Just twitter Kapitel 32

Previous

" Hej jag skulle vilja boka upp hela dom två raderna längst bak om det går " sa jag och hon nickade kort innan hon började knappa in något på datorn.
" Varför ska vi ha två hela rader för oss själv, tror du att jag blivit tjock eller "
" Nej för att om vi bokar upp dom så kan ingen annan göra det så vi kan gömma oss bättre " sa jag och tog imot biljetterna som kassörskan sträckte fram mot mig. Jag drog med mig Delian in i biosalongen som för tillfället var tom. Vi satte oss längst bak i ena hörnet och såg hur fler och fler kom in i salongen. Allt jag kunde tänka på för tillfället var, hoppas att ingen ser att det är jag.





Det hade gått halva filmen utan att någon lagt märke till oss. Men nu var det en tjej som kollade upp på oss och vände sig snabb mot sina kompisar. Dom viskade och fnittrade till varandra och kollade bak på oss med jämna mellanrum. Jag suckade högt och Delian kollade frågande på mig.
" Det verkar som om vi får en jobbig vägg ut " sa jag och pekade ner på tjej gruppen som kollade upp på oss.
" Oh yeah jag längtar " sa hon ironisk och jag skrattade. Jag flätade ihop mina fingrar med Delians under
armstödet så att det inre skulle synas. Hon försökte dra bort sin handen men jag hade ett fast grepp om hennes hand så efter ett tag gav hon upp och jag log triumferande.

                            

Filmen tog och vi väntade med att ställa oss upp förs än alla i biosalongen utom tjejerna som känt igen oss hade gått ut. Vi började gå bort mot utgången och dom ställde sig i gången så att vi inte kunde gå förbi.
" Snälla kan vi få din autograf och ta bild med dig " sa dom och jag log. Dom räckte kameran till Delian som glatt tog imot den och tjejerna ställde sig runt omkring mig. Delian tog tre bilder innan hon gav tillbaka kameran och jag skrev en varsin autograf till dom innan dom glatt sprang ut ur biosalongen. Jag vände mig mot Delian som redan börjat få ner för trapporna och sprang ikapp henne. Vi började sakta gå tillbaka till hennes hus då hon rös till utav det kalla vädret.
" Fryser du " frågade jag och Delian nickade till svar. Jag drog av mig min jacka och la den över hennes axlar.
" Jag kan inte ta den då fryser ju du " sa hon och räckte mig jackan som jag inte tog imot.
" Du kan vara så himla envis ibland " sa hon och drog på sig min jacka. Jag såg hur det började blixtra bakom en buske och tog tag i Delians arm. Jag började springa bort till hennes hus med fast grepp om hennes arm. Jag hörde hur frågorna haglade över oss men ignorerade dom bara. Vi lyckade efter ett tag skaka av oss dom och vi lutade oss andfådda mot närmaste husvägg.
" Alltid lika charmerande paparazzi " sa Delian ironiskt och jag skrattade högt.
" Ja det är ju det som dom är kända för och det är därför som vi ska smita hem till dig nu innan dom kommer tillbaka och kan bomba oss med ännu mer frågor "
Vi tog båda ett djupt andetag innan vi började gå lite snabbare än nödvändigt tillbaka till hennes hus. När vi kom in ropade Delian hej för att se om Melli var hemma vilket hon inte var. Hon vände sig om med ett leende mot mig innan hon tog av sig sina skor och gav tillbaka jackan till mig. Hon gick in i vardagsrummet och hoppade smidigt ner i soffan över ryggstödet.
" Så där kan man ju också göra " sa jag och slog mig ner bredvid Delian som vände sin blick mot mig.
" Jag orkade inte gå runt soffan "
" Så du väljer att göra något komplicerat hopp över ryggstödet istället " sa jag och hon log stort mot mig. Hon lutade sig framåt och tog tag i fjärrkontrollen. Hon zappade igenom kanalerna och stannade på en kanal som visade 27 dresses. Hon la tillbaka kontrollen på bordet och la sig med huvudet i mitt knä. Jag började leka lite med hennes choklad brunnar hår. När det bara var typ tio minuter kvar av filmen hörde jag lätta små snarkningar från Delian som nu log och sov. Jag lyckades stänga av tv utan att väcka henne och fick med lite svårigheter lägga mig ner. Jag la min arm under hennes huvud som en kudde och den andra runt hennes midja. Jag drog henne närmre mig och drog in hennes goda doft innan jag somnade in bredvid Delian.

Jag vaknade upp av att ytterdörren hårt slängdes igen och hörde hur någon stog och muttrade ute i hallen. Jag lyfte lite på huvudet och såg att det var en lång vältränad kille med brunt hår som var täckt av en mössa.

                                         

Han slutade med ditt muttrande när han blick föll ner på min och Delian nära ihop tryckta kroppar.
" Om du skadar henne så kommer jag att döda dig " sa han strängt innan han med tunga lite vinglande steg gick upp för trappan. Delian vände lite på sig i min famn och jag kollade ner på henne. Jag mötes av hennes vackra blågröna ögon som kollade upp på mig.
" Bara en fråga har Melli möjligtvis en blond lång pojkvännen " frågade jag och hon skrattade. Jag kollade bara chockat på henne efter som jag inte förstod det roliga.
" Nej det är inte Mellis pojkvän utom hennes storebror som bor här med oss "
" Hur kommer det sig att jag aldrig har träffat honom på alla gånger jag varit här "
" För att han sällan är hemma och när han väll är det ligger han bara och sover. Han reser sig bara upp om det är absolut nödvändigt som att äta eller gå på toaletten. Varför undrar du? "
" För att han typ hotade mig att om jag skadar dig kommer han att döda dig "
" Bry dig inte om det där. Om han brydde sig så mycket skulle Fedrik vara död för länge sen "
" Nu känner jag ju mig mycket tryggare " sa jag och hon skrattade. Delians mobil vibrerade och hon tog snabbt upp den. Utan att säga något lutade hon sig framåt och slog på tv. Hon bläddrade upp till MTV som nu visade kändis nytt och det förvånade inte mig att det var en bild på mig och Delian när hon hade på sig min jacka.
" Vår stora unga popstjärna har synts mycket tillsammans med en av hans dansare i Drummer boy och som hans tjej i Mistletoe den senaste tiden. Som senast igår då vi lyckades ta bild av dom när dom gick hem till henne efter en romantisk kväll med bio. Det har även vart ögonvittnen som säger att Justin har spenderat dom senaste två kvällarna hemma hos henne. Har Justin äntligen hittat en tjej som kan göra honom lycklig efter incidenten med Selena. Det är bara vänta och se men just nu döljer dom just nu vad dom känner för varandra. Jag hoppas i alla fall att det nya kändis paret Destin kommer att håla, men vem vet, hon kanske inte pallar trycket som alla Justins förra tjejer har fått av hans galna Beliebers. Det har även vart många gånger som vi sett henne med en blåtira eller två, kan det vara så att Beliebers redan har vart på henne eller är hon bara en tjej som hamnar i mycket trubbel. Och om så är fallet vilken inverkan kommer hon ha på vår lila oskyldiga Justin. Det var allt för idag men håll er upp kopplade för att få reda på mer om det bedårande paret Destin " sa dom samtidigt som det rullade massa bilder på oss från olika tillfällen. Jag suckade högt och tog fjärrkontrollen från Delian och stängde av tv. Nu skulle paparazzina och fansen bli ännu värre. Jag kollade på Delian som kollade ner på mobilen. När hon kollat ett tag slängde ifrån sig mobilen på fåtöljen.
" Vad är det " frågade jag efter ett tag då hon inte sagt något.
" Dom hoppas att jag ska klara trycket så därför pratar dom om mig så att alla Beliebers kan veta att vi är mycket tillsammans "
" Vad har dom skrivit nu då "
" Att om jag inte lämnar ditt liv kommer dom att döda mig långsamt och plågsamt och sen så är en av topp trenderna på twitter dö Delian "
" Jag kommer inte låta dom skada dig " sa jag och drog in henne i min famn.
" Vi kanske borde ta hand om Scooter först " sa hon och jag skrattade.
" Kanske det "

Delians perspektiv två veckor senare

Jag och Justin hade spenderat nästan varje dag med varandra dom senaste två veckorna. Scooter hade väll inte vart så jätte glad över tv inslaget som hade vistats på MTV men efter ett tag hade han lugnat ner sig.
Vi satt nu hemma hos Justin och åt frukost och Justin, Pattie, Kenny och Scooter hade något samtal som jag inte la så mycket vikt att följa med i. Jag satt i mina egna tankar och tänkte på lita allt möjligt då Pattie sa mitt namn
och jag kollade lite oförstående runt i rummet.
" Vad ska du på julen då Delian " frågade hon igen och log mot mig.
" Eh jag kommer nog sitta hemma i soffan med glass, godis och en bunt bra filmer "
" Ska du vara ensam på julen, men din familj då? "
" Jag kommer inte så bra överens med min familj direkt "
" Men din kompis Melli då? "
" Hon ska fira jul med sin släkt. Hon åkte redan för tre dagar sen "
" Så du kommer bra sitta ensam hemma? "
" Jag har faktiskt inga problem ned att vara ensam hemma. Det kan faktiskt var skönt att vara hemma själv ibland "
" Men ingen ska behöva vara ensam på jul. Så varför följer inte du med oss till Canada och firar jul med oss "
” Tror du inte att det blir ännu mer skriverier om paret Destin då ” frågade Scooter och kollade på Pattie.
” Kom igen Scooter tänker du låta henne fira jul för sig själv bara för att du inte ska behöva dölja att dom är ett par nu ”
” Det är jätte snällt av er att fråga men jag vill inte tränga mig på ”
” Du tränger dig inte på, det blir ju bara en person till hemma i Stratford. Plus att Justins mormor och morfar har nu länge velat träffa dig ”
” Och du slipper vi ju alla köpa presenter till honom för då har han ju allt han vill ha på julen ” sa Kenny och jag kollade lite frågande på honom.
” All i want for christmas is you ” sjöng Justin lite kort och då klickade det.

                  

” Det visst jag väll jag ville bara höra dig sjunga det ” ljög jag och Justin gav mig hämnd full blick.
”  Så vill du följa med till Canada med mig ” frågade Justin och jag kollade in i hans hasselnöts brunna ögon. Vilket var ett stort misstag av mig för jag visste att jag inte skulle kunna säga nej när jag kollade in i hans ögon.
” Jag antar att jag kommer få se Canada i jul då. Men om jag skämmer ut mig framför dina morföräldrar ” var allt jag han säga innan Justin avbröt mig.
” Min pappa, mina syskon, mina kusiner och annan nära släkt ” sa han och jag bara stirrade på honom. Han log ett litet snett leende mot mig innan han tog en stor sked av sin yoghurt.
” Om du tror att jag tänker följa med nu är du ju galen ”
” Nej du ska inte backa undan nu du sa att du skulle följa med mig till min mormor och morfar på julen så nu ska du göra det också ”
” Ja träffa din mormor och morfar inte stora feta släkten ”
” Snälla följ med mig till Canada ” sa Justin och putade lite med under läppen.
” Okej men om jag gör bort mig på något sätt kommer jag åka hem på direkten ” sa jag och nu log Justin stort mot mig igen.
” Tack ” sa han och gav mig en snabb puss på kinden. Jag kände hur kinderna hettade till lite där Justin just haft sina läppar och kollade ner i marken.
” Så när åker vi ” frågade jag och kollade på Pattie när mina kinder gått tillbaka till normalt.
” Vi åker om tre dagar för Justin ska ge bort lite saker till vissa organisationer som både har hjälpt oss och många andra familjer som har haft det svårt ” sa Pattie och log stort mot sin son. Hon måste nog vara den stoltaste mamman på jorden. Med en son som både har en sån talang och ett hjärta av guld. Många säger att Justin inte bryr sig om andra men han donerade 3 miljoner dollar till Haiti och 7 miljoner dollar till Japan och nu ska han ge bort ännu mer. Så jag skulle nog säga att han bryr sig ganska mycket om andra som har det svårt.




Förlåt att det tagit så lång tid att få upp det här kapitlet men jag har vart sjuk och försökt att skriva men mina händer har skakat så mycket att jag bara tryckt på fel knappar. Men bättre sent en aldrig.
Men vad tror ni kommer hända när hon åker till Canada och träffar hans släkt?

Kommentera

Kommentarer
Postat av: Ebba

Awesome har längtat :-) jag vill att fredrik kommer igen och dom börjar slåss igen framför hela hans crew :-)

2012-02-11 @ 16:45:34
Postat av: Felicia

azuuum!

2012-02-11 @ 16:55:26
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback