Game on kapitel 11




” Nej Chaz jag mår skit, jag kan inte få Naila ur min skalle och det gör mig gallen. Jag skulle gärna ha henne i mina tankar men kanske om det var lite andra tankar om henne än undra fall hon gillar mig eller bara ser mig som en kompis ”
” Du gillar henne verkligen ”
” Jag har aldrig fått så här starka känslor för någon i hela mitt liv ” sa jag och han skakade förstående på huvudet.
” Då tycker jag du borde veta att ” började han men avbröt sig mitt i meningen.




" Berätta vad? " frågade jag när han inte sa något mer.
" Det var inget " sa han och skakade lite på huvudet.
" Nej antagligen var det något, annars hade du ju inte tagit upp det "
" Glöm det bara " sa han bestämt och gick ut till vardagsrummet för att dra igång spelet. Jag stog ensam kvar i köket och kollade chockat på stället där Chaz stog för någon sekund sen. Vad var de han inte ville berätta för mig, vi brukade aldrig ha hemligheter för varandra. Men jag antar att när jag är borta så mycket så förändras det lite, då det lätt skulle kunna komma ut. Men jag är fortfarande nyfiken på vad det är han inte berättar för mig, förmodligen hade det något med Naila att göra då vi pratade om henne när han kom in på det. Handlade det om hennes känslor för mig, att hon gillade mig som en kompis bara eller fall hon också ville ha något mer.
Varför skulle det alltid vara så komplicerat när jag gillade någon, varför kan det inte bara gå lika enkelt till som om jag var som vilken person som helst. Men nej det ska alltid vara något, någon som knappt kan kolla på mig utan att flippa ut, paparazzi, någon som är ute efter pengar eller bara vill ha uppmärksamheten. Men Naila verkar inte som alla andra tjejer, hon är speciell. Hon ser mig inte som popstjärnan Justin Bieber utan bara Justin. Vilket ingen tjej jag träffat på senaste tiden gjort och det är så jäkla skönt att kunna prata normalt med en tjej.
" Justin kommer du någon gång " ropade Chaz och jag droga ur mina tankar.
" Jag kommer ropade jag tillbaka " och skakade på huvudet för att fokusera mina tankar lite. Jag gick ut till Chaz som startat allt och var bered att sätta igång.



två dagar senare

Jag vaknade av att min mobil började pipa och satte mig snabbt upp. Idag skulle vi äntligen åka iväg, det skulle ta oss mellan 6-7 timmar att komma ditt. Men på cuper är färden minst lika rolig som allt annat. Jag stängde av alarmet och gick bort till badrummet för att ta en snabb dusch innan jag sticker iväg till hallen där vi skulle samlas. Jag drog av mig kläderna och drog igång vattnet. Jag lätt det varma vattnet rinna över kroppen och väcka mig lite.
Jag hoppade ur duschen och lindade in kroppen i en handduk och satte upp mitt blöta hår i en slarvig bulle. Jag gick bort till mina väskor och tog tag i dom kläderna jag skulle åka i. Jag drog på mig nya underkläder, ett par midjeshorts och en svart tröja med tryck.
Jag gick tillbaka till badrummet för att snabbt blåsa håret och dra på mig ett litet lager maskara innan jag stoppade ner det sista  i väskan. Jag hängde min tjocktröja över axeln och började dra ner väskorna för trappan. När jag kom ner ställde jag dom vid dörren och gick ut till köket för att få i mig något innan jag sticker. Jag öppnade kylskåpet och drog fram lite yoghurt som jag drack direkt ur paketet då det inte var så mycket kvar.
Jag slängde paketet i insamlingen innan jag gick in till lilla toaletten för att borsta tänderna. Jag gick ut till hallen och drog på mig mina sneakers innan jag började gå bort mot ishallen.

*

Nästan alla hade kommit och det var svårt att höra vad den man pratade sa då alla pratade så högt och glatt om cupen.
Jag stog och pratade med Chaz, Ryan och Justin och nu förstod jag vad Chaz menade med att Justin beter sig konstigt. Han har aldrig vart så här tyst och det har vart flera gånger han kunde ha gjort något skämt om hur liten och konstig jag är men han stog där bara tyst.
Jag hade försökt skämta och retas lite med honom också men inget verkade funka. Ibland kunde jag känna hans blick bränna mot min kind och jag börjar undra fall det var ett misstag att krypa ner hos Justin den dagen på altanen. Men det var ju han som sa att jag skulle göra det. Men vad det än är måste jag ta reda på det för jag vill inte förlora Justin som kompis.
Stefan öppnade dörrarna till bussen och alla sprang snabbt in för att ta dom bästa platserna. Jag var först in så jag satte mig längst bak med Chaz bredvid mig, Ryan och Justin framför oss. Jag slängde upp mina fötter på mittsättet och lutade ryggen mot fönstret.
Det brusade till i högtalarna och jag kollade bort längst gången för att se Stefan med en mikrofon i handen.
” Så nu ska vi strax åka iväg ” sa han och alla skrek till lite.
” Den här resan kommer ta någonting mellan 6-7 timmar så jag föreslår att ni alla försöker sova lite eller ha något att göra så att ni inte blir lika jobbiga som förra året när vi skulle åka ” sa han och gav killarna en menande blick.
” Så nu kör vi ” sa han och alla började prata igen. Bussen startade och körde ut på vägen.

*

Vi hade åkt halvvägs nu och nästan alla låg och sov. Jag suckade högt och hörde hur Justin skrattade framför mig. Jag satte mig upp och lutade min armar mot hans ryggstöd så att jag kunde kolla ner på honom.
” Vad skrattar du åt då? ” frågade jag och han kollade upp på mig.
” Film ” sa han och pekade ner på sin mobil som han hade i handen. Jag suckade igen då jag inte vart så smart att lada ner en film till mobilen. Men till mitt försvar så resar Justin mycket mer än mig.
” Vill du kolla med mig? ” frågade han och ett leende spreds på mina läppar.
” Visst, vad kollar du på ” sa jag och gick runt sätet för att slå mig ner på platsen bredvid.



” Ice age 2 ”
” Åh jag älskar den filmen ” sa jag och ett leende spred sig nu på hans läppar.
” Vad bra då ” sa han och startade om filmen. 

*

Vi kollade klart på filmen och det är ett under att vi inte väckt hela jävla bussen så mycket vi skrattat.
” Omg man måste bara älska dom, dom är ju så jävla korkade ” sa jag och vi båda skrattade.
” Speciellt Elli som tror att hon är en pungråtta ” sa han och vi skrattade men jag slutade när jag möte Justins blick och fastnade. Han slutade också skratta och det blev tyst i bussen då dom andra låg och sov. Jag skulle precis luta mig den sista biten fram till Justin när Chaz huvud dök upp mellan oss.
” Buuuu ” sa han och jag hoppade till. Ett skrik lämnade min mun och jag satte handen för hjärtat i ett försök att lugna ner mig. Chaz skrattade högt och kollade roat på mig.
” Det var inte kul, jag höll på att få en hjärtattack ” sa jag vilket fick honom att skratta ännu mer. Jag smällde till honom på armen och blängde lite surt på honom, men det höll inte så länge då jag också började skratta lite.
  ” Perfekt tajming ” sa Justin lite surt och kollade surt på Chaz som genast slutade skratta.
Justin reste sig upp och satte sig bredvid Nolan som satt en liten bit bort.
” Avbröt jag något viktigt? ” frågade Chaz och jag kollade upp på honom.
” Jag vet inte riktigt men jag tror det ” sa jag och han kollade medlidande på mig.
” Jag är ledsen, det var inte meningen ”
” Det är lugnt, du visste inte eller hur ” sa jag och en litet leende spreds på hans läppar men som inte nådde upp till hans ögon.
” Det är ingen fara okej ” sa jag och han nickade kort innan han hoppade bak till sin plats-

*

Resten av vägen hade jag försökt att sova men det gick inte så bra då min hjärna kunde sprängas vilken sekund som helst av alla tankar som for runt i mina hjärna.
Jag menar vad menade Justin med att Chaz hade en perfekt tajming. Var han sarkastisk och faktiskt ville kyssa mig eller var han helt seriös och tackade Chaz för att ha stoppad mig från att kyssa honom.
Varför skulle allt vara så komplicerat, varför kunde inte kärlek bara vara något enkelt. Eller det kanske det var, bara det att jag sög på det. Jag har ju inte haft något seriöst förhållande sen långt tillbaka och då var det ju inte riktigt samma sak som nu när vi är äldre.
Vi körde in på den stora gemensamma parkeringen där man kunde ställa sina bilar och bussar som man inte behövde använda på en vecka då allt låg inom gångavstånd från skolan där vi skulle bo. Eller egentligen var det ju typ tre skolor som skulle användas då vi är så många lag.
Vi var bland dom sista lagen som kom ditt så vi fick ta en av platserna som var längst bort från skolan. Vi packade ihop våra saker och hoppade ur bussen.
Tränarna började lasta ur våra väskor och jag tog tag i mina väskor som kom ut bland dom första då jag kommit bland dom sista till ishallen. När alla fått sina väskor började vi gå bort till skolan som vi skulle bo på och fick nyckeln till det klasrum som vi skulle sova i.
Vi gick in i rummet som vi fått och det var mycket större än det klasrummet som vi hade haft förra året, vilket är skönt för små rum blir så stökiga direkt.
Vi alla la våra väskor på dom ställena vi ville sova på innan vi gick ner till parken utanför där tränarna väntade på oss.
”Okej så här är det, vi kommer nu gå och äta, sen kommer vi gå upp till vårt rum för att dra på oss våra lag kläder till invigningen som är ikväll. För vi vill se enhetliga ut, då det ser mycket bättre ut när andra lag ser oss ” sa han och ni alla nickade instämmande. För man får mer respekt om man ser ut som ett lag.
” Så gå iväg nu och ät, men va tillbaka i rummet igen om en timme ” sa Stefan och vi alla började gå bort mot matsalen där vi skulle äta.




Så nu är kapitel 11 uppe och nu är dom äntligen iväg på cupen. Men jag tror någon måste snacka med Chaz om hans alltid så dåliga tajming. Börjar kankse bli lite irriteradne.
Men vad tror ni kommer hända på cupen?
Kommentera!!!


Kommentarer
Postat av: Linn

Hahahahhahahahahah, MEEEEEER! :D

2012-04-09 @ 13:39:46
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se/
Postat av: Ebba

HahaHahahha Chaz och hans tajming :D meeeer!

2012-04-09 @ 15:35:02
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Postat av: Felicia

Asså jag känner bara för att ldbsngfaewhrakjnlewhakbsdklchjaghbcliheriyjbciohragvrencb ,ioc hiuqvbfjlawn<osjefcuogeavkejfcbiheaugfvbOWJFPOVHOLEABFGFVIPAEVBFKJDGEWRNHJAEIOHG4WIPJihgbrkjpovkjptgvöldfmåovreiobgöldmfaåofvb<nÄPBSVÖOU GHA<nnäiuov aqheing örjräbfhiöowh göra så med Chaz.

PUSS <3

2012-04-10 @ 12:38:16
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Postat av: A

Chaz och hans tajming asså xD

MEEEEEEEEEEER :D

2012-04-10 @ 18:33:02
Postat av: Anonym

kika gärna in i min novellblogg och säg vad du tycker om den :)

2012-04-11 @ 19:12:55
URL: http://mystoorie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback