It's a bloody game - kapitel 17

 

” Det måste vara en väldigt konstig kvinna du hittat då ”

” Ska komma från dig, för din tjej är ju inte alls konstig, nej hon är ju helt normal ” sa han och jag tänkte precis svara honom när jag såg Ninja i dörröppningen.

Hon möte snabbt min blick innan hon lät sin blick glida över min kropp. Jag log lite lugnande mot henne men kom på att min mun var alldeles full med blod så jag stängde den snabbt igen.

 



 


 

Jag gick lite glatt bort mot lägenheten och hängde snabbt av mig mina vapen innan jag nästan sprang upp för trappan. Jag skulle precis skrika efter Justin när jag såg sex stycken vakter i en cirkel runt trappan. Jag kollade frågande på dom då dom inte sa något förrän efter ett tag.

" Spelledaren vill att du följer med oss så att vi kan förra dig till honom " sa en av dom och jag orkade inte ens protestera sp jag visste att vad jag än gjorde skulle spelledaren få som han vill.

Jag nickade bara lite till svar och följde efter dom ut ur lägenheten för att sen följa med dom bort till rummet som det stog samlingsrum på dörren.

Jag kollade runt lite i rummet tills min blick fastnade på Justin som satt i mitten av rummet. Hans händer var fast kedjade vid stolen och hans fötter var ihop knutna. Hans ansikte var blåslaget, blodigt och om jag inte vetat att det var Justin som satt där hade jag nog aldrig känt igen honom.

Justin log lite lugnande mot mig men det gick inte så bra då hans tänder och hela mun var ful av blod.

Jag stog över min instinkt att springa fram till honom och omfamna honom då spelledaren stog bredvid honom med ett belåtet leende. Jag lätt vakterna styra mig mot en stol som stog mitt imot Justins men det jag inte hade räknat med var att dom satte fast mina handleder och fotleder vid stolen. Jag försökte slita mig loss men insåg snabbt att det inte var till någon nytta, så jag kollade istället upp på spelledaren som nu skrattade roat.

" Justin jag sa ju att erat möte skulle bli romantiskt " sa han och Justin gav honom en nästan mördande blick.

" Vad vill du nu då? " snäste jag åt honom och han ställde sig i mellan mig och Justin.

" Varför ska ni alltid tro att jag vill skada er eller något. Varför kan ni inte bara förstå att jag vill träffa mina bästa kompisar lite mer "

" Bästa kompisar my ass " nästan spottade jag fram och Justin skrattade. Fast inte det där vanliga skrattat som får mig alldeles glad, utan det här var ert plågsamt skrattat och det såg ut som att han led bara genom att skratta.

" Visst som du vill, vi behöver inte vara vänner om du inte vill "

" Vad bra "

" Men skulle du inte göra det för Justin. Jag menar, Justin har ju gått igenom all den här smärtan för din skull. För hans kärlek är så stark för dig att han skulle göra allt för dig. Borde du inte göra något för honom då " sa han och jag kollade bort mot Justin som snabbt möte min blick.

Hans ögon var rödsprängda och det såg ut som han var på gränsen till att gråta. Jag drog snabbt bort blicken från Justin och kollade ner i marken.

Hade Justin gjort det här för mig, han hade fått skit för att han börjat få känslor för mig och om spelledaren visste att jag hade lika starka känslor för honom skulle han nog få ännu mer skit.

" Varför skulle jag " sa jag så kyligt jag kunde och Justin kollade chockat på mig.

" För att du gillar Justin och allt det här "

" Vem sa att jag gör det "

" Du kysste honom, du sa att du gillade honom och du lovade honom att du skulle komma tillbaka för hans skull "

" Allt det där var bara rollspel, tror du verkligen att jag skulle kunna älska någon som Justin. Han betalar ju fan för min död " ljög jag snabbt ihop och spelledaren ansikte drogs upp i ett stort leende.

" Va, ljög du för mig? " stammade Justin fram och jag kollade bort mot honom.

" Ja och du gjorde det verkligen lätt för mig, nästan för lätt. Lite pratande, lite ta hand om dig när du var skadad och lite kyssandes "

" Så du har bara utnyttjat honom " sa spelledaren och la sina armar på Justins axlar och han stönade klagande.

" Ja, jag tänkte att om jag lyckades lura honom att jag älskade honom var han villig att lägga ner mer pengar på mig. Kanske till med lyckats få ut mig här ifrån " sa jag och såg hur Justins ögon började fyllas med tårar.

" Så det du sa förut, att du längtat efter att jag skulle kyssa dig, var der också "

" Ja det var också en lögn. Allt det här var det " sa jag och Justin drog nu bort blicken.

" Haha är inte det här fantastiskt Justin, din älskade älskar inte dig tillbaka "

" Släpp loss mig "

" Varför, vi har ju så himla roligt här. Du vill väll inte missa det roliga "

" Snälla bara släpp mig " sa Justin sorgset och jag kollade medlidande på honom.

" Visst som du vill. Släpp loss honom " sa han och vinkade till sig två vakter som snabbt var framme hos Justin.

Dom knäppte snabbt upp kedjorna runt hans handleder och man kunde nu se mörk lilla/röda ringar runt hans handleder. Han försökte ställa sig upp men föll snabbt ner på marken då hans ben inte riktigt kunde bära honom. Han spottade ut blodet han hade i munnen innan han återigen ställde sig upp. Men den här gången tog vakterna ett fast grep om hans armar och började släppa honom bort mot lägenheten.

Jag kollade efter honom ett tag innan jag vände mig mot spelledaren som stog med ett belåtet leende.

" Jag tyckte det där gick ganska bra, om jag får säga der själv. För jag fick precis reda på att du är precis som jag. Inget hjärta och gör bara det som är bra för än själv "

" Kan jag också få gå eller ska du misshandla mig också " sa jag och han skrattade.

" Nejdå, dig ska jag inte misshandla. Dig har jag något annat planerat för. Något lite närmare och mysigare "

" Vad faan pratar du om? "

" Åh jag tänkte bara eftersom du lätt Justin kyssa dig för att du spelade att du älskade honom. Kunde du kanske spela kär i mig så att jag kanske får känna vad det är som är så speciellt med dig. För ärligt talat fattar jag inte vad han ser i dig "

" Men vad bra för dig då, för jag kommer aldrig kyssa dig "

" Det kan vi bli två om " sa han och tog ett fast grep om mitt ansikte för att sen kunna trycka sina läppar hårt mot mina. Jag försökte dra mig ur hans grep men det var lönlöst. Han drog sig undan lite för att hämta andan lite innan han återigen pressade sina läppar mot mina. Jag satt som förstenad ett tag och försökte komma på ett bra sätt att komma bort från honom men kom inte på något bra. Så till slut bet jag honom hårt i läppen och han drog sig snabbt undan med ett lätt skrik som fyllde rummet.

Han la hanen över munnen och kollade med avsmak på mig.

" Ta henne tillbaka till sin avdelning " sa han surt innan han nästan klampade ut ur rummet.

Vakterna knäppte snabbt loss mig innan dom började styra mig bort mot lägenheten.

När jag kom in hörde jag plågsamma stön från Justins sovrum och gick med en hög suck in till köket. Jag packade ner all is i handdukar och tog med mig alla sjuk salvor som jag trodde kunde komma till nytta innan jag fick bort till Justins rum. Jag öppnade lite försiktigt hans dörr och när jag kom in kollade han chockat på mig.

" Hej, kan jag komma in? "

” Varför? Så att du kan spela mig lite till ” sa Justin och det lät som hans röst skulle spricka vilken sekund som helst. Jag suckade högt och stängde dörren efter mig innan jag gick bort till Justin som satt på sängen med tårar rinnande längst kinderna.

” Justin jag behöver prata med dig om det där ”

” Nej tack, jag vill inte ha någon förklaring om varför du spelade mig ”

” Okej, men vill du ha en förklaring till varför jag just spelade spelledaren och hans vakter ” sa jag och Justin kollade frågandes på mig.

” Justin jag spelade dig aldrig, men jag blev tvungen att ljuga för spelledaren för annars hade han bara skadat dig ännu mer och jag kunde inte se dig med ännu mer blåmärken ” började jag förklara mig men Justin avbröt mig snabbt.

” Ninja jag vill inte höra fler lögner, spara dom till någon som faktiskt bry sig och vill höra ”

” Justin du måste tro mig. Allt jag har sagt till dig har jag menar, speciellt den dagen du kysste mig. För jag hade verkligen tankar på att låta gladiatorerna döda mig men när du kysste mig kändes det som att jag hade något att leva för trotts allt ”

” Ninja sluta, jag vill inte höra något mer från dig ”

” Visst, men låt mig i alla fall ta hand om dina sår och skador ” sa jag och Justin skulle precis protestera när jag la en av is påsarna över Justins högra kind som såg värst ut.

” Kan du hålla den på plats? ” frågade jag och efter lite tvekande la Justin en hand över handduken och jag började istället med hans handleder. Jag smörjde in dom med den tjocka krämen som Justin gett till mig när jag skadade benet. Jag kletade ut lite i Justins ansikte också och Justin stönade lite klagande när salvan kom in i såret.

” Ta av dig tröjan ” sa jag och Justin kollade chokat på mig.

” Jag behöver ta hand om såren på din mage ” förklarade jag och han nickade lite snabbt på huvudet innan han började försöka ta av sig tröjan men lyckades inte då förmodligen hela hans kropp protesterade. Jag la ifrån mig det jag hade i händerna och hjälpe Justin av med tröjan för att sen slänga den en bit bort. Jag smörjde in lite salva även på magen och la sen även is där. Han fick även sitta med is på den andra kinden nu och jag kunde känna Justins blick bränna mot min kind och jag såg att han följde var ända minsta rörelse jag gjorde.

” Skulle du kunna ta en titt på min hand, jag tror en är stukad ” sa Justin helt plötsligt och räckte fram ena handen mot mig. Jag nickade lite till svar och började undersöka Justins hand och förstod snabbt att som Justin sa att den var stukad.

” Kommer du ihåg vart vi la bandaget? ”

” Ja, den ligger i mitt badrums skåp  ” sa Justin och jag släppte försiktigt hans hand för att sen halv springa in till hans badrum och hämta bandaget.

Jag gick tillbaka till Justins rum och började linda in handen så gott jag kunde då Justin hela tiden ryckte till, speciellt om jag lindade över det stället som Justin hade märkena efter kedjorna.

” Justin kan du spreta på fingrarna ” sa jag men Justin lyssnade inte på mig eller så kunde han inte pågrund av smärtan i armen. Tillslut flätade jag ihop mina fingrar med hans för att sen kunna dra ut dom. Jag lindade snabbt det sista innan jag satte fast det med lite tejp och tog bort handdukarna som nu var tomma men väldigt blöta. Jag tog ena handduken för att kunna torka bort det intorkade blodet över hans ansikte och mage. Jag torkade till slut bort blodet från hans sår vid ögonbrynet och Justin slöt snabbt ögonen och spände käkarna hårt för att inte skrika.

Jag tog bort handduken och packade snabbt ihop sakerna jag använt innan jag vände mig mot Justin igen som snabbt möte min blick.

” Du borde villa lite och inte anstränga kroppen så mycket. Om det är något du behöver är det bara att skrika efter mig ”

” Tack ” sa Justin kort och jag nickade lite snabbt innan jag började gå bort mot dörren.

” Varför gjorde du det här? Och kan du ge mig en bra anledning till att jag ska lyssna på dig ” frågade Justin och jag vände mig snabbt mot honom.

” För att jag älskar dig ”  

 

 



 

Jag hade tänkt lägga upp det här igår kväll men somnade när jag satt och skrev så det fick istället komma upp nu då jag har en ganska lång sovmorgon. Blev även ett lite längra kapitel än dom andra.

Men i alla fall vad tror ni kommer hända nu, kommer Justin lite på Ninja och hur tror ni han kommer reagera på det hon sa.

 


Kommentarer
Postat av: Ebba

Varför e han så tröööööög?!?! Ååå... Jätte bra snälla ett till idag!!!

2012-08-31 @ 09:41:24
Postat av: Linn

hahahah, håller med Ebba! men awwwwww vad gölligt. =)))) mer.

2012-08-31 @ 10:24:07
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback