Just twitter Kapitel 35



Previous

" Det kommer kosta " sa jag och hon kollade oförstående på mig. Jag böjde mig ner mot henne och tröck mina läppar mot hennes. Hon besvarade kyssen och jag särade enkelt på hennes läppar med min tunga. Våra tungor började leka med varandra och jag drog mig inte undan förs än jag kände något extremt kalt innanför min tröja. Jag rullade av Delian för att sedan mötas av Chaz och Ryans leenden som nåde dom upp till ögonen.
" Blev det lite kalt Bieber " sa Chaz och dom båda skrattade kort innan dom gick och satte sig i bilen.
Jag kollade på Delian som ny hade ställt sig upp och börjat gå bort mot bilen. Jag ställde mig upp och gick efter henne bort till bilen. Vi hoppade in i bilen och jag började köra bort mot skid anläggningen.






Delians perspektiv

Vi stog nu och satte på oss snowboard sakerna och jag drog på mig skidglasögonen. Vi sparkade bort till sittliften och efter som det knappt var någon kö kunde vi snabbt komma på liften. Efter som ingen av oss åkt på ett tag skulle vi börja med en blå backe bara för att komma igång. Jag hoppade snabbt bort till kanten av backen och började spänna fast den andra foten. Jag kollade bort på killarna som fortfarande höll på med att spänna fast sina snowboards.
" Vi syns där nere " sa jag när jag inte längre orkade vänta på Ryan och Justin som fortfarande inte var klara. Chaz som redan var klar sa något snabbt till Justin innan han började åka efter mig. Även fast jag inte åkt på ett år var det som om jag aldrig slutat. Jag ramlade inte en ända gång och Chaz hade svårt att följa med. När jag kom ner till liften igen knäppte jag snabbt av mig snowboarden på ena foten. Chaz kom ner efter ett tag och kollade chockat på mig.
" Varför sa du inte att du kunde åka så bra " frågade han och jag log stort för mig själv.
" Jag brukar inte spendera så mycket tid på ren åkning jag brukar mest vara i hopp backarna och trixa " sa jag och han nickade. Vi såg efter ett tag att Justin och Ryan kom ner mot oss och ställde oss i kön. 

                                            

Eftersom dom inte var så snabba ut och in med foten hann det några stycken i mellan så jag fick åka upp med Chaz. Vilket jag inte hade något imot eftersom jag gillade honom.
" Vi åker upp och väntar på er där " ropade jag till Justin och han nickade bara till svar. Jag och Chaz pratade om lite allt möjligt på väggen upp till toppen. Vi åkte lite åt sidan för att knäppa på oss våra snowboard och vänta på Justin och Ryan som hamnat några vagnar bakåt. Jag såg Justin och Ryan kom upp mot kullen och jag såg efter ett tag att ingen av dom hade sin snowboard på fötterna. Jag kollade oförstående på dom och såg att Chaz också kollade oförstående på dom. Allas blickar vändes mot dom och dom gick med snabba steg fram till oss.
" Varför har ingen av er snowboard med sig? " frågade jag och Justin möte min blick.
" Vi tappade dom en bra bit ner när vi små bråkade lite " sa han och kollade ner på sina fötter. Jag visste att det inte gjorde saken bättre men jag kunde inte håla mig så jag bröt ut i skratt. Jag blev tvungen att sätta mig ner för att inte ramla framåt. Justins kinder hade tagit en lite röd nyans och jag försökte sluta skratta. Efter ett tag lyckades jag och drog tag i Justins hand för att kunna dra mig upp.
" Vi kanske borde börja gå neråt så vi hinner åka så mycket som möjligt " sa Justin och släppte mig hand.
" Hej varför hämtar inte jag och Chaz era snowboards. Vi kan ju åka och det går ju betydligt snabbare "
" Det behövs inte vi kan gå "
" Säg bara ungefär vart ni tappade dom så syns vi snart "
" Vi tappade dom ungefär halvvägs upp "
" Okej vi syns snart " sa jag och gav honom en snabb puss på kinden innan jag hoppade runt och började åka ner för backen. Chaz åkte efter mig och efter ett tag åkte vi in på offpist och följde efter liften som gick över oss. Efter som jag inte riktigt visste hur det såg ut under snön tog jag de lite lugnt och lätt Chaz åka först som kände till dom här backarna bättre än jag. Jag såg att han stannade än bit ner i backen och stannade
än bit ifrån honom.
" Vad är det " frågade jag när han inte sa något.
" Det är väldigt djup snö här så det kan var svårt att komma förbi med snowboard "
" Hur ser det ut efter skulle man kunna hoppa över det? "
" Ja det skulle man kunna men man måste hoppa ganska långt " sa han och jag hoppade upp en liten bit.
" Du får man väll ta fart " sa jag och tog fart för att hoppa.

Chaz perspektiv

 " Det är väldigt djup snö här så det kan var svårt att komma förbi med snowboard "
" Hur ser det ut efter skulle man kunna hoppa över det? "
" Ja det skulle man kunna men man måste hoppa ganska långt " sa jag och hon hoppade upp en bit i backen.
" Du får man väll ta fart " sa hon och kröp ihop för att få fart. När hon närmade sig ställde hon sig upp. Hon hoppade ut och gjorde någon slags volt innan hon landade på andra sidan.

              Tumblr_ly03dzamxa1rnaq0xo1_500_large

Jag knäppte snabbt loss mina fötter och tog snowboarden under armen och började springa genom snön för att kunna se fall hon var okej. Justin skulle döda mig om jag lät något hända Delian. Jag sprang bort till kanten och hittade Delians sittande en bit ner.

                                      

" Delian är du okej? " frågade jag när jag kom upp bredvid henne.
" Aa och jag hittade deras snowboard " sa hon och pekade bort mot två stycken som låg ner i den djupa snön.
" Hur ska vi ta med oss dom ner? "
" Vi tar en varsin under armen så klart när vi åker "
" Visst okej " sa jag och knäppte på mig min egen snowboard igen.
Vi åkte ner till liften och ställde oss i kö. Alla som vi åkte förbi kollade chockat på oss då vi hade en till snowboard under armen. Vi satte oss på liften och började åka upp till Justin och Ryan som väntade.
" Förresten vart har du lärt dig att hoppa så där? " frågade jag när vi åkt halvvägs.
" Det där är ingen ting du ska se när man hoppar på riktigt hopp och på airbag "
" Så vad är någonting då? "
" Om ni tar mig till snowpark kan jag vissa dig " sa hon och jag nickade. Vi kom upp till toppen igen och såg Justin och Ryan sitta en liten bit bort från liften. Jag och Delian sparkade bort mot och dom ställde sig upp när vi kom närmre. Justin sprang fram till Delian och kramade om henne hårt innan han lutade sig bak lite för att sedan kyssa henne. Jag kollade bara snabbt på dom innan jag skakade på huvudet och räckte snowboarden jag hade i famnen till Ryan. Han tog glatt imot den och spände fast sig.
" Okej Bieber du kan hålla på med henne sen men skulle vi kunna åka bort mot snowparken så jag kan se din lila tjej trixa i hoppen och på airbagen " sa jag och Delian skrattade. Justin släppte taget om Delian och knäppte på sin snowboard.

Delians perspektiv

Vi åkte bort till den andra sittliften så att vi sen skulle kunna åka bort till snowparken och airbagen. Killarna hade aldrig hoppade på airbagen vilket jag tyckte var konstigt eftersom dom hade en här. Dom var säkert för rädda för att testa den. Den här gången åkte jag upp med Justin och han jag kände hans blick bränna mot min hud. Jag kollade åt sidan och mötes av hans vackra ögon.
" Bara en fråga hur lyckades ni tappa snowboarden "
" Jag vet ärligt talat inte " sa han och jag skrattade.
" Men en sak vet jag säkert " sa han och log sitt sexiga leende.
" Och vad är det om jag får fråga "
" Att jag aldrig kommer släppa taget om dig " sa han och lutade sig framåt mot mig. Han la en hand på min kind innan han tröck sin läppar mot mina. Jag besvarade kyssen men blev tvungen att dra mig undan då vi nästan var uppe och behövde ta upp spärren. Vi åkte bort till Chaz och Ryan som väntade på oss en bit bort och satte fast våra fötter.
" Förresten håll kvar vid den tanken " sa jag och Justin kollade chockat på mig. Jag tröck mina läppar snabbt mot hans innan jag började åka ner för backen och bort mot hoppen. Jag såg ett hopp och kröp ihop för att få fart och precis innan trycka till och göra en 360. Jag landade stadigt och fortsatte till nästa hopp. När den bara var lite kvar av backen fick jag syn på airbagen och åkte ditt. Jag ställde mig längst bak och Justin, Chaz och Ryan slöt snabbt upp till mig.
" Hoppa ni först jag vill se era miner om jag klarar det här " sa jag och dom ställde sig före mig i kön. Justin hoppade först och hoppade sedan glatt på stället efter. Chaz och Ryan hoppade sen och nu var det min tid att hoppa. Jag började åka ner för backen och testade att göra två volter och en av dom med skruv och landade nästan perfekt på airbagen.

         

Jag spände loss mina fötter och gled ner från airbagen. Jag gick bort till killarna som kollade med stora ögon på mig. Jag skrattade högt åt deras ansiktsuttryck och dom skakade på huvudet.
" Justin vart hittar du en sån här tjej och tror du att du skulle kunna hitta en till till din polare ” sa Chaz
och vi alla skrattade.
”  Förresten varför skulle jag hålla kvar vid min tanke ” frågade Justin och kollade mig i ögonen.
” Jag skämtade bara, jag vet att du hatar när någon av dina kompisar är bättre än dig och då tänkte jag att det kanske var ännu värre om du är sämre än din flickvän ”
” Du vet att jag blev väldigt orolig när du sa det ” sa han och jag la armarna runt hans nacke.
” Jag tänker inte lämna dig om det är det du tror ”  sa jag skulle precis luta mig fram och kyssa Justin när Chaz avbröt oss. Han armbågar mig i magen och jag kollade frågande på han.
" Paparazzi är här " sa han och pekade bort mot en grupp som klev ur bilen med stora kameror. Jag släppte taget om Justin och drog på mig luvan. Jag suckade högt och killarna stämde in.
" Vi kanske inte borde stanna kvar Scooter sa ju att inte vore så bra om ni två syntes tillsammans i Canada "
" Kanske inte men ska ni tre hämta bilen och så får jag gå en bit bort på vägen så att ni kan hämta upp mig för jag håller med Chaz att vi borde lyssna på Scooter "
" Visst börja gå hemåt längs vägen så hämtar jag upp dig " sa Justin och jag började gå bort mot vägen. Jag kollade bakom axeln för att se Justin försöka komma förbi paparazzina och bort till sin bil. Jag fortsatte gå längst vägen och hann komma en bit innan en bil tutade på mig och jag vände mig om. Men det var inte Justins bil som körande mot mig.
" Hej snygging behöver du skjuts någonstans " ropade ena killen och jag skakade bara på huvudet och fortsatte gå. Bilen körde upp längs med mig och jag stannade.
" Vad vill ni? " frågade jag lite surare än planerat. Men jag orkade verkligen inte med något mer just nu. Paparazzina hade sabbat allt för mig idag. Allt jag hade velat var en helt vanlig dag med Justin i skidbacken, men inte ens det kunde ut få förs än någon skulle sabba det.
" Ta det lugnt tjejen vi undrar bara fall du skulle vilja ha skjuts, du verkar lite vilsen " sa han med ett äckligt smile på läpparna.
" Jag klarar mig bra tack " sa jag och drog på ett falskt leende.
" Är du säker vi kan skjutsa dig vart du vill " sa han och jag kollade hysterisk runt mig. Kunde inte Justin bara komma någon gång och få bort mig från dom här äcklen. Jag hörde en bil stannade bakom mig och skulle precis vända mig om för att se vem det var när jag kände någon trycka sina läppar hårt mot mina. Jag mötes av Justins ögon som kollade lite roat på mig. Han avslutade kyssen och gav mig en snabb puss på kinden innan han vände sig mot killarna i bilen.
" Sorry hon är upptagen " sa han och flätade ihop sina fingrar med mina. Han började dra bort mig mot sin bil och jag kollade bak på killarna som satt med stora ögon och kollade på oss. Jag vände mig mot Justin igen som hade ett stort leende på läpparna.
" Varför är du så glad helt plötsligt? "
" För att jag såg hur avundsjuka dom var och hur mycket dom ville ha dig. Så först var jag sur och tänkte skrika åt dom men när jag såg deras ansikten blev jag istället road "
" Jag såg det men varför var det roande att se deras ansikten "
" Inte bara deras ansikte utom det att du är min och jag vet att det är killar som vill ha dig men
att du är bara min "
" Jag är jätte glad att du gjorde det men tänk om det hade åkt förbi paparazzi när du kysste mig "
" Då hade dom kommit på oss " sa han och vi hoppade in i bilen.
" Justin du måste börja ta Scooters ord seriöst med att hålla en låg profil "
" Jag vet men du gör det svårt för mig att hålla mina händer borta "
Jag kollade bara chockat på Justin över det han just sa och jag märkte inte ens att vi börjat köra förs än vi parkerade bilen på uppfarten till Justins mormor och morfar. Vi hade till och med lämnat av Chaz och Ryan utan att jag märkt. Jag hoppade ur bilen och följde med Justin bort till garaget för att lämna sakerna. Vi gick in i huset och hittade Pattie, Dianne och Bruce inne i hallen.
" Åh är ni redan hemma vi trodde ni skulle bli borta hela dagen " sa Bruce och tog på sig sina ytterkläder.
" Vi hade tänkt det men paparazzi kom så ni kunde inte stanna. Ska ni på promenad? " frågade jag och drog av mig min jacka.
" Nej vi ska åka och stor handla inför julen så vi kommer vara borta ett tag men Justin din pappa kommer med Jazzy och Jaxon om någon timme bara. Men du behövde inte hämta dom "
" Okej vi syns sen " sa Justin och dom gick ut. Jag tog av mig mina skor och följde med Justin upp för trappan och in i hans rum. Han gick bort till sin garderob för att byta om och jag tog med mig lite kläder in i badrummet. När jag kom tillbaka igen stog Justin i bara ett par mjukisbyxor. Jag satte mig ner i hans säng och bet mig lite löst i läppen.
" Jag vet att du bara gör så för att retas " sa jag och han spelade dum. Han kollade bara på mig och jag fick en idé som passade in på att retas. Han hade ju sagt att han hade svårt att hålla sina händer bort från mig.






Kom tyvärr inte upp något igår du jag var hos en kompis men ska försöka få upp ett till idag, men vi får se om jag hinner och fall fantasin flödar. Jag har redan skrivit en sida så det kommer förmodligen idag.
Men vad tycker ni om kapitlet?

Kommentera!!


Kommentarer
Postat av: ebba

JÄÄÄÄÄÄÄÄTTE bra ett till :)

2012-02-19 @ 15:33:30
Postat av: lolo

grryym jag hitta hit igår och jag älskar den den är inte fort framåt och det finns rolig humor i din

2012-02-19 @ 15:38:05
Postat av: Felicia

hahahahhahahahahaha!

Dem tappa snowboardarna!!

2012-02-19 @ 16:42:29
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Linn

Åh! Nu vill jag åka skidor igen! :/

Hahh! Klantskallar dem e, hur lyckas man tappa snowboarden!?

Skriv mer!! Du kan inte sluta så!!

2012-02-19 @ 21:20:38
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback