade med stora ögon på Delian.
” Skulle jag kunna få din autograf också ” frågade hon och räckte fram ett papper och en penna till Delian. Delian tog glatt imot det och skrev ner sin autograf. Hon hoppade in lite längre på soffan så att dottern skulle kunna sätta sig ner bredvid henne.
” Vad heter du ” frågade Delian och vände sig mot tjejen som satte sig bredvid henne.
” Stacie ” sa hon och drog upp sin kamera ur fodralet. Delian gav tillbaka lappen till Stacie. Dom tig några bilder med varandra innan Stacie reste sig upp och började gå bort mot köket utan att ens lägga någon som helst uppmärksamhet på mig.
” Förresten varför vill du ha min autograf ” frågade Delian och Stacie vände sig om med ett stort leende på läpparna.
” För att jag såg en video när du dansar imot Justin och du var riktigt bra. Jag har aldrig sett en tjej dansa så förut. Sen så är jag inte ett så stort fans av Justin så det var kul att se honom förlora så  totalt ” sa hon och log lite snett mot mig innan hon vände sig om och gick ut till köket.
Det där var nog första gången en tjej dissar mig sedan jag blev känd.

Delians perspektiv

Stacie hade totalt ignorerat Justin och han såg lite förvånad ut. Det var nog inte varje gång han blev ignorerad av en tjej.
” Det där händer väll inte varje dag Bieber ”
” Inte direkt ” sa Justin och drog handen igenom håret.
” Så hur känns det att vara på andra sidan ”
” Konstigt men på samma gång skönt ”
” Ja det kan vara skönt att vara osynlig lite då och då ”
” Ja. Men tänk om mina fans kunde vara en blandning mellan deras hysteriska jag och Stacie. Då skulle mitt liv vara nästan perfekt ” 
” Ja dina fans kan vara lite jobbig ibland ”
” Jag älskar dom men dom måste lära sig att vara lugna i min närvaro ”
” Det kommer dom nog aldrig att göra ” sa jag och Stacie kom ut med våra pizzor.
” Tack ” sa Justin och inte ens nu kollad hon på honom.
” Kan du sluta stirra på mig, jag kommer inte börja gilla dig mer för att du stirrar på mig ” sa hon surt innan hon vände sig om och gick med snabba steg bort till ett annat bord.
” Oj aggressiv ”sa jag och Justin skrattade. 
Vi åt upp vår mat och valde att vi skulle gå hem så att vi blev av med lite av pizzan vi just tryck i oss. Det tog ju ändå bara typ tretio minuter att gå till hotellet.

Vi kom fram till hotellet och Justin följde med mig bort till mitt rum. Jag kollade ner på min mobil och såg att klockan bara var kvart över nio.
” Vill du komma in eller har du annat för dig ” frågade jag och kollade ner i marken.
” Jag skulle gärna följa med dig in men jag måste prata med Scooter om vad som händer i veckan ”
” Vi syns imorgon då ” sa jag och Justin gav mig en snabb kram innan han gick bort till sitt rum. Jag gick in i mitt hotell rum och hittade Melli framför tv. Hon kollade på How I meet your mother och hon vände sig mot mig när jag kom närmre.
” Så vad har du vart hela kvällen ” frågade hon och jag slog mig ner bredvid henne i sängen.
” Jag var ute och pratade med Justin ” sa jag och la mig ner med huvudet i Mellis knä.
” Jag trodde du sa att Justin inte pratade med dig ”
” Det har han inte gjort på en vecka förs än idag ”
” Okej så varför bestämde han sig helt plötsligt för att börja prata med dig igen ”
” Ingen aning ” sa jag och slöt mina ögon. Jag kände att Melli kammade igenom mitt hår och  log för mig själv. Jag älskade när folk höll på med mitt hår.
Jag somnade fort och vaknade inte förs än jag kände något kalt mot min hud.


Kapitel 22 uppe nu. Vad tror ni det är hon vaknar av? och vad tror ni kommer hända nu?
Skriv vad ni tror är kul att veta vad ni tycker och tänker.

Snälla kommentera


Kommentarer
Postat av: Lea

Skit bra <33

Jag tror Justin gjorde någon hämnd nu med något kallt ;D

2012-01-29 @ 01:03:47
Postat av: Felicia

PRANK TIME!!

2012-01-29 @ 01:08:12
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Linn

Visst! PRANK TIME! :DDDDDD

2012-01-29 @ 11:21:13
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback