Just twitter kapitel 38


Previous

Jag kollade ner på hennes kropp och såg att hon fortfarande var iklädd sin klänning som inte verkade vara så värst bekväm att sova i. Jag drog ner dragkedjan på klänningen och drog sedan lite försiktigt av henne klänningen för att inre väcka henne. När jag äntligen fått av hennes klänning kom jag på mig själv med att stirra på hennes nästan nakna kropp. Jag la mig ner bredvid henne och la täcket över oss innan jag la armen runt hennes midja och tröck henne närmre mig. Jag la ner huvudet på kudden och somnade in till ljudet av Delians rytmiska andetag.





Jag vaknade upp av att någon drog sin hand upp och ner över min rygg. Jag öppnade ögonen och mötes av Justins perfekta leende och vackra ögon.
" Hej på dig " sa han och jag log stort. Jag måste nog vara den lyckligaste tjejen på jorden just nu som får vakna upp bredvid den vackraste personen på jorden. Jag la min arm runt hans nacke och tröck mina läppar hårt mot hans. Jag drog mig närmre honom men drog mig snabbt undan då jag kände naken hud mot min. Jag hade väll somnat nere i vardagsrummet, hur tusan kom jag ur min klänning.
" Vad är det? " frågade Justin och kollade oförstående på mig.
" Vart är min klänning? " frågade jag och nu log Justin mot mig.
" Den ligger där borta på din resväska "
" Och hur kom jag ur min klänning? " frågade jag och nu log Justin ännu större men han sa inte något. Utan en lätt röd nyans spreds på hans kinder.
" Jag tyckte du passade bättre utan den " sa han efter tag och jag skrattade.
" Men du tycker inte att det är lite orättvist att jag bara får ha underkläder på mig och du får ha på dig mjukisbyxor " sa jag och hans blick föll ner på min kropp. Han bet sig lätt i läppen och jag hoppade närmre honom igen så att han istället möte min blick.
" Vi har ju lika många klädesplagg " sa han och jag skrattade kort. Han lutade sig framåt och kysste mig passionerat på läpparna men jag drog mig undan när det knackade på dörren kort innan både Chaz och Ryan kom in springandes i rummet. Jag var seg på att reagera så deras blickar han granska mig rätt ordentligt innan jag drog täcket runt min kropp.



" Okej nu förstår jag varför du inte kan hålla dina händer borta " sa Ryan och jag kände hur rodnande steg på mina kinder. Jag kollade på Justin som kollade roat på mig innan han kastade en kudde mot Chaz och Ryans håll. Han missade dom båda och dom började skratta lite.
" Förlåt vi är inte vana med att Justin har tjejer hemma " sa Chaz och kollade lite ursäktande på mig.
" Det är lugnt men vänta tills ni får ett svar nästa gång bara " sa jag och drog täcket tätare runt mig.
" Kan ni vänta där nere så kommer vi strax " sa Justin och Chaz och Ryan gav oss en konstig blick innan dom gick ner till vardagsrummet.
" That was awkward " sa jag och Justin pussade mig snabbt på kinden innan han gick bort till sin garderob.


3 dagar senare

Jag slängde in min sista väska i bilen och vände mig mot Justin som stog och kollade ner i marken. Jag gick fram till honom och la armarna runt hans midja.
" Justin vi kommer träffas snart igen, jag lovar att tiden kommer gå snabbare än du tror " sa jag lite lugnande fast jag själv inte riktigt trodde på det. Dom här tre veckorna jag inte skulle träffa Justin på skulle vara rena rama helvetet. Justin höjde blicken och möte min.
" Måste du verkligen åka du kan ju fira nyår här också "
" Ja Justin vi har ju pratat om det här och vi syns ju i Spanien till din premiär på turnén "
" Jag vet men kan du inte åka samma dag som mig ditt "
" Justin du vet att Scooter inte tillåter det "
" Till mig sa han att så länge vi är redo kan vi vissa det "
" Ja jag vet och jag har ju sagt att jag inte riktigt är redo för det " sa jag och Justin skulle precis säga något men blev avbruten
" Delian säg hejdå till Justin nu vi måste åka om du ska hinna med flygplanet " ropade Pattie från bilen.
" Jag kommer vänta ett tag " sa jag och vände mig mig mot Justin igen. " Vi syns snart igen okej " sa jag och Justin nickade kort innan han tröck sina läppar hårt mot mina. Det var inte som någon annan av våra andra kyssar utom det kändes som om vi båda sökte tröst i den. Jag kände att mina kinder blev blöta och märkte inte förs än nu att tårarna rann. Jag avslutade kyssen och kollade in i Justins ögon som nu var vattenfyllda. Han torkade bort mina tårar med tummen.
" Hejdå Justin jag älskar dig "
" Jag älskar dig också " sa han och jag kysste honom snabbt innan jag hoppade in i bilen.
Jag vinkade till Justin som stog och kollade när vi åkte iväg. När vi svängde runt hörnet och jag inte kunde se Justin längre vända jag mig framåt.
" Ni kommer träffas snart igen " sa Pattie och jag vände mig mot henne.
" Jag vet men det är tre veckor som kommer gå fram i snigelfart " sa jag och Pattie skrattade.
" Det kommer kännas så ibland men ni kommer snart att krama om varandra igen " sa Pattie och jag himlade med ögonen. Jag saknade ju redan Justin varma och mysiga famn, hur ska jag då klara mig i tre veckor utan honom. Vi åkte resten av vägen till flygplatsen under tystnad och Pattie stannade bilen utanför flygplatsen
" Hejdå Pattie, tack för skjutsen "
" Det är lugnt och vi syns snart " sa hon och jag tog ett stadigare tag om min väska.


  


Jag hade precis sagt hejdå till Delian som jag inte skulle se på tre veckor. Bilen körde runt hörnet och jag kunde nu inte se henne längre. Jag stog kvar en lång stund och bara kollade på det stället hon just försvunnit från. Jag gillade inte att hon åkte hem då hon sagt att hon skulle ut och dansa lite med hennes gamla crew på kvarteret. Jag fick bara en konstig känsla av det, jag menar tänk om Fredrik skulle vara där. Det gick ju inte så bra sist då vi stötte på honom utanför Delian. Jag rös till av tanken då bilder av när hon blev misshandlad kom in i mina tankar. Jag skakade bara på huvudet, du får inte tänka så Justin. Hon kommer att klara sig bra, hoppas jag. Jag gick tillbaka till huset som nu var tom då mormor och morfar var ute på promenad. Jag gick upp till mitt rum som nu såg så tomt ut när Delians kläder inte låg här och där. Jag slängde mig på sängen och drog upp kedjan ur tröjan så att jag kunde se brickan jag fått av henne. Texten som stog på gav mig en idé då jag kunde ta med mig min jul klapp vart jag än vill medans Delian inte kunde det. Jag sprang snabbt ner till bottenvåningen där min gitarr stog och slog mig ner i vardagsrummet.
Jag började spela in min låt till henne med mobilen och lätt alla känslor komma fram. Den här låten är nog den låten som jag verkligen har skrivit direkt från hjärtat. Vart ända ord jag säger i låten är sann och jag hoppas att Delian förstår det. När jag var klar med låten hade jag tårar i ögonen igen som den gången jag sjöng för henne. Jag tröck på stop och lyssnade snabbt igenom det innan jag gick in på min och Delians konversation. Låten skickade jag iväg till henne även fast jag visste att hon inte skulle kunna lyssna på den än då hon just nu satt på flygplanet hem.

 
 


Jag stoppade in min väska under sättet så att jag kunde ta upp mina saker senare under flygresan. Jag satte mig ner i mitt sätte och lutade huvudet mot fönstret. Det kom inte någon och satte sig bredvid mig i början så jag hoppades att jag skulle kunna få vara lite ifred. Men det fick jag ju självklart inte då en tjej i min ålder satte sig ner i sättet bredvid mig. Jag suckade högt och hon kollade på mig. Först kollade hon lite konstigt på mig men efter ett tag sprack hennes ansikte upp i ett stort leende
" Omb du är Delian som typ dejtar Justin " sa hon och nu suckade jag ännu högre. Men hon verkade inte bry sig om det då hon fort slog sig ner bredvid mig och kollade med stora ögon på mig.
" Snälla berätta allt om honom, hur är han, hur är hans familj berätta allt " sa hon och jag kom på mig själv med att stirra på henne. Trodde hon seriöst att jag skulle berätta om Justin för henne. Säkerhetsbältes lampan lös och jag knäppt snabbt fast mig i hopp om att det skulle på skynda lyftningen. Vilket jag visste att det inte skulle, men det var lite önsketänkande.
Planet lyfte efter ett tag och hon bredvid mig bara fortsatte att prata om Justin och trodde att jag faktiskt lyssnade. Jag tog upp mina hörlurar och kopplade snabbt in dom i min mobil. Jag startade musik listan med gamla låtar som jag fortfarande älskade och efter ett tag fattade tjejen att hon inte skulle få ut några svar ur mig så hon gav upp. Men då och då försökte hon få mig att prata vilket inte gick så bra då jag just nu inte ville annat än landa så att jag kan träffa Melli. Hon skulle som tur var komma och hämta mig på flygplatsen så att jag slapp åka kommunalt hem.

Jag kom äntligen ut från flygplatsen efter en lång och jäkligt jobbig flygtur. Jag hade trott att hon gett upp men nej, varför skulle hon inte plåga mig med att fråga mig med jämna mellan rum så att jag inte kunde sova. Jag suckade högt då jag inte kunde se Melli någonstans på parkeringen. Jag drog upp mobilen och satte den på vanligt läge för att se om hon försökt ringa eller skickat något sms om att hon blir sen. Men det ända sms:et jag fått var av Justin och jag öppnade det snabbt.
< På tal om orättvist här är din låt om du vill lyssna :D<3 >
hade han skrivit och så var den en röst inspelning med skickat.
Jag skulle precis trycka igång det då någon nöp mig i sidan och jag hoppade till. Mobilen flög ur min hand men föll till min lättnad inte ner i marken då jag hade mina hörlurar inkopplade. Jag fiskade upp mobilen och vände mig mot personen som huggit mig i sidan. När jag vände mig om mötes jag av Mellis bussiga leende och jag släppte snabbt ner mina väskor och omfamnade henne i en lång kram. Jag hade saknat henne mer än vad jag trott och det kändes så skönt att få krama om henne igen. Det hade ju faktiskt nästan gått två veckor
sen vi träffats senast.
" Hej älsklingen hur är det med dig? " frågade Melli och jag tog ett steg tillbaka så att jag
kunde se henne i ögonen.
" Hej babe, jo det är bra men jag saknar Justin redan "
" Du måste berätta allt som hände, som till exempel varför det finns bilder på Justin vid en
sjö med bar överkropp "
" Jo det, eh han blev sur på mig för att jag inte ville kyssa honom när det fanns andra personer runt så han demonstrerade genom att ta av sig tröjorna. Och jag kunde ju inte låta honom frysa så han vann "
" Det är något seriöst fel på den där killen " sa hon och jag skrattade.
" Den slutsatsen drog jag för länge sen " sa jag och vi började sakta gå bort mot Mellis bil som tydligen stog längst bort på parkeringen.
" Men vad mer spännande har hänt hos dig, hemma hos mig var det ända roliga på hela veckan att min brorsa ramlade och spillde varm o'boy över hela sig " sa hon och jag skrattade, det hade jag velat se.
" Om vi säger så här så har min vecka båda haft sina bra och dåliga stunder "
" Bästa och sämsta " sa Melli utmanande och kollade med stora ögon på mig.
" Det bästa var nog att spendera så mycket tid med Justin och när han sjöng sin låt till mig "
" Har han skrivit en låt till dig? " frågade hon och jag kom på att han skickat den.
" Japp och jag har den på mobilen om du vill höra på vägen hem? "
" Ja men nu får du berätta vad som var dåligt med resan "
" Asså der var inget dåligt på det sättet men det kanske inte var jätte kul att både hans bästa kompisar och hans pappa kom in när jag satt i bara under kläder " sa jag och Melli var tvungen att sätta handen för munnen för att inte börja skratta.
" Det var inte kul okej "
" Nej det förstår jag att det inte var för dig " sa hon och vi slängde snabbt in mina väskor i bilen innan vi satte oss i bilen och åkte hemåt.
" Så sätt igång låten nu jag vill höra den nu " sa Melli och jag drog upp mobilen. Jag tröck upp smset jag fått av Justin och klickade på länken. Låten började spelas och jag flöt återigen bort med dom vackra tonerna och orden som han sjöng. Jag sneglade lite på Melli som satte med tårar i ögonen och ett stort leende på läpparna.
" Varför gråter du " frågade jag och skrattade åt hennes ansiktsuttryck.
" För att det är så vackert och jag önskade att jag också hade en pojkvän som gjorde saker som det här till mig " sa hon och torkade bort tårarna som rann längst hennes kind.
" Du kommer hitta din dröm kille snart du också "
" Säkert men han kommer inte vara super kändisen Justin Bieber "
" Nej det kommer han inte vara men det kanske är bra då du inte skulle kunna koncentrera dig så fort han tog av sig tröjan "
" Jag hade väll lärt mig efter ett tag "
" Om vi pratar om dig tror jag inte det " sa jag och hon parkerade på våran uppfart. Vi hoppade ur bilen och jag drog snabbt ur mina väskor och sprang in i huset då det nu spöregnade ute.
" Förresten skulle du följa med på fredag till kvarter och dansa? "
" Japp ska bli skönt att komma ut lite nu "
" Bra för dom alla har saknat dig jätte mycket sen du stack "
" Jag vet alla älskar mig " sa jag och hon skrattade.





Hade egentligen inte planerat att lägga upp ett kapitel idag men jag kom hem tidigare än planerat så jag han lägga upp ett nu.Men om ni kommenterar mycket nu kanske jag kan lägga upp ett till ikväll.
Ska försöka få upp två imorgon också så att vi kommer någon vart i berätelsen.
Men vad tycker ni om kapitlet bra/dåligt. Är inte så mycket som häner men.
Kommentera


Kommentarer
Postat av: Ebba

Jättebra!!! :-) jag vill ha mer. Hoppas Fredrik är där och dom börjar fajtas men då kommer Mellis brorsa och spöar skiten ur Fredrik!! ;-) ( Yeeeh vilket snile jag e!!! )

2012-02-28 @ 22:51:35
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Postat av: Linn

BRRRRAAAAA!

Behöver inte alltid vara drama o shit, "vanliga" kapitel är oxå bra! :)

2012-02-29 @ 00:27:53
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: Felicia

" Jag vet alla älskar mig "

Fyfan vad skööön! xD

2012-02-29 @ 00:48:25
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback