Game on kapitel 7




” Stackars lilla Biever som har några X antal tjejer som skulle dö för att gifta sig med dig ” sa jag och nu tog ett stort leende över hans läppar. Han kollade upp och möte min blick. Jag kände hur jag drunknade i Justins så vackra ögon och kunde inte hitta styrkan att dra mig undan. Han verkade inte vilja dra sig undan heller men det kanske bara var för att han var trött.
” Gör plats för en till person ” ropade Chaz och satte sig ner bredvid mig så att jag blev tvungen att hoppa närmre Justin.





2 veckor senare

Jag hade varit med Chaz, Ryan och resten av hockey laget dom senaste dagarna och allt var nästan som vanligt, som om jag aldrig lämnat Stratford. Den ända skillnaden är att jag nu har lite med skrikande tjejer efter mig och lärt känna Jillian och Naila. Jag hade kommit dom ganska nära, speciellt Naila som gillar att skämtas och retas med mig hela tiden. Vilket var väldigt roligt då jag skämtade och retades minst lika mycket tillbaka.
Jag stog nu och väntade på att dom skulle sluta skolan. Jag var lite tidig så dom skulle inte sluta förrän om tjugo minuter. Jag drogs ur mina tankar när jag hörde någon ropa mitt namn. Jag kollade bort mot skolgården och såg Naila komma gåendes. Jag drog in henne i en lång kram och jag blev varm i hela kroppen när jag kände henne hårt tryckt mot mig. Hon lutade sig bak lite och ett leende var placerat på hennes läppar, ett leende om snabbt spred sig på mina läppar också.
” So whaz up Bad boy? “ frågade hon och jag skrattade. Hon hoppade upp och satte sig på min motorhuv.



” Du måste sluta kala mig det ” sa jag och hon skrattade. Jag ställde mig framför hon lutade sig lite närmre mig.
” Varför, klarar du inte att leva upp till namnet ” sa hon och jag kunde känna henne lätta andetag mina läppar. En rysning gick längst min ryggraden och min hud knottrade sig lite. Antingen visste hon att jag börjat få starkare känslor för henne eller så visste hon helt enkelt inte vilken påverkan hon hade på mig.
” Det är inte det, jag gillar att bli kallad Justin bättre ”
” Okej då Justin, vet du vad klockan är, dom andra borde ha slutat nu ” sa hon och lutade sig lite tillbaka. Jag tog upp mobilen och kollade snabbt klockan innan jag stoppade ner mobilen igen.
” Klockan är tio i tre ”
” Då slutar dom om fem minuter ” sa hon och kollade bort mot skolan .
” Förresten varför är inte du på lektion? Du går väll i samma klass som dom? ” sa jag och hon vände sig med ett stort leende mot mig.
” Jo jag går i samma klass som dom och jag slutade tidigare än dom för jag och Jillian blev klar med uppgiften före alla andra. Så vi fick gå en halv timme tidigare. Eller vi och vi, det var snarare Jillian som gjorde allt och jag höll bara med ”
” Så det är hon som är den smarta av er, så Mrs perfekt är inte så perfekt som hon framstår att vara ” sa jag och skrattade.
” Jag kanske inte är den smartaste personen men jag är i alla fall smartare du ”
” Åh det tror du ” sa jag och höjde på ögonbrynet.
” Nej jag tror inte jag vet ”
” Säg en sak som du tror att du vet som jag inte vet ”
” För det första vet jag vad German är, för det andra går jag inte in i glasdörrar och för det tredje så vet jag att Island är ett land och inte en kontinent ”
” Okej du fick mig, men hur kommer det sig att om du vet så mycket om mig om du inte gillar mig? ” frågade jag och kollade roat på henne.
” Jag är kompis med en av dina belibiers eller vad dom nu heter som inte gör något annat än att prata om dig ”
” Det är beliebers och jag tror att du börjar gilla mig ”
” Ja jag gillar dig som kompis, men den ända låten jag hört dig sjunga är Baby, Never say never och One time. Såna låtar är inte riktigt min musik som jag lyssnar på ”
” Så vad lyssnar du på då? ”
” Det mesta förutom baby låtar och opera ”
” Då ska jag vissa dig en sak ” sa jag och drog upp mobilen. Jag gick in på mina låtar och bläddrade fram till Live my life. Jag satte igång musiken och hon gjorde små rörelse med händerna och huvudet men sa ingenting.



Han startade en gång en låt och jag satt och nickade lite gillande till musiken. Det var lite annorlunda från vad jag hört Justin göra förut och jag måste erkänna att det var riktigt bra. Det var en låt som jag skulle kunna tänka mig lyssna på och kanske lära mig några rader och sjunga med i. Låten tog slut och jag möte Justins blick som kollade lite frågandes på mig .
” Jag måste erkänna att den är helt okej, inte riktigt som dina andra låtar jag hört ”
” Så det är ingen baby låt eller något så ”
” Okej Bieber, jag erkände just att dina nya musik var bra. Dra det inte för långt nu ” sa jag och ett nöjt leende spred sig över hans perfekta läppar. Jag fastnade lite vid Justins leende och vackra ögon men drog mig snabbt undan när Chaz och Ryan kom springandes mot oss.
” Det var på tiden ” sa jag när dom båda två hälsat på Justin.
” Bara för att din kompis är ett MVG barn ” sa Ryan och jag log stort.
” Jag vet, Jillian äger ”
” Förresten vart är Jillian? Skulle hon inte följa med idag? ”
” Hon skulle ha gjort det men när hon fick reda på att om man satsade på MVG måste man skriva någon jävla uppgift på minst 5000 ord ”
 ” Ja, jag kommer ju då inte få MVG ” sa Chaz och jag skrattade.
” Trodde du någonsin att du skulle få MVG i religion ”
” Nej, men när är det verkligen inte möjligt ”
” Jag vet att det är kul att driva med Chaz  men ska vi åka så att vi kommer in utan att folk stirrar på oss. Vi vill ju att folk ska kolla på filmen och inte att vi ska bli det som folk kollar på ” sa Justin vi alla nickade instämmande. Jag gillade vara med Justin och jag tror att jag börjar gilla honom lite mer än kompis. Men när man är med honom måste man verkligen tänka sig för innan man gör saker.
Vi hoppade in i bilen och Justin började köra bort mot biografen. Vi skulle gå på smygpremiären på Hungerspelen som jag väntat i evigheter på att den skulle komma på bio. Jag hade läst alla böcker flera gånger och det är dom ända böckerna som jag läst ut helt. Då jag aldrig gillat att läsa böcker.



Vi kom fram till biografen och Justin körde in på någon bakväg. Vi hoppade snabbt ur bilen och vakten släppte snabbt in oss, förmodligen eftersom vi hade Justin Bieber med oss. Vakten visade oss någon bakväg till där vi kunde köpa läsk och godis. Vi köpte det vi ville ha och gick bort till den biosalongen vi skulle in på. Dom hade inte öppnat så vi stängde oss längst bak och Justin drog ner luvan längre ner över ögonen för att folk inte skulle se att det var han. Vi stog och väntade otåligt på att dom skulle öppna dörrarna in till salongen.
Det kom bara fler och fler personen och jag kunde se hur Justin började kolla sig lite nervöst runt på alla personer som stog tät intill oss. Jag visste inte fall det var på grund av hans klaustrofobi eller fall han var rädd att någon skulle se att det var han.
” Justin hur är det? ” frågade jag och han möte min blick.
” Det är bra ” sa han man kunde se på honom att han ljög.
” Justin du behöver inte ljuga, jag kan se att något är fel ”
” Jag vill bara att vi ska komma in så att vi kan få lite utrymme ”
” Kom här ” sa jag och drog in honom i min famn. Han lutade sin haka mot min axel och jag lutade mitt huvud mot hans bröst. Jag kunde känna hans puls bli normal och hur hans andetag mot min nacke blev lugnare och mer rytmiska.
Någon klappade mig på axeln och jag vred lite på huvudet för att se Chaz med ett stort flin på läpparna.
” Ja ni verkar ju ha det mysigt, men ni kanske vill veta att dom öppnat nu så att vi kan gå in ” sa han och Justins grep om mig släppte. Jag släppte taget om honom och han räckte fram våra biljetter till tjejen som stog bakom disken. Hon räckte tillbaka dom till oss med ett stort leende på läpparna och vi gick snabbt upp till våra platser längst bak i salongen. Vi satt i mitten av raden och jag satt ytterst av oss till höger med Justin bredvid mig, sen Chaz och sist Ryan på vänster sidan. Biosalongen började fyllas med personer och Justin satt med nedböjt huvud ända tills filmen började.




Jag är ledsen att det inte blev något kapitel igår men jag somnade när jag satt och skrev. Så idag lovar jag att få upp ett till i kväll för att komma någonstans i berättelsen och jag hoppas det uppskatas.
Men vad tycker ni om kapitlet? kommer någon märka att det är han?
Kommentera snälla, jag komme rinte ha någon gräns på minst 5 eller 6 men jag skulle uppskata om ni lämnade en kommentar nån gång då och då.


Kommentarer
Postat av: Felicia

"Bad boy"

LMFAO!

2012-04-03 @ 21:41:56
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Aweeesome.

2012-04-03 @ 21:44:50
Postat av: Linn

hehehehehhehehe, okej. jag vet inte vad jag ska skriva förutom. EMELIE! jag såg allt du satt och skrev idag och det här är vad vi får!? huh? nej, nu sätter du ner din rumpa på stolen o ger mig ett till kapitel. ;)

hahaha, nej, men bra!

2012-04-03 @ 21:47:08
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback