Just twitter Kapitel 33


Previous

” Så när åker vi ” frågade jag och kollade på Pattie när mina kinder gått tillbaka till normalt.
” Vi åker om tre dagar för Justin ska ge bort lite saker till vissa organisationer som både har hjälpt oss och många andra familjer som har haft det svårt ” sa Pattie och log stort mot sin son. Hon måste nog vara den stoltaste mamman på jorden. Med en son som både har en sån talang och ett hjärta av guld. Många säger att Justin inte bryr sig om andra men han donerade 3 miljoner dollar till Haiti och 7 miljoner dollar till Japan och nu ska han ge bort ännu mer. Så jag skulle nog säga att han bryr sig ganska mycket om andra som har det svårt.






Jag stog nu och packade mina kläder som jag skulle ha med mig till Canada. Vi skulle åka imorgon på morgonen och jag kan fortfarande inte fatta att jag sa ja till det här. Hans släkt skulle säkert inte ens gilla mig. Jag var ju inte direkt den tjejen som föräldrarna så gärna ville att deras son skulle bli tillsammans med. Jag var ju inte skötsam, duktig i skolan, stannade utanför bråk och jag svärdet minst femton gånger per dagen.
Jag packade ner dom sista kläderna i väskan och gick ner till köket. Jag kollade in i skåpen för att se vad vi hade hemma och såg att dom var helt tomma. Jag hade inte handlat något på sistone efter som jag vart ute eller hemma hos Justin den senaste tiden. Jag kollade in i frysen och såg att det enda jag hade hemma var ett big pack glass packet. Jag tog fram den och en stor sked och satte mig i soffan. Efter som inte gick något bra på tv drog jag igång abduction. När filmen var slut hade jag ätit upp hela glassen och jag var helt mätt. Jag kollade på klockan och såg att Justin inte skulle komma hem förrän om en timme från sin konsert. Han hade frågat fall jag ville följa med men jag hade sagt nej för jag råkade inte med allt skrik. Det skulle tydligen bli ännu mer folk än på dom jag redan vart på. Jag kollade igenom mina filmer igen och den här gången drog jag igång streetdance 3D. När halva filmen gått hörde jag hur det var någon som knackade på dörren.
" Kom in det är öppet " skrek jag och hörde hur det öppnades.
" Du kanske borde ha låst dörr med tanke på vad som hänt " sa Justin och satte sig ner i soffan bredvid mig.
" Jag kan klara mig själv "
" Jag vet jag är bara rädd om dig " sa han och gav mig en snabb puss på kinden.
" Jag behöver prata med dig om en liten sak "
" Visst vad är det " frågade han och jag satte mig på bordet istället så att jag satt mitt imot honom.
" Jag är inte så säker på att jag vill följa med till din mormor och morfar och träffa din släkt längre "
" Du måste följa med jag behöver ju dig och min släkt ser verkligen fram imot att få träffa dig "
" Jag vet men, jag är inte riktigt den tjejen som är en mormors dröm tjej för deras barnbarn direkt "
" Dom kommer att gilla dig jag lovar " sa han men jag skakade bara på huvudet. Han la sina händer på mina lår och lyfte upp mig i sitt knä.
" Visst du kanske inte är den tjejen men du behöver inte oroa dig dom kommer gilla dig "
" Okej Justin jag passar inte in i din stor hjärtade familj, jag är ingen genomfört med er "
" Delian du är perfekt för mig " sa han och jag la min ena hand runt hans nacke och den andra på hans kind.

                          

" Du är en konstig man Bieber "
" Om det betyder att jag får vara din så är jag med glädje det " sa han och jag log. Jag hoppade närmre honom så att jag nu satt med benen runt hans midja. Han la händerna på min rygg istället och tröck mig närmre. Han tröck sina läppar mot mina. Jag besvarade kyssen och började leka med hans hår. Jag kände hans tunga mot mina läppar och särade på dom. Jag välkomnade hans tunga och tröck mig om det var möjligt närmre honom. Han drog upp min tröja lite och började smeka mig över magen. Min hud knottrade sig under hans fingrar och jag hörde hur han skratta lågt. Jag lutad mig lite bak för att hämta andan lite och kollade in i Justins så fina ögon. Vad hade jag gjort för att få något så underbart som Justin.
" Så följer du med mig för att träffa min släkt? "
" Jag följer med " sa jag och han log stort mot mig.
" Je t'aime " sa han och jag kollade frågande på honom.
" Det betyder jag älskar dig på franska " sa han och nu var det jag som slog upp i ett stort leende.
" Jag älskar dig " sa jag och han en gjorde snabb rörelse som gjorde att Justin låg ner i soffan med mig över sig.
" Jag hoppas att du inte har något imot att jag sover här "
" Nej jag hade hoppats att du ville sova här "
" Bra " sa han kort innan han la handen runt min nacke och drog ner mitt ansikte mot hans. Våra läppar mötes igen men den här gången i en hårdare och och mer passionerat kyss en innan.  Jag hade aldrig velat ha någon så mycket som jag ville ha Justin just nu. Justins händer gled ner från min nacke och placerade dom nu på min rumpa. Jag drog mig undan och började kyssa Justin på halsen istället. Jag hörde hur ett litet stön kom från Justin och vandrade upp igen. Mina läppar möte Justins igen och jag lät nu mina händerna trava över hans bröst korg och ner till hans mage. Jag började precis dra upp hans tröja när min mobil började vibrera. Jag drog mig undan från Justin och drog upp min mobil. Jag hade förväntat mig att der var Melli eller någon men jag såg till min förvåning att det var Pattie som ringde
" Hej det är Delian " sa jag och kollade ner på Justin som bett sig lite sexigt i läppen.
" Hej förlåt om jag stör något men skulle jag kunna få prata med Justin "
" Aa vänta här kommer han " sa jag och gav honom mobilen.
" Hej mamma, aa. Ja mamma vi ska inte gå och lägga oss så sent för att vi ska upp tidigt imorgon " sa han och jag skrattade. Jag gled ner från Justin så att jag nu bara halvt låg på honom.
" Ok vi syns imorgon " sa han och la på.
" Vi måste sova nu för vi ska upp tidigt imorgon " sa Justin lite smått surt och jag skrattade.
" Då antar jag att jag borde stänga av filmen så att vi inte fastnar där "
" Det kanske är bäst " sa han jag hoppade up ur soffan. Jag plockade snabbt undan från glassen och stängde av tv innan jag hoppade ner i soffan bredvid Justin igen. Jag la mig ner huvudet på Justins bröt och somnade snabbt in till ljudet av hans hjärta.

Vi hade äntligen lyckats tränga oss igenom den trånga och allt för fyllda flygplatsen. Det hade vart så mycket folk att vi hade blivit tvungna att gå bak vägen för att kunna få tag på våra väskor. Vi satt nu i bilen på väg till en liten restaurang som tydligen inte var så mycket folk på. Vi skulle äta en enkel lunch innan vi åkte hem till Justins morföräldrar. Vi parkerade bilen utanför och vi såg att det bara var typ fem personer inne på restaurangen och gick snabbt in. Vi satte oss ner vid ett bord vid fönstret en liten bit bort från dom andra. Menyerna låg redan på bordet så vi kunde snabbt börja kolla igenom den. Efter ett tag bestämde jag mig för en pastasallad med kyckling och räkor. Pattie kallade till sig servitrisen som till vår lycka inte verkade så värst intresserad av Justin som satt och höll på med sin mobil.
" Så ni är redo att beställa " sa hon och log ett sånt där falskt leende som dom var tvungna att göra.
" Aa jag skulle vilja ha eran ungs potatis med eran special röra till " sa Pattie och servitrisen vände sig mot mig och Justin.
" Jag tar pastasalladen med kyckling och räkor " sa jag och sparkade Justin löst på benet
eftersom han inte sa något.
" Eh jag tar en stek " sa han och servitrisen skrev snabbt ner något innan hon smällde ihop hennes häfte och gick ut till köket.
" Hej Delian vill du följa med mig till hockey rinken sen och träffa Chaz och Ryan " frågade Justin sen när han slutat knappa på sin mobil.
" Gärna jag har inte träffat dom sen vi spelade in videon "
" Okej bra " sa han kort innan han vände sig mot mobilen igen.
Vi åt upp våran mat under tystnad och satt nu och väntade på att Pattie skulle få sitt kaffe. Justin hade vart på konstigt humör och hade bara suttit med sin mobil typ hela tiden. Han hade bara sagt något när vi frågade honom något och då var der vara så kort svar som möjligt. Så jag och Pattie hade gett upp efter ett tag och bara låtit Justin vara. Servitrisen kom ut med Patties kaffe och vi betalade snabbt innan vi gick bort till bilen. Justin satte sig vid ratten och jag satte mig i sättet bredvid. Pattie hoppade in i bak med sin kaffe och Justin började köra iväg. Jag la min hand på hans lår och han kollade snabbt på mig innan han kollade tillbaka på vägen. Han flätade ihop våra händer på hans lår och jag lätt dom ligga. Jag satt och kollade på Justin hela väggen tills vi stannade utanför ett guligt hus där det stog ett äldre par utanför.

                                           

Jag förstod att det var Justins morföräldrar och vi parkerade på uppfarten.
” Vi tar väskorna sen ” sa Pattie glatt innan hon snabbt hoppade ur bilen och sprang upp till sina föräldrar. Hon kramade om dom båda och jag vände mig mot Justin igen som nu satt med ett stort leende på läpparna. Han måste tycka det var jätte skönt att träffa sin mormor och morfar igen och kanske få lite lugn och ro ett tag. Justin hoppade ur bilen och sprang runt till min sida av bilen. Han öppnade bilen och sträckte mig sin hand. Jag skrattade lite åt han och tog tag i hans han. Jag hoppade ur bilen och vi gick hand i hand bort mot dom. Jag vände blicken mot Justin vilket jag inte borde ha gjort för nu såg jag inte den stora is fläcken som var mitt i gången och föll hårt till marken. Justin började skratta högt och jag kunde inte håla mig. Jag började också skratta och kom med lite hjälp från Justin upp. Det var inte sant, det första som hände när jag träffar Justins mormor och morfar första gången är att jag ramlar på deras uppgång. Jag kommer bli ihåg känd som den där tjejen som ramlade. Vi kom fram till dom och jag såg att dom alla tre kollade roat på mig. Justin kramade om dom snabbt innan dom alla vände sig mot mig.
” Mormor och morfar det här är Delian, Delian det här är Bruce och Dianne ” 
” Hej vi har hört jätte mycket om dig ” sa Dianne och jag log stort. Hon var inte en särskilt stor person och det var inte Bruce heller.
” Hej jag har hört mycket om er också ” sa jag och skakade dom bådas hand.
” Bara bra hoppas jag ” skämtade Bruce och jag skrattade.
" Ja då han pratar så glatt om er så "
" Haha det hoppas jag, men varför står vi här ute och fryser när det är varm och skönt där inne " sa Dianne och började sakta gå in. Vi andra följde efter in i hallen och tog av oss ytterkläderna.
" Pattie kan du hjälpa mig med att fixa lite fika och göra varm choklad " sa Dianne och Pattie nickade med ett stort leende. Jag och Justin gick ut till vardagsrummet och satte oss i den lila soffan med två platser. Justin la armen runt mina axlar och jag satte mig lite lutande mot honom. Jag vred lite på mig så att jag kunde kolla upp på honom.
" Hur är det med dig du har inte vart dig själv den senaste tiden " sa jag och han möte min blick.
" Jag mår bra varför undrar du "
" För att du inte riktigt vart dig själv sen igår kväll och du har bara suttit klistrad vi mobilen hela dagen "
" Jag mår bra jag har bara vart lite trött idag. Jag behöver nog bara sova lite ikväll så blir det bättre "
" Okej är du säker " frågade jag och han skrattad.
" Ja och du måste sluta oroa sig för mig, jag klarar mig " sa han och pussade mig snabbt på kinden för hans mormor, morfar och Pattie kom in i vardagsrummet.
" Hej på er jag hoppas att ni vill ha en bulle och lite varm choklad " sa Pattie och ställde ner en bricka på bordet.
" Det ser jätte gott ut Dianne " sa jag och hon log stort mot mig.
" Tack jag hoppas att det ska smaka " sa hon och dom satte sig.

Vi åt upp våran fika och jag stog nu i köket och hjälpte Pattie och Dianne med disken.
" Förresten hur vill du sova vi har en bäddsoffa som du kan bädda upp om du vill " sa Dianne och stoppade ner de sista i disken.
" Eh om vi bäddar upp soffan kommer den nog ändå stå tom för hon kommer förmodligen smita upp till Justin ikväll " sa Pattie och jag kände hur mina kinder hetare till. Jag kollade ner i marken och pillade med fingrarna på bords kanten.
" Åh ni har kommit ditt redan " sa Dianne lite chockat och rodnaden blev ännu värre. Jag fortsatte bara kolla ner i marken tills jag kände ett par armar runt min midja.
Jag kollade upp på Justin som kollade frågande på mig.
" Vad har ni gjort med henne, hon ser ut som en tomat i ansiktet " sa han och dom skrattade.
" Vi pratade bara om vart hon skulle sova "
" Hon ska sova med mig såklart " sa Justin och jag log smått mot honom innan jag kollade ner i golvet igen.
" Ja vi kom fram till det för hon skulle nog ändå smita upp till dig även om vi bäddar upp bäddsoffan " sa Pattie och Justin log mot henne.
" Men kommer ni ens få plats i din lila säng som du har här "
" Vi får nog plats, Delian är nog inte så stor. Men nu tänkte vi åka så vi hinner se lite av Chaz och deras träning innan den är slut " sa Justin och sa hej då till dom innan han gick bort mot hallen. Jag sa ett litet snabbt hej då innan jag gick ut till Justin som stog och knöt på sig sina skor. Jag drog på mig mina skor utan att knyta dom och drog snabbt på mig min jacka. Jag öppnade snabbt dörren och gick bort till Justins bil. Jag hörde honom skratta bakom mig och vände mig om.
" Det där var inte kul okej. Det där var jätte pinsamt " sa jag och han kom fram till mig.
" Det var ganska roligt för mig " sa han och la sina händer på mina kinder. Jag gav honom en sur blick innan han lutade sig framåt och kysste mig snabbt innan han satte sig i bilen. Jag hoppade in bredvid honom och såg att Dianne och Pattie stog och kollade på oss genom fönstret.
" Det där gör ju det mycket bättre " sa jag och pekade upp mot huset. Justin kollade snabbt upp mot dom innan han skrattade och körde iväg till hockey rinken. Vi kom fram till ishallen och vi parkerad utanför. Vi sprang bort till dörren efter som det blåste och snöade så mycket. När vi kom in skakade vi av oss snön och Justin la armen runt mina axlar. Vi gick bort och satte oss på läktaren och kollade ner på när dom jade träning. 

                                  

Justin pekade ut vem som var vem men jag kände bara igen tre av dom. Dom avslutade sin träning och gick bort till omklädningsrummet. Vi satt kvar och väntade på att dom skulle bli klara. Efter tjugo minuter kom dom ut springandes och fram till oss. Både Chaz och Ryan hoppade på Justin så att han nu låg ner mellan två bänkar med dom över sig.
" Hej mannen vi har saknat dig " skrek dom och satte sig skrattandes upp.
" Jag har saknat er också " Sa Justin och fixade till sina kläder lite.
" Hej förresten " sa Chaz och gav mig en kran. Jag gav Ryan en snabb kram innan dom tre glatt började prata om något. Jag lyssnade inte så noga men jag drogs till backa när dom frågade mig något jag inte hörde.
" Vad sa ni " frågade jag och dom skrattade.
" Vill du följa med och åka snowboard imorgon efter att Justin gjort sin grej.
" Visst jag älskar snowboard "
" Bra då blir det jämnt antal också så någon slipper åka själv "
" Förresten vilka backar åker ni och snälla sig att det finns en snowpark " frågade jag och dom kollade chockat på mig.
" Vi åker dom svåra backarna. Trixar du? " frågade Ryan och jag nickade.





Så kapitel 33 uppe äntligen.Blev ett ganska långt kapitel och jag hoppas det uppskatas. Ska börja med nästa kapitel idag så jag hoppas att det kommer upp i morgon men vi får se.
Men vad tycker ni om det här kapitlet. Snälla kommentera, jätte svårt att veta vad ni tycker om
ni inte säger något.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Jätte bra :-) kan inte fredrik komma in i bilden igen ? Snälla !!

2012-02-15 @ 22:30:54
Postat av: Felicia

Faaail, hon ramla!!

Feeett kul! Snowboard huh, något roligt måste hända!! :))

<3

2012-02-15 @ 22:33:30
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Linn

BRRRRRAAAAAAA!!!! :DDDDD

2012-02-15 @ 22:35:44
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback