Game on kapitel 14



” Jag tror att hon är på ett litet annorlunda ställe än du tror ” sa jag och han kollade chokat på mig.
Domaren släppte ner pucken och jag blinkade snabbt med ena ögat mot honom innan jag drog bak pucken till Kristian bakom mig som tog imot pucken och satte snabbt igång ett spel.
Jag åkte förbi killen framför mig då han fortfarande stog lite chokat och kollade på mig.




 

Matchen tog slut och jag kunde se hur den där killen haltade lite bort till deras omklädningsrum, då jag kört ganska hårt mot honom. Men jag antar att han tycker det är lika roligt som mig att tacklas, då jag hade lite ont i min vänstra höft och axel, av alla smällar.
Men det var en del av sporten och det är ju något jag valt när jag valde att spela med killar.
Jag haltade efter killarna bort till omklädningsrummet och satte mig snabbt ber på bänken. Jag drog av mig hjälmen, handskarna och släppte ut mitt hår från flätan för att sätta upp mitt hår i en tofs istället.
Någon satte sig bredvid mig och jag vred på huvudet för att mötas av Justins ögon.
” Nog fick du honom att halta av planen men var du tvungen att offra dig själv för det ” sa han och jag skrattade.
” Kanske jag inte behövt, men det var kul ” sa jag och nu var det han som skrattade.
” Du är precis som Chaz, det vet du va? ”
” Japp ” sa jag glatt och ryckte på axlarna men slutade snabbt när det hög till i min axel.
” Chaz kan du hjälpa mig med min axel ” ropade jag när Chaz kom in i rummet och han skrattade.
” Jag kan hjälpa dig när vi kommer tillbaka till skolan ”
” Bra ” sa jag och började knyta av mig mina skridskor.
Jag packade ner allt jag inte skulle ha och drog på mig min overall.
” Chaz ska inte tränarna prata om matchen? ” frågade Ryan när vi alla var klara för att gå.
” Nej dom skulle ha något ledarmöte så dom ska göra det inför nästa match istället. Så vi skulle gå tillbaka till skolan och villa inför imorgon då vi har tre matcher att spela ”
Vi började gå tillbaka till skolan och jag kan ju inte direkt säga att det är min bekvämaste promenad då det hör till lite i höften för varje steg.
” Ta det lugnt, gå inte så fort ” retades Justin och jag gav honom en mördande blick.
” Haha, alltid lika rolig Bieber ”
” Jag vet ” sa han och jag skrattade.
” Jävligt självgod är du också ”
” Det är som du sa förut, om man kan få tusen tjejer fler än andra killar blir man ganska självgod ”
” Kanske ” sa jag och vi gick in i klasrummet. Jag gick bort till min väska och drog upp ett par mjukisbyxor och en sporttopp.
” Chaz jag ska bara ta en snabbt dusch innan ” ropade jag och han nickade till svar.
Jag gick bort till den stora toaletten som hade en dusch och låste dörren efter mig. Jag drog av mig mina svettiga match kläder och hoppade in i duschen.
Jag lät det varma vattnet rinna över kroppen och kände hur alla muskler slappnade av. Jag kollade ner på min höft för att se ett litet blåmärke pryda min vänstra sida.
Jag stängde av vattnet   och började snabbt torka av min kropp. Jag drog på mig mina kläder och torkade snabbt mitt hår innan jag satte upp det i en tofs.
Jag tog tag i mina andra saker och gick bort till min väska gör att stoppa ner det.



” Chaz jag ska bara ta en snabbt dusch innan ” ropade Naila och gick bort till toaletten.
” Vad ska du göra med Naila? ” frågade jag och vände mig mot Chaz som stog och rotade i sin väska efter något.
” Jag ska bara massera henne lite så att hon inte har lika ont imorgon ” sa han och jag nickade till svar. Jag satte mig på min madras och tog upp min mobil. Jag gick in på twitter och såg att mitt @ lös som vanligt. Jag svarade på vissa frågor och följde några random fans.
Jag gick ut från twitter och kollade bort mot Naila som precis kom ut från toaletten. Hon hade endast på sig ett par mjukisbyxor och en sporttopp. Min blick gled mellan hennes ansikte och överkropp som visade mycket naken hud. Min mun var format som ett stort O och jag kunde inte förmå mig att dra bort blicken från henne förs än Chaz putade till mig i sidan.



” Du vet väll att du inte kan få henne genom att stirra. ” sa han och jag kollade upp på Chaz som hade ett stort flin på läpparna.
” Jag vet men ” började jag men avbröt mig själv när jag inte visste vad jag skulle säga. Att jag är helt såld på henne, att jag inte kan slita blicken från henne, att bara genom att bara ha henne nära blir jag alldeles varm inombords.
” Du har ju sett tjejer som visat magen förut ”
 ” Ja men ingen har vart henne ” sa jag snabbt då Naila kom gåendes mot oss.
” Vart ska jag lägga mig? ” frågade hon och Chaz pekade på sin madras. Hon la sig på mage och Chaz satte sig gränslande över hennes höfter. Han lutade sig lite framåt och började lätt massera hennes axlar.
Små stön lämnade hennes mun när han började massera hårdare och jag kände hur avundsjukan steg till max.
” Ni vet väll att det där ser jävligt fel ut ” sa Ryan bredvid mig och pekade på dom. Chaz slutade massera henne och dom båda kollade på oss.
” Kom igen, fattar ni inte. Naila som ligger i bara mjukisbyxor och sporttopp. Chaz som sitter på henne och får henne arr stöna genom att massera henne. Även han sitter i minimala kläder med endast ett par mjukisbyxor ”
Jag kollade på Naila som nu var tomat röd i ansiktet. Hon begravde ansiktet i kudden och Ryan skrattade. Chaz klev av henne och han satte sig upp, fortfarande med kudden för ansiktet. Ryan drog bort kudden och man kunde återigen se hennes röda ansikte.
Hon satte händerna för ansiktet och skakade på huvudet.
Min blick gled återigen ner till hennes överkropp och fastnade lite vid hennes bröst innan jag kollade upp på hennes ansikte igen. Hennes blick var fäst på mig och jag förstod att hon sett att jag stirrade på henne. Mina kinder började brinna lite och jag kollade ner i golvet för att hon inte skulle se att jag rodnade.
 ” Man kan tro att aldrig sett en tjej förut ” viskade Ryan i mitt öra och jag armbågade honom i sidan vilket bara fick honom att skratta.
” Just saying, du blir ju bara så fånig runt henne ”
” Kom inte och säg något. Chaz sa att ni var minst lika fåniga som mig dom första gångerna ni såg henne utan tröja ” sa jag och Ryans flin försvann.
” Fuck you Bieber ” sa han och ställde sig upp.
” Jag älskar dig också ” sa jag och han stampade bort till sin plats.
Jag kollad epå Chaz madras igen men såg att Naila inte längre satt kvar utan hon hade gått bort till sin plats och nu dragit på sig en tröja.

*

Dom hade spelat alla sina matcher för dagen och jag var nu lite kal efter allt stilla stående i ishallen.
Dom hade vunnit två av sina och spelat en oavgjord.
Det hade vart ett tjejgäng som ståt bredvid mig på  läktaren och det var ett under att dom inte känt igen mig. Först trodde jag att dom kanske inte var så stora fan och att det var därför dom inte kände igen mig, men den tanken försvann snabbt när jag såg att en av dom hade tatuerat in mitt namn på hennes handled.



Så jag hade draig luva längre ner över ögonen och tagit några steg ifrån dom.
Jag älskade verkligen mina fans men det är faktiskt lite läskigt vad dom gör för mig.
Chaz och dom kom gåendes mot mig och jag gick bort till dom. Det säg lite roligt ut när alla hade tagit av sig sina hjälmar utom Naila.
Tjejerna som ståt bredvid mig gick efter mig och jag börjad tro att dom trots allt sett att det var jag men till min förvåning hoppade dom på Naila som lite chokat vinglade bakåt för att inte ramla.



Vi började gå bort till omklädningsrummet när ett tjej gäng kom gåendes mot oss. Jag hade tänkt mig att om skulle slänga sig på Justin, Chaz, Ryan eller någon annan av killarna men dom slängde sig
till min förvåning på mig.
Jag bakade lite chokat för att inte ramla bakåt.






Så nu är kapitel 14 uppe som jag lovade men tyvärr kommer det inte upp något mer kapitel idag utan jag ska försöka få upp det imorgon.
Det varkar lite som om Justin har avårt att håla sin blick borta från henne eller vad tycker ni?
Men vad tycker ni om det här kapitelet? Vad tror ni tjejerna vill Naila?
Kommentera!!



Kommentarer
Postat av: Ebba

Meen why?? Meeeer!! Hahah love it :D

2012-04-13 @ 00:16:26
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Postat av: Linn

OOOOOOOOMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGG! jag vet vad som händer här! skriv mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D puss på dig.

2012-04-13 @ 00:17:15
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: Anonym

GRYMT!!!

2012-04-13 @ 01:00:37
Postat av: Anonym

M.E.R!!!!!! :D

2012-04-13 @ 19:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback