Just twitter Kapitel 36



Previous

" Okej vi syns sen " sa Justin och dom gick ut. Jag tog av mig mina skor och följde med Justin upp för trappan och in i hans rum. Han gick bort till sin garderob för att byta om och jag tog med mig lite kläder in i badrummet. När jag kom tillbaka igen stog Justin i bara ett par mjukisbyxor. Jag satte mig ner i hans säng och bet mig lite löst i läppen.
" Jag vet att du bara gör så för att retas " sa jag och han spelade dum. Han kollade bara på mig och jag fick en idé som passade in på att retas. Han hade ju sagt att han hade svårt att hålla sina händer bort från mig.





                                          

Jag drog min hand längst mitt ben och när jag kom upp till låret kände jag Justin blick bränna mot min hud. Jag kollade upp på honom och såg att han stog och bet sig i läppen.
" Okej det där är att retas " sa han och pekade på mig.
" Va jag förstår inte vad du menar " sa jag och fortsatte dra handen sakta uppåt. 

                                        

Han fortsatte att kolla på mig och efter ett tag kom han fram till mig och ställde sig precis framför mig.
" Nu får du skylla dig själv " sa Justin la sina händer på en varsin sida av mitt ansikte. Han tröck sina läppar hårt mot mina och jag besvarade snabbt kyssen. Min lilla plan hade haft bättre effekt än jag hoppats på. Jag la mina armar runt hans nacke och drog ner honom i sängen över mig. Jag trycktes försiktigt ner i sängen av Justins vikt. Våra kyssar fortsatte och blev allt mer intensivare. Justins hand letade sig in under min tröja och började smeka hela min mage. Efter som Justin inte hade någon tröja på sig var det lätt för mig att dra mina händer över hans bröst. Han rullade runt så att jag nu låg över honom och han började dra upp min tröja. Efter ett tag satte jag mig upp och drog av mig tröjan. Jag såg Justins blick som granskade min nästan nakna överkropp. Jag la mig ner över honom igen och vi började åter igen att kyssas het. Justin rullade runt igen så att han hamnade över mig igen och han började kyssa mig längst halsen. Ett njutningsfullt stön lämnade min mun och Justin skrattade kort innan han började kyssa uppåt mot mina läppar igen. När jag äntligen fick känna hans läppar mot mina igen slogs dörren upp och en man kom in i rummet
" Hej Justin vi är " började han men avbröt sig när hans blick fastnade på mig och Justin i sängen.
" Jag trodde inte nu skulle komna för en om någon timme " sa Justin och gled ner från mig. Jag drog tag i hans täcke och drog det över min kropp. Jag begravde ansiktet i hans halsgrop och Justin drog handen lugnande över min rygg.
" Jo men vi fick plats på ett tidigare plan så vi tog det så att vi skulle kunna spendera mer tid med dig och familjen "
" Okej vi kommer strax pappa " sa Justin och luften gick ur mig. Var det där hans pappa och hade vårt första möte vart när jag höll på med hans son. Jag tröck in mitt ansikte ännu mer i Justins hals och skrattade utan glädje. Vilket bra första intryck jag hade gjort på hans pappa.
" Ska vi klä på oss och gå ner " frågade Justin men jag skakade bara på huvudet.
" Kom igen det är inte så illa " sa han och nu satte jag mig upp och kollade på Justin.
" Okej vad skulle du göra om du träffade mina föräldrar så här första gången du såg dom? "
" Ja jag vet att det är pinsamt men du måste träffa min pappa och mina syskon nån gång och du gör det inte bättre genom att vänta "
Jag visste att Justin hade rätt vilket gjorde mig ännu ner frustrerad. Jag ställde mig upp och gick bort till min tröja som låg på golvet. Jag kollade bak på Justin som hade sin blick fäst på mig. Jag kände att mina kinder hettade till och drog snabbt på mig tröjan innan jag kollade ner i golvet. Jag kände ett par armar runt min midja och kollade snabbt på Justin innan jag kollade ner på golvet igen. Justin la en hand under min haka och lyfte upp mitt ansikte mot hans.
" Your perfect and don't forget that " sa han och jag blev helt varm inombords. Men det han just sa hjälpte inte rodnaden att lägga sig direkt.

Justins perspektiv

Hon gick bort till sin tröja som låg på golvet och jag kunde inte slita blicken ifrån henne. Hon vände sig om mot mig och en röd nyans spred sig på hennes kinder när hon såg att jag stirrade på henne. Hon drog snabbt på sig tröjan och kollade ner i golvet. Jag gick bort till henne och la mina armar runt hennes midja. Hon kollade upp på mig och möte kort min blick innan hon kollade ner i golvet igen. Jag la ena handen under hennes haka och lyfte upp hennes ansikte mot mitt.
" Your perfect and don't forget that " sa jag och hennes kinder blev ännu rödare.
" Hur lyckas du med det här, jag har aldrig rodnat så mycket som jag gör runt dig " sa hon och jag skrattade. Jag hörde att det var någon som kom upp för trappan så jag gav Delian en snabb puss på kinden innan jag snabbt drog på mig en tröja. Jazzy kom in springandes i rummet med pappa och Jaxon efter sig.

                                               

Jag lyfte upp Jazzy i min famn och allt hon sa var Bieber, Bieber, Bieber. Jag satte henne på min höft och gick bort till Delian som stog lutad mot ena väggen.
" Delian här är en person som jag vill att du ska träffa "
" Hej " sa hon och log stort mot Jazzy som gömde sig lite bakom min axel.
" Jazzy ska du inte hälsa " sa jag och Jazzy tittade försiktigt fram bakom min axel.
" Du behöver inte vara rädd hon kommer inte göra dig illa "
" Hej " sa Jazzy och gömde sig bakom min axel igen.
" Jag kan prata med henne lite senare " sa Delian och jag släppte ner Jazzy på golvet. Jag tog upp Jaxon och han var absolut inte lika blyg som Jazzy var. Han sträckte ut armarna mot Delian och hon kollade lite tvekande på mig innan hon tog Jaxon ifrån mig. Hon satte sig ner i min säng och satte Jaxon i hennes knä. Jaxon slog armarna runt Delians nacke och hon kollade upp på mig.
" Jag tror att han gillar dig " sa jag och hon bet sig i läppen. Hon kollade ner på Jaxon igen som fortfarande hade armarna runt hennes nacke. Jag kollade bort mot pappa som vinkade med handen att jag skulle komma med.
" Jazzy kan du stanna här ett tag med Delian medans jag prata med pappa? " sa jag och hon nickade bara till svar. Jag lyfte upp henne och satte henne bredvid Delian i sängen.
" Jag kommer strax " sa jag och gav Delian en snabb puss på kinden. Jazzy fnittrade till lite och jag log mot henne. Hon skrattade alltid det där gulliga skrattet när hon såg folk som kysste varandra och när den var på tv brukade hon alltid gömma sig bakom någon av oss eller en kudde. Jag gick ut till pappa som hade gått ner till vardagsrummet. Jag satte mig i fåtöljen mitt imot honom och det tog ett tag innan han sa något.
" Så du och Delian asså " sa han och jag log.
" Hon är faktiskt sötare än du beskrev för mig "
" Förlåt men det är lite svårt art beskriva någon som henne "
" Det är lugnt, men jag tänkte bara på en liten sak. Din mamma sa att ni två redan delar säng och som pappa har jag en plikt att prata med dig om det här " sa han och jag kollade bara på honom.
" Jag vet att när man är ungdom så vill man göra allt så fort och allt ska hända på en gång och jag talar av erfarenhet när jag säger att det är bra att skydda sig. För jag vet att det är svårt att håla händerna borta " sa han och jag kollade bara chockat på honom. Jag ställde mig upp för att gå men han drog ner mig i fåtöljen igen.
" Justin sitt jag behöver ha det här pratet med dig och det är nu "
" Nej det behöver du inte för vi har inte haft det än " sa jag och nu var det hans tur att kolla chockat på mig.
" Jag gillar henne till och med ännu bättre nu " sa han och jag skrattade. Jag reste mig upp och började gå bort
mot mitt rum.
" Justin förlåt att jag störde och lov mig att ni skyddar er när det händer för det är inte kul att behöva ge bort allt man har och jag tror verkligen inte att du är redo att lägga bort din karriär " sa han och jag stannade till. Jag skulle verkligen inte kunna lägga av med det jag håller på med och jag skulle aldrig kunna ge ett barn en bra uppväxt. För vilket liv skulle det vara för barnet att det första den ser när den kommer ut är blixtrar från paparazzi som står och väntar utanför. Jag skakade bara bort mina tankar och gick upp till mitt rum. När jag kom in låg Delian på mage med Jaxon framför sig och Jazzy på hennes rygg. Jazzy satt och höll på med Delians hår och Delian gjorde pruta ljud mot Jaxons mage vilket fick honom att skratta högt. Jag ställde mig lutande mot dörrkarmen och kollade roat på dom. Delian kollade upp efter ett tag och möte min blick snabbt innan hon vände sig mot Jaxon igen.
" Delian du får inte röra på huvudet " ropade Jazzy som tappat taget om hennes hår.
" Förlåt jag ska sitta stilla " sa hon och jag skrattade. Jag satte mig ner i sängen lutande mot väggen. Jazzy gjorde klart Delians frisyr och hoppade av henne rygg.
" Gillar du det? " frågade hon och ställde sig framför spegeln som stod vi min garderob.
" Jag vet inte jag har inte sett det än " sa Delian och gick bort till spegeln. Hon fick svårt att hålla sig för skratt då hon såg hennes spegel bild. Hennes hår såg ut som jag vet inte vad men vad kan man egentligen förvänta sig av Jazzy. Hon var ju fortfarande liten.
" Det är jätte fint " sa Delian och vände sig mot Jazzy.
" Justin Pattie, din mormor och morfar har kommit " ropade pappa och Jazzy slog upp i ett stort leende. Hon älskade Pattie och speciellt min mormor. Jazzy sprang med snabba steg ner för trappan och vi kunde höra henne ropa nedifrån. Jag ställde mig upp och lyfte upp Jaxon på min höft.
" Du vet att du inte kommer få ta ut den där frisyren på ett tag "
" Jag förstod nästan det, men det är bara en sak. Jag ser ut som ett fågelbo i håret " sa hon och jag skrattade.
" Hämnden är ljuv " sa jag och hon kollade surt på mig.
" Ditt var absolut inte lika farligt, du hade bara en fläta i håret "
" Du är jätte fin i håret " sa jag och började ge ner till undervåningen. Jag hörde hur Delian suckade och följde efter mig med tunga steg. När vi kom ner fick dom svårt att inte skratta åt Delians hår vilket fick henne att kolla ännu surare på mig. Jag lyfte över Jaxon till mamma som nästan slet honom ur min famn.
" Så vad ska ni göra nu då " frågade mamma och kollade på mig.
" Jag hade tänkt vissa Delian lite av mina favoriter ställen här i Stratford "
" Åh du borde ta ned henne till sjön. Vi åkte förbi där och det är väldigt säkert just nu "
" Det hade jag tänkt " sa jag och mamma log stort mot mig.

Delians perspektiv

Vi satt nu i bilen på väg till något ställe Justin ville vissa mig. Vi parkerade bilen på en parkering som det inte var så mycket folk på vilket jag var lättad över. Vi hoppade ur bilen och Just in flätade snabbt ihop våra fingrar när vi började gå bort längst en grus slinga. När vi gått i ungefär fem minuter kom vi fram till en lite sjö som nu var täkt med is och barn som åkte skridskor.
” Det är så vackert ” sa jag och stannade.

                                      

Jag kollade ut över isen och såg snön som föll glittrade i solen som löst starkt. Justin drog mig lite i armen och efter ett tag lätt jag honom styra mig bort mot en litet hus där man kunde köpa varm choklad. Justin betalade tjejen som stog i kassan och räckte ena muggen till mig. Efter som muggen var väldigt varm kunde jag värma mina nu stel frusna fingrar på den. Justin började gå bort på en liten stig som gick mellan skogen och den lilla damen.
Vi gick en bit bort och satte oss ner på en liten bänk som låg precis vid isen. Justin la armen runt mina axlar och jag lutade mig mot hans bröst. Vi drack upp våran chokladen under tystnad tills Justin bröt den.
" Vad tänker du på? " frågade han och jag vände min blick mot honom.
" Ingenting faktiskt sitter bara och njuter av stunden " sa jag och han log mot mig. Han böjde sig ner mot mig och hur mycket jag än ville kyssa honom kunde jag inte. Inte nu och absolut inte här där det fanns mycket folk runt om kring. Justin kollade på mig och puttade med läppen.
" Du vet att jag vill men eftersom du inte tar Scooters ord seriöst får jag göra det åt dig "
" Kom igen det är ingen som har sin mobil eller kamera uppe "
" Nej Justin jag kommer inte kyssa dig här så sluta göra det svårare än vad det redan är att säga nej "
" Så du menar att om jag höll på att frysas och det ända sättet för mig att bli varm var om du kysste mig " sa han och jag kollade oförstående på honom. Han ställde sig upp och gav mig hans mugg. Han började ta av sig sin jacka och tjock tröja och nu förstod jag vad han höll på med. Men jag han inte reagera föra än han hade dragit av sig sin t-shirt också.
" Justin sluta dumma dig och ta på dig dina kläder nu innan du blir sjuk och inte kan fira jul "
" Kyss mig så tar jag på mig kläderna igen " sa han och jag hörde hur några tjejer skrek och bus visslade bakom oss. Jag vände mig om för att mötas av ett antal stycken tjejer som stog ned deras kameror och tog bild på Justin som stod utan tröja och blicken fäst på mig.
" Justin snälla klä på dig dina kläder nu så att vi kan gå "
" Du vet vad mitt villkor är " sa han och jag skakade på huvudet. Jag tänkte inte lägga mig om det här och han skulle förmodligen ge upp snart för att han fryser för mycket. Tiden sprang iväg och jag såg nu att Justin stog och darrade.
" Snälla Justin kom nu bara och sluta dumma dig "
" Jag har ju sagt att jag kommer upp om du går med på mitt krav " sa han och jag kollade på hans bara kropp som var alldeles röd av kylan och han läppar som nu blivit mer blåa än röda.
" Okej jag ger mig, kom upp och sätt på dig dina förfalskade kläder nu " sa jag och han skrattade. Han kom fram till mig men jag bakade snabbt och pekade på hans kläder som låg på bänken. Eller det kläder som låg kvar då en av tjejerna tagit hans t-shirt och sprungit iväg.
" Hur kan jag veta att du håller ditt ord? "
" För jag vet att du inte bryr dig om det här med att håla en låg profil och jag vet att du har bilder på mig och dig som skulle kunna avslöja saker " sa jag och Justin log triumferande mot mig. Han drog snabbt på sig sin tjock tröja och jacka innan han vände sig mot mig igen. Justin la armarna runt min midja och jag suckade kort innan han lutade sig framåt. Han pressade sina läppar hårt min mina och jag rös till när jag kände hur kall han var. Jag hörde hur någon drog efter andan och avslutade kyssen. Jag kollade bak och såg att det var fyra tjejer som stog och kollade på oss. Jag vände mig mot Justin igen som hade ett stort belåtet leende på läpparna.
" Så du fick din kyss nu går vi " sa jag och drog mig ur hans grep. Jag började gå bort mot bilen och Justin slöt upp vid min sida. Jag fortsatte bara gå utan att säga ett ord till honom för jag var faktiskt sur på honom. Varför kunde han inte bara ta Scooters ord på alvar.
" Är du sur på mig? " frågade Justin och jag vände mig mot honom.
" Ja Justin jag är sur på dig , jag är sur för att du inte kan ta det här på alvar "
" Okej jag är ledsen, jag är ledsen att jag inte vill behöva gömma att jag är tillsammans med dig " sa han och slängde ut ned armarna.
" Men har du tänkt på att jag kanske inte klarar av pressen som alla dina tjejer har fått " sa jag och nu kollade Justin medlidande på mig.
" Jag är ledsen " sa han och jag och jag suckade. Jag flätade ihop mina fingrar med honom och började gå bort mot bilen.
" Tänk bara på det till nästa gång "
" Det ska jag " sa han och pussade mig snabbt på pannan innan vi gick bort till bilen.






Förlåt att det tog så lång tid att få upp det här kaitlet men jag hade råkat radera halva kapitlet när jag somnat i på kvällen så jag hann inte klart sen. Men det blev ett ganska långt kapitel vilket jag hoppas uppskatas.
Men vad tycker ni?

Kommentera


Kommentarer
Postat av: Felicia

OMG!

PINSAMT!

Hahahahahahahahahahhahaha <3

2012-02-21 @ 16:23:06
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jätte bra ;-)

2012-02-21 @ 16:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback